Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Fialovo Zlaté Oči a Fialové Rty Povídací GRWM Makeup Tutorial

Tenhle formát videí je u jiných youtuberů naprosto běžný, nicméně já se k němu dřív nikdy moc nepřikláněla. Není podle mě z těch, které by obecně učily „jak se líčit“, spíš se zaměřuje na konkrétní produkty. Víte, že v mých tutoriálech se o konkrétních produktech či značkách tolik nezmiňuji. Věřím, že je vždycky možné je nahradit něčím jiným. Nicméně proč nezkusit i tenhle trošku osobnější přístup k tutoriálům. Nebojte, pokud nejste jejich příznivcem, staré budou určitě pokračovat. Jen mi dejte vědět, jestli vás tahle forma baví?

Co se líčení týče, tak můžete maličko ubrat na tmavosti, pokud je to na vás moc. Nebo můžete kompletně fialovou dole přeskočit. Poznáte tak, kolik světlých líčení vám může Naked Smoky nabídnout. Nicméně pokud vážně máte odvahu, spárujte spodní linku se stejnobarevnou rtěnkou. Já si myslím, že to je peckovej look!




PRODUKTY VE VIDEU:
Clarins Instant Light Lip Comfort Oil (01 honey) [Marionanud, asi 500,-] *
Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Srum Concentrate [Kiehl‘s] *
Sephora Glitterguard Eyeshadow Primer 24hr [Sephora, 290,-]
Urban Decay Naked Smokey [Sephora, 1380,-] *
E Style Matt Touch Eye Shadow (10 Unique Blue) [http://eshop.chriscosmetics.cz, 79,-] *
Too Faced Better Than Sex Mascara [Seohora, 800,-]
Sephora Cayon Jumbo 12 Hr Waterproof (27 Electric blue matte) [Sephora, 260,-]
MAC Face and Body Foundation (N2) [MAC, 1000,-]
Giorgio Armani Master Corrector (1) [Douglas, 1135,-]
Urban Decay Naked Skin Weightless Concealer (Light Warm) [Sephora] *
Rimmel Stay Matte (01 Transparent) [DM]
Urban Decay Brow Beater (Neutral Brown) [Sephora, 600,-] *
L’Oreal Brow Artist Plumper (Medium/Dark) [DM, 219,-]
Benefit High Brow (linen pink) [Sephora, asi 600] *
NARS Blush (Madly) [Sephora, 890,-]
MAC Extra Dimension Skinfinish (LE: Glamour Daze Collection – Superb) [MAC, 790,-]
L’Oreal Color Riche (630 Beige á nu) [DM, 299,-] *
MAC Lipstick (Matte Royal) [MAC, 550,-]

NA SOBĚ MÁM:
Nehty: Rimmel – Neon Fest
Tričko: Pull and Bear

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) k recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Všechny názory jsou mé vlastní, upřímné a vychází z mých zkušeností během používání. Pokud mě sledujete už dlouho tak víte, že se nebojím říct, že produkt zaslaný mi zdarma stojí za prd, pokud tomu tak opravdu je.

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10
FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM
EDITUJU VE: iMovie

Comments ( 17 )

  1. / ReplyMaki
    Je pravda, že když vidím nějakou holku, která je zmalovaná jako obrzek, tak si pomyslím svoje. Na druhou stranu, pokud to té slečně sluší a umí se nalíčit hezky, aby nevypadala jako když si holčička půjčí šminky od maminky, tak proč ne :-) A za mě jsou obě verze líčení super :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ono to ani není tolik o tom, jestli to umí, ale jestli se v tom cítí dobře a umí to prodat :)
  2. / Replybety
    Tento typ videa mě neskutečně bavil, protože to bylo zase něco jiného a budu ráda, když se u tebe bude občas objevovat. A abych se vyjádřila k líčení, tak se mi líbí i s tou fialovou rtěnkou a tobě to moc sluší, a kdybych někde viděla nějakou slečnu stejně nalíčenou, tak na ni budu koukat s obdivem za její odvahu a ne jako na blázna.
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky!
  3. / ReplyLucie
    Ahoj, moc se mi líbí to, jak ti snad všechno sluší :) jsem tedy asi pro tu víc přirozenou verzi, jsem strašpytel. Strašně mě štve, že jsem si koupila pár krááásných rtěnek (Rimmel 120, 107, 12) a docela se je bojím nosit, a to jsou přitom naprosto "normální" barvy. U nás v rodině se nikdo nijak výrazně nemaluje, a tak na to asi nejsme zvyklí. Vždycky si je nebojácně nandám a cestou na bus se mi to nějak rozleží a sundám si ji... achjo :D Čekám na den, kdy dojdu dál než na zastávku s namalovanými rty :D (cca 1 km cesty)
    • / ReplyGetTheLouk
      Já to tak nejdřív měla taky - nosila jsem rtěnky třeba jenom v autě, pak jsem se rozmyslela a sundala to :D
  4. / ReplyMargarita
    Líbí, líbí - tento typ tutorialu mám ráda. Na běžné denní líčení bych to nepoužila - ve svém věku se spíš snažím podtrhnout přirozenou krásu a potlačit nedokonalosti. Ale navečer super. Fialová rtěnka se mi líbí do té doby než začneš mluvit - tam pak prosvítá červeň ze rtů a to se mi nelíbí. Ale jak jsi říkala, ať si nosí kdo chce, co chce, když se to líbí tobě.
    • / ReplyGetTheLouk
      To je holt riziko u všech tmavších rtěnek. Bohužel ale tahle MAC rtěnka je v tomhle naprosto příšerná - nepřiléhá k prostřdku rtů, no prostě kvalita nula :(
  5. / ReplyDenisa
    Mně se ten look líbí moc! Teda - líbí se mi oči a líbí se mi to s nahou rtěnkou (což je div, protože já je většinou nemám ráda, líbí se mi pusa do růžova nebo červena, kdy dostanou rty takovou... jiskru :-) .. ) S tou tmavou rtěnkou se mi to nelíbí, protože má "mrtvolný" nádech.. Nemám nic proti ujetým rtěnkám, naopak, někomu to vážně sedne.. A tobě to normálně sedí, spíš mi přijde, že ti prostě nesedí konkrétně tahle barva. Najednou jako bys měla našedlou, bledou pleť a tvářenka jakoby ani nebyla prostě.. No fakt taková mrtvolka po pár hodinách v chlaďáku ☺.... Ale oči jsou super a tyhle kecací videa taky :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak to já osobně s tou rtěnkou nevidím, mám podle mě mnohem mrtvolnější rtěnky :) Ale je to holt osobní preference :) Každopádně moc díky!
  6. / ReplyMirage13
    Teda mě to příjde naprosto geniální, klidně bych byla schopná vytáhnout na ulici obě verze a libí se mi obě strašně moc. Pěkně sladěná i s vytaženou zlatou a ještě k tomu formátu, jsem úplně nadšená :D, jak psali v komentech na YT, je to takové osobnější, víc tam toho řekneš a člověk je ti hned blíž a ke tvému vyjadřování, takže rozhodně ráda uvidím jak starý formát, tak i tento nový :).
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky!
  7. / ReplyLenka
    Já si tohle vzít u nás ve městě tak na mě lidi koukají jak na mimozemšťana :D ale je to mega liceni:) tvoje kreativita nezna hranic!
  8. / ReplyMagda
    Ahoj. Video se mi líbí, upřímně mi ale asi vyhovuje tvůj obvyklý formát, co si dělala předtím. :-) Jinak rtěnka je super, fialová je má oblíbená barva, ale na tuhle bych asi neměla odvahu. :-( Avšak jsi jedna z blogerek, díky kterým jsem i já začala rtěnky běžně nosit, takže díky mockrát za inspiraci.
    • / ReplyGetTheLouk
      Budou u mě na kanálu oba dva formáty, hodně lidí si ho oblíbilo, nicméně staré zahodit nehodlám. Tohle je navíc na produkci asi tak 1000x míň náročné než klasické tutorialy, takže jsem ráda, že se spoustě lidem líbí :D
  9. / ReplyAnie
    Líčení krásný, ostatně jako vždy ;-) Typ videa se mi moc zamlouvá, hlavně svou délkou. U běžných tutoriálů se nestíhám koukat co se děje a často to vracím a koukám na jednotlivé sekce znova a znova. Zatímco tady nemusím nic zastavovat, plynule to na sebe navazuje, protože je tam minimum střihů (ne-li vůbec žádný :D). A další plus je, že se u toho stihnu i nalíčit a kolikrát ještě skončím dřív než je video u konce :D Takže za mě pecka!!! <3
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :)

Leave a reply

Your email address will not be published.