Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Rimmel – Rain Rain Go Away

IMG_3050

V lahvičce je to jedna z nejvíce fascinujících barev na světě. Většina z vás si říká proč by mě měla fascinovat divná blátivá hnědá? Ono je totiž neuvěřitelně těžké najít dobrou tělovku. Většina podobných laků je totiž moc teplá, moc nažloutlá. Tahle právě vůbec. Víte, jak frčí barva Kylie Jenner rtů? Tohle je prakticky to samé.

IMG_3056

Jenže. Mám pocit, že nesluší mému opálení. Prostě to nějak nebylo ono, slakovala jsem ho poměrně rychle. Zkusím ho někdy po Vánocích, ale nebude to letní záležitost. Upřímně, asi bych podobnou barvu v létě ani nenosila, ale mrzí mě to. Musím teď čekat půl roku, až zjistím, jestli mi vůbec sluší. :D Máto doma taky nějakého nezbedníka, kterému opálení prostě nesluší?


Doplnky Pieces na Zoot.cz

POUŽITÉ LAKY:
Rimmel Rita Ora (LE 2015 – Rain Rain Go Away) [DM, 59,-] *
* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

Comments ( 12 )

  1. / ReplyTeri
    Tento lak by spíš slušel starším lidem :D Víš nechci tě urazit ale jednou jsem si koupila úplně nádherný kytičkovaný plavky. A když jsem byla se koupat v koupališti tak jsem viděla nějakou starou bábku která měla stejný. Bacha na to! Ty bábičky si neumějí vybrat.
    • / ReplyGetTheLouk
      :D:D:D
  2. / ReplyLucie
    S tím se nemůžu ztotožnit, jsem teda bílá jako stěna, ale v létě používám samoopalováky a tenhle lak miluju vždycky
    • / ReplyGetTheLouk
      Mně se na mně prostě nelíbí s opálením :(
  3. / ReplyIza
    skvelé! :ň Izabell │my diary/klik/
  4. / ReplySimm
    Na bledších rukách krásne vynikne. Hlavne sa mi páči, aké ťažké je niekedy definovať jej farbu... raz je telová, potom došeda a na určitom svetle v nej dokonca vidím fialovú. A milujem ju! :) Príde mi unikátna.
    • / ReplyGetTheLouk
      Taky mám občas ráda takové laky, že vlastně ani nevím, jaké jsou :)
  5. / ReplyBarbi
    Mám ju doma a súhlasím... :)
  6. / ReplyRadka Úžasňáková
    Tato barvička je skvělá na podzim,klasický pršivý podzim. Právě si ji jdu nalakovat :)
  7. / ReplyAnie
    Ja ho mam na nehtech prave ted a prave v tuto dobu se mi nejvice libi, jeste spolu s vinovou...moje podzimni barvy :D zato peachela taky od rimmelu mi slusela jenom v lete pri nejvetsim opaleni coz je u me tezke protoze jsem bleda jako stena :D:D
    • / ReplyGetTheLouk
      S vánovou musí být úžasný!!! Peachela se mi líbila, i když jsem opálená nebyla.. Zajimavý jak to každý vnímá jinak :D
  8. / ReplyKarča
    Kupovala jsem si ho teď na podzim a dokonale mě pohltil. Jsem hodně světlý typ, který se ani nikdy neopálí a je pořád bílý, takže pro mě je to velmi dobrý favorit.

Leave a reply

Your email address will not be published.