Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Essence – Pure Soul

essencepuresoul_02

Najít ten pravý nahý lak je celoživotní hledání. S troškou nadsázky si troufám tvrdit, že človek najde rychleji partnera na celý život než perfektní nahotinu na nehty. Já ji třeba našla, ale Orly pak přestalo lak vyrábět a já mohla začít nanovo. To byl drsný rozchod, co si budeme povídat. Tak hledám dál.

essencepuresoul_01

Tahle hambářka od Essence měla být jeho náhradou. Místo přítele jsem ale obejvila nevěstu. Lépe řečeno svůj svatební lak. Není to tělová barva, je to krémovka s lehkou meruňkovou perletí, která se ukáže jen pod přímým sluníčkem. Takže se většinu času tváří jako sofistikovaná šampaňská, ideál! Pokud máte už svého pana Božského a jste na lovu svatebních šatů, mrkněte po téhle čisté duši. I kdyby jste ji měli nalakovat jen jednou v den D, tak stojí jen pár korun. Kdo je váš naháč?


AX Paris na Zoot.cz

Essence (Nudes: Pure Soul) [DM, 60,-] *

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

Comments ( 16 )

  1. / ReplyAnie
    Ahoj, taky ho mám doma, ale zatím se mi z něj nepodařilo vytřískat tak super výsledek :( Neporadíš jak na to?? ;-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Nerívm, já ho prostě normálně nalakovala :D
  2. / Replykubajda
    rozhodně zajímavý lak...a nosila bych ho klidně i častěji než jen na svatbu (a vlastně tím, že ještě stopro nevím, jakou barvu šatů na svatbě vlastně budu mít (ano, nebude to bílá :D), tak ani nevím jistě, jestli by se mi ten nádech meruňkové hodil :D
  3. / ReplyBarbara
    V kolika vrstvách ten lak kryje ? Mám problém u nude barev, že to krytí je bída :( Můj poslední maybelline colorama odstín 303 katastrofa ani tři vrstvy mu nepomohly :-D
    • / ReplyGetTheLouk
      Tady mám tuším dvě, max tři. Jinak bych to článku psala :)
  4. / Replykockanaokne
    ten je úplně perfektní! proč jsem ho tam neviděla? :D
  5. / ReplyBety
    Já běžně pokukuju hlavně po výrazných lacích, takže děkuju, že jsi mě upozornila na to, že existují i nahé laky. :-D Je vážně nádherný.
  6. / ReplyA.
    Připomíná mi Give me nude, baby. (Ten je v běžné sadě laků, snad ten odstín nezrušili i v té inovované gelové řadě.) Ale ten asi není tak krycí, ve dvou vrstvách jsem ho jednu dobu nosila jako takovou rádobyfrancii, protože na dlouhých (na krátkých se mi nelíbil vůbec) nehtech konečky prosvítaly. Pak ně ten efekt přestal chytat za srdce. :-) Můj Sweet as candy. Mojí kůži sluší zřetelně narůžovělý odstín, všechny ty mléčné nebo béžové nemůžu, vypadám v tom jak mrtvola chytající lehce voskový nádech pokožky. :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Mně se kupodivu fakt líbil. i když taky jsem většinou na ty znatelně narůžovělé, nebo nahnědlé..
  7. / Replyseznam.mih
    Já teda moc nude odstíny nenosím. Podle mě a na můj typ jsou nude odstíny růžové. Tahle barva, co máš na nehtech Lou, na mě působí korektorově. Ale hlavně že tobě se líbí :)
  8. / ReplyAjinka
    Ja sem si ho taky koupila, ze si teda konecne taky poridim nejaky ten nude lak..nalakuju...koukam...jupii a mam lak na svuj stebny den...a pak koukam na ten tvuj, ze se nejak podobaj, kouknu na nazev..bingo
    • / ReplyGetTheLouk
      :D:D:D
  9. / ReplyViki
    Ahoj Lou, je to krásná barva i když koukám jen na bary, protože mám gelový. Ale aspoň dobrá inspirace.
  10. / ReplyMartina
    Naprosto dokonalá barva a krytí vypadá skvěle! Hned si ho musím pořídit :) Mám jeden od OPI, taky takový nude s malými třpytkami, ale vytváří takový zelený nádech na nehtech, to se mi nelíbí :(((
    • / ReplyGetTheLouk
      zelený nádch u nude laku nebude uplně to pravé, to chápu
  11. / ReplyAgi
    Já ho taky mám, ale moc mi nevyhovuje :( Jde vidět asi a po pěti vrstvách :( Mám fakt hoooodně laků, ale tenhle je fakt nic moc :( Ale tobě mooooooc sluší ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.