Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Comments ( 34 )

  1. / ReplyJenny Tenshi
    Joj toľko vecí naraz :) Neboj podľa mňa tvoji diváci a diváčky sa na teba hnevať nebudú. Hlave si všetko zariaď tak aby to bolo hobby a nie povinnosť lebo keď je človek šťastný tak aj jeho robota je skvelá. Good luck so všetkým. BTW na Mac by som nervy nemala
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju! :)
  2. / ReplyNany J
    To je mi líto, že jsi ztratila všechny věci z exterňáku, mě dneska naštvala nefunkční karta (která nakonec naštěstí byla vyřešena) - a to na ní nic nenahraditelného ani nebylo. S mamkou se na videa moc těšíme, vždycky, když jsme spolu, tak tě sledujeme a teď nám to docela chybělo, nicméně je super, že sis od toho na chvilku odpočinula, jak to tak slyším, tak všechny ty věci stíhat a k tomu točit, to je takřka nemožné. U těch nákupů bych brala rozdělenou verzi, sama to u svých videí sleduju, kratší mají větší dobu sledování než delší, ale tak to záleží na tobě. Jinak mně přijde, že v tomhle videu máš naopak hrozně hezký vlasy :) Ještě bych si je nechala, moc ti sluší.
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :)
  3. / Replybety
    Vůbec se neomlouvej za to, že nevydáváš videa. Jak jsi řekla, i youtubeři potřebují prázdniny. Přišlo mi, že jsi ve videu byla unavená nebo smutná... Ať se ti děje cokoliv, přeju ti, aby jsi byla co nejdřív v pohodě a měla klid. To s očima mě mrzí a doufám, že to není nic vážného a taky to bude v pořádku. A s videi opravdu nespěchej a hlavně si pořádně odpočiň. ;-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tohle "ve videu si byla smutná" je většinou uplně mimo :D píšou mi to lidi často u videí, kde třeba mám nejlepší náladu světa :D Takže doporučuju na to moc nedávat, většinous e to vážně jen zdá ;) Každopádně děkuju, pauza byla potřeba, takže ji chytám pořádně za pačesy, ať se můžu vrátit v plné síle ;) Ještě jednou mco díkyza podporu! ;)
      • / bety
        Tak to jsem ráda, že to tak jenom vypadá. :-)
  4. / Replybarbora
    Já bych to dala zvlášť a naprosto ti schvaliju, že nechceš ukazovat svůj byt a chráníš si své soukromí... běhá mi mráz po zádech z blogerek, které ukážou všechno, málem nahlásej adresu a pak poskytují informace ohledně jejich plánování otěhotnění/ těhotenství/ miminek... No myslím, že až dětičky budou v pubertě a jejich spolužáci to najdou, tak jim budou děti moooooc vděčný.
    • / ReplyGetTheLouk
      Podobně to vnímám i já... :) Díky za pochopení ;)
  5. / ReplyMargarita
    No a co, že jsi nenatáčela - vždyť záleží na tobě, jestli máš čas i náladu. Nákupy a novinky raději ve dvou videích - alespoň bude na co koukat :-)) Užij si dovolenou, krásného léta a zařizování nového bytu.
  6. / Replybee457
    Ahoj Lou, doufám, že výsledky vyšetření dopadnou dobře, hlavně se dej do kupy, stejně tak bydlení, my počkáme ;) Každý někdy potřebuje oraz a je pravda, že taková období si často vybírají sama, kdy budou a my s tím tolik nezmůžeme. Opatruj se a těším se na další videa! ;) bára.kára blog
  7. / ReplyLu
    Luci, bydlíš sama nebo s Adamem? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Stale s adou ;-)
  8. / ReplyLucie
    Prázdniny jsou občas potřeba, takže si z toho vůbec nic neděj, myslím, že to naprostá většina z nás chápe :) Hlavně si pořádně odpočiň a naber síly :) Velká letní Giveaway!!!
  9. / ReplyZuza
    Mně se moc líbí, jak sis vytyčila určitou hranici soukromí, kterou nepřekračuješ. Přijde mi to velmi rozumné a sympatické, nejsi žádné zvířátko v zoo :) Dovolenou si užij, až nadejde čas, těším se na videa (byla bych pro rozdělení) a na tvoje nové vlasy!
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju noc!
  10. / ReplyNickname ( required )
    Super video :D Už mi po tvým hlasu bylo teskno.A ty brýle ti mega sluší <3 :OO
  11. / ReplyMaki
    Já úplně chápu, že nechceš ze svého soukromí nic ukazovat. Vždycky si třeba u blogerek, které ukazují své děti, vzpomenu na přednášku jedné paní sexuoložky, která říkala, že si pedofilové vyhledávají fotografie dětí třeba na facebooku. No dneska jim sami a dobrovolně dáváme i videa. Vím, že je to extrém, ale prostě ti to schvaluju. A tu dovolenou naprosto všichni musí pochopit. Všichni jsme jen lidi a potřebujeme odpočívat a ne makat od nevidím do nevidím :-) Teď zkoukávám starší videa a přicházím na věci, které potřebuju vyzkoušet, protože sem na ně už zapomněla za tu dobu, co jsem to video naposledy viděla :-D A je to šílené!!! Na jednom videu s dlouhými blond vlasy, pak zase růžové nebo fialové... :-D
    • / ReplyGetTheLouk
      Presne o tom jsem taky slysela! Ze nedvat fotky nahych deti! Fialove vlasy musim nekdy zopaknout ;-)
  12. / Replymuffin
    Lou, my počkáme na tvoje videa jak dlouho bude potřeba :) držím palce at vsechno dopadne nejlip jak může!
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky!
  13. / ReplyMaru
    Dej si prázniny, stejně teď nejsem moc online, tak mi nevadí, že nic nepřidáváš, aspoň mi nevadí, že mi videa utečou :D Ne, ale teď fakt, každý má právo na volníčko, tak si ho užij :) jo a jinak máš ve videu krásné vlasy, nevím, jesli nasvícením, nebo se ti vymyly, ale vypadá to moc hezky a přirozeně :) A brýle taky bomba, sluší ti :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :)
  14. / ReplyPetra
    Já mám divný pocit i z toho, když někdo z mých kamarádů chce jít ke mě domů :D. Je to pro mě taková intimní věc, nerada si tam beru kohokoliv kromě svých absolutně nejbližších, takže naprosto chápu, že se ti nechce byt ukazovat stotisícům cizích lidí. Přeji krásný zbytek dovolené a budu se těšit na nová videa! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :)
  15. / ReplyMirage13
    Někteří lidi se neuvědomují, že jsme taky jen lidi. Mákáš na sobě několik let v kuse, máš za sebou hromady kvalitní inspirující práce a rozhodně nic svým divákům nedlužíš. Narážím čím dál více na YouTubery, kteří se kvůli YT moc stresují, honí.. a nestojí to za to! Já na to taky přišla až časem, je to prostě koníček a koníček je třeba dělat jen, když člověka baví, má na to chuť a náladu. Nebo se snad má člověk kvůli pár nedočkavcům strhat a tím si to celé zprotivit? Vždy se najde nějaký mamlas, co pak kvůli tomu pořád spamuje a plýtvá jak svým, tak tvým časem.. Držím ti pěsti, ať se v novém hnízdě líbí, technika je mrcha a ví v jakou chvíli selhat :D. Oči budou snad brzo v pořádku a musím říct, že vypadáš tak nějak jinak, možná i odpočatě, že už máš za sebou to nejhorší - stěhování. A jestli půjdeš do kratších vlasů, tak to jsem na tebe zvědavá :). Měj se!
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :) No nemá cenut o honit. Já se teda s videama stresuju dost, ale musí to být jen do té míry, aby to produkovalo lepší obsah, ne dál :)
  16. / ReplyLucy
    Hodně lidí říká že Mac je hrozně jednoduchý, ale dokud si měla celej život Windows tak tě chápu :D Jinak moc si užij dovču a já se moc těšíím na nové videa :) a klidně zkouknu i 40ti minutové Nákupy ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Je pro ty, kdo s nim umi :-D
  17. / ReplyCa$h
    Už se na videa těším, dost mi na scéně chybíš! Ale natoč je, až budeš mít chuť... a pokud máš problémy s očima, tak je lepší se na to vykašlat, protože máš jenom jedny a nikdo ti je nevrátí. Sama jsem nemocná dost a i z VŠE mě kvůli tomu vyhodili, že jsem moc chyběla, všechno se mi sesypalo na hlavo. Videa určitě nejsou nejdůležitější a normální lidi to pochopí :) Budu ti držet palce :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc, si zlato!
  18. / Replylady Lianna Ellusive
    Užívej si v klídku prázdnin. My teď budeme malovat a trochu přesouvat počítač. Chlap od techniků, když jsme kabel napojovali, nám říkal, že si máme odmotat víc. Udělali jsme tři symbolické obrátky aby se neřeklo a teď budeme trochu stěhovat místnost a je reálná šance, že nám kabel nedosáhne:-) . Tak budu mít minimálně týden pauzu taky :-) .
  19. / ReplyILoveMakeUp
    Lou, jsi extrémně statečná, že tohle všechno zvládáš a ke všemu ještě myslíš na ty, kteří Tě sledují na YT, blogu, webovkách a tak. Pořádně si na dovče odpočiň a vrať se nám zase taková, jakou Tě známe. :) Těším se na další inspirující videa, díky kterým jsem začala probarvovat své líčení. :) S pozdravem T.
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :)

Leave a reply

Your email address will not be published.