Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Obočí z drogérie

Gely na obočí zažily za poslední dobu obrovský boom a každá značka je teď vyrábí, ať už luxusní nebo drogérková. Proto jsem se rozhodla porovnat skoro všechny gely na obočí, které se v drogériích dají dostat. Jediný, který mi zde chybí, je Catrice, který většinou všude dostává špatné recenze. Všimnete si, že tu není Alverde, který jsem milovala dřív a byl to jeden z prvních barvených brow gelů, které se daly sehnat. Bohužel se gely na obočí a možná i moje požadavky na ně za tu dobu posunuly trošku jinam. Alverde chloupky oproti ostatním moc nedrží, ale má dokonalou blonďatou barvu a uspokojivý kartáček. Já osobně ho vidím někde uprostřed všech zkoušených produktů ;) Jaký používáte vy?




Keepcup na Zoot.cz

PŘIJĎ NA UTUBERING: http://www.utubering.cz/getthelouk

PRODUKTY, KTERÉ UKAZUJI a ZMIŇUJI:

Essence gelová řasenka na obočí make me brow (02 browny browns) [DM, 75,-] *

Maybelline Brow Drama (Medium brown) [DM, 169,-] *

Rimmel Brow This Way Brow Gel (Transparent) [DM] *

L’Oreal Brow Artist Plumper (Medium/Dark) [DM, 219,-]

Benefit Gimme Brow (medium/deep) [Sephora, asi 600,-] *

Make Up For Ever Aqua Brow (25) [Sephora, 700,-] *

 

NA SOBĚ MÁM:

Oči: Bobbi Brown Smokey Eye Mascara [Bobbi Brown] *, Too Faced Better Than Sex Mascara [Seohora, 800,-], obočí MUFE a L‘Oreal

Nehty: Essence – 33 wild white ways [DM, 60,-] *

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10

FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM

EDITUJU VE: Videopadu, Adobe After Effects

Comments ( 31 )

  1. / ReplyTery
    Osobně používám bezbarvý Alverde a předtím obočí vyplním tužkou nebo stínem. Barevně mi totiž alverdí hnědá moc nesedla. Na druhou stranu nějaký barevný bych vyzkoušet zase po delší době mohla - na takové šup šup, když není čas je to ideální :) Asi pro začátek sáhnu po tom Essence - když ho tak chválíš a cenově je dost přijatelný. I když se mi to kopírování taky nelíbí..
    • / ReplyGetTheLouk
      Essence nebo pak ten L'Oreal, teď ho mají mít v akci v Rossmanu s jejich novou řasenku, která je mimochodem super ;) Tak mrkni ;)
  2. / Replybety
    Já zatím na obočí nic nepožívám, protože ho mám celkem v pohodě. Určitě chci ale něco zkusit. Nejspíš u mě vyhraje gel od Essence kvůli ceně a když i ty ho chválíš, tak bude asi vážně fajn. Jen se chci zeptat, jak je to se saháním na obočí, když je namalované, protože já si všude možně po obličeji sahám každou chvíli, a tak mám občas problém třeba i se stínem ve vnitřním koutku, že ho setřu. Tak jestli to obočí vydrží, i když si na něj občas sáhnu. Zajímá mě to hlavně teda u toho Essence.
    • / ReplyGetTheLouk
      Hele, snaž se nesahat samozřejmě, ale holt to musí ten gel dát ;) Essence drží dobře ;)
  3. / ReplyElenloth
    S tvým názorem na kopie produktů se ztotožňuju. Ať se inspirují, ale ať prostě není tak okatá kopie. Co se obočí týče,tak jdu proti proudu výrazného opečovávaného obočí. Mám ráda ten pocit, že je na mém obličeji aspoň jedna věc bez úprav, i když mám jinak plný makeup. Určitě by nějakou péči sneslo, ale mám černé obočí normálního tvaru, takže před nástupem módy dle Cary Delevingne, bylo úplně OK a já jsem si na něj zvykla.
    • / ReplyGetTheLouk
      Nojoooo, ty máš totiž obočí! To se ti nedivím :D Já bez malování obočí vypadaám jako mimozemšťan :D
  4. / ReplyKatka
    Louuuu, nevolaj ten kartacek na Maybelline prso, prosim:-)) mam tento brow gel a kazde rano si spomeniem na to "prso". Doteraz mi to pripominalo jezka, tak dik za asociaciu:-) Co sa tyka obocia, pouzivam bud kit od oriflame (napocudovanie sa mi trafili do odtienu), inokedy tuzka catrice + brow drama. Stve ma, ze som vyhodila 30€ za brow zings od benefitu a je totalne naprd a farba ide docervena. Takisto nechapem tie vosky, mne to vobec nic nerobi. Treba skusat skusat, kazdemu sadne nieco ine, ak je to drogerka, o to lepsie. Btw. brow gely som sa naucila pouzivat na tvoj popud, takze danke:-)
    • / ReplyGetTheLouk
      :D:D:D Tak odteď si řikej bublinka ;) Vosk mám ráda od Rimmelu, ale jinak moc ne... Benefití tužka na obočí mi přišla děsná. :-/ Gimme brow je super. Ó, to se cítím poctěna, děkuji!
  5. / ReplyLenka
    Ten gel na obočí od Loreal je super, ale škoda že má zbytečně tak velký balení...
  6. / ReplyLenka
    Takové přirozené líčení ti sluší nejvíc:)
  7. / ReplyLucka
    Mám od Loreal odstín transparent, takže bezbarvý průhledný a přijde mi, že to neděla vůbec nic:-(
    • / ReplyGetTheLouk
      ty barvené jsou prostě víc na vyplnění, prlhledné jen na fixaci :)
  8. / Replynonni
    Zrovna mi došel gel od Alverde (v blonďaté verzi ), vím, že jsi ho dřív taky chválila, tak přemýšlím jestli jít znovu do něj nebo vyzkoušet něco nového. Doporučila bys ho ještě nebo Tě víc oslovily ostatní drogérkové produkty, které jsi zmiňovala :)? Díky:)
    • / Replynonni
      Promiň, všimla jsem si, že jsi dodala popisek pod video :). Pro mě je nejdůležitější barva a ta mi taky perfektně sedla, takže do něj půjdu znovu!
      • / GetTheLouk
        Ten tam byl od začátku ;) Ale je fakt,ž e o barvě to je především ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Viz popisek nad videem.
  9. / ReplyMaki
    Já maximálně použiju stín, když si vzpomenu. Naštěstí mám obočí docela OK. Na blondýnku výrazné, ale zato mám málo chloupků, které jsou dlouhé, takže když jeden nebo dva vybočí někam jinam než mají, tak to vypadá jako bych byla na tom oku plešatá :-D
    • / ReplyGetTheLouk
      No to je přesně můj problém! A an to jsou gely super ;)
  10. / Replykubajda
    Já momentálně používám gel z limitky Essence (vyhovuje mi, má trošku propracovanější kartáček než ten ze stálé kolekce, jen by mohl fixovat trošku víc) a ten Maybelline - u toho mě štve ten kartáček, ale fixace mi vyhovuje. V zásobě mám ještě ten nový Essence a zkouším i tu jejich novou paletku na obočí (se stíny jsem si zatím obočí nikdy nedělala). Tam mi ale vyhovuje jen jedna barva :-/ ta nejtmavší je na mě totiž moc tmavá a ta prostřední, která by mohla být okej, jde hrozně do červena :-/, takže reálně využiju jen tu nejsvětlejší a občas do ní přimíchnu trochu té nejtmavší. Tuhle paletku budeš zkoušet? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tu Essence paletku mám doma a po týdnu koukání se na ní ji pošlu dál. Nějak mi to celý přijde na dvě věci. Navíc nepraktický na cestování. Dělá to i Benefit tuším a i tam prostě němám tendenci to vůbec zkoušet. Nenevím, nepřijde mi to praktický :(
  11. / ReplyLenny
    Používám Benefit gimme brow, včera jsem načala už třetí balení, za mě naprosto super :) ale láká mě ten od Lorealu, akorát bych nerada vybrala špatný odstín, od Benefitu mám light/medium a sedí mi super i když jsem bruneta, nevíš, který z těch dvou od Loreal by se blížil barvou k tomu Benefitu? Jinak zkus tu kuličku u toho gelu od Maybelline odstřihnout, třeba to pak půjde líp :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo, to bohužel nevím :( Zkusím, díky za tip!
  12. / ReplyKatka
    Já používám Maybelline Brow Drama, ale chová se úplně jinak. Mám asi nějakou dobrou náplň. Barva je krásně popelavá hnědá, která vydrží celý den až do odlíčení. Je pravda, že fixace je jen tak na 80%, ale na mé obočí stačí (mám světlé, jemné). Je to od jara můj nej produkt. Zkuste mu dát ještě šanci v jiném kusu :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Já to nechápu, znám hodně lidí, které je milujou, ale ten muj fakt prostě ne :-/ Možná někdy časem zkusím jiný, ale teď asi nemám potřebu :( Ani ten kartáček mi nesednul, takže bojím se, že to náplň nezachrání :(
  13. / ReplyLili Liška z lesa
    Lou, co mam delat, kdyz oboci vubec nemam? Ty mas proti mne huste oboci, ja fakt nemam zadne a jsem zoufala, gely pouzivat nemuzu, protoze neni co fixovat...a tuzky mi cely den nevydrzi:(
    • / ReplyGetTheLouk
      jsou produkty á la gelové linky - make up for ever dělá takový, anastasia beverly hills, je to trošku těžší najít, ale jsou. Jo a rimmel dělá vosk - ten by možná šel ;)
  14. / Replyverunka mačáková
    Luci mohla by si natočit tutorial s ombré rty prosím , v případě špatného nápadu mi prosím alespoň napiš tvůj názor na teto druh rtů
    • / ReplyGetTheLouk
      Ahoj, možná se někde v budoucnu objeví. Upřímně, je to hezký, ale není to na žádné dlouhé udržování během večera :)
  15. / ReplyMichelle
    Obočí. Moje velké téma. Celý život jsem měla široké husté obočí ala brežněv :-D. Nikdy jsem ho neupravovala. Nejsem na tyhle věci moc zručná. Poslední půl rok už jsem si připadala fakt blbě a zaznělo i pár rad, že bych s ním měla něco udělat. Tak jsem pátrala po schopných kosmetičkách. Před časem jsem na tvém instagramu viděla zmíňku o Brow baru v Sephoře a bylo jasno. Dneska jsem tam zavolala (Sephora Chodov) a slečna mě hned vzala. Neuvěřitelná spokojenost, vypadám jako úplně jiný člověk. Rovnou jsem se objednala na další měsíc a jinam už nejdu. Slečna na mě ve finále použila právě ten brow gel od Benefitu, ale cena mě dost odradila - obzvlášť protože jsem začátečník a nevím, jak moc to budu používat. Takže tahle recenze super, díky za ní! :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jsem ráda, že to pomohlo. Za Brow Brem si opravdu stojím a nalákala jsem k nim tolik známých! A zvlášť Chodov je jeden z mých oblíbených ;) Brow gelu se vůbec neboj, nezapomeň trošku oškrábat štěteček o hrdlo, před každým použitím, jestli víš, co myslím...? Často to lidé dělají třeba i u řasenky nebo laku na nehty. Prostě aby si toho člověk nenanesl na obličej moc. ten gimme brow je dost vhlký, tkaže občas může mít tyhle tendence, ale zas ti vydrží dlouho a stále krásně použitelný ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.