Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Brushes Overview

Dnešek věnuji štětcům, jak avizuje nadpis. Video je hdoně prostříhané a vidíte sami, že i tak je dlouhé až hanba! Spoustu štětců jsem ve videu nezmínila, ne že bych na ně zapomněla, ale spíše proto, že nevím, kde jsem je koupila nebo nemají jméno, číslo či jiné označení a těžko vám je můžu tedy doporučit ke koupi.

Hlavní hvězdou videa je asi 12 Piece Brush Kit od Sigmy z Kolekce „Make me“. Já mám růžový set (Make Me Blush) a černý set (Make Me Classy). Pokud vás sada zaujala, objednávejte na oficiálních stránkách Sigmy, jen nevim, zda to do Vánoc stihnete, protože mě moje zásilka šla asi měsíc a týden.

Jako tu postupně buduji „Databázi značek“, přibude časem i databáze štětců, kde budou podrobné fotky, účely štětce a tipy na použití.  Tato databáze bude spíš sloužit pro začátečníky, kteří naprosto bloudí v široké nabídce či pro pokročilejší, kteří by rádi investovali do pořádného načiní, jen neví, které dřív.

Na závěr jen trochu obecně: Nedoporučuji štetce od Ebelinu, ne pro svou kvalitu, ale pro své tvary, které líčení nezjednodušují, což bych od štětce očekávala. Nedporučuji ani H&M, což vysvětluji ve videu. Zkuste určitě Douglese, ale ať vám nevyrazí dech ceny! Jejich štětce jsou opravdu kvalitní a z přírodních štětin hodných pomazlení. Ani Sephora není k zahození. I tam jsou ceny vyšší, ale štětce bývají moc příjemné, z 99% myslím, že i umělé, což není vždy výhodou.

Leave a reply

Your email address will not be published.