Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Objevy a Přešlapy: Květen 2015

Velka porce recenzí je znovu tady! Tentokrát tu najdete spoustu parfumérkových produktů, ale příště zas bude hodně věcí z drogérie, slibuju. Je potřeba to vyvážit. ;) Bohužel mě u jednoho přešlapu sužuje alergie, což není nic extra divného. Stát se to může, je potřeba se k tomu postavit zodpovědně, zapsat si složení a dělat to vždy, když se takováhle nepříjemnost stane, aby člověk měl šanci odhalit, jaká složka nebo kombinace složek mu to dělá. Nejhorší je to ale u produktů, které jste si jinak vážně oblíbili. Ale to je holt život. :)




Balerinky na Zoot.cz

CO SE CHYSTÁ: http://www.utubering.cz/getthelouk

PRODUKTY, KTERÉ UKAZUJI:

Catrice Prime and Fine Eyeshadow Primer (010) [Rossmann, 99,-]

Too Faced Better Than Sex Mascara [Seohora, 800,-]

Bobbi Brown Smokey Eye Mascara [Bobbi Brown] *

YSL Nourishing Lip Oil Colour Enhancer (4 I Rose You) [Sephora]

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil (01 honey) [Marionanud, asi 500,-] *

Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick (Sand Dune) [Bobbi Brown] *

Lancome Miracle Cushion Foundation (01 Pure Porcelain) [Sephora, 1000,-] *

MAC Fluidline (LE: Philip Treacy 2015 – Royal Wink) [MAC, 500,-]

Catrice Absolute Rose Eyeshadow Palette [Rossmann, 141,-]

Biotherm Aquasource 24h Gel Creme [Marionnaud] *

 

NA SOBĚ MÁM:

Oči: Essence bronzový pudr 2v1 sun club (10 sunshine) [DM, 105,-] *, Kat von D Tatto Liner (Trooper) [USA], Too Faced Better Than Sex Mascara [Seohora, 800,-], Essence dlouhotrvající rtěnka (02 all you need is red) [DM, 70,-] *

Nehty: Essence 32 the black cat [DM, 60,-] *

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10

FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM

EDITUJU VE: Videopadu, Adobe After Effects

Comments ( 18 )

  1. / ReplyMaru
    Měla jsem/možná mám pořád, alergii na přípravky proti akné od Garnier. Docela pech, když se mi místo čisté pleti totálně osypal celý obličej a nešlo to pořádně vyčistit, jen gelem od Dermacol, který už ale skončil :-/ Nicméně se mi moc líbí ten olej od YSL, ale asi spíš sáhnu po tom Clarins - trošku víc péče :) U toho Lancome make-upu jsem se úplně orosila, když jsem to vděla už poprvé a představila si, jak to musím aplikovat, prostě fujfuj, ale obal super :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Já na Garnier tělový mlíko na citlivou pleť :D Clarins furt je jako lesk, furt udělá parádu, ale je prostě víc pečující, YSL je jen lesk z mého pohledu, příjemnej, ale nic víc. Což teda i u mě dost velkej objev :D A ten efetk je taky moc hezkej, ale přesně - ta hygiena... :-/
      • / Nickname ( required )
        Taky se přidávám ke klubu Garnier :D Po jejich SOS pencil... Pořad jsem mela pocit, ze jsem po něm cervenala a tak jsem ho jednou zkusila dat přes cely obličej. No, za chvili jsem vypadala jako rajče :D
    • / ReplyMirage13
      To měla i mamčka, trpí na exém, na rukou ho má celoročně, ale když použila nějaký garnier denní krém na obličej, který dostala na vánoce (asi před 8mi lety, teď to může být jinak), tak se jí osypal celý obličej a Garnier už prý nikdy víc. To samé měla s Vichi.
  2. / ReplyKája
    Neposedný pramínek a pejsci v Biothermu pobavilo :D Jinak Catrice primer je teda hodně muziky za málo peněz, do puntíku souhlasím :-)
  3. / ReplyKlára
    Milá Lou. Víš, že tě zbožňuju. A pokud ne, tak to teď říkám. Ale prosím, žádný podkres v podobě hudby. Moc prosím. Asi jsem možná jediná a asi s tím nic nezmůžu, pokud se ti to líbí, ale mě to úplně irituje. :D Kvůli tohohle nemůžu koukat třeba na shopaholic nicol, kterou bych sledovala ráda. Taky vím, že je to můj problém, ale já jsem měla velkou potřebu to sem napsat. Jinak: krásný vlasy (jako obvykle) a makeup (jako obvykle)! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Mně zas psala tuna lidí, že podkres ano :D Tak já nevím, snažím se to dávat fakt strašně potichu, ať je to slyšet jen tam, kde je fakt ticho. Tak to zkusím dát ještě potišeji :D Ale nevím, co mám dělat - někdo říká ano, někdo zas ne :D Každopádně moc děkuju za názor i komplimenty ;)
  4. / ReplyElii
    Já si teda nejsem moc jistá, ale mám podezření že mám alergii na některé stíny. Jednou mi oči napuchly, zčervenaly, slzely a štípaly a jindy mi jen napuchlo přesně to místo kde jsou kruhy pod očima naštěstí bez bolesti nebo něčeho podobného ( ale vypadalo to vážně skvostně jak kdybych dostala něčím po obličeji :D)
    • / ReplyGetTheLouk
      To je klidně možné ;) Doporučuju vyzkoumat fkat kreré ;)
  5. / ReplyElenloth
    Já se osypala zrovna nedávno z Clarins hydraquench krému. Naštěstí to nebylo moc vidět, udělala se mi taková suchá svědivá místa a zbavovala jsem se toho týden. Chtěla jsem se tě zeptat, který primer na oči podle tebe nejlíp zakryje žilky na víčkách. Mám tělový Get set od w7,který teda kryje moc dobře, ale je hodně tmavý a hutný,takže se na to blbě líčí světlé barvy a s bílou tužkou se nemá rád. Nepotřebuju ani tak super výdrž stínů, jako spíš to krytí a sjednocení.
    • / ReplyGetTheLouk
      Ten krém miluju! :D No, je holt vidět, jak jsme každá jiná :) MAC painpoty by byly super na tohle ;) Nyx možná něco má, ale zkus korektor, to bdue nejlevnější alternativa ;)
  6. / ReplyNikol B.
    Lou, u tvých videí se vždycky perfektně bavím :D ...to není nic nového .... ale tentokráte se pobavil i můj přítel! :-) Palec hore Lou, jsi fakt hvězda! :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju, pozdravil přítele ;)
  7. / Replyzuza
    Tak ja zrovna ten Biotherm uplne zboznuju :-D byl mi kdysi doporucenej a od te doby se k nemu stale vracim. Kdyz ho podvedu, tak se mu pak musim omluvit :-D jinak me se neco podobneho stalo s kremem od Estee Lauder, daywear myslim.. Ten zeleny... Bozsky voni po okurkach!! Ale mela jsem pak takovou krupicku na obliceji a nemohla jsem se ji zbavit... Zase na druhou stranu, pak jsem to zkusila v jinou dobu, za jinych okolnosti a nic se nestalo.. Tak nevim...? Kazdopadne ho mam, tak uvidime... Budu muset vykoumat.. :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      No ono třeba možná stačí, že má přijít menstruace, člověk je nemocnej, spojí se to třeba s alergií na něco venku a je to. Prostě tělo může být oslabený něčim jiným a pak se to projeví. Ale pak si to odhaluj, žj? :D Já bych ho brala! Fakt! CHtěla ybch ho zkusit znova, ale bojim se. Ještě tím, že třeba pak potřebuju točit, tak je to fakt na prd. :-/ Inu, holt na něj musím zapomenout no :(
  8. / Replybambitka
    Tentokrát ses s výběrem produktů skvěle strefila, všechny jsou v mém hledáčku. Až na ten make-up od Lancome, všechny ty vychytávky typu make-up ve spreji, v houbičce ne-ee. Co je na lahvičce s pumpičkou špatného ? Já když si máznu krém na oči od Benefitu pod oči, hned slzím, a ještě jsou krémy, které mi ucpávají póry. Ale alergie zatím ještě žádná ťuk ťuk.
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak cháu, že se snaží furt přijít s něčím novým, byla by to pak nuda zas :D Ale tamto je zkrátka klasika ;)
  9. / Replylady Lianna Ellusive
    .... Alergik sice jsem, ale snad do toho nedávají pejsky:-) :-) Já jsem se naposledy naprosto šíleně osypala z pleťového oleje od Saloosu, varianta Růže :-)

Leave a reply

Your email address will not be published.