Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Jak dostat mono stíny do paletky?

Pokud taky rádi vyzobáváte krásné mono stíny z různých limitek a nebaví vás je skladovat zvlášť, nandejte je do paletek a ušetříte spoustu místa! Já rozhodně nemám poslední paletku a doufám, že tohle zvýší mé běžné používání těhle solitérů, protože takhle občas zapomínám, jaké skvosty doma mám. ;)




Balerinky na Zoot.cz

CO SE CHYSTÁ: http://www.utubering.cz/getthelouk

POUŽILA JSEM:

MAC Pro Palette [MAC, asi 270,-]

Žehlička  Remignton

Pečící papír

Samolepící Magnetická páska [OBI, asi 250,-]

Špendlík

Nůžky

Mono stíny

Samolepky, lihovka

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70 a Canon Powershot SX30IS

EDITUJU VE: Videopadu, Adobe After Effects

Comments ( 13 )

  1. / Reply*Julia*
    Co znamenají mono stíny? Jako ze jsou v krabičce samistatne? Jinak moc pěkné a taky někdy vyzkousim. A krabička byla uz takhle prázdná nebo v ni byly stíny?:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jj, přesně tak ;) No prázdná byla, aby se do ní ty stíny daly dát ;)
  2. / ReplyElenloth
    Super nápad, vypadá to docela lehce. Nebojíš se, že ti vyschnou ty Colourpop stíny? Teď jsem zkoumala jejich stránky a možnosti, jak se k nim dostat, a na tom svém balení si hrozně zakládali, prý právě proto, aby stíny nevyschly a neztratily tu konzistenci.
    • / ReplyGetTheLouk
      Hele, trošku vyschly, ale na druhou stranu - pigmentovaný jsou furt a míň ubývaj :D S dalšíma nevím, jeslti to tak budu dělat, ale zatím jsem happy :)
  3. / Replyxklaraa
    Jééééé, tak tohle je super nápad!!!! Zrovna jsem se chystala si koupit magnetickou paletku, ale ty ceny :(((. Skusila jsem a perfektní, akorát stíny Gabriela Salvete prostě nejdou ven!!!! Úžasný, ještě do OBI pro magneticku pásku a je hotovo :))). Fakt úžasný
    • / ReplyGetTheLouk
      Některý jsou fakt jak hřebíkama. Chce to se nebát, že poničíš stíny, a fakt zabrat, zkusit to třeba nožem, pinzetou, no prostě vážně se jim podívat na zoubek! Jen kladu na srdce zas a znovu - opatrně! ;)
  4. / ReplyMaru
    Ten nápad je perfektní! :) A ještě teda stíhy poskládané takhle vedle sebe vypadají nádherně, líbí se mi ještě víc, než v krabičkách :) Vážně super :))
  5. / ReplyAnna
    Asi je to praktické, často taky na mono stíny zapomínám, ale vypadá to podle mě hnusně :( to ani nejde říct jinak. Některé stíny mají obaly fakt moc pěkné, některé už míň, ale pořád bych řekla, že to vypadá líp, než takhle v té jedné paletce, kde jsou vedle sebe kulaté, hranaté a různě velké stíny tak nějak bez ladu a skladu :(
    • / ReplyGetTheLouk
      Zas to není paletka, kterou bych někde vystavovala. A ty obaly.. No nevím, drogérkové obaly mi tak krásné teda nepřijdou. Ale pro mě je to otázka - použiju stín nebo ne. Takže pro mě není moc o čem :)
  6. / ReplyBiBi B
    Nemůžu si pomoct, ale přijde mi to strašně nepraktický :D Já bych teda radši měla x těch krabiček než takto :D já bych z toho akorát chytla nerva :D ale vymyšlené to máš dobře (magnet, žehlička...) to zas klobouk dolů :D
    • / ReplyGetTheLouk
      To já hcytám nerva z těch monostínů. :D
  7. / ReplyKatt
    Skvělé video, určitě to vyzkouším. Más skvělá videa Nechci otravovat, ale byla bych ráda kdyby jste navštívili můj blog pokud ale nechcete klidně to ignorujte. Doufám že neotravuju :)
  8. / Replykatie
    to je super nápad, Lou! :) sama pudrových stínů moc nemám, ale až se mi jednou jejich počet navýší, tak si takovou paletku vytvořím :)

Leave a reply

Your email address will not be published.