Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Vyhlášení soutěže o Clarisonic Pedi a Braun Silk Épil 7!

Je tu vyhlášení soutěže zaměřené na hezké nožky! Na Youtube bylo více než 2 000 komentářů, což vychází jeden výherce zhruba na tisíc lidí.

Nejvíce používáte žiletky, což mně osobně nepřekvapilo. Já si nohy neholila přes 8 let podle mě. Ne, že bych pěstovala srst, ale chloupky trhám epilátorem nebo voskem. A věřte, že si na tu bolest zvyknete. Já už ani nevím, že by to bolelo ;)

Výherci jsou:

Kateřina Svobodová

Lucka Petrlikova

 

Gratuluju výhercům a ostatní nezoufejte, spousta výherců se neozvalo, takže stále vybírám výherce předešlých soutěží. ;)

AX Paris na Zoot.cz

Comments ( 11 )

  1. / Replystasonka
    Tak zase nic :-) gratuluji výherkyním :-)
  2. / ReplyBara
    Gratuluji :)
  3. / ReplyIvet
    Čtu knihu o výzkumech lidského chování, prý se člověk adaptuje na bolest v případech, kdy je bolest vyrovnána s nějakým užitkem nebo výhledem, že bude lépe.
    • / ReplyGetTheLouk
      No tak to jsem já a nohy! :D ;)
  4. / ReplyKateřina Svobodová
    Ahoj Lou, myslím, že jsem já jednou z výherkyň, jak mám teď postupovat? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Pokud si výherce, tak podle pravidel soutěže budeš vědět co a jak. ;)
  5. / Replybarca
    Tak zase žádná výhra:/ . A zrovna taková super věc :D. No nic holky. Gratuluji:)
  6. / ReplyJanina
    Ahoj Lou =) mužů se zeptat jaký používáš epiláror a jaké voskové pásky? Já jsem si nové koupila můj první epilator je to Braun silk epil 5 5280 a jsem moc spokojena a u přímé jsem čekala větší bolest =D nevím jak to může nékoho tak hrozné bolet přídě mi ze jsou to ty ufňukany slečinky z cukru =DD
    • / ReplyGetTheLouk
      Epilátor ám asi stoletý starý a už ho nepoužívám. Mám normálně vosk a pak k tomu klasický pásky, jako když jdeš do salonu a to ani nevím, co mám :D něco jsem objednala někde, co mi doporučila kamarádka :) A taky mi přijde, že to nebolí a to mám dost nízkej práh bolesti :-/
  7. / ReplyLucka
    Výhra je úžasná, moc děkuju! A holky opravdu nezoufejte, já soutěžím už přes 3 roky? A je to podruhé teda co jsem něco vyhrála no. Ale počítám do toho úplně všechny soutěže, takže když si vezmu že měsíčně se účastním 5 až 10 soutěží už 3 roky :D.. Držím palce všem, aby alespoň jednou měly ten báječnej pocit, když něco vyhrajete i kdyby ta byla minimální drobnost. Držím pěsti holky! :))

Leave a reply

Your email address will not be published.