Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Objevy a Přešlapy: Duben 2015

Dubnové Objevy a Přešlapy jsou sice možná delší, ale za to pořádně nabité produkty! Mám pocit, že bych teď mohla tuhle rubriku vydávat i dvakrát měsíčně, kolik tu mám produktů, které čekají na recenzi.  Ale tak snad to příště bude ne tak tučné a hlavně více pozitivní. Doufejme!




Šaty na Zoot.cz

CO SE CHYSTÁ: http://www.utubering.cz/getthelouk

PRODUKTY, KTERÉ UKAZUJI:

Urban Decay Naked Skin Weightless Foundation (0.5) [Sephora] *

Urban Decay Naked Skin Weightless Concealer (Light Warm) [Sephora] *

MAYBELLINE Instant Age Rewind Eraser Dark Circle Concealer [USA]

Sephora Creamy Lip Stain (04) [Sephora, 290,-]

Dermacol DUO oční stíny (1) [http://www.dermacol.cz] *

Wet‘n‘Wild Color Icon Collection Eyeshadow (Comfort Zone) [USA]

Urban Decay Primer Potion (Eden) [Sephora] *

Houglass Ambient Lighting Powder  (Mood Light )[USA]

Rimmel Lasting Finish 25Hr Powder Foundation (001 Light Porcelain) [DM, 199,-] *

Urban Decay Naked Skin Powder Foundation (Fair Neutral) [Sephora] *

Milani Baked Blush (07 Fantastico Mauve) [Interbeauty 2014, asi 150,-]

Dermacol PROFESSIONAL COSMETIC BRUSHES 12 PCS [http://www.dermacol.cz] *

 

NA SOBĚ MÁM:

Oči: Colour Pop Eyeshadow (Ibiza) [USA]

Nehty: E Style Turquoise *

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10

FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM

EDITUJU VE: Videopadu, Adobe After Effects

Comments ( 34 )

  1. / ReplyCat2811
    Dobra recenze, kdybych byla v Americe tak bych si hned koupila paletku wet´n wild, smůla ze ji v Česku nemají. Smůla jen ze si do tohohle videa nezaradila i primer catrice co byl v minulých nákupech a novinkách :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Já potřebuju čas na testování produktů nebo vám něco vychválím a pak to bude shit na entou ;) Navíc pak by bylo video hodinové,kdybych tam měla narvat všechno :D Nicméně Primer je zatím super a zatím ho doporučit stopro můžu! ;)
  2. / ReplyLištička Rezavá
    Já bych brala Objevy a přešlapy klidně ještě jednou tak dlouhý! :D Ten Sephora Lip Stain jsem u nich sháněla před pár týdny a akorát mi tam paní ukázaly ostatní jejich rtěnky a tohle nikde :(. Ten jeden měňací odstín z Wet‘n‘Wild paletky vypadá skvěle.
    • / ReplyGetTheLouk
      No oni mají asi jen 7 odstínů :(
  3. / ReplyBLUE
    Já sady štětců nekupuji, protože mám o štětcích přesnou představyu a tak si je raději vybírám jednotlivě. Hodně mě štve, že u nás v ČR je na výběr strašně málo štětců a ty ceny jsou dost neúměrný kvalitě. Zatím mám doma něco od Hakura, RT, Sigmy a Bdelia. Nejraději bych si ale pořídila štětce od Hakuhoda, Re Morris, Wayne goss atd. Nejsem ale ochotna platit za clo, DPH, uložení na poště atd... Navíc většina těch produktů se ani neposílá do Čech, takže bych to musela řešit virtuální schránkou. No coment... :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Hakuhodo jsou můj sen už asi 4 roky. Za tu dobu jsem mohla mít doma všechno do nich, kdybych si nekupovala něco támhle, něco támhle :D no jsem pako! Ale vždycky mě to právě zarazí na clu a poště. :( Ale jednou si je pořídím! Aspoň 3 hakuhoda <3 Musím prostě <3
  4. / ReplyEva
    Ahoj Luci, momentálně je moje štětcová výzbroj takzvaně co drogerka dá. Chci se tě zeptat, jaký názor máš na štětce Ecotools? Prima video jako vždy.
    • / ReplyGetTheLouk
      Mám od nich pár štětců a nejsou zlé, Třeba jejich štětec na pudr používám teď denně. Ale třeba ty na oči mi přijdou dost umělé, sice neštípou, ale ty štětiny prostě jsou takové... nevím :D Někdy pak špatně aplikují stíny tyhle štětce :(
  5. / ReplyElenloth
    Mám doma štětce posbírané tak porůznu. Asi nejstarší jsou nějaké Sephora štětce, které jsem postupem času vyhodnotila jako špatnou volbu. Mám nějaké basic štětce od Petry Lovelyhair, protože jsem na ně byla strašně zvědavá, vzhledem k ohlasům na netu. Mám tři štětce od Hakuro, které jsou moje nejoblíbenější. Nemám srovnání s nějakými drahými štětci, na to se teprve chystám, ale myslím, že poměr cena/výkon má Hakuro skvělý. Teď vybírám nový štětec na tvářenku, tak snad se ukecám a trochu zainvestuju do nějaké známější značky. Obecně ráda zkouším jeden dva produkty od více značek, kdybych měla kupovat sady, tak mám všeho doma tuny a to nepotřebuju (nemám bohužel komu dál věci předávat). Opravdu bych uvítala nějaké kvalitnější štětce v kamenných obchodech, protože když kupuju na netu, tak mám problém s odhadem velikosti štětce a já jsem na to cíťa.
    • / ReplyGetTheLouk
      Hele na tvářenku doporčím RT ten tulipánový, nevím, jak se jmenuje, zatahla mi ho mamka :D Ano, až tak je dobrej :D Odhad velikosti - to je klasika, já i když si to změřím, tak se stejně pak doma divím. Buď s milým nebo přitroublým výrazem :D
  6. / ReplyDIA
    Ahoj ja mám sadu štetcov na oči aj na tvár od petry a som maximálne spokojná, sú skvelú a za pomerne prijateľnú cenu :)
  7. / Replylee
    Mensi napad: co takhle jeden pohodovy patek venovat dorecenzovani toho v cem mas resty a do klasickych objevu a preslapu se ti to nevejde. Forma co nejvic pohodova pro tebe, tj nebylo by to video klasicky sestrihane, max jo nejaky ops momenty a jinak bys ho upravila tak jak upravujes uz sestrihane videa a dala na youtubko. Klidne i delsi. A treba to delat jednou za tri ctyri mesice formou dodelavky za minule ctvrtleti.
    • / ReplyGetTheLouk
      Já myslím, že to stihnu příští měsíc. ono zas spouts produktů se nedosatne do OaP, ale mluvím o ncih jenj v RIPkách, takže ono se to ěnjak vybalancuje. Ale nápad super, díky moc! jednou ho myslím uplatním ;)
  8. / Replyada
    Ja som normálne rada, že si dala Hourglass ako prešlap, lebo mám odskúšané, že čo nesedí tebe, sedí mne. Je to sranda ale ked niečo pochváliš tak je to na mne strašné a keď niečo skritizuješ je to pre mňa super. Tu vidno, aké sú rozdiely v kozmetike na každej pleti :D Takisto mám tie ud bázy a milujem ich :)
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Tak to mě na jednu starnu mrzí, ale na druhou jsem ráda, že to om, že to máme opačně víš a i tak ti moje recenze k něčemu jsou ;) :D
  9. / ReplyMaki
    Já jsem většinou brala štětce po jednom někde v drogériích (Alverde, Essence, pak něco z Rossmannu) a pak sem si objednala nějaké štětce BrushArt na parfums. No jsou strašné :-D A to jsou prý od nějaké francouzské značky. No chudáci Francouzi. Pak sem si koupila ještě 2 sady od EcoTools a ty jsou opravdu fajn za tu cenu :-) Bylo by super mít takové použitelné štětce běžně v drogériích místo těch šmirglů. A na Vánoce jsem si objednala sadu od Zoeva. Moji ňuňánci :-) Dohromady mám myslím nějakých 43 kousků, ale nejsou všechny použitelné samozřejmě. Třeba z těch od Essence mám vyrážku. A ty stíny od Dermacol jsem dneska ohlížela v drogérii a ty co máš ty se mi zdají tím odstínem takové nejzajímavější a byly hodně dobře pigmentované, což teda fakt čumím... Jo a opět chvááálíííím líčení!!! Nádherné stíny. A hodí se ke košili a nehtům :-D
    • / ReplyGetTheLouk
      Hele francouzská značka nemusí znamenat vůbec nic :D EcoTools jsou super, jen by to teda chtělo lehce inovativnější tvary od nich, ale jinak jsou fajn. Zoevu plánuju vyhlídkově, tak uvidíme. D9ky moc :)
  10. / Replynuf
    Však jsem ti říkala, že k těm meteoritkám jednou dojdeš :) Hourglass pudry mě taky strašně zklamaly. Smutné, když člověk na něco tak čeká, chystá se skoro na zázrak, a ono tohle...
    • / ReplyGetTheLouk
      Já vím! :D S mamkou jsme se tomu uplně smály! Teď nastává výběr odstínu. Mně se nejvíc asi líbí ten střední 03 tuším, že to je. A mamce se líbí meteoritky v kompaktu ty voyage, ale nikde je nemají u nás. Tak nevím, jeslti to je limitka (zas na webu guerlainu mají i refily tohohlectoho) nebo co prostě to je? ty jako meteoritkový odborník možná budeš vědět...? ;)
  11. / ReplyNickname ( required )
    Ahoj Lou,chci se jen zeptat kde je to vyhlaseni souteze o ty stetce ? :)
    • / ReplyTerezau
      Ahoj Lucko.Chci se jen zeptat jestli jsi uz vydala ty vysledky souteze o ty stetce od Ebelin ? :)
      • / GetTheLouk
        Ne, zatím ne. Stačí si přečíst pravidla soutěže a dozvíš se, že je na to stále ještě brzo. Plus doporučuji tento článek: http://getthelouk.com/?p=6343
    • / ReplyGetTheLouk
      Ne, zatím ne. Stačí si přečíst pravidla soutěže a dozvíš se, že je na to stále ještě brzo. Plus doporučuji tento článek: http://getthelouk.com/?p=6343
  12. / ReplyLenka
    Ahoj, nemám koment, ale dotaz. Moje komentáře pod nickem Elenloth se na blogu nezobrazují a pořád u nich visí , že čekají na schválení. Je to pod tímhle příspěvkem a potom pod tím Garden of mauve (jestli si dobře pamatuju název). Tak se chci zeptat, jestli je to nějaká technická chyba, nebo záměr.
    • / ReplyGetTheLouk
      Ani jedno, mám tu hodně komentářů a nestíhám na ně odpovědět. Takže proto tu visí ;) Nicméně až budu mít čas, tak si sednu, řpečtu to a odpovím ;)
  13. / ReplySarka
    Tak tentokrát Dermacol udělal pořádnou botu. Už když se vyprsili s tím, že "vymysleli" sadu štětců, bylo jasné, že to bude tragédie. Navíc neřeknu ani fň, kdyby sada byla za 500,-, ale takhle fakt ne.
    • / ReplyGetTheLouk
      No i za 500 teda budu pyskovat! :-/ Ale chápu absolutně, jak to myslíš ;)
  14. / ReplyLuci
    Myslím, že ve videu jsem neslyšela odstín korektoru od Maybelline a ten by mě tuze zajímal. Jsem totiž od přírody zrzavá běloba, takže doporučení produktů pro světlou pleť jsou mi obzvlášť cenná :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Je to Eraser Dark Circles, nemají odstíny od tohohlectoho růžového :)
  15. / ReplySisi
    Moje původní štětce byli ty hypoalegnenní od Ebelin (samostatný na tvářenku a pudr) ty jsou náhodou super i po pár letech. Na makeup mám od Péti z LovelyHair flat top a mám i její sadu na oči. Pak mám od BH Cosmetics sadu tam je asi 11 štětců na tvář i na oči, nejsou sice moc hustý, trošku flomcavý, ale zase jsou krásně jemný takže se s nima dá pracovat v pohodě. :-)
    • / ReplySisi
      A pak ještě jeden od EcoTols, chlupáč na oči... Ale na oči je moc velkej tak ho pužívám na zapudrování korektoru pod očima :D
    • / ReplyGetTheLouk
      BHc. mám taky asi tři štětce a nejsou náhodou vůbec blbé! ;) Teda mám je na obličej, ne na oči, ale jsou fajn ;) Zrovna jedny z těch levnějších, které za to stojí ;) Jsem ráa, že je někdo zná ;)
  16. / ReplyTereza
    Já miluju štětec na oční stíny Hakuro! A pak používám klasiku Real Techniques, Sephora a různé levnější značky. Nemáš prosím tip na nějaký opravdu dobrý pencil brush? Kterým by se daly nanášet stíny i pod oči? Já pořád nevím, který si pořídit, aby byl dobrý!
    • / ReplyGetTheLouk
      Přijde mi, že všechny pencil brushe jsou stejné.... Ale na stíny pod oči jsou dobré ty s krátkými štětinami. A to nevím, třeba set PetryLovelyHair mám dva takovéhle ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.