Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

E Style – Denim

estyle_denim_02

Už jsem říkala, že se jménem „Denim“ se někdo šeredně splet. Lak mám mít na rodném listě jméno á la „Půlnoční Obloha“. Tohle jméno mu vymyslela krásně modrá maminka, libující si v perlách. Jenže pak zřejmě přišel černej tatínek a dal mu jméno „Denim“. Inu, všichni víme, že mužské pohlaví má sklony k porušenému barvocitu.

estyle_denim_01

Denim má tedy v genech temnou tmavě modrou se spoustou perletě. Ano, po mamince. Perleť je jemná a jasně modrá a poměrně věrně imituje mléčnou dráhu. Opticky prodlužuje nehty a navíc nutí všechny kolem vás vaše ruce studovat zblízka. Inu, přitahuje pozornost. Na dálku se ale tváří jako troufnu si říct formální tmavý lak.

estyle_denim_03

Miluju světle modré (/a E Style Sky Blue), ale tmavě modré mě nikdy předtím zvlášť nebraly. Většinou byly na můj vkus moc tlumené, našedlé, ale tahle září jako hvězdy za jasné oblohy a to celé aniž by byla přehnaně výrazná, vulgární či levná, na nic si nehraje, zkrátka elegantní tmavě modrá. Už jste objevili vy tu svou?


Kolekce AX Paris na Zoot.cz

Lak: E Style – Smokey Plum [http://eshop.chriscosmetics.cz] *

Comments ( 15 )

  1. / ReplyBilberry_day
    Krásny lak. Podobný som kúpila v Rakúsku od Look by Bipa. Posielam aj odkaz, že ako vyzerá : http://4.bp.blogspot.com/-Gcz048_gTfc/U2yprfzte8I/AAAAAAAAQGI/J5_1VrxkqII/s1600/metallicblue1.JPG Bola som prekvapená lebo na tú cenu do dvoch eur aj vydrží tri dni so správnym top coatom. Škoda že u nás nie je k dostaniu kozmetika E-style.
    • / ReplyGetTheLouk
      vypadá skvěle!
  2. / ReplyMaki
    Já mám doma snad stejný odstín od GS z jejich třpytkaté kolekce STARS ENAMEL. Bohužel třpytky jsou svině a na nehtech mi dělají neplechu, tak ho moc nepoužívám. Navíc se mi zdá, že docela rychle vysychají. Ale pro tenhle lak si asi dojdu do drogérky :-) Vypadá parádně!!!
  3. / ReplyAlice
    woooow.... to je tak nádherný odstín, ač na modrou skoro vůbec nejsem, na tuto bych se dokázala dívat celý den :))
  4. / ReplyAimee Prize
    Ahojky Nehtiky jsou jako vzdy moc pekne ... i kdyz modra neni moje parketa tak se mi libi
  5. / Replybee457
    Krása nesmírná nebo vesmírná! Kdo ví :) Já jsem si svou modrou ulovila v KIKO na podzim ve Francii, je to taková trochu tlumená našedlá tmavě modrá se spoustou stříbrných třpytek :) bára.kára blog
  6. / ReplyBiBi B
    Už rok sháním krásný, tmavě modrý lak. To bylo peklo. Nejpodobnější mým požadavkům byla Maybelline Colorama 80, ale děs. Nekryje, špatně schne, tak ji moc nenosím a jen tak mi pomalu vysychá v šuplíku. Ale pak přišly Nákupy a Novinky Lou a já upalovala na Eshop a v košíku jsem hned měla strááášně moc nových laků na nehty :D včetně tohohle, ten je DOKONALÝ :)
    • / ReplyGetTheLouk
      je fakt super! A ten světle modrý od nich? Ten už mám skoro na dně :D
      • / Katka
        Ako dokažeš tak rýchlo spotrebovať ten lak ? :D
      • / GetTheLouk
        Lakuju ho furt :D
  7. / Replytimewithbeauty
    Tenhle lak mám taky a miluji ho :D
  8. / ReplyKatka
    Ahoj Lou :) ten lak je nádherný uvažujem že si ho tiež kúpim ale zatial ma viac láka Sky Blue než Denim :) ...prajem pekný deň :*
  9. / ReplyAny
    Lou, ten prstýnek je zásnubní, že jo? :) (Nemusíš odpovídat, to je snad jasný :) )
    • / ReplyGetTheLouk
      Není, mám už vážně hodně dlouho :)
      • / Any
        Tak to se omlouvám, asi jsem si ho předtím nikdy nevšimla, tak jak na této fotce :)

Leave a reply

Your email address will not be published.