Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Garden of Mauve

dm_gardenofmauve_01

Narůžovělé studené odstíny jsou moje. To není žádné tajemství ani novinka. Ale někdy zapomínám, co všechno ve své sbírce mám. Třeba tyrkysové vám vyjmenuju, těch nemám tolik, ale romantických hnědých mám doma po paletkách. A na Sleek Garden of Eden zapomínám.

dm_gardenofmauve_02

Vím, že jsem kdysi na instagramu óchala právě nad těmi hnědými / hnědo-růžovými, ale nechtěla celou paletku. Teď po ní sahám převážně díky zeleným a jedině tak si moje hlava rozpomene, že v ní jsou přeci ty hnědé k nakousnutí! Zkrátka a dobře musím asi víc používat zelené nebo víc myslet! :D Na jaké stíny doma zapomínáte vy?


Lipsy London na Zoot.cz

NA SOBĚ MÁM:

Urban Decay Naked Skin Weightless Foundation (0.5) [Sephora] *

MAYBELLINE Instant Age Rewind Eraser Dark Circle Concealer [USA] *

Catrice Prime and Fine Mattifying Waterproof Powder [Rossman, 129,-]

Rimmel Brow This Way Sclupting Kit (03 Dark Brown) [DM, 129,-] *

Benefit Gimme Brow (medium/deep) [Sephora, asi 600,-] *

MAC Extra Dimension Skinfinish (LE: Glamour Daze Collection – Superb) [MAC, 790,-]

Sleek Makeup i Divine Garden Of Eden Palette (LE) [http://www.lovelyhair.cz/]

Bobbi Brown Smokey Eye Mascara [Bobbi Brown] *

Maybelline Color Sensational (906 Hot Plum) [DM, 129,-]

Maybelline Color Sensational (904 Vivid Rose) [DM, 129,-]

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10

FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM

EDITUJU VE: Videopadu, Adobe After Effects

Comments ( 22 )

  1. / Replybee457
    Ahoj Lou, tohle líčení Ti neuvěřitelně sekne, není čistě nude a přesto je elegantní ;) Já často zapomínám poslední dobou na Alverdí letní paletku, její zlatá, růžová a černá jsou nyní nahrazeny hnědými a zlatými stíny od UD a KIKO :) bára.kára blog
  2. / ReplyLenka
    Tak já od té doby co mám Naked 3,zapomínám snad na všechny chudáčky stíny co mám.Snad jen když vážně spěchám,sahám po osvědčených mono od E-Style a Color Tattoo-růžových,stříbrných či bronzových.Mám i zlaté,ty mají ale nějak jinou konzistenci než ty ostatní,nejsou tak "husté " a dřív se rozmazávají.Jinak trochu upadly do zapomnění pletky Garden of Eden,Physicians Formula Shimmer Strips nebo limitka UD,která nevím jak se jmenuje ( je to ta v šedobílém balení,vevnitř jeden ostře růžový stín a tři nude plus hnědá tužka na oči 24/7).Krásný den :-) Lenka.
    • / ReplyGetTheLouk
      Zlaté měly i ty moje jinou konzistenci, nevím, jak to... Jééé, tuhle UD paletku jsem myslím chtěla, jen už nevím, jak se jmenuje :D Naked 3 hotl odsune všechno na druhou kolej no :D
  3. / ReplyAimee Prize
    Ahojky Úžasné líčení jako vždy :D Hrozně tě obdivuju , já sem na líčení očí upee levá :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Chce to jen cvičit ;)
  4. / Replytimewithbeauty
    Musím říct, že poslední dobou úplně zapomínám na barvy.... Dříve mě barvičky na očích a výrazné looky hrozně lákaly, teď sahám zásadně po jemných, narůžovělých, či hnědých :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Já mám vždycky období, někdy jedu jenom takovouhle klasiku, jindy jenom barvičky :D
  5. / ReplyMonika
    Moc moc moc pěkné líčení, celá ta barevná kombinace i včetně rtěnky. Já se přiznám, že jedu zaběhnutou rutinu, v paletkách vždycky na první pohled jasné, které stíny jsou nejpoužívanější (většinou tři z celé paletky) a i když si říkám, ne, nesmíš, zkus i jiné kombinace, tak stejně nakonec ráno štětec zabořím do těch nejpoužívanějších stínů - neutrálních, jak jinak. Až si někdy říkám, proč si vlastně ty paletky kupuju, když z nich jedu minimum :-) Zvažuju koupi mono stínů a sestavení vlastní paletky, abych své nejpoužívanější odstíny měla pohromadě, ale když nechci nepotovat, moc možností freedom systému není (Inglot, MAC, ArtDeco... - napadá tě ještě něco?) Když už zmiňuješ Sleek Garden of Eden, tak tu mám doma a i když jsem si jí koupila s vidinou zelené spodní řady, že ji budu používat furt, tak mi zrovna tahle paletka leží netknutá a ne a ne to zlomit. ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      No neboj, to já to mám dost podobně :D Aspoň jednou ťupnout musím do těch osvěčených :D No vlasní freedom systém ;) Z paletky atp. Já osobně už dlouho zvažuju nákup takovéhle volné paletky a vyloupání všech mono stínů právě do téhle paletky. ;) Tak Garden zkus provětrat. Mám tu sní pár líčení http://getthelouk.com/?tag=sleek-garden-of-eden-palette tak snad se inspiruješ natolik, že tam vymeleš aspoň tři stíny ;) Ty hnědé jsou vážně super!
  6. / ReplyMaki
    Ta kombinace rtěnek je bomba. Já osobně jsem si rtěnky ještě nikdy nemíchala, ale musím to zkusit :-)
  7. / ReplyElenloth
    Krásné líčení! Miluju mauve a podobné odstíny jak na očích, tak na rtech. Zatím nezapomínám na žádné stíny, protože jich zase tolik nemám, spíš pořád doplňuju, abych měla všechny možné barvy. Teď třeba hledám použitelnou modrou. A asi teda potřebuju ještě Garden of Eden.... :)
    • / ReplyGetTheLouk
      tak počkej, budeš mít doma Garden of Eden a zapomeneš na celou svojí kolekci ;) :D
  8. / ReplyMalaMarketka
    To ja projistotu pro kazdou novou paletku zapomenu na vsechny stare. Po nejake dobe, kdy uz me "omrzi" si teprve vzpomenu, jake skvosty dale mam!
  9. / Replykubajda
    Teď kupodivu asi žádnou výrazně neopomíjím...protože jsem si je asi před měsícem prošla a připomněla :D Ale nějak mě teď nebaví Sleek Storm, takže tu vlastně moc nepoužívám, i když oni vím (jen pro jistotu - nemám tolik stínů co ty, takže to není normální, že na něco takhle prdím :D)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ona ta Storm je taková "základní", že chápu, že se na ní pak líp zapomíná :D
  10. / Replyseznam.mih
    Záleží, na co mám náladu. Předtím jsem jela hlavně linky a stíny maximálně jedna tělová barva, aby se mi linka nerozmazala a šmitec. Teď mám doma dvě paletky od MUR a na cestě mám jako dárek od Sleeku i divine natural, ale tu nevím, jestli využiji. Já si teda libuji v neutrálních hnědých barvách na oči a nejbarevnější je zlatá nebo bronzová. Mám ráda teplé barvy to je moje! To abych pak mohla být ujetá na mojí oblíbenou barvu - červenou!!!
    • / ReplyGetTheLouk
      Využiješ ;) Věř mi! A zvlášť třeba s červenými rty si divine natural sedne skvěle ;)
  11. / ReplyLeny
    Kdysi jsem jela jen v přirozeném nebo nahém líčení, pak byla éra pouze barevných stínů + obří kilometrová linka s různýma ocáskama. V obou těchto obdobích jsem úplně zapomínala na tmavé stíny no a teď je to právě naopak - zapomínám na barvy a na "nahotu" a nosím jen tmavé třpytivé stíny :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ale to vůbec nezní špatně! ;)
      • / Leny
        Nezní a taky to není vůbec špatné :D Chválí mi to známí i cizí lidi :D Na praxi v domově důchodců mě dokonce přes chodbu pronásledovala kuchařka, a když mě dohonila, chválila mi líčení :D Takže asi fakt pecka :D :)
      • / GetTheLouk
        No teda! Panečku! Tomu říkám Líčení s velkým L! ;)
  12. / Replyadelda
    Moc ti to sluší a ta rtěnka vypadá peckově! Od té doby co mám paletku "take me to brazil" od BH cosmetics na ostatní neonky zapomínám :D. Žádné drahé stíny doma nemám samá drogerka, chci zkusit něco kvalitnějšího, ale cenově dostupného třeba sleek. Nemohla jsem se rozhodnout mezi garden of eden a oh so special, ale tohle mě přesvědšilo o garden of eden. Nemůžu se jí dočkat a jsem zvědavá jestli bude kvalita vyšší než u drogerkových paletek. :)

Leave a reply

Your email address will not be published.