Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Update: Léto na GetTheLouk

Malý update z mého života a taková menší vize celého GetTheLouk přes léto, které nás zkrátka a dobře všechny láká ven :)

 

MOJE KADEŘNICE:
Anna Drašnarová
Kadeřnictví Blue Orange

MŮJ MAKEUP:
Bourjois Healthy Mix Foundation (51 Light Vanilla) [ASOS, €10]
Rimmel Stay Matte (01 Translucent) [DM]
Benefit Eraste Paste (02) [Sephora]
Inglot Freedom System Eyeshadow (Tmavě hnědé Trio – 117R) [Inglot, 170,-]
Inglot Freedom System Eyeshadow (Metalická tmavě šedá – Pearl444) [Inglot, 150,-]
Bobbi Brown Single Eyeshadow (12 Charcoal) [Bobbi Brown, 650,-]
Essence Get Big Lashes Waterproog [Shlecker, 65,-]
Chanel Rouge Allure (66 Confidentille) [Sephora, 960,-]
Essence Brow Designer (03 Light Brown) [DM, 29,-]

Comments ( 46 )

  1. / Replyahoj
    konečně konečně každých deset min to prohlížím jestli tam už je
    • / ReplyGetTheLouk
      :D
  2. / ReplyWendy
    Ahoj, jsi skvělá a vždy se moc těším na další tvoje video, ať už je o líčení nebo jen tak o tobě. Jsi moc sympatická. :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc!
  3. / ReplyJája =)
    Luci, strašně ráda se na Tebe koukám, neuvěřitelně mě bavíš, líbí se mi Tvůj humor a styl, jakým děláš videa! =)) (a nemusíš děkovat, proto, abys mi děkovala to sem nepíšu! :DD píšu to proto, že chci, abys věděla, že to co děláš - děláš víc než dobře! =) tak nepřestávej jo? ;)) jsem Tvůj věrnej fanoušek =))
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju! :-) Ja stejne musim podekovat :-) za komentar a podporu a tak :-) proste, abyste vsichni vedeeli, ze kazdej komentar mi udela vazne radost' :-)
  4. / ReplyJohana
    Prosimtě jako člověk co ví moc dobře jak funguje net v Kožlanech tady asi všechny zklamu, protože ti to bude s největší pravděpodobností padat pokud se budeš pokoušet nahrát něco velkýho a bude to trvat místo hodiny třeba i den ;) Jo je to naprd, ale zase furt lepší něco než nic :D Tak ti držim palce! ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Diky! Ty znas kozlany? :-) No prinejhorsim bych to tahala pres mobilovou wifinu. To pujdde. Sice budu mesic bze netu pak asi :-D ale co :-D Ale Marta tam ma docela solidni wifinu, pokud si pamatuju :-)
      • / Johana
        Prosimtě já jsem Johana od Davida ;) fakt ti držim palce, protože mám taky ráda tvoje videa :) ona ta wifina jde akorát si někdy prostě řekne že se jí nechce a spadne a musí se jít nahazovat :) mimochodem doufám že nám neojezdíte nový gumy na čtyřkolce vzhledem k tomu že tam jedete dřív než my:D
      • / GetTheLouk
        Ahááá :D No já mám totiž blbej notebook, co se nepřipojí na půlku wifi :D Ale ona Marťa tak čachruje s heslama, že jsme se minule nepřipojil sand nikdo :D A oježděnejch gum se neboj :D Nebo aspoň ne ode mně. Adam si dá jedno pomalý kolečko, nejvíc na tom paří Marťa s Dínem, tak řekni Davidovi, ať jí doma umírní :D
  5. / ReplyBárb
    Já se těším nejen na léto s GTL, ale i na léto s tebou, drahá :*
    • / ReplyGetTheLouk
      Ja s tebou! Konecne v pze!!!
      • / Bárb
        A kanály nerozdělovat, myslím si, že by to bylo: a) víc práce, b) víc nervů, c) zbytečné rozdělení fanoušků d) mě by štvalo sledovat oba :D
      • / GetTheLouk
        Dobře :) To jsem chtěla slyšet :) Ta práce by mě na tom štvala nejvíc :D
  6. / ReplyAhoj!
    Ahoj, na tvůj blog jsem narazila nedávno a opravdu se mi zalíbil :) Jsi opravdu originální, skvěle se líčíš a tak vůbec všechno je prostě perfektní. Taky mám blog: monikanov.blogspot.com Není moc dobrý, ještě se mám hodně co učit. Mám ho teprve krátkou chvíli... Jinak klidně udělej další blog, aspoň si tě každý užije, jak bude chtít on sám ;)) Monča :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Blog asi ne.. Jen jsem myslela na youtube kanal. Nevim no... Spousta lidi se odvolava na to, ze kazdy si pusti, co ho zajima. Tak nevim :-) Ale mockrat dekuju za prizen! :-)
  7. / ReplyZrzečka
    Já myslím, že je zbytečné zakládat další kanál na víc "povídací videa" ... ten koho to nezajímá, a to si teda nemyslím že takových lidí je snad pár jenom tady :D protože známe zvědavé závistivé čechy :D a ten koho to zajímat nebude.. tak si to prostě nepustí.. jinak, užíj si to na plachetnici! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      No ja prave nevim... Spousta lidi prave kouka na videa a pak jsou nastvani, ze to neni, co chteli. Tak nevim no... Zas nechci lidi obtezovat svyma vlogama a tak... A dekuju a tobe taky krasny leto!!
  8. / Replypochvala
    Ahoj,píšu to už asi po desátý takže to nebude tak spisovně :D tvoje videa sleduju tak dva měsíce viděla jsem upně všechny a všechny my baví !!! přijde mi ,že tě znam asi tak 15 let a že jsi moje kamarádka. Uplně tě zbožňuju !! Jsi výborná ! Děkuju Edit ;-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ja dekuju! Ja budu strasne rada, az se z nekym takhle s vama potkam, mam pocit, i kdyz to zni fakt uchylne, ze i ja spoustu z vas znam leta diky tem komentarum :-)
  9. / ReplyKrist
    Jasně, chápu, jak to s tím room tourem atd. myslíš. No, ale tak pokud to někoho nezajímá, tak se na to dívat přece nemusí a jedno video s něčím trošku jiným nebude zas taková hrůza. O druhým kanálu bych vůbec neuvažovala, prostě bych to šupla na tenhle a nijak bych to neřešila :) V Chorvatsku si to užij, hned bych taky jela :) Jo a hrozně se mi líbí ty dvě kachničky za tebou na té skříni :D :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Diky :-D Kachnicky dekujou :-) No jak uz jsem psala, spousta lidi si pusti video a pak je nastvana, ze to neni to, co to bylo. A getthelouk je o liceni, tak mi prislo lehce nefer davat sem vlogy a tak :-) ale bude to o dooost jednodussi, to je fakt :-)
  10. / ReplyAnna
    Ta fotka "nasraný nosorožec těsně poté, co mu byl roh amputován" je kchůl.
    • / ReplyGetTheLouk
      Jj, aneb můj výraz: "Do háje, něco jsem chtěla, mysli, mysli, mysli!"
  11. / Reply:)
    Mně ten druhý kanál přijde dobrý, přeci jen se i tady budou lidé lépe orientovat, než se proklikávat příspěvky, které jsou kecací, když je zajímají např. tvářenky. Já sleduju ráda u tebe videa oboje, je ale fakt, že když vidím nové, tak mám radost a když zjistím, že je vlastně tak trochu o ničem (třeba jako tohle, nic ve zlým), tak jsem zklamaná, protože jsem se těšila už na nějaké kosmetické recenze, líčení, make-upy...a v poslední době jsi videí dávala málo a když už teď konečně mi naskočilo, že je nové, tak mě zklamalo, že to vlastně není nic kosmetického, protože už mi chybělo. Ale pokud založíš i druhý kanál, tak stejně vím, že tě budu sledovat i tam a vždycky si to video ze zajímavosti pustím, protože se dobře posloucháš a máš příjemný projev, tak je to takové odlehčení. Takže vlastně i když budeš mít kanály 2, tak budu sledovat stejně oba a tak to bude mít podle mě většina tvých fanoušků, protože tě mají rádi jako celek.
    • / ReplyGetTheLouk
      Njn, nejsem stroj.. A tohle jsem potřebovala tak nějak dát ven, protože denně zprávy á la "Kde jsou praštěný pátky?" Už mě nebavily.. :D Ale právě, teď docela zjišťuju, že to bude zbytečný evidentně. Že dost lidí to bude mít obojí v odběrech a nebude to řešit. No uvidíme.. Já sem dám jeden vlog a uvidíme, co se stane :)
  12. / ReplyDejnicka
    Nápad to není špatnej, ale asi je to zbytečná práce navíc, i když je blog o líčení a kráse, tak přece není špatné ho něčím ozvláštnit. Navíc, když jsi ve videu ty, tak je to pŕece vždycky o kráse a fantazii a je jedno o čem mluvíš;-) S těmi odpověďmi na komentáře si vůbec nelam hlavu, víš jak je to těžké zas pro nás, když máme vypotit něco víc než- jéé to je krása?:-D Proto taky nekomentuju každý post, protože mi to přijde takový hloupý, ale ćasto mě nic víc nenapadne no.. Ale sleduju poctivě každý post;-) Užij si krásně prázdniny a hlavně plachtění, to mě hrozně láká, tak snad taky seženu někdy nějakého kapitána a vyzkouším to.
    • / ReplyGetTheLouk
      No právě zbytečná práce - to je ten můj největší strašák tam :D Další právi už neee prosím! :D Já mam pocit, že vždycyk každej koment, co čtu, tak je jinej a pod tím jen moje armáda díků :D A děkuju za takovouhle věrnost! :) Ty si taky užij prázdniny! A plachtěni zkus, ale třeba moji mamku to děsně nebaví :D Tak nevím, asi to taková bomba není :D
  13. / Reply:)
    :D Ty jsi úžasná. Nevím, jestli tě to nezklame (a doufám, že ne), ale jsou mezi námi tací a podle komentářů minimálně dva :P, kteří se na tvoje videa dívají JEN proto, že jsi krásná a náaherná a sní o Tobě. Kluci ;) jako já. Takže klidně tam povídej o čem chceš, ale hlavně nepřestávej. Jsi úžasná a neskutečně dokážeš odbourat stres (ne, fakt tím nemyslím nic nemravnýho pro rýpaly, prostě se stačí koukat a přeneseš tu - pozitivní energii (to zní tak divně :)) i na ostatní. Děkuju :)
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Děkuju, docela mě to právě udivuje, že i kluci, který se zrovna nemalujou, koukaj na povídání o makeupu. Ale díky moc! :)
  14. / ReplyVg
    Ahoj. :) Taky přispěji názorem. Druhý kanál je celkem zbytečný. Tenhle blog jako projekt stojí na tobě. A co si každý z tvého tvoření vezme, je na něm. On se vždy najde někdo nespokojený/zklamaný, že neviděl to, co očekával.
    • / ReplyGetTheLouk
      Dobře, děkuju mco za názor... Nějak mě potěšil - že si nemusím dělat právi navíc :D
  15. / ReplyDomiss
    Ahoj..Ten youtube kanál je opravdu skvělej nápad..až bys ho založila, dala by si sem odkaz..určitě bych se tam chodila pravidelně dívat..líbí se mi tvůj smysl pro humor, tvoje vyjadřování..zkrátka jsi dobrá..fakt tě obdivuju..:)) Nemusíš děkovat..! :DD
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju! To prostě nejde nepoděkovat :) Odkaz určitě dám ;)
  16. / ReplyTerezie
    Ahojky :-) Určitě udělej ten druhej youtube channel nejen o módě,líčení apod.. :-) Mimochodem v tomhle videu máš krásný líčení i účes ! ;))
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju! :) No o módě já moc ne :D Ale snaž takové ty vlogy no :)
  17. / ReplyLucie
    Musím říct, že kolikrát mě tyhle kecací videa baví víc než jen makeup:D Jsi prostě neskutečně sympatická:) A Kožlany jsou fajn místo na zašívárnu přes léto:D Já jezdím kousek od nich, do Bohů:D
    • / ReplyGetTheLouk
      To mi nic neříká :) Ale Kožlany jsou zkrátka moje srdcovka :) A díky moc :)
  18. / ReplyCherry-is-her-name
    Ahojky, vlog channel není špatný nápad, ale umím si představit tu práci na víc... Já mám ráda tvoje videa, ale přiznám se /snad se nenaštveš/, že sem chodím hlavně kvůli makeup inspiraci, nechci říct, že by to tvůj blog vyloženě "kazilo", ale asi bych se raději dívala na věci spojené s líčením (nejen líčení, ale i jakékoliv videa spojená s líčením, třeba tvoje New in mě moc baví), kdybys sem dala room tour video, tak se na něj určitě podívám, ale jak říkám, nejvíce mě u tebe potěší líčení, prostě to, pro co byl tento blog vytvořen :-) Ale myslím, že to je hlavně na tobě, nezavděčíš se nikdy všem :-) Jinak jsem ti chtěla poděkovat, jakou práci si dáváš s každým videem, zvláště to uplně poslední líčení, jak tam máš ty černé šaty, to je prostě úžasné, neumím si představit jak dlouho ti to muselo trvat, taková videa na českém youtube nejsou, takže to strašně moc oceňuju, krásně se na to dívá, jsi šikovná a kreativní, jen tak dál! Kamča
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc! Líčení tu určitě zůstane a bude to to primární, ale jen jsem chtěla vědět, jestli jste všichni naklonění i případným vlogům a tak, protože si o to hodně lidí píše :) Líčení zůstane! To každopádně! A nebude ho míň, snad naopak!!! Je to, co mě nejvíc baví, ale spíš jen, jestli vlogy chce jen 20 lidí nebo 200 :) To video s těmi černými saty nebylo z těch nejhorších, mám teď jedno, které bylo uplně šílené, to půjde ven, ještě než odjedu :) Jako taková malá odměna :) Ale když se dívám na svoje plány, jaká videa bych chtěla dělat, tak je to čím dál tím náročnější. Ale snad na to v léta bude ten zprapadený čas, kterého není nikdy dost. :)
  19. / ReplyJane
    Miluju ty tvoje kachničky za tebou, je to takový vtipný doplněk :D. Já bych nerozdělovala, zbytečně moc práce pro tebe. Asi takhle, je to tvůj blog, takže ikdyby jsi si sem fotila posmrkaný kapesníčky, je to tvoje věc, navíc takových 90% čtenářů chce takové ty osobnější videa, takže nač to rozdělovat. Já bych je rozhodně taky uvítala. A my bychom spíše měli děkovat tobě, že nás inspiruješ k něčemu barevnějšímu a odvážnějšímu, než jsou jen nude rtěnky a hnědé stíny. Těším se na další video :).
    • / ReplyGetTheLouk
      Jestli jsem vás inspirovala k výraznějším věcem, tak už jsem svoje poslání splnila a můžu to zabalit :) To je přesně to, co jsem chtěla! Aby si každý nosil to, na co má náladdu, nebál se, vyblbnul se! Takže jsem moc ráda, jestli aspoň jeden člověk se před párty hezky doma u zrcadla odváže! :) A rozdělovat ty kanály asi zatím opravdu nebudu, spoustě z vás to příjde zbytečně a spousta říká, že bude sledovat oba dva. Zatím žádný negativní názor, takže to zkusím takhle v jednom, bez práce navíc :D
  20. / ReplyAntonie
    Ahoj, máš úžasný blog"""" Chodím se dívat na tvé líčení a modu, ale i room tour bych uvítala. nechceš natočit své laky na nehty? :) Pls mrkni na můj blog, jsi můj vzor.:) Máš úžasné videa. :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc! Laky budou :) Ale bohužel tohle video budu muset přetočit :( Takže to bue chvíli trvat ;)
  21. / Replynat
    pokaždý, když jdu okolo LOH2012 kachničky, vzpomenu si na tebe prostě. i kdybych cnechtěla XDDDDDDDDD
    • / ReplyGetTheLouk
      To je hezky :-) No mne kazdej vozi vzdycky od nekud kachnicku. Mam londynskoou, mnichovskou, kalifornskou a treba i chelsea :-D

Leave a reply

Your email address will not be published.