Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Objevy a Přešlapy: Březen 2015

A jsme u březnových Objevů a Přešlapů. To to letí, co? Věci z New Yorku se dočkají recenze až později, přeci jen i my blogeři potřebujeme čas na to produkty pořádně vyzkoušet. A navíc mi asi půlku věcí zatáhla máma :D Takže nemám ani moc co zkoušet. :D Aspoň jsme si ale odbyli tekuté rtěnky. Do budoucna určitě plánuju je porovnat s dalšíma značkama, takže se máte na co těšit. ;)




PRODUKTY, KTERÉ UKAZUJI + ODKAZY:

Colour Pop Eyeshadow (Ibiza) [USA]

Colour Pop Eyeshadow (Cheeky) [USA]

Colour Pop Eyeshadow (Bae) [USA]

Rimmel Brow This Way Sclupting Kit (03 Dark Brown) [DM, 129,-] *

Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil (Psychedelic Sister) [Sephora] *

Dermacol 16H Lip Colour (02, 06, 08, 09) [www.dermacol.cz] *

Rimmel Provocalips 16HR Kissproof Colour (500 Kiss Me You Fool) [DM, 139,-] *

Kat von D Everlasting Liquid Lipstick (Berlin) [USA Sephora]

Urban Decay Perversion Mascara [Sephora] *

L’Oreal Super Liner Smokissime Powder Eyeliner (100 Black Smoke) [DM] *

Lancome Grandiôse Mascara [Sephora, 960,-] *

 

NA SOBĚ MÁM:  článek už brzy online

Oči: Colour Pop Eyeshadow (Ibiza, Bae) [USA]

Nehty: Rimmel Rita Ora (White Hot Love) [DM, 59,-] *

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10

FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM

EDITUJU VE: Videopadu, Adobe After Effects

Comments ( 27 )

  1. / Replybee457
    Ahoj Lou, v první řadě musím říct, že jsi krásně nalíčená! Evokuje mi to léto a na to já už se moc těším! :) Co se týče novinek a nových udělátek, myslím, že povětšinou se snaží výrobci zjednodušit ženám líčení vzhledem k uspěchané době. Bohužel se ale cestou výroby vždy něco nepovede, viz ty kouřovky. Prostě původní myšlenka super, ale celkový výsledek pokulhává. Já si poslední dobou ujíždím na 16hours lipstick od Dermacol, protože kdy vím, že nebudu mít čas rtěnku hlídat, zvolím právě ji. Mám odstín 6 a jsme velké kámošky! ;) bára.kára blog
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :) No ty Dermacolky jsou super! Přesně - nemusíš ji vůbec řešit ;) <3
  2. / ReplyKejt
    Rimmel brow kit jsem si poridila, ale stin je vazne hrozne docervena a s tim gelem to asi nejak neumim nebo co, vzdycky vypadam jak pako, nevim jestli toho davam moc..asi to chce cvik trosku, tak tomu jeste dam sanci....pro nejakou z tech dermacolich rtene se chystam dneska a hodlam k tomu prihodit nejakou barevnou tuzku na oci, abych nebyla jen poradne nudne hneda nebo cerna:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Gelu stačí trošku. Ten stín je fakt na prd. Ale ten gel je fakt super, dej mu šanci ;) Dermacolí rtěnky? Tos udělala dobře podle mě ;)
  3. / Replytanulita.b
    nádherný make-up! ty oči :-o :)
  4. / ReplyWenda
    Bože ty Colour Pop!!! to je nádhera! úžasně nalíčená jsi! To nám Lou musíš dát hned vědět až jednou snad brzo budou dostupné i pro nás! ach jooo :((( potřebuji je! :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Nápodobně :D:D:D
  5. / ReplyLucie
    Ahoj, plánuješ si pořídit nový make-up od Maybelline Better skin? Má celkem dost světlý odstín na drogerii:D
    • / ReplyGetTheLouk
      Zatím ne, bohužel...
  6. / ReplyLištička Rezavá
    Aaaa, Tvoje líčení s Colour Pop stínama vypadá fakt božsky, těším se na článek :). Zkoušet noviny typu L’Oreal pudrovejch linkostínů mě moc neláká, moc takovejm novotám nevěřim, ovšem ta zohýbaná tyčinka řasenky mi přijde fakt super, poměrně často se mi stává, že když se snažím dostat se všemožně i na ty nejmenší řasy, tak si tu začerněnou tyčinku "opřu" o nos. Co se týče odstínů drogerkových věciček na obočí, musí mít problém většina. Hnědá je moc teplá, ale já bych dokonce ráda nějakou světle rezavou. Sice vím, že se naoranžovělé tóny ani zrzkám nedoporučují, ale mně se to na mě prostě líbí.
    • / ReplyGetTheLouk
      Hele, jsem zjistila, že ta tyčka mi vůbec nepomáhá si neťupnout na nos, ale fakt líp s řasenkou manipulovat. na to neťupnout si na nos je moc krátká ta tyčka :D Ale i tak dobrej výmysl ;) Hele, když se líbí, tak ámen. Já nosila s růžovejma vlasama narůžovělý obočí ;) Buď v klidu, ale prostě ne všechny jsme zrzky, co chtějí zrzavý obočí :D Nevím, na co tam myslí :D Udělám jeden odstín pro každého a je to, ne? ;)
  7. / Replytimewithbeauty
    Ty tekuté rtěnky od Dermacolu musím vyzkoušet! Jinak v tomhle videu máš naprosto luxusní líčení! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju!
  8. / ReplyMirage13
    Vypadá to naprosto božsky :), ty stíny by tu měly být co nejdřív, určitě neprohloupí a půjde to na dračku :D. Mám otázku, jako naprostý laik kosmetiky všeobecně, jak dlouho by podle tebe měla vydržet ideální tužka na oči? Myslím si správně, že by měla vydržet déle, když je víčko nalíčené? Protože jsem nedávno od tety dostala nějakou černou tužku od Avonu a vzhledem k tomu, že jsem líná líčit víčko a ani nemám primer, tak ta tužka vydrží dva dny bez hnutí a to si do toho furt šahám jak na to nejsem zvyklá :D + mám docela dost mastná víčka a uslzené oči. No prostě mi to příjde jako dost velká výdrž, ale může to být jen mou neznalostí a je to třeba naprosto normální. A koukám, že máš taky tak pěkně aprílové počasí na videu. U nás dneska ráno svítilo sluníčko, o 20 minut později pršelo, pak sněžilo a takhle to jelo dokola až do teď. Díky a měj se! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně to si myslím, hlavně kolik mají odstínů...? Neuvěřitelné. No dva dny by vydržet rozhodně neměla, měl by se odlíčit. Měla by podle mě dát 12 hodin, někdy 8, zálěží jak je kdo náročný. Ale 2 dny by rozhodně držet neměla, protože bys ji měla před sapním odlíčit a pak dát druhý den znovu ;)
      • / Mirage13
        Já jela 55 hodin v kuse, tak ani nebyla potřeba :D ale snad bych to nějak odšmudlala před spaním, teda myslím :X.
      • / GetTheLouk
        Jo táááák, tak to jooo ;) Tak to klobouk dolů před tebou i před tužkou ;)
  9. / ReplyNel
    Ahoj, na obočí si nemůžu vynachválit vosk od nee make up - eyebrow kit v tom šedivo-hnědým odstínu, žádnej zbytečnej teplej pudr, jenom vosk, kterej udělá přirozeně výrazný obočí a drží ho celej den na místě..se divim, že to vůbec nikdo nezná.. :D
    • / ReplyGetTheLouk
      tuhle značku taky vůbec neznám! :D
  10. / ReplyMaki
    Na ty Dermacolí rtěnky jsem se už dívala a hodně se mi líbí :-) Ten odstín se třpytkama mě ani nemrzí že je na nic. Stejně mě nijak neoslovil. Nesnáším třpytky. Už se těším, až si nějaký odstín koupím :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Mně ty tpřytky taky neba, ale ten odstín moc... :)
  11. / ReplyLucka
    Nejdřív velké WOW - tvoje líčení je úžasné :). Pak musím moc závidět Colour pop stíny a doufat, že se časem budou dát taky u nás přes nějaký eshop sehnat :). A na závěr děkuji za tip na Dermacol rtěnky, mám jen odstín 1 a jsem z něj nadšená a ony jsou odstíny 3, 6 a 8 ještě lepší? Dobré vědět, dneska jsem koupila odstín 6 (3 není má barva a 8 je boží, ale nemám na to "koule") :). Bohužel mi ty jejich odstíny moc nesedí, 2 je na mě moc teplá atřpytky nesnáším :D. Asi to tou 1 a 6 skončilo, ačkoliv bych jinak brala rtěnek víc!
    • / ReplyGetTheLouk
      D9ky moc :) No mně přijde, že mají právě hezky nositelné odstíny, takové tlumené... :) Ta osmička vážně není tak staršně výrazná na rtech, jednou sek ní třeba probojuješ ;)
  12. / ReplyBrunwen
    Ahoj, nezkoušela jsi z Dermacolek i sedmičku? Tu mám já jako jedinou a nějak mě ostatní odstíny nelákají... přijde mi fajn, ale mohlo by to být i lepší. Je to hezká tlumená červená, ale ta by se ti odstínem asi nelíbila, když máš radši studenější...
    • / ReplyGetTheLouk
      Nezkoušela, bohužel.
  13. / ReplyBLUE
    Ahoj, mám takový hloupý odkaz. Hledala jsem ty obchody, kde jsi koupila stíny od Colour Pop, ale špatně se mi v tom orientuje. Existuje nějaký obchod v USA, kde mají veškerý jejich sortiment? Můj kamarád letí za nedlouho do New Yorku a potřebovala bych mu říci, kam zajít, aby mi tam nakoupil některé produkty. :-)Nejlépe mu hodit přímo link toho obchodu, aby znal přesnou adresu. Předem děkuji za odpověď BLUE
    • / ReplyGetTheLouk
      Nn, jde to jen přes net.

Leave a reply

Your email address will not be published.