Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Doggie World

dm_doggieworld_01

O štěněti jsem tu mluvila s velkou láskou nespočetněkrát. (tady a tady) Je to prostě něco tak strašně krásného, že mi slova nestačí. Jediná jeho nevýhoda je, že vyfotit ho se vším tím leskem je docela oříšek. Můžete na něj svítit baterkou, světly, bleskem, vážně skoro vším, ale nikdy nevyjde na fotce tak peckově, jaký je v reálu.

dm_doggieworld_02

No, ještě že teď si ho budete moct v pražských Sephorách osahat a kochat se jeho leskem na vlastní oči. No, možná se tam potkáme, sice ho mám doma, ale chybí mi do sbírky jeho ségry a bráchové. Tak snad ne na dlouho. ;) Jinak prosím aspoň dvě vteřiny se zastavte nad skutečností, jak to štěněti sluší, když ho venčí Natalie. Oba dva jsou prostě k pomazlení, ne?

NA SOBĚ MÁM:

Rimmel Match Perfection (010 Light Porcelain) [asos.com]

YSL Touche Éclat Higlignting Concealer (02 Luminous Ivory) [Sephora]

Catrice Prime and Fine Mattifying Waterproof Powder [Rossman, 129,-]

Make Up For Ever Aqua Brow (25) [Sephora, 700,-] *

Benefit Gimme Brow (medium/deep) [Sephora, asi 600,-] *

MAC Extra Dimension Skinfinish (LE: Glamour Daze Collection – Superb) [MAC, 790,-]

Benefit Dallas Blush [Sephora, 950,-]

Urban Decay Moondust Eyeshadow (Diamond Dog) [Sephora Itálie]

Kiko Unforgettable Mascara [Kiko Itálie, € 7,20]

NARS Audatious Lipstick (Natalie) [Sephora, 850,-]

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.  Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10

FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM

EDITUJU VE: Videopadu, Adobe After Effects

Comments ( 8 )

  1. / ReplyMikinka
    :-D OMG jako na začátku jsem to pochopila jako psa :-D živýho myslim! A říkám si, že jsi o psu nikdy nemluvila, co to je za blbost... Blik, cvak, příjem, blondýně to došlo, že je to UD. Namlsala jsi mi na něj slušně :-D mám v plánu se na něj zajít podívat, až opadne ta první hysterie... nemám ráda nacpaný lidi u stojanů...
    • / ReplyGetTheLouk
      :D V pohodě, je fakt, že to navazuje na další články, takže chápu ;) Já ani nevím, jak to vypadá u nás... Mám tam zálusk na nějaké tužky, ale to nespěchá, takže jsem tam ještě nebyla :D
  2. / ReplySimm
    Ha! Hneď pri pohľade na prvú fotku som vedela, že je to Natalie! :) Nádherná farba, počas výletu do Prahy sa na ňu musím ísť pozrieť, máta ma odkedy som ju na tebe prvý krát videla.
    • / ReplyGetTheLouk
      Ona je totiž natálka strašně svá, prostě jen tak nenajdeš něco, co by se jí podobalo.. ;)
  3. / ReplyBiBi B
    Jé, to je dokonalý! Jinak, dívala jsem se naň v Sephoře a je to nááááádherná barva :) daly by se o něm psát i písně, kdyby, jak jsi říkala/psala, šel popsat slovy :D A s Natálkou.. Ach.. <33
  4. / Replytimewithbeauty
    Krásné jako vždy! :)
  5. / ReplyZuzka
    Ahoj Lou, mam tvuj blog a videa ráda a jsem ráda, že je tady někdo kdo mi dokáže poradit co je fajn a co ne:) Chtěla jsem se zeptat, jestli nekdy neplanujes udelat recenzi nebo tvuj nazor na drazsi rasenky, treba na better than sex od too faced, nebo they are real od benefitu a podobne, hodne by me zajimalo co si o nich myslis :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Too Faced řasenku plánuju koupit, už dlooouho :D Ale vždycky mi před to vleze jiná řasenka :D Ale plánuju. They're Real mi nesedla vůbec. A jinak zadej jména řasenky, na kterou chceš recenzi tady do vyhledávače, přidej k tomu objevy a najde ti to recenzi doufám. Pár jsem jich zkoušela, tak doufám, že jsem se trefila do toho, co chceš ty zkusit ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.