Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Nákupy a Novinky: New York 2015

New York byl super! A samozřejmě, že jsem nemohla odjet úplně s prázdnou. Ale snažila jsem se vážně držet a nekupovat věci, jen proto, že jsou přede mnou, proto, že si je doma už nekoupím nebo proto, že stojí jen pár dolarů. Samozřejmě, že dál jsem si přivezla nějaké oblečení atp., to třeba někdy ještě uvidíte ve videu nebo v článcích ;) Co vy USA – co byste si nejradši přivezli?



NECHCETE PROPÁSNOUT, CO SE CHYSTÁ? http://www.utubering.cz/getthelouk

 

PRODUKTY, KTERÉ UKAZUJI + ODKAZY:

Bath & BodyWorks Svíčka Mint Lemon Leaf [USA]

Bath & BodyWorks Room Spray Lemon Verbena [USA]

L’Oreal True Match Foundation (C1 Alabaster) [USA]

MAYBELLINE Instant Age Rewind Eraser Dark Circle Concealer [USA] *

Colour Pop Eyeshadow (Ibiza) [USA]

Colour Pop Eyeshadow (Cheeky) [USA]

Colour Pop Eyeshadow (Bae) [USA]

Wet n Wild Color Icon Collection Eyeshadow (Comfort Zone) [USA]

MAC Pigment (Rose) [MAC, 600,-]

Kat von D Tatto Liner (Trooper) [USA]

NARS Velvet Matte Lip Pencil (Cruella) [Sephora]

NARS Satin Lip Pencil (Rikugien) [Sephora]

Kat von D Everlasting Liquid Lipstick (Berlin) [USA Sephora]

Maybelline Color Senastional Matte (670 Ravishing rose) [USA]

Colour Pop Lippie Stix (Lumiére) [USA]

Colour Pop Lippie Stix (Grind) [USA]

MAC 217 Štětec [MAC]

 

NA SOBĚ MÁM:

Rty: Kat von D Everlasting Liquid Lipstick (Berlin) [USA Sephora]

Nehty: Rimmel Rita Ora (LE 2015 – 408 Peachella) [DM, 59,-] *

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10

FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM

EDITUJU VE: Videopadu, Adobe After Effects

Comments ( 31 )

  1. / ReplyAnja
    ooo, hourglass a Laura Mercier a vubec vsechno :) Super nakupy. Nový článek na blogu Small Everyday Joys - skvělá výdrž a úžasná barva od Estee Lauder
  2. / ReplyXXX
    Juhůůů.. :D
  3. / Replyaknelmka
    wow moc hezké :-) Zdá se mi to nebo máš spodní prameny zelené? :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Nemám ;)
  4. / ReplyMaki
    S těma narozeninama bych klidně kecala v každé Sephoře zvlášť, když vidím, co tam člověk dostane :-D Tady je to fakt bída. A ty stíny.. Hned sem si říkala že vypadá jako z limitky od Catrice a za 5s si to řekla :-D No ale vypadají nádherně!!!
    • / ReplyGetTheLouk
      Jsou fakt krásný! Když doma má člověk už padesát hěndých, tak kouká spíš po takovýchlech chameleonech ;)
  5. / ReplyB.
    Samé super věci! :-) Letím v červnu do USA na 3 měsíce a bojím se, že v kufru povezu tak půlku drogérek :-D A super, jsi mě alespoň inspirovala, pár věcí mě zaujalo, tak už si to píšu a kouknu na to!
    • / ReplyGetTheLouk
      Ne, když víš, co tam všechno mají, tak to tak děsný není, věř mi ;) Ale je dobrý si fakt udělat nějakj plán ;)
  6. / Replynuf
    OPĚT mám stejný názor. Hourglass mě zklamaly, ty pudry mají takovou pověst! A nic! Ty barvy jsou na hranici použitelnosti :) :) :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Viď? No uvidíme, co na to řekne mamka... Ale prostě, zatím si k tomu furt ne a ne najít cestu :(
  7. / Replyklarka
    Jak to děláš,že máš tak nádhernou pleť?Žádné pupínky ani černé tečky.
    • / ReplyGetTheLouk
      :D To se ti jen zdá :D
  8. / ReplySuzy
    Bath and Body je tu hodně famous. (: Já tam momentálně pracuji na pár hodin týdně. (: Krásný voňavý prostředí a firma je taky hodně oblíbená. Sesterská firma BBW je pak ještě Victorias Secret. Svíčky jsou těžký neskutečně. Mamka mě o jednu poprosila a mám dojem, že to je vše, co do kufru nacpu, až pojedu domů. :D Lemon mint leaf je jeden z mých top taktéž. Přivoněla jsi k Japanese Cherry Blossom? Amíci to milujou ze všeho nejvíc. Taky se chystám poprvé v životě do NY a strašně se těším! I na tvůj vlog odtamtud! :) Máš jinak uplně boží vlasy! Fakt pecka! Krásný víkend! www.thekawaiiplanet.com
    • / ReplyGetTheLouk
      No já bych tam pracovat nemohla, horší vzduch než v Sephoře :D Hele, já tam očuchala snad uplně všechno, takže je možný, že jo, ale mně voněly spíš ty ovocný vůně. Mango Pineapple byl super, dokonce i nějaký ty letní limitky byly super... No prostě nemít jen strach, že to člvoěk rozfláká cestou :( Jinak moc díky a užij si NY!
  9. / ReplySimushka
    Ten lak, který máš je naprosto úžasný a musím ho mít taky!!! :)
  10. / ReplyBiBi B
    :) zasmála jsem se :D s tou řasenkou si mě teda dojala :D a nerozjel se ti náhodou na levé ruce ekzém? :O
    • / ReplyGetTheLouk
      Rozjel jako každou zimu ;)
  11. / Replyafromenafly
    Moc jsem Ti podobné nákupy v Americe přála už od první Naked! ;) Tudíž po třech nebo kolika letech vpodsttě gratuluju! :D Mám dotaz, o jehož odpověď se trochu strachuju, aby se konala, protože zvlášť u blogerek je to ožehavé téma, ale... Z čistě praktických ekonomických důvodů mě zajímá, kolik jsi celkem za tyhle kosmetické popřípadě oblíkací a obouvací a doplňkovací nákupy utratila? Jakože je mi fakt jedno, jestli tisícovku jednu nebo dvacet dva jich, a nejsem žádnej hnidopich typu: "Mohla bys za to koupit vodu dětem do Afriky" nebo "Kde na to bereš, kde pracuješ, to chcu taky, nejlíp mi to pošli, když už seš ta blogerka, vlastněs náms mělas nakoupits všem" :D (To fakt ne, ale věřím, že (ne)logika všudypřítomných je bezmezně originální...) Pokud teda nechceš říkat plnou peněžní pálku, jenom by mě zajímalo, jak moc je to procentuálně jinde ;) A nebo, aby vtíravě nespokojené internetové oči nevypadávaly z důlků, mi tu informaci můžeš poslat na e-mail :D Případně děkuju za info! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Hele, chápu, proč to chceš vědět a tak, ale bohužel, nemůžu ti to říct. Najde to někde nějakej jouda a pak budu vysvětlovat, že deset je moc nebo sto je moc, ostatně i výlet za pětikilo by byl špatně... :( Takže omlouvám se, ale bohužel. Navíc nevím, kolik jsem tam nechala přesně za kosmetiku. Vím na kolik mě NY přišel, ale na kolik kosmetika? Není problém si ty věci dohledat na netu a zjistit jejich ceny ;))
  12. / ReplyTereza
    Wow, musím říct ze na české YouTube make-up channel to mas celkem dobre. Většinou sleduju jenom ty americké jako Jaclyn Hill nebo australanku lauren curtis. Jenom by me tak zajímalo vázne je to v Čechách tak špatne se shanenim make upu? Už 6 let ziju v Americe, takže vůbec nemám představu jak kvalitní produkty a za kolik se tam daji sehnat. Tady je to všechno velice dostupné cenově úplně pro kohokoliv.
    • / ReplyGetTheLouk
      No jde o to, co považuješ za špatné. spousta značek tu není, spousta odstínů se sem nedostane. USA je jiný trh, je to tam uplně jinak,t ěžko se to dá srovnávat... Jinak moc díky! :)
  13. / ReplyRenča
    ahooj:-) paráda vážně si se držela :-D já když byla v NY tak jsem musela vyzkoušet Revlon a jejich chubby stick, Physicians formula a jejich organickou řasenku no a nakonec Palmers :-D NY je rááááj <3 :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Revlon Chubby Stick mi nesednul právě :( A physicians Formula mě nikdy nepřesvěčilo z recenzí svou kvalitou :( Ale máš pravdu - je to ráj! Měla jsem se co držet!
  14. / ReplyMaNo
    Ahoj, super video! Jakou máš prosím barvu na vlasy? Úplně parádní odstín. Sekne ti ;) M.
    • / ReplyGetTheLouk
      http://getthelouk.com/?p=6358 ;)
  15. / ReplyAdii
    Ahoj Luci, chtĕla jsem se zeptat, jak jsi nakonec ty nebo mamka spokojená s tím pudrem od Hourglass? Chystám se do Londýna a pomalu dávám dokupy wishlist, takže by se mi hodil tvůj názor ;) díky moc
    • / ReplyGetTheLouk
      Mam za to, ze se objevil v minulych nebo predminulych oap. Za nas preslap :-/
  16. / ReplyLenda
    Ahoj Lucko, opět inspirativní video :o). Zaujaly mě stíny Colour Pop. Kde jsi je prosím v NY sehnala? Musela jsi je objednávat přes e-shop nebo si je potkala někde v kamenném obchodě? Mám tam kamarádku, tak případně kam bych ji měla nasměrovat... díky!
    • / ReplyGetTheLouk
      Přes eshop. :)
  17. / ReplyIka
    Moc diky za tip s americkou kartickou a narozeninama v Sephore! Manzel to prave uspesne aplikoval ve Philadelphii a nadelil mi narozeniny o dva mesice drive :D Tesim se na dalsi tipy a at se ti dari :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo! To je uplně super, maj to tam fakt skvěle zařízený pro turisty :D

Leave a reply

Your email address will not be published.