Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Nákupy a Novinky: Březen 2015

Brzy se můžete těšit na další pořádnou nálož nákupů, a to porci věcí z New Yorku! Ale i s mou nakupovací stopkou (právě kvůli výletu za oceán) se mi doma zase nahromadila tuna novinek z našeho trhu. Spousta nových jarních věcí a k tomu nově přicházející Urban Decay do Sephory – tomu přeci nelze říct ne!? ;)



NECHCETE PROPÁSNOUT, CO SE CHYSTÁ? http://www.utubering.cz/getthelouk

 

PRODUKTY, KTERÉ UKAZUJI + ODKAZY:

Rimmel Brow This Way Sclupting Kit (03 Dark Brown) [DM, 129,-] *

Rimmel Lasting Finish 25Hr Powder Foundation (001 Light Porcelain) [DM, 199,-] *

Rimmel Extra 3D Lash Mascara (003 Extreme Black) [DM, 99,-] *

Rimmel Provocalips 16HR Kissproof Colour (500 Kiss Me You Fool) [DM, 139,-] *

Rimmel Colour Rush Colour Balm (210 Boom Chick A Boom) [DM, 139,-] *

Rimmel Oh My Gloss! (110 Keep a Secret) [DM, 129,-] *

Rimmel Rita Ora (LE 2015 – 300 Glastonberry) [DM, 59,-] *

Rimmel Rita Ora (LE 2015 – 408 Peachella) [DM, 59,-] *

Rimmel Rita Ora (LE 2015 – 400 Tengerine Tent) [DM, 59,-] *

Rimmel Nail Nurse 5in1 [DM, 59,-] *

Dermacol 16H Lip Colour (02, 06, 08, 09) [www.dermacol.cz] *

Dermacol AROMA RITUAL BODY SCRUB FRESH WATERMELON [www.dermacol.cz] *

Ebelin vějířový štětec [DM, 119,-] *

Ebelin chlupatý štětec [DM, 99,-] *

Ebelin houbička vajíčko [DM, 129,-] *

Lancome Miracle Cushion Foundation (01 Pure Porcelain) [Sephora, 1000,-] *

Lancome Grandiôse Mascara [Sephora, 960,-] *

Urban Decay Perversion Mascara [Sephora] *

Urban Decay Mascara Resurrection [Sephora] *

Urban Decay All Nighter Setting Spray [Sephora] *

Urban Decay Brightening & Tightening Primer Potion [Sephora] *

Urban Decay Naked Skin Weightless Concealer (Light Warm) [Sephora] *

Urban Decay Naked Skin Powder Foundation (Fair Neutral) [Sephora] *

Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil (Psychedelic Sister) [Sephora] *

Urban Decay Primer Potion  (Eden) [Sephora] *

Rowenta So Curls kulma *

 

NA SOBĚ MÁM:

Rty: NARS Velvet Matte Lip Pencil (Cruella) [Sephora]

Nehty: Rimmel Rita Ora (LE 2015 – 408 Peachella) [DM, 59,-] *

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10

FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM

EDITUJU VE: Videopadu, Adobe After Effects

Comments ( 32 )

  1. / Replybee457
    Ahoj Lou, jsem ráda, že se UD dostane do Prahy, ve Francii jsem se na jejich stojan neustále chodila dívat a nakonec jsem odjela s moondust stínem v odstínu Diamond dog :) A na lokny používám žehličku, fénování vlasů nemám ráda a fén používám jen ve krajních případech :D bára.kára blog
    • / ReplyGetTheLouk
      Štěňátko! Jeden z mých nej stínů vůbec! <3 ;) No s fénem to máme podobně a z vlněním taky, i když mám doma asi 3 kulmy XDDDD Uvidíme, jak bdue fugovat tenhle ďábelskej stroj :)
      • / bee457
        Ano, dala jsem na tvou radu a pořídila si štěně, na které nedám dopustit a už mi kolikrát lidi říkali, ty máš tak nádherně třpytivé oči, auch! Užívám si to. Problém je, že mám sto chutí okusit i další stíny z této řady :D UD je evidentně návykové! :D
      • / GetTheLouk
        No, moon dusty jsou jako droga!
  2. / ReplyMaki
    Na UD se těším jak malá :-D Už jsem se domlouvala s kamarádkou, že k ní musím někdy přijet na otočku do Prahy. A na vlasy používám jen fén, protože jsem se dozvěděla, že na mou nemocnou pokožku nemám dlouho působit voda a ten fén je prostě nutnost...
  3. / ReplyLištička Rezavá
    Já jsem si koupila sprcháč od Dermacolu ve stejný vůni, jako máš ten peeling. Ten jsem sice neočuchávala, ale ten sprcháč mi totálně připomínal melounový žvejkačky co jsme mívali na gymplu v bufetu :D. Mně ta vůni přijde tak totálně umělá, až mě to baví :D. A moc se těším na recenzi o Provocalips, zamlouvá se mi ten tmavočervenej odstín :). No a UD - jakmile bych byla v Praze a měla poblíž Sephoru, rozhodně to omrknu :).
    • / ReplyGetTheLouk
      Mně právě tak děsně umělá nepřijde, nevím jak to :D Provocalips mě taky staršně zajímají! Jakej bude rozstřel oproti Dermacolu...? :)
  4. / Replytimewithbeauty
    Už se moooc těším na Haul z Ameriky!! :-D
  5. / ReplyLuci
    Lou, do toho melounového sprcháče od Dermacolu rozhodně jdi, já mám třešňový a nemůžu se té vůně nabažit! Láká mě i ten s belgickou čokoládou :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ten mi právě vůbec nevoní, ale mlounový musím mít!
  6. / ReplyMargarita
    Na wishlistu můžu mít cokoli, ale je mi to k prdu (sprominutím). Bydlím u Ostravy, mám malé děti a v Praze jsem byla naposledy asi před 4 lety. Jako fakt mě štve, že v Ostravské Sephoře nebude, nebo že by výhledově plánovali rozšířít sortiment i u nás? Nevíš? Mám Naked3 a je to fakt pecka, takže bych chtěla ještě dvojku, primer pod stíny,...
    • / ReplyGetTheLouk
      Netuším, jak to mají. Už takle nemají ani v pražských sephorách všechno. Tvrdí, že nemají dost místa, ale netuším, jak je to doopravdy. Doufám,ž e časem rozšíří všechen sortiment všude ;)
  7. / ReplyLucka
    Ty sprchový gely od Dermacolu krásně voní, hlavně ten meloun! :) Ale to je asi tak všechno, nedělá skoro žádnou pěnu a že bych si připadala být umytá, to zrovna ne. Mám mnohem raději sprchové gely od yves rocher, přijdou mi být kvalitnější a ta vůně není tolik chemická a umělá jako meloun nebo i višeň od Dermacol. :) Jinak na vlasy fén a žehlička a nejoblíbenější korektor od Maybelline FIT me! a Rimmel MATCH PERFECTION :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Aháá, to neééé, já miluju, když pěněj! Mně ta Dermacolí vůně zas tak chemická právě nepřijde... FIT ME korektor je super, RMP koektor jsem ještě nezkoušela, budu ěkdy muset ;)
  8. / ReplyAndie
    Sprcháč od Dermacolu si určitě kup, já ho dostala od kamarádky k narozeninám a od tý doby si ho musím pořád kupovat, protože nádherně voní. Ale zase musím uznat, že když mi vonil tolik tenhle, tak jsem myslela, že i ostatní a ostatní mi nevoní vůbec. :/ Ale musím říct, že jsem s ním naprosto spokojená. ♥ Mají i totožný tělové krémy, tak jsem si taky musela melounový koupit. :D Lou, musím se tě na něco zeptat ohledně rtěnek / lesku - Jak jsi na tom s červenými rtěnkami? Která je podle tebe nejlepší? Nebo nevíš, jestli je od nějaké značky u nás dostupný takový ten lesk, co potom "uschne"? Popřípadě děkuji za odpověď! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Mně ty ostatní vůně taky moc nevoní... :D Tělový krém mám doma, ale dám ho do Giveaway, protože jich mám doma tunu :D Červených rtěnek mám doma tunu: MUFE 42 je podle mě klasika :) Ale takový ty, co uschnou, doporučím Rimmel Provocalips odstín 500 kiss me you fool, kvůli barvě, ale ještě zkus Dermacol 16h lip colour v odstínu 03 nebo 04 ;)
  9. / ReplyAny
    Tak jsem zajásala – Urban Decay v ČR a pak jsem si na FB Sephory přečetla, že jen v Praze :( Ne, že by tam člověk nejezdil, ale přece jen to není ono... A těším se na tvůj názor na Miracle Cushion, já té myšlence moc nemůžu přijít na chuť – ten systém mi přijde dost nehygienický.
    • / ReplyGetTheLouk
      Nehygienický jo, ale prý by se to mělo dát mýt... Navíc ten makeu má trvanlivost asi jen půl roku, tak by to mělo být ok... Uvidíme :) JInak já doufám, že se UD časem rozšíří i do dalších sephor ;)
  10. / ReplyLucka
    Prosím, kde jsi koupila tu kulmu?
    • / ReplyGetTheLouk
      Dostala jsem ji od Rowenty, viz co je vypsáno pod videem.
  11. / ReplyJarka
    Zdravím Lou, koukala jsem dnes na Gejzír na ČT1 a blahopřeji k prvnímu vystoupení v televizi. Je jenom škoda, že jsi nedostala víc prostoru. Blog děláš zatraceně dobře, tak snad tě dneska vidělo co nejvíc lidí. Ahoj, Jarka
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju, bohužel jsem to neviděla, tak se na to pujdu mrknout až teď :) Ale ještě jednou díky!
  12. / ReplyMirage13
    Tedy, klobouk dolů Lou, jsi chvilku doma a už natáčíš video, já bych potřebovala tak 3 dny na zresetování z dlouhé cesty a ty tu na nás sesíláš svou energii a nádšení pro věc, no nemám slov, to je prostě bomba! :) Moc ti to v tomto videu slušelo.
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :)
  13. / ReplyŠárka
    Ahoj Lou, až budeš dělat srovnání Dermacol 16H Lip Colour a Rimmel Provocalips 16HR Kissproof Colour, přihodila bys prosím i nějakou větu o SEPHORA COLLECTION Cream Lip Stain? Pokud jsi jej tedy zkoušela a lze to porovnat ... Na UD se těším, jelikož mi nedávno došel All nighter ;o) No a na vlasy používám povětšinou pouze fén (Philips SalonPro) a příležitostně konickou kulmu Remington (Pearl wand), která je super a natočí i mé téměř "nenatočitelné" vlasy. Díky za video, Šárka
    • / ReplyGetTheLouk
      Ty nemám a zatím neplánuju zkoušet, možná časem :) Remignton dělá skvělý věci na vlasy! Já na jejich žehličky nedám dopustit! ;)
  14. / ReplyEll
    UD prý bude jen v Praze což je docela škoda ale lepší než nic. A na vlasy mám kulmu, kterou jsem si koupila když jsem měla rovné vlasy a tak za dva měsíce od koupě se mi vlasy přírodně zvlnily, můj pocit radosti z tohohle snad nejde ani popsat :D
    • / ReplyGetTheLouk
      :D no to já, která byla na dvou trvalejch bych byla totálně happy! ;)
  15. / ReplyTess
    Rasenka lancome je skvělá, jen mi trvalo se s ni naučit :D. Já jí sehnala kolem 800,- na parfums.cz
    • / ReplyGetTheLouk
      Mně vůbec nesedla :(
  16. / Replybluelentilka01
    Ahoj, na UD se těšim!! Hlavně na primer pod stíny..měla jsem kdysi ten zlatej a byl boží..stíny vydržely i do druhýho dne (třeba po akci, když nebyla možnost se odlíčit :d)i když jsem si ho koupila omylem, chtela jsem ten zakladni..:D no a pak po roce a pul co jsem spotřebovala to malý balení, jsem si koupila ten klasickej a zdal se mi dost na prd a rychle vyschl..jen škoda že bude jen v Praze..ale z plzně to neni tak daleko, holt si někdy udělam výlet..:)) Zajímalo by mě, jaký máš make up a korektor tady ve videu ? Hrozně ti to sluší a ta rtěnka je naprosto boží!! :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Klasický UDPP mi taky přijde na prd, už roky :D Uvidíme, co Eden no... Ale zatíms e bojím,ž e to o tolik lepší nebude :( Jinak tady mám LOreal Tru Match tuším a Maybelline age rewind z NaN z NY ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.