Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Prodloužení Vlasů Update | Pohodový Pátek

Pokračování mé zkušenosti s prodloužením vlasů. Už to bude půl roku, takže si myslím, že můžu říct, jestli jsou fajn i po praktické stránce. Já osobně jsem furt spokojená, nevidím v tom ani jednu nevýhodu. Takže pokud stále váháte, nemusíte! ;)

Každopádně je mi jasné, že spousta z vás uvidí prodlužování jako rozmar, jistě není to nic životu nutného. Ale vlasy stejně jako líčení umí povzbudit sebevědomí už jen tím, že se samy sobě více líbíme. A na tom by to mělo stát, takže za mě proč ne? Žijeme přeci jen jednou, ne? ;)



PRVNÍ VIDEO O PRODLOUŽENÍ:

http://getthelouk.com/?p=5842

 

ODKAZY:

http://www.prodluzovani-ultrazvukem.cz/

http://www.amazon-keratin.cz

https://www.facebook.com/narovnani-vlasu

http://horke-nuzky.cz

http://www.brazilsky-keratin.cz

 

NA SOBĚ MÁM:

Rimmel Provocalips 16HR Kissproof Colour (500 Kiss Me You Fool) [DM, 139,-] *

Nehty: Ki Rimmel Rita Ora (LE 2015 – 400 Tengerine Tent) [DM, 59,-] *, Rimmel Rita Ora (LE 2015 – 300 Glastonberry) [DM, 59,-] *, Rimmel Cocktail Colour In a Flash (LE 2014 – 120 Shirley Temple) [DM, 59,-]

 

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70

Comments ( 2 )

  1. / ReplyElen
    Ahoj Lucko, mám velkou radost, že si necháš ty vlasy dorůst. Z pohledu kadeřnice, která tě pravidelně sleduje, bych řekla, že to vypadalo, jako - neuraž se, kdybys spadla pod sekačku. Myslím, že by ti slušelo nějaké šik kratší mikádko. Takže super, že ses rozhodla nechat vlasy dorůst.
    • / ReplyGetTheLouk
      No na něco podobného se chystám, ale pššt. Spadla pod sekačku - no to nevím, upřímně :D Já byla nejnadšenější, co sjem snad kdy z vlasů byla :) Ale chápu, že to býval poměrně netradiční střih, který se ne každému libí ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.