Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Blue Sensation

dm_bluesensation_01

Světle modrá je v ČR považovaná za stín, který už dávno vyšel z módy, dnes snad i trošku značící nevkus, dle některých. Ano, i moje babička nosila tuhle barvu s černými linkama a červenou rtěnkou. Zkrátka tehdy to byl hit. Neříkám, že mně se tehdejší kombinace líbí, ale na světle modrou jsem nezanevřela.

dm_bluesensation_03

Dermacolí paletka naštěstí skrývá několik modrých odstínů. Temné modré s nečekanými odlesky, střední blankytně modré, ale právě i ta oldschoolová světlá. Jen škoda, že na víčku se tváří jako bílo-stříbrná s lehounkým nádechem do modra. Takže nastala akce „Jak z toho vytřískat aspoň nějakou modrou?“ a mezi předěl barev na víčku jsem začala dávat už i blankytné modré… A celý ten koktejl způsobil, že se barvy na fotkách tváří trošku modře.

dm_bluesensation_04

dm_bluesensation_02

Světle fialovou, se kterou jsem se líčila, byste na víčku taky nenašli. Vnější koutek jsem nakonec ztmavovala uplně jinou černou mimo paletku. Asi už tušíte, že nadšená z výkonu paletky nejsem. Plánuju prozkoumat ještě její krásné broskvové, zlaté a hnědé. Čímž se trošku dostávám k druhému problému paletky – příliš velké množství podobných stínů. Nepotřebuju tři broskvové stíny, které na víčku vypadají prakticky stejně, v jedné paletce. Možná, kdyby stíny byly kvalitnější, vypadaly by jinak, kdo ví. Ale těmhle modrým zkrátka své požehnání dát nemůžu. Co vy, zkoušeli jste paletku?

PS: Paletka je nevyčistitelná a nevyfotitelná. Tohle je po deseti minutách čištění paletky tampónkama a šťourátkama do uší. Výsledek byl maximálně ten, že jsem zapatlala stíny.


Kolekce Ax Paris na Zoot.cz

NA SOBĚ MÁM:

Rimmel Match Perfection (010 Light Porcelain) [asos.com]

YSL Touche Éclat Higlignting Concealer (02 Luminous Ivory) [Sephora]

Catrice Prime and Fine Mattifying Waterproof Powder [Rossman, 129,-]

E Style Eyebrow Pencil (02 Brown) [http://eshop.chriscosmetics.cz, 49,-] *

Dermacol Color Sensation Palette [http://www.dermacol.cz] *

L’Oreal Super Liner Smokissime Powder Eyeliner (100 Black Smoke) [DM] *

L’Oreal Mega Volume Miss Manga Punky (Black) [DM] *

Dermacol Long Lasting Lipstick (new 05) [http://www.dermacol.cz] *

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10

FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM

EDITUJU VE: Videopadu, Adobe After Effects

Comments ( 14 )

  1. / Replykubajda
    Trošku mi to připadá jako parodie na nedělní tutoriál :D Ten strach, že budou všechny stíny vypadat stejně, mám skoro u každé paletky, na kterou se koukám...skoro až paranoidní :D A dnes, když mám modrou linku, jsem si říkala, jak statečně bojuju s tím škatulkováním modrých očí jako retro :D (a chtěla bych vidět tvoji babičku s modrýma stínama a černou rtěnkou ;))
    • / ReplyGetTheLouk
      Nojo.... :D Hele a to jsem tyhle looky dělala asi tak s 2 měsíčním rozestupem :D Modré stíny jsou podle mě super, baví mě moc! I ta světle modrá, jen teda ne s červenou rtěnkou :D PS: Tamto byl překlep ;)
  2. / ReplyNickname ( required )
    Upřímně, mě ta paletka vůbec nelakala a po tvoji recenzi uz vůbec ne. Možná je to poskladanim barev, nevím, ale na první pohled se mi vůbec nelíbí. A ta cena? To myslím Dermacol trosku přehnal :D Raději si ušetřím jeste par stovek, počkám si, az přijde do Prahy Urban Decay a koupím si nějakou pořádnou paletku. Všeobecně mam Dermacol rada, i normální stíny (teda co jsem zatim zkoušela) jsou docela fajn, ale tohle se podle me fakt nepovedlo...
    • / ReplyGetTheLouk
      No přijde mi to dost. Při rozpočítání na stíny to enní tak děsné, ale kvalita je prostě nula. Takže i za kilo bych tu paletku nedoporučila. Ale přesně - UD už od ní cenově není tak diametrálně daleko, ale kvalita je uplně někde jinde! Já mám teď doma jejich duo a není to teda nic božskýho, ale ty barvy jsou super a stíny jsou funkční, není tam to wooow nebo to ehm... "srdíčko" :D Ale jsou pěkný! Paletka ale bohužel rozhodně ne :(
  3. / ReplyAnja
    Super liceni. Me kombinace modre a ruzove vzdy pripomene panenky Barbie, kdyz mam hravou naladu tak se takhle podobne taky licim :) Small Everyday Joys blog
    • / ReplyGetTheLouk
      Jj, to je fakt!
  4. / Replytimewithbeauty
    Líčení skvělé. Jinak ta paletka mě vůbec nenadchla, když jsem viděla tu cenu, myslím, že po všech recenzích si pro ni asi nepoběžím :-D
    • / ReplyGetTheLouk
      Ámen!
  5. / ReplyBarča
    Lucko, v prvním odstavečku máš asi překlep :) nešťourám se, pouze upozorňuju, taky občas píšu kraviny " s černou rtěnkou a červenou rtěnkou"
    • / ReplyGetTheLouk
      Jj.
  6. / ReplyLucka
    "Ano, i moje babička nosila tuhle barvu s černou rtěnkou a červenou rtěnkou. " Nemá tam být s černou linkou? Nechci rýpat, jen se ptám :).
    • / ReplyGetTheLouk
      Má ;)
  7. / ReplyTánička
    Super zvláštní líčení! Moc se mi líbí :-)
  8. / ReplyBiBi B
    Krása! Jen škoda, že je ta modrá tak nevýrazná :( připadá mi že jde dokonce lehce do zelena :( ale věřím že s krásnou modrou to bude top

Leave a reply

Your email address will not be published.