Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Butterfly with Chocolate

dm_butterflywchoco_02

Růžové a broskvové mám ráda, stačí si projet celou sekci Dnešního Makeupu a uvidíte, že přirozený makeup pro mě znamená přesně tyhle barvy. Ale málokdy dosáhnu takhle teplého výsledku. Libuju si spíš ve studených růžových. Jenže pak se podíváte jednou na stín Butterfly Pink a jeho meruňkový základ s výrazným zlatým odleskem a zamilujete se. Tedy pokud se odpoutáte od slova „Pink“ v jeho názvu.

dm_butterflywchoco_03

Motýlkovi by krásně sekundoval Albatross od NARSu, ať už jako rozjasnění vnitřního koutku nebo odlesk ve středu víčka. Ale já se držela značky, takže jsem sáhla po bílém highlightu a po matné čokoládové barvě do očního důlku. Znáte to, kdybych tam poprvé plácla Albatrosse, tak se už nikdy k čokoládové a bílé nedostanu, protože by mě kombinace motýlka a nasrího opeřence odnesla na svých křídlech někam daleko do místa, odkud není návratu.

dm_butterflywchoco_01

Stín skvěle pracuje matně, přesně jak slibuje na obalu, ale i na sucho si umí dupnout o pozornost. A teď si to představte se zlatým metalickým základem. Bože, nemůžu se dočkat, až všechny ty možnosti vyzkouším. Škoda, že mám jen dvě oči, škoda, že mám teď doma další dvě nové paletky a nevím, co kam nanášet dřív. Inu, bloger tvrdej chleba má :D Co vy, taky vás tyhle motýlí křídla unesly?


NA SOBĚ MÁM:

Rimmel Match Perfection (010 Light Porcelain) [asos.com]

YSL Touche Éclat Higlignting Concealer (02 Luminous Ivory) [Sephora]

Catrice Prime and Fine Mattifying Waterproof Powder [Rossman, 129,-]

Make Up For Ever Aqua Brow (25) [Sephora, 700,-] *

Benefit Gimme Brow (medium/deep) [Sephora, asi 600,-] *

E Style Finish Touch Blusher (01 Peach) [http://eshop.chriscosmetics.cz, 59,-] *

E Style Wet & Dry Eye Shadow (03 Butterfly Pink) [http://eshop.chriscosmetics.cz, 68,-] *

E Style Wet & Dry Eye Shadow (01 Moonlight) [http://eshop.chriscosmetics.cz, 68,-] *

E Style Matt Touch Eye Shadow (04 Hot Chocholate) [http://eshop.chriscosmetics.cz, 63,-] *

E Style Mega Volume Effect Mascara [http://eshop.chriscosmetics.cz, 97,-] *

E Style Long Lasting Lip Liner (02 Dark Coral) [http://eshop.chriscosmetics.cz, 49,-] *

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.  Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10

FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM

EDITUJU VE: Videopadu, Adobe After Effects

Comments ( 22 )

  1. / ReplyJaninka
    Krása!!! Ostatně jako každé tvé líčení :). Líbí se mi jak bílá úplně krásně ladí s teplým zbytkem líčení, motýlek mě uchvátil!
  2. / ReplyPetra
    To vypadá skvěle! můžu se zeptat jak jsou na tom tyhle e-style stíny s pigmentací a výdrží?
    • / ReplyGetTheLouk
      Líp než Sleek ;) Ale počkej si zítra na video ;)
      • / Petra
        wow, no tak to zní hodně dobře, díky!
  3. / ReplyBára
    Dneska jsem použila dost podobné stíny, asi je den na růžovo-zlaté oči.. :)já jen ztmavila vnitřní koutek matnou černou
  4. / ReplyLucka
    Překrásné líčení :).
  5. / ReplySamaterialisst
    Oči jsou krásné :) ale rty jsou taky skvělé, mají perfektní tvar! :D
  6. / ReplyA.
    Ty jo, jaktože nevypadáš v těch teplých odstínech zlatavé a broskvové unaveně? :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Nevím, nepřijde mi, že by to tyhle barvy dělaly :)
      • / A.
        Já se těmhle barvám na hony vyhýbám, vypadám v nich jak týden po smrti. Strašně mi nesluší cokoli, co je oranžové, zlatavé, teple hnědorezavé atd. Je mi záhadou, jak to, že na tobě vypadá stejně perfektně ledově modrá i teple zlatá. :-)
      • / GetTheLouk
        Tak prostě asi nejsi na teplé barvy, ne každý je :) Já nějak můžu všechno :D
  7. / ReplyŠárka
    Taky se mi líčení velice líbí. Mám moc ráda tyto barvy. Šárka
  8. / Replytimewithbeauty
    Vypadá to nádherně a hrozně mi to k tobě jde :)
  9. / ReplyMarchie
    Uff, nepotřebuju další stíny, nepotřebuju další stíny... S tebou je to vážně peklo.:) Mimochodem, jsi asi jediná blogerka, u které mám vážně pocit, že jí sluší i studené i teplé líčení. Jak to děláš? :) Je pravda, že podle typologie mi vychází, že jsem studený typ, ale hodněkrát si říkám, že mi víc sednou teplejší odstíny. Asi se na nějakou typologii vykašlu a budu nosit to, co mě baví. Lou, mám na tebe dotaz. Na tvou radu jsem si koupila Sephoráckou bázi pod oční stíny 24 hr. Dnes jí mám poprvé na sobě a už asi po šesti hodinách byly stíny slité.:-/ Už jsem trochu zoufalá, nedrží mi nic, UD, Milani, NYX HD, teď ani Sephora... Pokukovala jsem i po Narsu, ale trochu se bojím, že mi taky nevydrží. Mám hodně mastná a převislá víčka, ale stínů se vzdát nechci. Nemáš nějaký tip?
    • / ReplyGetTheLouk
      Ámen! Já ani nevím, co jsem za typ, nosím to, co mě baví, co se mi na mě líbí. A podle ěm by to tak měli dělat všichni. Pokud si nějaký typ, tak podvědomě budeš tíhnout k tomu, co ti prostě sluší. A pokud ti "prý sluší" něco a ty se líp cítíš v něčem jiném, tak stejěn budeš vypadat líp v tom "něčem jiném", protože se v tom budeš dobře cítit ty a jedině ty to dokážeš prodat ;) Co se báze týče, upřímně, nevím. Zkus NARS, už teď si do toho vrazila takových peněz, že.. :( Hnus no... Zkus to třeba zkombinovat s krémovými stíny, vrstvit... Jinak vážně víc poradit neumím, mrzí mě to... :(
      • / A.
        S tou typologií by mě to taky zajímalo. :-) Mám dojem, že u většiny lidí se podle toho alespoň velmi přibližně orientačně držet jde. I když Lou hádám soukromě teda na letní typ. :-) Mně třeba jednoznačně pomohla a určitě mě neomezuje. Protože jsem si sice instinktivně vybírala spíš barvy, který mi sednou (ledově modrá a nikdy jsem třeba ryze na základě pocitů nenosila takovou tu teple rezavě hnědou, neměla jsem pro to, že mi přišla úplně maximálně ošklivá, žádný konkrétní racionální důvod), ale na druhou stranu některý barvy by mě nenapadlo na sebe vzít. Až když jsem zjistila, který barvy do těch jednotlivých okruhů k různým typům patří, s lehkou nedůvěrou jsem si paletu barev začala rozšiřovat. A zjistila jsem, že na mě to platí na tisíc procent. Až když jsem si určila, že bych měla být zimní typ, tak jsem začla nosit růžovou. :-) Ostře fuchsiově růžové sako je na české poměry značná extravagance a těm pozitivním reakcím bych nevěřila. :-) U výrazného typu jako je zima a podzim je to možná markantnější, líp se to dá určit a barvy mimo "naše" spektrum nám nelichotí fakt značně. (I když je pravda, že já v určité míře a kombinaci taky snesu i šedou a studeně béžovou, dobře v nich vypadám, pokud je doplním nějakou výraznou barvou, třeba červenou. I když teoreticky jsou pro mě jako neutrální barvy ideální hlavně černá a bílá, protože jsou nejvýraznější. Možná má Lou intuitivně jen opravdu výrazný cit nejen pro barvy, ale i kombinace.)
      • / GetTheLouk
        No jako kombinace barev - vybrat správný odstin fialové, aby ladil k nějaké zelené - to mi nedělá problém. Kouknu a vidim, to si myslím,ž e mám / umím. Ale upřímně? Já ani netuším, podle čeho jsou rozdělené typy. Nebo teď už vím, že evidentně jaro, léto, podzim, zima. Ale já fakt netuším. Pokud člověk není uplně špatný s barvami, tak to nepotřebuje. Ale pravdu máš v tom, že někoho třeba nenapadne nosit nějaké jisté barvy. Mamka to dělá tak, že nakoupí barevnou paletku a zkouší nový věci. Někdo k nim potřebuje popostrčit tím, že by je měl nosit :) Každý to má prostě jinak :) Když to neumím, tak hlavně, že si umím poradit, o to jde nejvíc ;)
    • / ReplyMarti
      Mě taky vše drží blbě, teď jsme koupila od Mary Kay a vydržely asi 12 hodin, což je slušné :-) Pokukuji ještě od Sephory a Dermacol. Měla jsem i vzoreček od UD a to taky byly držáci :-)
  10. / ReplyTerka
    Nádherné líčení. Já mám velice ráda líčení do těchto barev a asi po něm sahám i nejčastěji. A ted velice uvažuji nad koupí těchto stínu. Prvně mě odrazoval ten obal ale jak vidím tu samou chválu tak si je asi pořídím.
    • / ReplyGetTheLouk
      Obal není hezkej, ale je bytelnej, plně funkční, takže zas tolik bych proti němu nepyskovala. Kdyby to byl shitovej plast a stíny se mi rozbily, tak je to jsaný, ale já s ním problém nemám. A to mi stíny lítaj na zem v jednom kuse, jak je furt přenášim kvůli točení a tak ;)
  11. / Replylirka
    Máš to naprosto úžasně nafocené :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju!

Leave a reply

Your email address will not be published.