Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Modro Zlaté Večerní Kouřovky Makeup Tutorial

modrozlatevecerni_01

modrozlatevecerni_02

Chcete trošku výraznější, zajímavé, ale přesto elegantní líčení třeba do divadla nebo na nějakou důležitou večeři? Tohle je podle mě skvělým kompromisem mezi tmavým a svým způsobem i něžným. Co vy na to, kde tohle líčení vidíte?




POUŽILA JSEM:

Sephora Glitterguard Eyeshadow Primer 24hr [Sephora, 290,-]

Urban Decay Vice 3 [Francozská Sephora, €49]

L’Oreal False Lash Wings Intenza Mascara [DM]

NARS Blush (Madly) [Sephora, 890,-]

NARS Highlighting Blush (Albatross) [Sephora, 890,-]

MAYBELLINE Color Sensational (240 – Galactic Mauve) [DM, 200,-] *

 

NA SOBĚ MÁM:

Rimmel Match Perfection (010 Light Porcelain) [asos.com]

NARS Radiant Creamy Concealer (Vanilla) [Sephora, 700,-]

Catrice Prime and Fine Mattifying Waterproof Powder [Rossman, 129,-]

Make Up For Ever Aqua Brow (25) [Sephora, 700,-] *

Benefit Gimme Brow (medium/deep) [Sephora, asi 600,-] *

Lak: http://getthelouk.com/?p=6126

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70 a Canon Powershot SX30IS

EDITUJU VE: Videopadu, Adobe After Effects

Comments ( 28 )

  1. / ReplyKačka Fleková
    Ahoj, moc se mi video líbí, ale v čase 2:42 se to seklo a video jelo sice dál ale já jsem pořád koukala na tu zaseklou věc! Když jsem restartovala internet tak se to stalo zase....Jako by tam ta chyba nebyla v mém internetu..
    • / ReplyGetTheLouk
      Hele, technika, co na to mám říct? :D:D:D:D
    • / ReplyMonika
      Jo, mně se stalo přesně to samé a asi čtyřikrát po sobě. Dokoukat, to mi zřejmě není souzeno :-)
    • / Replylee
      Jj dneska krome predelani videa jsem koukala, ze si kamerka delala co chtela a tak trosku nespolupracovala (preostrovani furt pryc dokolecka)...dnesni koment na fcb uplne chapu:)
      • / GetTheLouk
        Ano, ta technika, někdy se rozostřuje foťák, mám nový a stále s tím bojuju. Nejsem profesionál, takže to trošku trvá, další videa už budou lepší. Neboj, pracuju na tom ;)
  2. / Replybee457
    Ahoj Lou, tak dneska ses mi rozhodně trefila do vkusu. Je překrásné a já osobně bych jej vyvenčila i během dne :D Takže se jdu vrhat na trénování ;-) bára.kára blog
    • / ReplyGetTheLouk
      Já je taky nosim přes den, neboj ;)
  3. / Replykatie
    no tak ty oči jsou vážně nádherné!
  4. / ReplySimča
    Nádhera, dokonalost, prostě Aaaaah! Určitě ho provětrám (v trochu mírnějších odstínech modré a žluté) na slavnostech založení naší školy! :D PS: Nevím jestli je závada jen u mě, ale video se vždy sekne tak v půlce... Snad je chyba jen mě... :) Jinak z tohohle líčení jsem naprosto unešena! :)
  5. / ReplyMaru
    Podobné líčení jsi měla už zlato černé/hnědé, nebo se pletu? Nicméně vždycky ho ráda vyvenčím na party :) Tohle modro/zlaté (já půjdu do bronzové) je taky krásné, jen tedy musím najít nebo spíš namixnout nějakou takhle krásnou modrou :)
    • / ReplyGetTheLouk
      hnědo zlaté a matné černo vanilkové :) Tenhle tvar se u nás v čr moc nenosí mi přijde a je to škoda :( Modrou a černou smíchej a ebo i ve vínové to bdue vypadat k té bronzové super! ;)
  6. / ReplyKatarinka
    Luci, poslednou dobou sa mi zdá že sú tie tvoje videá sem tam nejak rozostrené, začína mi to celkom vadiť, cítím sa akoby sa mi kazili oči. nič proti tebe, tvoje videá sú úžasné, len tá technika..., nevieš si to nastaviť pri takomto videu kedy tam ten autofokus nepotrebuješ, aby to snímalo pekne ostro tvoje oko?
    • / ReplyGetTheLouk
      Ano, technika, někdy se rozostřuje foťák, mám nový a stále s tím bojuju. Nejsem profesionál, takže to trošku trvá, další videa už budou lepší. Právě, že ten autofokus nepotřebuju není tak docela pravda, ale neboj, pracuju na tom ;)
      • / Katarinka
        dik za odpoveď, ja sa absolutne do tejto techniky nevyznám, takže držim prst nech to ide tak ako chceš, už sa teším na ďalšie videá :-)
  7. / Replynuf
    Ach! Paráda! Už jsem úplně zapomněla, jak báječně tento fígl s tmavou ve vnitřním koutku vypadá. Asi fakt stárnu a tuhnu :) To opráším, díky za připomenutí :) Modrá se zlatou jsou nádherné.
    • / ReplyGetTheLouk
      Viď!? Já na to zapomínám furt a vzpomenu si jednou za čtvrt roku, vůl jsem prostě! :D Takže neboj, není to věkem, jen ej tenhle look nějakej opomínanej, asi to má v genech :D
  8. / ReplyMichell
    Ahoj Lou..moc krásné líčení, zrovna dneska jsem se dívala na tvoje starší videa a je neuvěřitelné jak moc se zlepšuješ a to nejen v líčení, ale i ve kvalitě videí...a na to, že občas technika zlobí se můžeš víš co! :D My, věrní fanoušci, si rádi počkáme, až se technika usmyslí a začne spolupracovat:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju strašně moc :)
  9. / Replyjankabianka
    Paráda, toto líčenie vyzerá úžasne a stále ťa obdivujem, ako dokáže pracovať zo štetcami, mne sa v tomto smere stále nedarí vyčariť tak dokonalé líčenie, ale nevzdávam sa. A som aj prekvapená, ako sú tiene skvelo pigmentované.
    • / ReplyGetTheLouk
      Většinou je to o tom, že čím lehčí ruka, tím líp u malování se štětci :D Takže držím palce, ať to jde stále lépe a lépe ;)
  10. / Replyveronicas
    Moc pěkný tutoriál, sice trošku tmavší, ale stále nositelné na den:) Já sice stíny moc nenosím, ale na večer nebo na nějakou příležitost perfektní !:)
  11. / ReplyBaska
    super video :) toto musim otestovat ale najskor potrebujem niekde zohnat takuto krasnu zlatu :) jednu mam a katastrofalna pigmentacia a zaroven neskutocne prasi :/ No jo no., UD je UD :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak navhlčit štětec a zkusit to tak ;)
  12. / ReplyLeny
    Podobně (v černo zlatém provedení) jsem asi před dvěma týdny líčila kamarádku na focení :) Příště se budu inspirovat a zaexperimentuju si s barvama ;) Tvůj výtvor vypadá moc příjemně na pohled :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Určitě jdi do barev! I když tady, to ani tolik není poznat, že jde o barvy :D
  13. / ReplyLiduš
    Boží barvy a boží kombinace barev! Díky :-)
  14. / ReplyKaka
    Musím říct, že tady tohle líčení se mi hrozněmoc líbí. Asi zatím nejvíc :-) Jsi fakt hrozně šikovná, strašně ráda koukám na tvoje videa, hlavně tutoriály ;-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju staršně moc!

Leave a reply

Your email address will not be published.