Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Výrazné á la Arabské Bronzovo Fialové Oči Makeup Tutorial

bronzepurple_tut_01

Pokud máte rádi trošku výraznější líčení, tak tohle je přesně něco pro vás. Výrazná spodní linka v kombinaci s přirozeným líčením víčka vypadá podle mě vždycky dobře. A věřte, že bude vypadat i v umírněnější verzi. Co vy na to?




POUŽILA JSEM:

Bourjois Color Edition 24H (02 Or désir) [Francie, asi €13]

+ UKAZUJI: Essence Effect Eyeshadow (02 brazil’s sunset) [Rossmann, 80,-]

Urban Decay Naked 3 [http://www.hqhair.com]

Essence Pigments (08 cop and copper) [už se nevyrábí]

NYX Jumbo Eye Pencil (Milk)

Sleek Makeup i Divine Rio Rio Palette (LE) [http://www.sleekmakeup.com]

+ štětce PetraLovelyHair [http://www.lovelyhair.cz/]

Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner (intense black) [Americká Sephora, $20]

Sephora Eyeliner Pencil (01 Midnight Black) [Sephora]

NARS Radiant Creamy Concealer (Vanilla) [Sephora, 700,-]

Maybelline Affinimat Perfecting + Mattifying Powder (10 Classic Ivory) [DM]

L’Oreal False Lash Wings Intenza Mascara [DM]

MAC Mineralize Skinfinish (LE: Heavely Creatures Collection – Light Year) [MAC, 790,-]

NARS Highlighting Blush (Albatross) [Sephora, 890,-]

Dermacol Lip Seduction (02) [DM, 120,-]

 

NA SOBĚ MÁM:

Rimmel Match Perfection (010 Light Porcelain) [asos.com]

Make Up For Ever Aqua Brow (25) [Sephora, 700,-] *

Benefit Gimme Brow (medium/deep) [Sephora, asi 600,-] *

Lak: http://getthelouk.com/?p=6126

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70 a Canon Powershot SX30IS

EDITUJU VE: Videopadu, Adobe After Effects

Comments ( 29 )

  1. / Replytimewithbeauty
    Pořád si říkám, že tu výraznou spodní linku musím zkusit, vypadá to skvěle :)
    • / ReplyGetTheLouk
      To určitě musíš! ;)
  2. / ReplyBiBi B
    Když to vidím poprvé, rikam di ze si asi blazen ale pak se do toho tak zakoukam.... Ja bych to asi prubla kdybych nebydlela na vesnici a nebylo to tak divný :DD
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Vesnice nevesnice, vždyť je to jedno ;) Ty budeš vypadat stejně jak v Pze i tak na vesnici ;) Chápu, že reakce asi budou jiné, ale věř mi, že ne o tolik :D Pha se na tohle jen tváří, že je tolerantnní :-/ :D
      • / Petra
        Přesně :D I v Praze lidi pohoršuje cokoliv. Na sídlišti na člověka taky koukají jak na ufona.
      • / GetTheLouk
        Přesně tak! Bohužel... :-/
      • / BiBi B
        tak to je uklidňující :D
  3. / ReplyWendy
    Tak takovéhle líčení by mě vážně nenapadlo, ale vypadá to naprosto božsky! :) Miluju výraznější líčení a tohle bude super na léto na nějakou párty. Fakt bomba! :) W.
  4. / ReplyMaki
    Na výrazných spodních linkách v poslední době hooodně ujíždím, takže tohle líčení asi bude další, které se pokusím "zkopírovat" :-) A pak tu spodní linku budu furt barevně překombinovávat :-D Už teď se těším na modro-zelenou.
    • / ReplyGetTheLouk
      No barevná spodní linka je prostě líčení, které se hodí všude a vždy! :D A hlavně jeho možnosti nikdy nekončí! ;)
  5. / ReplySiti
    WOW.. tak to je mocný :DD moc pěkné, Lou.
  6. / Replybee457
    Ahoj Lou, to je naprosto nádherné líčení, trochu mi to připomíná líčení s paletkou od Alverde, myslím, že bylo inspirované západem, ehm, no, je překrásné, ale na mě už asi trochu moc, možná zkusím strany prohodit, to, co je dole dám nahoru a naopak, poté bude asi více nositelné, nicméně, originál asi doma i tak zkusím :D bára.kára blog
    • / ReplyGetTheLouk
      No, spodní linku nějak jinou než hořejšek jsem dělala milionkrát a určitě s tím neskončím :) Zrovna alverďácký tutorial mi to vůbec nepřipomíná tím, že mi tohle líčení přijde tak jako do arabska těma linkama ;) Ale bude super i opačně, to asi taky někdy zkusím! ;)
  7. / Replyada
    Ahoj Lou! Toto líčenie sa mi veľmi páči a musím ho hneď vyskúšať :) Podobné ak nie toto si mala v jednom videu a odvtedy som čakala na tutoriál paráda :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc! Jsem ráda, že se tolik zalíbilo!
  8. / ReplyAndy
    Mne sa to zapáčilo až tak, že si idem objednať Sleek Rio Rio, hoci divoké farby v líčení očí veľmi nenosím. Páči sa mi ako toto líčenie opticky zväčší oko, je to dokonalé :)
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Téda, tak tomu teda říkám kompliment! Rio Rio je božská, počkej na jaře, to bdueš mega ráda, že ji máš ;) Ty barvy v ní jsou nádherné a dají se použít třeba i jako v mém minulém tutorialu ta zářivá korálová, vážně se těch barev nemusíš bát ;)
  9. / ReplyKaja10018
    Nádhera, jako vždy Luci! :) Dělaly jsme s kámoškami pro děti malé taneční překvápko v hale. Spíš takovou kinder party :D Řekla jsem si ,že když udělám tohle líčení kapánek ostřejší a smíchám ho s výraznou parukou a bláznivým oblečení budou děti uplně mimo... no ale děti si mě ani nevšimly :D za to maminky se mě ptali jak jsem ty užasné oči vykouzlila :) Děkuju moc! Jsem ráda ,že natačíš :)))
    • / ReplyGetTheLouk
      :D:D:D Tos mě pobavila! To je pěkný náhodou. Děti jsou prostě nevyzpytatelný ;) ale tak aspoň, že někdo si toho líčení všim :)
  10. / ReplyNikaV
    Nad touhle linkou jsem už delší dobu přemýšlela od doby, co jsem ji viděla v nějakém tvém videu nebo na instagramu či kde. A přemýšlela jsem, jak jsi ji udělala. Nakonec mě napadlo, že to je linka udělaná z fialového color tatoo a na tom troška stínů. Ta bílá linka mě nějak nenapadla. A dneska už jsem jí stihla vyzkoušet. Akorát jsem předtím nějak zapomněla na jeden detail - primer... Ale i teď večer se líčení pořád drží. Akorát z vnějších koutků očí mi linka utekla, protože mi moc slzely oči, a na levým víčku se mi to sice trochu shrnulo a zůstaly tam takové dvě nenalíčené čáry, ale za to může moje divné víčko.
    • / ReplyGetTheLouk
      Ale i s CT to půjde - uplně stejně. Upřímně, mohla bych pod to dát i fialovou tužku od Essence, co mám doma a vypadalo by to uplně stejně. No mně utíká vždycky z vnitřních, protože se tam ňoupu :D Ale tak příště s primerem a je to ;)
      • / NikaV
        S CT už jsem to vyzkoušela včera a byla jsem spokojenější než s tou bílou tužkou. Dneska jsem to vyzkoušela i v modrý verzi. Ale i s primerem to ty vnější koutky nevydržely. Tenhle týden mi nějak často slzí oči. Ale asi to je jedno, protože v tom koutku to je vidět jenom, když mi někdo detailně zkoumá oči. Jinak je to schované řasami a kromě toho mam oči schované za brýlemi. Ty schovají nedokonalosti a výrazné líčení pak už není tak výrazné. :D
  11. / ReplyChris Doke
    Na výraznou linku asi moc nejsem. Nejsem typ, co by ve škole měl nejvýraznější líčení.:):/ Ale tobě to sluší:)
    • / ReplyNikaV
      S CT už jsem to vyzkoušela včera a byla jsem spokojenější než s tou bílou tužkou. Dneska jsem to vyzkoušela i v modrý verzi. Ale i s primerem to ty vnější koutky nevydržely. Tenhle týden mi nějak často slzí oči. Ale asi to je jedno, protože v tom koutku to je vidět jenom, když mi někdo detailně zkoumá oči. Jinak je to schované řasami a kromě toho mam oči schované za brýlemi. Ty schovají nedokonalosti a výrazné líčení pak už není tak výrazné. :D
      • / GetTheLouk
        Brýle jsou na tohle nejelpší kamarádi ;) A někdo je prostě náchylný na to slzení, někdo ne... To je holt život no :(
  12. / ReplyIsan
    tý joo..!! Jak jen to děláš že všechno na tebe vypadá skvěle?:(:o .. Do tohohle bych se nikdy pustit nemohla:/ Myslím si že mi žádné stíny nesluší:( je to nádherné! ta kombinace je naprosto originální a pecková! Zajímalo by mě kde bereš ty nápady. Jsi prostě skvělá! můžu klidně strávit celý den u tvojich videií aniž bych toho litovala. Jen tak dál, držím ti palce:))
    • / ReplyGetTheLouk
      To je jen o zvyku! Určitě sluší, musíš jen zkoušet ;) Nápady beru prostě různě, z paletek, z okolí, inspirace je všude, je potřeba jen koukat ;)
  13. / Replyklára N.
    Lucie, k čemu je takové zajímavé líčení očí, když celý dojem zkazí nevytrhané obočí?? Když zabíráš oblast očí detailně a z blízka, vytrhej si ho napřed, nedá se na to dívat :/ škoda, kazí to celkový dojem.
    • / ReplyGetTheLouk
      Ona ta kamera vytáhne chloupky, které nejsou normálně tolik vidět :) to je holt život :)

Leave a reply

Your email address will not be published.