Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Pohodový Pátek: Nákupy z Primarku

Primark je velká posedlost většiny Čechů poslední dobou. Musím říct, že napoprvé je to krásný zážitek, ale podruhé už nevidíte ráj, ale tuny lidí, tuny věcí a vy vlastně spíš nevíte, co si vybrat. Já osobně Primark nemám jako místo pro oblečení, je to vysloveně obchod pro blbosti, které nepotřebujete. Sem tam se mi do nákupu vloudí kus oblečení, ale rozhodně to není většina. Inu každý jsme na něco jiného. I tak jsem si ale celý výlet užila, vypnout a na chvíli vypadnout s kamarády pryč je věc, která se užívá prakticky sama ;) Co vy a Primark, bere vás nebo ne?




ODKAZY:

Nákupy a Novinky Düsseldorf 2014: http://getthelouk.com/?p=4495

Best Friend TAG: Lou & Marťa: http://getthelouk.com/?p=495

 

UKAZUJI:

Onesie Opice a Onesie Lev[€14]

Šedé Tričko [€5]

Podložka do koupelny [€5,90]

Velký modrý náhrdelník [€6]

Tři zlaté řetízky [€1]

Stříbrný náhrdelník [€1]

Prstýnky [€1]

Ramínka [€5]

Pyžamové kalhoty [€5]

Nehty [€1,50]

 

NA SOBĚ MÁM:

Rty: Gabriella Salvete Al Bacio Watershine Lipstick (09 Lovely) [Rossmann, asi 100,-] *

Nehty: mix několika laků

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10

FOŤÁK: Canon EOS 700D, objektiv Canon EFS 18 – 55 a 55 – 250 STM

EDITUJU VE: Videopadu, Adobe After Effects

Comments ( 34 )

  1. / ReplyBiBi B
    Jeej movy clanek :)) ja mam primark taky na blbinky :P
  2. / ReplyMarkéta
    Já jsem byla v Primarku jednou, když jsem bydlela v Madridu. Vůbec mě ty hadry nenadchly, navíc mi to přišlo jako místo, kde nakupují jenom arabské ženy a lidé na podpoře.. Takže za mě fakt ne..
    • / ReplyGetTheLouk
      No v Madridu to možná tak bude, v Německu tam nakupují Češi :D
  3. / ReplyMaki
    Ty mega dupačky jsem taky sháněla před Vánocema a našla jsem je jenom v FF Tesco a ty jejich velikosti mi zrovna nebyly. Vešla bych se do toho těhotná, ale na délku zase malé :-D A ten náhrdelnííííík..... Nutně ho asi potřebuju :-D
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Třeba je to pro těhotné liliputy, co ty víš? :D
      • / Maki
        No občas mám v obchodech pocit, že se ty věci vyrábí na skřítky nebo těhotné skřítky :-D
  4. / ReplySabaka
    Nenavidim Primark! Byla jsem jednou v Londyne a uz po peti minutach jsem na nej mela nazor tak jako ty podruhe...mozna o neco horsi :D Bylo to nad me sily, vyzkouset si tam neco bylo nemozne, tak sem drapla pyzamove leginy a sla je rovnou platit bez zkouseni, ale ani tuto radu jsem nezvladla. Predemnou asi tak 70-90 lidi+- a po 15ti minutach sem se posunula o dva. Vzdala sjem to, druhy den mi tam ty leginy koupila kamaradka ktera ma asi vetsi nervy nez ja a musim rict ze po dvou vypranich to leginama nejde nazyvat... vytahane, z jedne nohavice se stala 7/8 a z druhe 3/4. Nikdy vice asi ani na ty blbiny i kdyz tve tri zlate retizky jsou hezke.
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak to tady to svištělo, jako klobouk dolů před těma zaměstnancema - makali neksutečně, všechno zorganizovaný, to jako kudos! Třeba na ty zateplený legíny nedá kamarádka dopustit. Já legíny nesnáším, takže já se toho bát nemusel, ale třeba co mám z Primarku od minula tričko a kalhoty, tak jsou uplně v pohodě, věřila bych, že to je HMko nebo tak něco. Ono je to ve finále asi všechno stejná Čína.
  5. / ReplyIvana Asslanka
    Všetci milujeme a zároveň nenávidíme Primark ... je tam neskutočne veľa vecí a fakt je potreba mať náladu na takýto druh nákupu ... ja som tam bola 1x a nakúpila som len vecičky, ktoré nebolo potreba slúšať ... náhrdelníky náramky šatky pančušky vešiak na opasky sandále letné .... proste vecičky, ktoré v podstate ani nepotrebujete, ale za tú cenu ich tam predsa nenecháme :) ... takže z času na čas prečo nie ???
  6. / Replytimewithbeauty
    Já byla v Primarku jednou a maximální spokojenost :)
  7. / ReplyMaru
    Z primarku taky miluju pyžamový kalhoty, bohužl moje nejoblíbenější s burgery, hotdogy a hranolkama se po vyprání zničily - jedna nohavice se zkrátila o 10 cm, druhá beze změny :D Takže nemyslím, že tam má smysl kupovat nějaké dražší kousky oblečení. Ale je teda fakt, že trička a mikiny s Harry Potter tématem tam kupuju pořád :D Ale asi už do toho v Drážďanech nikdy nepůjdu, je tam moc Čechů. ve Vídni taky, takže to chce delší výlety :-P
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Tak o tom jsem neslyšela, že by se někomu tohle stalo s kalhotama :D:D: To děs! Jj, v Düsseldorfu nikdo nebyl a to to není zas tak daleko. Navíc D. je jedno z nej měst na nákupy podle mě! ;)
  8. / Replybambitka
    Já byla v Berlíně, Vídni, Dráždanech, Manchestru a nejlepší Primark byl kousek od Amsterdamu. V Holandsku to očividně nefrčí, takže uklizeno, klídeček, bez front u kabinek a ještě super milý prodavačky. Já tam kupuju silonky, ponožky, super heboučký pyžama a všechno co má na sobě mopse :-D. A kabelku mám normálně už 2 roky a tahám v ní klasicky i kilo banánů. Je to na ty módní experimenty (do kterejch něchce člověk vrazit moc peněz, protože neví jestli je to jeho šálek kávy - viz. třeba klobouky) a věci, které po jedné sezóně už ani nechce vidět. A taky supr na suvenýry z cest, za pár éček hodně muziky.
    • / ReplyGetTheLouk
      No já ho v Eindhovenu propásla, akorát zavřeli :D Prý mají v Primarku super boty, ale mně tam nikdy neseděj :( Ale kobouk jsem si tam chtěla koupit a oni žádný neměli :(
  9. / ReplyKlara
    Já jsem byla v Primarku několikrát v Anglii a teď už pár měsíců bydlím v Irsku, kde je samozřejmě taky (akorát se tomu neříká Primark ale Penneys) :D No... mě ten obchod teda nikdy pořádně asi nenadchnul. Nesnáším tam to kvantum lidí a nehorázně mě vytáčí, jak tam lidi všechno všude pohazujou, takže se tam spousta věcí válí po zemi.. Z toho tam vždy přímo rostu :D Čekání na kabinky taky není nic moc, ale kupříkladu u pokladny sem nikdy dlouho nečekala. Co tam je podle mě super jsou právě pyžama včetně těch pyžamových kalhot a basic oblečení (trička,tílka) a pak všelijaké jiné drobnosti a doplňky. Znám lidi, co jsou tam schopni nechat spoustu peněz a nakoupit tam miliony věcí, ale to se o mě říct nedá. Zajdu se tam jednou za čas vždy podívat, ale že bych pokaždé odcházela a něco si koupila to se říct nedá :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Jj, vím, přijde mi to děsně divný, protože prý je Primark irská značka, tak nechápu proč se tomu v "domovské" zemi říká Penneys. Chápu jak ten název vzniknul, ale nechápu proč je to jinak :D Tady na to, jak idi všechno řpehrabují, tak furt tam chodí slečny a skládají a skládají... Mně tam třeba ty basics věci nesedí :( Ale jinak by byly super!
  10. / ReplyPink Student
    Já poprvé uviděla kouzlo Primarku při mé první návštěvě Londýna. Takže Vánoční čas, davy lidí, půl hodiny jsem čekala na pokladnu v megatický frontě a odcházela jsem s plnou taškou věcí. Hodně spodního prádla (mají krásný, když najdu něco bez vycpávek :D), doplňky teda jako náušnice, řetízky a čelenky toho jsem měla plno, ale mnoho věcí se nějak vytratilo časem po kamarádkách a jinak teda věci na spaní a chlupaté ponožky. Jinde než v Londýně jsem nebyla a docela bych se ráda vydala do Vídně :)
    • / ReplyGetTheLouk
      No podprsenku na sebe nekoupím skoro nikde, ale já tam nakupuju minálně tak 20tery kalhotky <3 Vídeň prý stojí za prd. Třeba Forever 21 tam byl hroznej :D A Primark byl taky nic moc prej, tak možná snad radši ty Drážďany, i když ten Primark tam taky nebyl taaaak velkej. :)
  11. / Replymmenie
    Taky jsem se do toho Primarku musela podívat.. :D a chtěla jsem si tam právě koupit taky ty pyžamový kalhoty, ale žádný se mi nelíbily :D a i na onesie jsem koukala, ale nekoupila a pak mi došlo, že sjem udělaal chybu :( :D holt až příště. Ale koupila jsem si zimní kabát, za asi 25 euro? :D a kupodivu pořád drží, nepelichá, nepárá se, hřeje :D takže spokojenost. A bála jsem se toho, že tam budou miliardy lidí, ale u poklady jsem šla na řadu asi za 2 minuty, protože na hodinovou frontu bych neměla nervy.
  12. / Replyklara
    Ahoj, Tvůj názor naprosto sedí, poprvé jsem byla úplně uchvácená a postupem času mě to spíš taky štve. Ale teda zase bych to všechno tak nedramatizovala jako někteří komentující :) Zkoušet se dalo jen v Barceloně, tam ani fronta nebyla. U pokladen jsem nikdy nečekala déle než 10 minut, fronty sice jsou obrovské, ale jak říkáš ty, personál mají vytrénovaný a zvládají to fakt dobře. No a kvalita, ta je prostě jak u čeho...mám skvělé tričko a mám i příšerné tričko..ale mně tam třeba sedí kalhoty jako nikde jinde a taky jejich spodní prádlo mi vyhovuje. Občas člověk narazí i na fajn kabát, svetr, mikinu, šaty, kabelku...prostě kus od kusu no...ale není to prostě asi obchod pro každého :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jako personál - nad tím mi zůstává rozum stát! Jde to! Prostě ty lidi dělají svou práci dobře! A je fakt, že co na Primarku miluju a nemluvím o tom ve videu, protože mi to přiejde divné, tak tam nechávám standartně tak 15 éček za spodní prádlo. Teda podprsenku tam na sebe rozhodně neseženu. :D to já skoro nikde, ale kalhotky? 15 éček za asi 20 párů úžasných krásných kalhotek? Pecka! Jen do teď nechápu, že tam mám Sko :D Ale přijde mi, že ty lepší kousky už sotjí normální ceny, stejně jako obyč HMko třeba...
  13. / ReplyTereza
    Moc nechápu šílenství po Primarku, ta kvalita oblečení je hrozná :/ myslím, že je akorát dobrý na nějaký vtipný pyžama nebo trička :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak tak..
      • / bambitka
        Joo ty kalhotky jsou super. Kamarádky které tam byly se mnou poprvé na mě koukaly jak na psychopata, když jsem měla v košíku trilion těch spoďárů :-D. Akorát chudák pidi lidi, když Sko je velikostně pro Mka :)
      • / GetTheLouk
        :D No tak já jsem na tom podobně. Kamarádka, která má pomalu XSko i v ČR, tak si kupuje jen jeden "menší" typ kalhotek v XSku tuším :D Všechny ostatní střihy jí jsou velký, jen tenhle jeden :D
  14. / ReplyLaleitr
    Tý jo, přítel je lev a ty beran, tak to jste oba ohnivé znamení a zní to jako vražedná kombinace :D! Každopádně vám to moc přeji, ty domácí overaly vypadají úžasně pohodlně, sama mám nějaké na léto, tyhle alá zvířata jsou skvělé!
    • / ReplyGetTheLouk
      No jsme no :) Díky moc :)
  15. / ReplyMichaela Em
    Tak bola som v Primarku v Londýne, Berlíne, Drážďanoch, Corku ( tam to teda bolo Pennys) a za mňa tiež - oblečenie teda nie, ale lodičky mi teda sedia neskutočne ! Za 10 € a musím povedať, že zvládajú aj pražské mačky a prežili aj dážď a sú pohodlné. Ja si tam kupujem len spodné prádlo, psaníčka a presne také tie veci alá sezónne doplnky a to je presne na také využitie + HP ponožky :D Btw, ako bývalý zamestnanec Claire´s choď do Fashion Arény - tam sú pravidelne nejaké akcie 5 vecí za 110 alebo tak a vždy je tam aj kopa týchto nechtov ( konkrétne dosť podobné tým aké si si kúpila) ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      O bitých mluví všichni v superlativech! Mně tam ale nikdy nejsou :D To mě štve! Třeba lodičky tam vypadají fakt pořádně, žándé viklání, prostě pořádáná pevná bota, vypadaly fakt solidně. Jen prostě mi nejsou :(( Kalhotky jsou tam must-have! Já Claire's nikdy moc neholdovala, ale jestli budu někdy v FA, tak tam na nehty mrknu, díky za tip!!!
  16. / Replymayda
    já jsem teď byla 3 měsíce v Berlíně a mám to asi stejně.) první návštěva - jak Alenka v říši divů, člověk neví kam dřív s očima a co si vybrat.. a čím častěji jsem ho navštěvovala, tím upadalo i moje nadšení :) ale je fakt, že jsem si odtamtud za pár šupů přivezla poměrně dost věcí, ale převážně blbinky, to je druhej fakt :D
  17. / Replykamej
    Primark jsem zažila když jsem byla před 3 roky v Londýně - no nebudu lhát, byla jsem tam hodněkrát, třeba jen z nudy na čumendu :D Souhlasím s tebou v těch pyžamových kalhotách a pyžamách celkově, kalhotkách, mám doma a super. Jinak ta kvalita odpovídá ceně..trika tam byly za libru někdy ani ne. Holky co byly se mnou, tak ty tam utratily všechny peníze. A přímo v centru byl ten 4 patrový a to byl mazec, nikdy více :D
    • / ReplyGetTheLouk
      4patrový jsem zažila v Düsseldorfu a ke konci mně to nakupování už ani nebavilo :D
  18. / ReplyKačí
    Vím, že asi hooodně pozdě, ale v Primarku v Drážďanech jsem objevila Onesie Miniona, tak jsem si na tebe vzpomněla :)
    • / ReplyGetTheLouk
      jj, mají je tam ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.