Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Innocent Classic

dm_innocentclassic_01

Už asi po sto osmdesáté čtvrté jsem se znuděným obličejem sahala po své oblíbené paletce od Chanelu, kde už hnědý a růžový stín je prakticky na dně. Což mě pokaždé nutí použít radši zlatou a vínovou. Nechci si přeci ty dvě krásky hnedka vypotřebovat. A protože jsem tu už milionkrát psala, že když nevím, tak beru do ruky Nakedky nebo právě Chanel ideálně v kombinaci se třpytkami, je asi jasné, že tenhle článek bude asi dost podobný.

dm_innocentclassic_03

dm_innocentclassic_02

Ale chtělo to něčím oživit. Venku svítilo sluníčko, takže líčení si zasloužilo trošku probudit a rozsvítit. Takže vstoupila do hry Natalie. Do teď stále nevím, jaká to je vlastně barva. Je to oranžová, ale ne pravá, spíše něco jako teplá růžová. Není řvavá, ala zas na druhou stranu o ni nemůžu říct, že by byla přirozená nebo nudná.

dm_innocentclassic_04

Je to ideální mix teplých a studených tónů, výrazného a přirozeného pigmentu. Zvláštní kombinace, která u mě ve sbírce nemá konkurenci. A navíc umí pozvednout každé líčení o level výš, je elegantní, ale rozverná, nevinná ale klasická. Zvlášť ve skoro až nudné kombinaci se zlatou. Máte nějakou Natalii doma?


damska moda, jarni trendy

NA SOBĚ MÁM:

Rimmel Lasting Finish 25 HR Foundation (100 Ivory) [DM, 200,-]

NARS Radiant Creamy Concealer (Vanilla) [Sephora, 700,-]

Catrice Prime and Fine Mattifying Waterproof Powder [Rossman, 129,-]

Make Up For Ever Aqua Brow (25) [Sephora, 700,-] *

Benefit Gimme Brow (medium/deep) [Sephora, asi 600,-] *

Benefit Dallas Blush [Sephora, 950,-]

theBalm Mary-Lou Manizer [http://www.poshme.cz] *

Chanel Regard Singé De Chanel (LE: Witner 2012 Collection – Harmonie Du Soir) [Francouzská Sephora, €52,-]

L’Oreal False Lash Wings Intenza Mascara [DM]

NARS Audatious Lipstick (Natalie) [Sephora, 850,-]

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

SOCIÁLNÍ SÍTĚ: http://getthelouk.com/?page_id=10

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70 a Canon Powershot SX30IS

EDITUJU VE: Videopadu, Adobe After Effects

Comments ( 20 )

  1. / ReplyLucka
    vypadá to překrásně :)
  2. / ReplyMaki
    Kéž bych měla tuhle Natálku doma :-) Je naprosto nádherná!!!!!!! Kvůli tobě asi budu muset rozbít své prasátko a vydat se na nákupy. Pak se vymluvím na to, že je to odměna za zkoušky :-D
    • / ReplyGetTheLouk
      No zkoušky potřebujou odměny! To je pak motivace do dalšího roku ;)
      • / Maki
        Další rok už mě bohužel nečeká :-D Mgr. mi na dost dlouho vystačí :-) Ale musíme se odměňovat samy, protože nikdo jiný to za nás neudělá :-)
      • / GetTheLouk
        Přesně tak!
  3. / ReplyKristy
    mně přijde korálová :) krásné líčení :)
  4. / Replypetulka0213
    Nádherné! Jako vždy Lou! :)) Těším se až se nalíčím :) Bohužel mi došel hnědý stín takže si ho ještě musím koupit:)) ale rozhodně pujdu do obchodu ještě dneska! :)) Tohle líčení bych nemohla nechat čekat!:))
    • / ReplyGetTheLouk
      No hnědý stín je základ! Takže chápu, že nálet na drogérku bude ještě dneska! ;)
  5. / ReplyLištička Rezavá
    Natalie je fakt překrásná, přijde mi unikátní, nenapodobitelná (a to jsem spíš na tmavší rtěnky! :D). Moc Ti sluší :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Mám to stejně!
  6. / ReplyKatka
    Dlouho jsem klasiku neprovětrala, tahle vypadá luxusně. Lou, prosím neměla bys tip na produkt na obočí v popelavé, chladné tmavé blond/světle hnědé? Všechny mám do zrzava, některé během dne oxidují a vypadají nepřirozeně :( Stíny mi nevydrží. Teď používám hnědé gelové linky na lehké dokreslení, ale stále jsou moc teplé. Budu moc vděčná za nápady... K.
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo to nevím, možá zkus MUFE Aqaua brow, kdysi jsem chtěla kupovat právě 10tku ;)
  7. / ReplyGhostArya
    Tohle je super look! Jednoduchý ale účinný, díky za inspiraci :)
  8. / ReplyJiřina
    ahoj, prosím tě jakou bys mi doporučila bázi pod oční stíny? Nemáš náhodou zkušenost s odlíčením tvářenky s hodně třpytkama? Mám tvářenku od narsu, která mi skoro vůbec nejde odlíčit, pokaždé mi růstávají na obličeji drobné třpytky :D Díky moc
    • / ReplyGetTheLouk
      Báze: NARS, Spehora, viz můj článke o primerech a poslední OaP, doporučuju vyhledat ;) a tvářenka - nevím :D Třpytky jsou svině, často na obličeji drží, ale doporučím dvoufázový odličovač, třeba od lorealu ;)
  9. / ReplyNatálie
    Zkoušela jsem to a lidé mě moc chválili :) Moc děkuju že jsi ho natočila :)
  10. / ReplyStřihoruká Hilda
    Je to nádhera, Lou, ostatně jako vše, co děláš, moc fandím a vše sleduju :)) tohle se mi obzvlášť líbí...a fajn na tom je i to,že tenhle look se dá vytvořit i se stíny od Essence (pro nás nízkorozpočtové šminkařky :D) A sem směřuje i moje otázka...existuje rtěnka, která se téhle Natálce Úžasné podobá a je v levnější variantě? Lehce mi to připomíná Astor limitky Heidi, odstín Arty, který mám doma, ale ta je řvavější, což je ne vždycky ideální. Díky moc a měj se fajn:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :) Natálce jsem nenašla dvojče ani u mě ve sbírce... Upřímně? Stále neumím popsat její barvu slovy :D Natož jí najít dvojče.. Ale až najdu, tak dám vědět ;)
  11. / ReplyStřihoruká Hilda
    Je dokonala...rozbiju prasatko:) teda az po Aqua brow:)))
  12. / ReplyNatálie
    Ta rtěnka si zaslouží jedno velké áááách :D Je tak nádherná, musím si ji pořídit, teď ale šetřím na mobil. Navíc se jmenuje stejně jako já :D Takže, jednou bude moje :D moc ti to sluší. Ty dokážeš vykouzlit něco tak krásného i s "obyčejnou" hnědou. :)

Leave a reply

Your email address will not be published.