Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Diamantové Vánoce: Klasické Linky s Kamínky Makeup Tutorial

dv_linky_tut_03

dv_linky_tut_02

dv_linky_tut_01

Pro mě je prosinec a období Vánoc časem třpytivých očních stínů a sem tam i kamínků. Ostatně proč ne? Člověk má víc chuť se cítit tak nějak svátečně a načančaně a to podle mě kamínky skvěle umí. A to nejen v módě, ale i v líčení!

Tím, že je tenhle look založený na těžké klasice, jakou černé linky s červenými rty beze sporu jsou, nepůsobí konečný výsledek doplněný o kamínky vůbec přehnaně. Samozřejmě, že barvu rtů můžete upravit dle vašich preferencí a i barvu linek či kamínků lze zaměnit. Líčení tím dostane mnohem hravější ráz. Znovu můžete líčení nosit přes den bez kamínků a večer před akcí jen nahodit kamínky, rty a jde se!




POUŽILA JSEM:

NARS Smudge Proof Eyeshadow Base [Sephora, 1000,-]

MAC Eyeshadow (Vanilla) [MAC, 500,-]

Milani Baked Blush (07 Fantastico Mauve) [Interbeauty 2014, asi 150,-]

Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner (intense black) [Americká Sephora, $20]

Lepidlo na řasy Duo [Inglot, 250,-]

Essence Tečkovátko na nehty [DM]

Kamínky [ebay.com]

Rimmel ScandaylEyes Flex Mascara [DM, 179,-]

theBalm Cindy-Lou Manizer [http://www.feelunique.cz]

Sephora Rouge (R35) [Sephora]

Make Up For Ever Rouge Artist Intense (42) [Sephora, 600,-] *

 

NA SOBĚ MÁM:

Rimmel Lasting Finish 25 HR Foundation (100 Ivory) [DM, 200,-]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Make Up For Ever Aqua Brow (25) [Sephora, 700,-] *

Benefit Gimme Brow (medium/deep) [Sephora, asi 600,-] *

Top: www.answear.cz

Lak: Catrice Luxury Lacquers (02 Blue Skyfall)+ Gabriella Salvete Glitter (07 Foresta) *

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70

Comments ( 14 )

  1. / Replybee457
    Ahoj Lou, to je moc pěkný tutorial! Miluji třpytky v barvě! Jen pro letošní Vánoce už mám ale v líčení jasno, prožiju je se štěnětem od UD :-) bára.kára blog
  2. / ReplyKika
    Super tutorial! Akorát taková menší otázečka, jak je to s odlíčením? Děkuji za odpověď:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Uplně stejně jako kdykoli jindy, jak říkám ve videu ;)
  3. / Replydenny
    Luci tenhle tutorial bezvadne ukazuje, ze i v jednoduchosti je krasa a kdyz clovek pospicha i s pouhou linkou muze nadelat hodne parady! S tou cervenku rtenkou ti to moc skusi a uplne me zaujalo, jak mas bile zuby ( a ze cervene rtenky nekdy jmi zlutost zubu porydne vytahnout :-D..)! Mimochodem jsem po tve recenzi na peacocktail od Catrice vsude mozne shanela i ten fialkovy odstin (zoufale jsem prosila v Rossmannu i o odkup testeru kdyz jsem uz proste nemohla sehnat a prodavacka na me koukala jako na blazna) a ted jsem je vcera sehnala ve vyprodejovem stojanu v DM v Nemecku (prekvalilo me, ze tam maji Catrice v DM teda) a mam z nich takovou radost, ze mi ani nevadilo, ze me tam vysly draz nez by byvaly vysly v CR :-D !
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :) No linka je prostě věrná společnice! Ke rtěnkám - ono dost záleží jak jaký je to odstín a do videa dost záleží jaké je světlo. Teď v zimě se mě všihcni ptají, jeslti mám vybělené zuby - ano, ale už od léta :D Ale to je hodně sluníčka - žluté světlo, tak to tak není vidět. Teď je pod mrakem, bílé tlumené světlo, tak to víc vynikne :D Jj, Catrice je v DEU v DM a Peacocktail by stál i za cenu klidně třikrát vyšší, podle mě, takže gratulace k ulovení tohohle krasavce!
      • / denny
        S tim naprosto souhlasim, peacocktail jsem si zamilovala, proto jsem prahla i po jejich fialove sestricce a dala bych za ni temer cokoli, ten vylet do DE by byval stal za to i kdybych se vratila jen s plum plumes ♡ Ale samozrejme jsem neodolala vice vecem :-D... Jsem tak trochu blazen, uz nemam kam vsechnu tu kosmetiku davat a od doby, co sleduju Tvuj a Petin blog se to navic prudce zhorsuje :-D Ne,ze bych si stezovala :-D
      • / GetTheLouk
        Ta fialová je krásná, ale podle mě na peacocktail nemá... :D To je vážně jak z jnýho světa! No tak já se ti za mě, a snad můžu i za Péťu, omlouvám :D my to tak nemylsíme :D Ale zas máš z čeho vybírat..? ;)
  4. / ReplyCoraline
    Moc hezké líčení a pokud seženu kamínky, tak určitě vyzkouším :) Viděla jsem podobné líčení, kde se ty kamínky jakoby nahradily tečkovanou linkou... Taky zajímavé, ale co se leskne nebo třpytí má vždycky přednost :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Tohle je podle mě možná i míň nápadné kupodivu... Tečkovanou linku mám na seznamu věcí, tkeré chci natočit taky. Už dlouho. Černou linku s bílými tečkami na optické prodloužení řas jakoby... Strašně se na to těším, ale ještě jsem se nedokopala :D Tady ty kamínky budou vidět jen sem tam a nebo hodně zblízka, tak je to takový tlumenější... :) Ale taky jsem si říkala, že to musím někam provětrat!!!
  5. / ReplyBiBi B
    Tyjo, co ty nevymyslis :DD
  6. / Replynuf
    Ty jo, to je krásné. Já to teda zkoušet nebudu (na to už jsem starý a pohodlný kus...), ale moc se mi to líbí. Šikovný nápad.
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :) No starý teda nevím, ale tu pohodlnost chápu ;) Já musím říct, že díky tobě teď těžce uvažuju o too Faced čokoládě, původně mě nevzala. Zvlášť když tuším, že mám na cestě díky mámě Vice 3, ale nahlodáváš mě :D
      • / nuf
        No, tak to ti moc nepřeju, protože pro mne je to dokonalá paletka. Kombinace spíše jemných barev v neutrálnějším ladění a té vůně je pro mě prostě něco víc. Ale paletky jsou o barvách, každému sednou jiné kombinace a finishe. A v čokoládce TF najdeš i slabší pigmentaci a hrubší třpytky, které u líčení opadávají. Prostě jako u všeho - něco super, něco slabší.
      • / GetTheLouk
        No je mi jasné, že ne každý bude odvařený ze Sleek Acid například. Čokoláda od TF mi přijde super tím, že by jí nosila třeba moje mamka, která moc neexperimentuje, ale vyblbla bych se i já. Zas ve Vice 3 má kráááásné vínové tóny, které mě na podzim baví, ale plus tam má sem tam nějakou peckovou zelenou, modrou a to celé je doplněné o nositelné hnědé atp. Ona už ta dvojka je super, mám půlku stínů vymletou až hanba, až se přiznám, že jsem nečekala, že ji budu tolik používat. Teď jsem se nadchla myšlenkou, že bych dala čokoládu sestřence k Vánocům :D Že když ne já, tak někdo jiný :D Uvidíme... Tvuj insta mě na ní opravdu dost silně láká :D

Leave a reply

Your email address will not be published.