Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Rihanna Where Have You Been Music Video Inspired Makeup Tutorial

 

Rihanna je známá nejen svou energickou a provokativní hudbou, ale i k tomu přizpůsobenými videoklipy doplněnými o tomu korespondující makeup. Jak moc dobře víte, i já ráda občas sáhnu do šuplíčku looků s nálepkou „divný“ nebo „střelený“. Pravda, veřejnost neděsím tímhle unikátním tvarem obočí, ale oči bych klidně nosila. Zkrátka líčení a fantazie nezná hranic!

POUŽITÉ PRODUKTY:

ELF Mineral Eyeshadow Primer [http://elfkosmetika.cz]

NYX Jumbo Eye Pencil (Milk)

Bobbi Brown Single Eyeshadow (12 Charcoal) [Bobbi Brown, 650,-]

COASTAL SCENTS 88 Matte Eyeshadow Palette [http://www.coastalscents.com]

NARS Highlighting Blush (Albatros) [Sephora, 800,-]

Sleek Makeup Divine Acid Palette [http://www.sleekmakeup.com]

ELF Studio Cream Eyeliner (black) [http://elfkosmetika.cz]

ELF Natural Lashes

Bobbi Brown Extreme Party Mascara [Bobbi Brown]

Rimmel Stay Matte (01 Translucent) [DM]

Benefit Eraste Paste (02) [Sephora]

Douglas Face Spiced Bronzing Powder [Douglas, 300,-]

MAC Crèmecup [MAC, 500,-]

 

ŠTĚTCE:

Růžové: Sigma [http://www.sigmabeauty.com, $100]

Černé: Sedona Lace [http://www.sedonalace.com, $90]

LAK NA NA NEHTECH: OPI (Swiss Collection) Lucerne-tainly Look Marvelous

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Comments ( 20 )

  1. / Replypekne
    vypada to zajimave, jsi fakt sikovna. Jinak se musim "pochlubit" ze jsem te dneska videla ve skole :D zrovna jsi zdrhala ze tridy v RB :] Moc ti to sluselo, zvlast ty zelenkavy kalhoty :] (ne ze bych te stalkovala, byla to fakt nahoda) . Mam moc rada tvoje videa a celkove tvuj blog! Petra
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju :) Jo? Jsme akorát doprezentovali, tak se mi nechtělo poslouchat ostatní prezentace, bylo nás zas ve třídě pro 20 lidí 40 :D Ty zelený kalhoty - jsem si řikala, už zas začíná teplo - vytáhnu je, tak uff, že to nevypadalo divně :D Ještě jednou díky :)
  2. / ReplyRozálie
    Krásné fotečky,video!Ty nehty já z toho nemůžu.Jako mám Gelový,ale nemám dlouhý...Máš nějaké zkušenosti s tím nalepováním řas od kosmetičky?Mě vypadlo jak se to jmenuje :/ Chtěla jsem na to jít i když mám své řasy ok,ale dostala jsem Poukázku.Co by si mi doporučila od kosmetiky Bobbi Brown?Chtěla bych si něco koupit.Toto líčení mi přišlo povědomé už jednomu co si dělala,ale tohle má zas něco svýho.Tak Čůs!
    • / ReplyGetTheLouk
      Já takovýhle nehty nenosím normálně! :D No ty semipermanentní řasy či jak to je, já na tom byla a nějak nepotřebuju znova. Zaprvý se nemsíš moc líčit a za druhý jsemnemohla spát - tahaly mě řasy, který se zachytávaly o polštář, prostě ne no.. Jinak líčení jsem dělala podobné uplně na začátku no :) Jinak doporučit něco od BB, to nejde. Spíš řekni, co by sis ráda koupila a pak přemýšelj o značce. Třeba jejich Rouge Poty či jak se to jmenuje a i stíny jsou krásný :) Ten nový rozjasňující pudr z letní kolekce taky, ale jde o to, jestli to chceš no :D
  3. / ReplyM.Golightly
    Ty oči jsou skvělý, taky bych to nosila normálně (echm, na party:D)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju! Jo!! Další praštěnec! :)
  4. / ReplyVeronika
    Nechcela by si sa s nami podeliť o nejaké finty na lepenie umelých mihálnic ? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Finta je jen jedna - zkoušet, zkoušet, zkoušet ;) Jako s linkama...
  5. / ReplyVája
    Nádherné..až si koupím červené stíny tak to musím vyzkoušet!klidně to budu nosit na den samozdřejmě bez toho obočí:DJinak několikrát za den se dívám tady na blog a na youtube jestli nemáš nové video protože jsi naprosto úžasná a miluju styl jakým videa natáčíš:)dřív jsem sledovala lovelyhair ale u Peťi mi strašně vadil ten její pražský přízvuk..
    • / ReplyGetTheLouk
      No s obočím by to bylo docela maso :D:D:D Jinak každý den nepřidávám, bohužel. Ráda bych, ale na to není čas. Teď o zkouškovém to vůbec nebude moc často... :-( Děkuju moc za přízeň :) Já s Péťou mám taky takovejhle problém, ale zvykla jsem si. Ale její přízvuk bych nikdy neoznačila za pražský. Jsem rodilej pražák, ale její přízvuk mi zní divně :D Takhle teda neprotahujeme slova :D
  6. / ReplySweetBí
    Ahoj, tvoje videa mám moc ráda. Jsi konečně 1. česká blogerka, která mě vážně baví! :)) Chtěla jsem se zeptat, kde jsi si pořídila NYX Jumbo Eye pencil(Milk) už hodně dlouho po ní toužím! :DD Používám místo ní klasickou bílou tužku, ale není to ono. V létě jedu do Anglie, tak si pomalu vybírám co si tam koupím za kosmetiku, za kterou je mi tady líto vyhodit prachy! :DD Bohužel, co jsem viděla tak NYX v Londýně nemá pobočku. :( Což mě celkem naštvalo. Asi to objednáváš přes ne že? Máš nějaký typ, jak na objednávání z netu? Jinak moc díky a těším se na další video! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ahoj, děkuju mocrát za pochvalu a přízeň! Milk od NYXu jsem koupila na nějakém českém eshopu, ale vážně nevím už jakém :( V Londýně určitě věnuj pozornost Sleeku ;) Věř mi ;) Jinak na objednávání z netu tipy nemám, ve většině případů objednávám z ofiko stránek, pokud to jde. ;)
      • / SweetBí
        ano ano přesně paletku Sleek mám vyhlídlou :D tu co máš ty jen v jiných odstínech a už se na ni moc těším ;) plánuju si pořídit více věcí od této značky, tak ještě uvidím :)
      • / GetTheLouk
        Já taky rozhodně chci svojí Sleek sbírku zvětšovat ;)
  7. / Reply...
    Tak toto se ti vážně povedlo, jsi krásná i když jsi na tom obličeji uděláš cokoliv :) Taky bych chtěla :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju mockrát :) Hlavní je, aby se v tom člověk cejtil :) Umět to prodat ;)
  8. / Replypaletka
    Ahoj, předem bych ti chtěla pochválit tvá videa, jsou opravdu užasná! hlavně do toho ''kabaretového'' jsem se zamilovala :) No ale chtěla bych se zeptat, prosímtě kde a zhruba zak olik jsi sehnala tu užasně velkou COASTAL SCENTS 88 Matte Eyeshadow Palette ? a pokud možno, taky jesli má nějaké negativa a pozitiva , děkuji předem za odpověď :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Normálně z jejich webu. Nic proti ní nemám. Mrkni na Coastal Scents v sekci "databáze značek". Tam je to shrnutý :) Podobný resp. stejný paletky dělá i bhcosmetics, sedonalace (tam mají hezké štětece, i když to i u BHcosm., u sedony jsou trošku dražší a trošku kvalitnější), blush professional a nevím, určitě mnoho dalších. :) Ale subscibni si u BHcosm. newsletter, mají furt nějaký slevy, takže pokud nespěcháš, určitě nekupuj za plnou cenu ;)
      • / .
        děkuju moc, s kupováním nespěchám, jen jsem se poslední dobou zamilovala do stínů al íčení a doma mám jenom pár jednotlivých balení a jednu malou paletku, tak bych si chtěla rozšířit výbavičku k čemuž asi vypomůžou vánoce :)
      • / GetTheLouk
        Jj, tohle je super věcička na hraní :) A pokud se nemůžeš rohodnout jestli chceš matné nebo třpytivé (v matné paletce jsou matné a asi 4 třpytivo-metalické a třpytivé jsou jen třpytivky), ta mrkni po té 120 stínové paletce, tam by měl být zhruba vyrovnaný mix obojího :)

Leave a reply

Your email address will not be published.