Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Caipirinha with Lemon

dm_caipirinawithlemon_02

Vždycky, když se na blogu objeví zelená, tak tu píšu o tom, že jí nepodléhám příliš často. Většinou je to dopředu připravený plán, do kterého se musím tak trošku natlačit. A ano, uhodli jste! Ani teď tomu není jinak. Znovu jsem jako výmluvu použila svou oblíbenou zelenou mikinu. Nemůžu si pomoct. Zelená zkrátka není moje barva.

dm_caipirinawithlemon_01

Alespoň ne zatím. Ale v kombinaci s touhle zářivou žluto-zlatou se jí namůžu nabažit! Připomíná mi to skleničku nějakého letního drinku na jejímž okraji je fotogenicky  zaháknutý citron. Zvláštní, že na takhle letní líčení přijdu na podzim. Někdy se sama sobě směju, protože v zimě bych už točila tutoriály na léto, na podzim nosím letní barvy, v dubnu dělám halloweenské tutorialy a ty vánoční točím koncem léta.

dm_caipirinawithlemon_03

Často dostávám otázky, kde beru inspiraci. Nevím. Někdy přijde nečekaně. Ale když přijde, tak ji beru za pačesy. Roční období, neroční období. Ty se můžou jít vycpat. Na štědrý den nosím modrou, zimní rtěnka je pro mě zářivě růžová a s koncem léta miluju nosit tmavě fialovou. Hlavní věcí je, že se cítím dobře a můžu se tak nosit jako páv! Což mi připomíná s tou zelenou, že paví oči bych měla brzo vyzkoušet! Další důvod proč se do té proklaté zelené natlačit! ;)

 

NA SOBĚ MÁM:

Clarins True Radiance Foundation (108) [Sephora, 1050,-] *

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

Catrice Prime and Fine Mattifying Waterproof Powder [Rossman, 129,-]

Make Up For Ever Aqua Brow (25) [Sephora, 700,-] *

Benefit Dallas Blush [Sephora, 950,-]

Chanel Illusion D’Ombre (89 Vision) [Douglas, 840,-]

Sleek Makeup i Divine Rio Rio Palette (LE) [http://www.sleekmakeup.com]

Sleek Makeup i Divine Garden Of Eden Palette (LE) [http://www.lovelyhair.cz/]

L’Oreal False Lash Wings Intenza Mascara [DM] *

NARS Audatious Lipstick (Natalie) [Sephora, 850,-]

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70

Comments ( 9 )

  1. / ReplyKarolka
    Krásné líčení, moc ti sluší :-)
  2. / ReplyKáťa
    Ahoj Lou! Ty se zelené nemusíš bát, tobě sluší snad opravdu všechny barvy! Ale přiznám se, já bych si dobrovolně zelenou na oči nedala. Na ostatních se mi to líbí, ale u mě samotné je zelená prostě tabu. Stejně jako oranžová. Jinak proti nim nic nemám, v přírodě, v bytě nebo na oblečení jsou okay, jen na oční víčka u mě prostě nesmí. Snad nejsem jediná, kdo se nějaké barvě vyhýbá :D Třeba je to zbabělé, ale vím, že bych se v tom necítila a pak bych si nemohla užít den naplno. Tobě to ale moc sluší a Natalie je super! Hezký den! K.
    • / ReplyGetTheLouk
      Není to zbabělé, ani já po těhle barvách sama od sebe moc nesahám. Ne, že by se mi na mě nelíbila, ale prostě nějak to není ono :D Makeup má být o tom, abysme se cítili dobře, šťastně, sebevědomě a pohodlně, takže pokud zelená a oranžová ti k tomu nedopomůžou, ať už z jakéhokoli důvodu, tak je prostě nenos. Jedno velké ámen ;) PS: Díky ;)
  3. / ReplySimča
    Osobně se ti ani nedivím, zelená je barva pro odvážlivce, ale tobě hrozně sluší a myslím, že je letos i docela populární (docela)... Ale pokud se do ní musíš tlačit, tak se do ní nenuť, já se zas necítím v jiné lince než modré (černá je na mě moc výrazná)... PS: Jsem si kvůli tvému limetkovému looku musela udělat mojito! :D
    • / ReplyGetTheLouk
      No jako mně se ve finále na mě líbí, to není že bych to uplně lámala přes koleno, jen po ní prostě nesahám sama od sebe... :D A štve mě to :D Protože si taky myslím, že mi celkem sluší (PS: Díky), ale nějak po ní sama od sebe ne a ne sáhnout. :D Hmm, Mojito říkáš? Že bych si udělala včerní drink? :D:D:D
  4. / ReplyVeronika Maršíková
    pěkné
  5. / Replymikitasa
    Tak tohle je boží já zelenou taky moc nemusim mam pocit že se ke mne nehodi
  6. / Replyzuzja
    Moc pěkné líčení. Jedna otázka mimo téma. :) Jela by jsi do Londýna se školou, ubytování v rodinách? Z AJ mám sice za 1 ale mám strach, aby jsem se tam domluvila nebo se neztratila. Díky a přeju ti hodně úspěchů v blogování.
    • / ReplyGetTheLouk
      Hele já takhel nikdy nikde nebyla, ale vím, že takhle byly kamarádi, když anlgicky ani mco neuměli a šlo to ;) S dobrou aj to bude hračka, určitě jeď! Takovouhle příležitost musíš chytit za pačesy, jen s ní získáš ;) Držím palce ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.