Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Podzimní Kachní Oči Makeup Tutorial

duckeyes_tut_01

duckeyes_tut_03

duckeyes_tut_02

Listí na zemi hraje všema barvama, to v člověku probudí trošku inspirace, nemyslíte? Okořeňte vaše nudné každodenní hnědé kouřovky troškou zlaté a zelené! Já třeba zelenou nosím spíše výjimečně, takže i pro mě je tohle trošku challenge. Ale takhle ta zelená vypadá podle mě skvěle! Navíc jsem ráda, že jsem konečně použila krásnou Garden of Eden paletku od Sleeku, protože mi tu po většinu času sedí a smutně kouká. Co vy a zelené? Dáte jim šanci takhle v kombinaci s hnědou?




POUŽILA JSEM:

Maybelline Color Tatto 24 Hr (35 On And On Bronze) [Francie]

Urban Decay Naked Palette [http://www.hqhair.com]

Sleek Makeup i Divine Garden Of Eden Palette (LE) [http://www.lovelyhair.cz/]

Bobbi Brown Smokey Eye Kajal Liner (Black Coffee) (LE – 2013) [Bobbi Brown]

Rimmel ScandaylEyes Flex Mascara [DM, 179,-]

Dior Nude Tan Paradise Duo (001 Pink Glow) [http://www.feelunique.com/]

Sleek Blush (Rose Gold) [http://www.cosmetics4you.cz] *

NARS Highlighting Blush (Albatross) [Sephora, 890,-]

MAYBELLINE Color Sensational (630 Velvet Beige) [DM, 200,-]

MNY lesk (365) [Rossman]

 

NA SOBĚ MÁM:

Clarins True radiance Foundation (108) [Sephora, 1050,-] *

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Make Up For Ever Aqua Brow (25) [Sephora, 700,-] *

Top: Stradivarius

Lak: Rimmel 60 Seconds Nail Polish (Black Out) * + Gabriella Salvete Glitter (07 Foresta) *

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70

Comments ( 24 )

  1. / Replybee457
    Ahoj Lou, tento tutorial mi přišel vhod, protože jsem si minulý týden koupila mono od Nocibé v zelené barvě ze zlatýma třpytkama. Bohužel ale nemám hráškovou a ani zelenou matnou, takže si budu muset vystačit se zlatou a hnědou, ale věřím, že to nějak zvládnu ;-) bára.kára blog
    • / ReplyGetTheLouk
      No tu zelenou od nocibé jsem měla taky! ;) Je super! http://getthelouk.com/?p=3790 Jinak se zlatou a hnědou to půjde taky, věř mi ;)
  2. / ReplyLenka
    Ahoj Lou, tohle líčení je skvělé, hrozně se mi líbí ta kombinace té zelené. Když jsem viděla nejdřív v názvu kachní, tak jsem si to nedokázala představit, ale vystihla si to dokonale. Salad by Leni
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Já jsem dlouho uvažovala, zda to tam dát nebo ne, ale přišlo mi to opravdu dost přesné :D
  3. / ReplyRoo
    Luci, to je nádherné! Napadlo mě.. nakonci tutoriálů, jak ta kamera jakoby jede a ty se ztratíš ze záběru.. doufám, že mi rozumíš. Jak to děláš, že ta kamera jede, nevím jak si poradíš, vždyť ta kamera je na stativu. :D Jedna z mých inteligentních otázek. Tak papa..
    • / ReplyGetTheLouk
      No na stativu je, ale ten stativ není zcela statický ;) Lze s ním pohybovat ;)
  4. / ReplyLucianna
    Nádherné :)
  5. / ReplyKim
    Krásný, opravdu moc! Tohle je snad jediný způsob nošení zelené, který bych si na sobě dokázala představit, protože co se stínů týče, jsem v tomhle směru velká konzerva :) Vyzkouším a děkuju za inspiraci!
    • / ReplyGetTheLouk
      No zelenou nenosím ani já, takže to mám dost podobně :D:D:D PS: jsem ráda, že se tutorial šiknul ;)
  6. / ReplyMaki
    Ahoj Lou :-) Toto líčení jsem si v poslední době hodně oblíbila, jen ho dělám místo zelené s modrou :-) Ale zelenou bych taky mohla vyzkoušet, když už je ten podzim že? :-) PS: Ten rozjasňovač krásně ladí k líčení očí... A ta tvářenka.... Myslím, že napíšu dlouhou esej Ježíškovi :-D
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně! Je to způsob, jak se do zelené trošku naltačit, pokud ji nenosíš jako já :D:D:D PS: Rozjasňova je můj miláček už třetím rokem tuším - je to bsolutně dokonalá záležitost ;)
  7. / ReplyFrantiška
    Tohle ti mega sluší Lou! :) A ta kombinace je dokonalá.
  8. / ReplyŠárka
    Krásný:) Doufala jsem, že na podzim vytáhneš Gatden of eden na tutorial, abych se mohla inspirovat:) Šárka
    • / ReplyGetTheLouk
      Je na podzim jako stvořená!
  9. / ReplyBiBi B
    :D to pojmenování mne fakt pobavilo :D moc povedené, ostatně, jako vždycky ;)
  10. / ReplyNielaD
    Zdravím, tak tohle se mega povedlo, inspirovala jso mně natolik, že hed po zhlédnutí jsem zkoušela :-) a zítra si ho beru s sebou ke kadeřnici....
  11. / ReplyNielaD
    Tak a díky Kachním očím mám zelenou i ve vlasech v létě jsem měla modrou:-)
    • / ReplyGetTheLouk
      :D O zelené ve valsech uvažuju už docela dlouho ;)
  12. / ReplyNielaD
    je to pecka dnes jsem zaregistrovala 4 nesouhlasné pohledy a jednu všetečnou babču s holí co mně i obešla dookola,aby se přesvědčila,že je to fakt zelená a jen na půlce hlavy. A to jsem byla s kočárkem. Jak říkám rtěnky nosit nemůžu,ale kontrastní vlasy a oči jo. A až budu jak scvrklá švestka budu mít na co vzpomínat. No a bydlím ve městě kdybych byla na vsi tak už za mnou dochází exorcista.
    • / ReplyGetTheLouk
      :D No barevné vlasy jsou naprostý prohřešek proti lidké exitenci a veškeré slušnosti světa - nazpomeň :D
  13. / ReplyBLUE
    Ahoj! :-) Zelenou a zlatou mám na očích nesmírně ráda. Akorát já používám limetkovou. Mimochodem... Koupila jsem si skvělou fialovou rtěnku MAC Heroine. Nikdy v životě bych nevěřila, že MĚ bude slušet fialová rtěnka, ale zamilovala jsem si jí... Vyzkoušela jsem mnoho růžovek - když jsem ta blondýna, že?Ale fialová zvítězila. Upřímně už chápu, proč se ve fialové cítíš tak dobře. ;-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Heroine mám na poymslném wishlistu už dlouho. Původně jsem ji chtěla místo té poslední MAC rtěnky, co jsem ukazoval v OaP. Ale kamarádka mi řekla, že prej doma už takovou mám. Je dost podobná OCC Rollergirl, možná řízla Revlon Shameless. :D Takže jsem vzala něco, co doma překvapivě ještě nemám :D Ale fialové jsou super! Přijdou mi pohodlné jako nahé rtěnky, bez nich ani ránu ;)
      • / BLUE
        Já jsem si koupila MAC, protože mi doporučila tuhle značku rtěnek kamarádka k vůli výdrži. Měla jsem na výběr více fialových odstínů, ale šla jsem do matné, protože prý vydrží. Já nejsem moc typ slečny, co by myslela na to, že si má "pravidelně" upravovat rty a ani na to třeba v práci/na závodech nemám čas, takže se mi to nakonec opravdu vyplatilo. Akorát jsem si nakonec vybrala úplně jiný odstín, než jsem chtěla. Chtěla jsem The Up, ale zjistila jsem, že si musím kupovat fialové rtěnky s modrým podtónem, protože jinak mám ošklivě žluté zuby. :-( Teď mám na cestě Satin retro, Please me a Syrup a chystám se Melten Nude od Too faced, ale pořád čekám na recenzi od tebe. :-D Pak se uvidí, jestli jí opravdu koupím. Nikdy jsem nebyla rtěnková, vůbec nevím, co mě to popadlo! :D ZA TO MŮŽEŠ TY! STYĎ SE! :D
      • / GetTheLouk
        Fialové rtěnky dělají žluté zuby, to je normální, zkrátka fyzika a teorie barev ;) Ale já fialové miluju, takže jim to odpustím :) Jako MAC rtěnky mě nikdy neoslovily tak, že bych se musela mít všechny. Potěšej při back to mac, ale jinak nic super super bomba... Melted je fajn, ale díky barvě, tkerou mám, jí teď nějak nenosím :D Ale slibuju, že recenze někdy bude ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.