Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Matné Oranžové Podzimní Oči Makeup Tutorial

oranzovypozdzim_tut_03

oranzovypozdzim_tut_02

oranzovypozdzim_tut_01

Červené a oranžové na očích moc běžně nevidíme a přitom je to škoda. Podzimní líčení většinou sotjí na tmavých rtěnkách, ale ne každý má rtěnky rád a ne každý si je může do práce či do školy dovolit. Tohle líčení je podle mě daleko nositelnější, oranžová není vytáhnutá moc vysoko, je vidět opravdu jen na víčku. To celé díky tomu, že jsme začali důlkem a od nejsvětlejších barev. Není třeba se teplých podzimních barev bát, stačí jen vědět, jak na ně! ;)




POUŽILA JSEM:

NARS Smudge Proof Eyeshadow Base [Sephora, 1000,-]

Sleek Makeup i Divine Rio Rio Palette (LE) [http://www.sleekmakeup.com]

Sleek Makeup i Divine Ultra Matte V2 Palette [http://www.cosmetics4you.cz] *

Essence Linquid Ink Matt Liner [DM] *

L’Oreal False Lash Wings Intenza Mascara [DM] *

Benefit Dallas Blush [Sephora, 950,-]

theBalm Mary-Lou Manizer [http://www.poshme.cz] *

RIMMEL Lasting Finish By Kate Moss Lipstick (01) [DM, 129,-]

RIMMEL Lasting Finish By Kate Moss Lipstick (12) [DM, 129,-]

Esteé Lauder Pure Color Lipgloss (Electric Ginger) [Esteé Lauder]

 

NA SOBĚ MÁM:

L’Oreal Nude Magique Eau de Teint (100 Porcelaine) [http://www.feelunique.com/]

Make Up For Ever Aqua Brow (25) [Sephora, 700,-] *

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

Catrice Prime and Fine Mattifying Waterproof Powder [Rossman, 129,-]

Top: www.rosewe.com

Lak: Rimmel 60 Seconds Nail Polish (Black Out)

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70

Comments ( 24 )

  1. / ReplyLenka
    Když jsem viděla tvůj dnešní tutorial, řekla jsem si, že bych měla v ličení trošku přidat na intenzitě. Na takové barvy asi nebudu mít odvahu, ale spíše z toho důvodu, že se v nich necítím. Krásné líčení a sloučila si byrvy, které bych nikdy neřekla, že k sobě půjdou tak hezky! Salad by Leni
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :) Stačí pomaličku jít směrem, kterým chceš. :) Ono to přijde :) Začni s větší inetnzitou u toho, co jseš zvyklá, a ono časem přijde zkoušení i jiných barev ;)
  2. / Replyada
    Inšpirácia je to skvelá, hneď zajtra si dávam oranžovú :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jes! Směle do ní! ;)
  3. / Replykláruš
    Miluji Tvé živé a originální tutoriály, jsi nejlepší Lou ! :) Já se v líčení dost vyžívám, ale největší inspirací jsi mi Ty se svou odvahou :-))))
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju staršně moc! Tohle je největší kompliment, jaký mi může někdo složit! Díky!
  4. / ReplyRina
    Krása , přesně tohle teď na podzim miluju . Já sama mám teď nejvíc v oblibě cihlovou oranžovou do ztracena :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Téda, to klobouk dolů! přijde mi, že většina lidí se jí bojí! takže si mi teď udělala strašnou radost!
  5. / ReplyLidus
    Taky jsem si řekla, že bych měla přidat na intenzitě barev v líčení. V tom tutoriálu se mi to zalíbilo. Teď k tomu mám pádnější důvod, když mám brýle na dálku, tak se toho snad nemusím bát. Ty stíny jsou úžasné, brzy je vyzkouším a děkuji za tutoriál :)
    • / ReplyGetTheLouk
      No to je upřímně nejlepší zástěrka světa! :D Ačkoli brýle ti nezávidím. Mám je, ale neumím je prostě nosit denně, čočky mi sedí prostě víc. Ale pod ně můžeš namalovat opravdu cokoli! Za to brýle neskutečně miluju!!! ;) Jsem ráda, že tutorial takhle inspiroval, díky!
  6. / ReplyMirage13
    Joo, ztrácení je to kouzlo, které málo kdo umí tak, aby líčení nevypadalo jak monokl.. Dobrá práce! A zdá se mi, že ti to trochu zvýraznilo krásné pihy :).
    • / ReplyGetTheLouk
      Ámen! Jé, díky! :)
  7. / ReplyLee
    Prijde mi, ze Te tohle liceni dela takovou dospelejsi..konkretne ta linka cerna i dole. Prijemna a hezka zmena:)
  8. / Replyiva
    Tak tohle je hodno vytesání do kamene, právě jsem se podle Tvého postupu nalíčila s broznozo-oranžovou. Ten systém prohození ztrácení a pak "vymalování" výčka je dokonalej. Ač si myslím, že ztrácet již umím, tohle bylo ulehčení, navíc jsem vždycky musela barvu na pohyblivém víčku doopravovat, protože mi ji chlupáč trochu ošmrdlal. Takhle se udělá přesně to, co říkáš žádný monokl a navíc se výrazná barva dobře drží na uzdě jen na pohyblivém víčku, jen tak problikává :-) Teda použila jsem hodně Tvých obratů :-) Každopádně tohle zaradím do líčení, je to fakt bomba !!!!
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak to jsem ráda, že to pomohlo! Já to občas taky otáčím, ale ne nějak pravidelně či tak něco... Spíš v momentě, kdy nevím, co bduu malovat :D Ale vážně si mi udělala radost, že video takhle pomohlo a bylo orpavdu k něčemu ;)
  9. / ReplyLeny
    Nádhera! Až mě mrzí, že mám zrovna období, kdy hodně nosím přirozené líčení jen s linkami. Ale hned jak zase budu mít praštěně barevné období, tak se vrhám na oranžovou! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Tak! Přece bys na ní nezapomněla, ne? :)
      • / Leny
        To bych si nedovolila! :D Už se mi ani nevím jak šíleně dlouhou dobu v organizéru válí neonové žluté a oranžové stíny od flormar, takže se budu inspirovat ;)
      • / GetTheLouk
        No tak to jsem ráda ;) Žluté a oranžové neonky jsou do tohohle počasí jako dělané ;)
  10. / ReplySimča
    Osobně bych si netroufla na tuto barvu, jsem spíš studený typ, navíc matná oko nezplastiční a to se mi nelíbí... Ale zas na druhou stranu pro někoho to může být značka ideál... :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Zlastičtí, pokud budeš stínovat vícero barvami :) Ale je fakt, že sama o sobě tolik ne jako třyptivé. Ale tak tohle bdue super i se studenou růžovou, jen už to adsi nebude působit tak podzimně... :D
      • / Simča
        Mno, já se zatím spíš držím hnědé klasiky s modrýma linkama, ale uvidíme, co bude... Za dva roky může být tohle můj nejoblíbenější look... :D Navíc stíny si dávám jen na lepší příležitosti, ale to se pak vyřádím, i když mám jen jednu 4pletku a bronzový colortatoo, tak s tím vykouzlím looků habaděj... :D http://www.astorcosmetics.com/cs-CZ/products/eyes/eye-shadow/eyeartist-eye-shadow-palette (Latin Night in Madrid [120])
      • / GetTheLouk
        Náhodou tahle paletka stačí a s modrejma linkama ty barvy budou super!
  11. / ReplySimča
    Taky si myslím, ale většina lidí, kteří mě viděli namalovanou stíny (a pokaždé trochu jinak), tak se diví, že s tím dokážu vymyslet tolik věcí... :D Mno, ale zas v tom je ta zábava, vymýšlet něco nového... :D A ty barvy jsou opravdu skvělé, teda ta matná hnědá by mohla být líp pigmentovaná, ale ty ostatní, jsou prostě :3

Leave a reply

Your email address will not be published.