Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Praštěnej Pátek: Orange Summer Makeup Tutorial

 Oranžový štavnatý look ideální na léto. Aneb další ze serálu NEBOJTE SE BAREV!

POUŽITÉ PRODUKTY: 

H&M Blusher (12 Dazzle Peach)
NARS Madly
ELF Mineral Eyeshadow Primer
NYX Jumbo Eye Pencil (Milk)
Sleek Makeup Divine Acid Palette
ELF Studio Cream Eyeliner (black)
Bobbi Brown Extreme Party Mascara
Make Up For Ever Lisptick (N36)
Dermacol Seduction Lips (02)

Sedona Lace Vortex Brush Set

Comments ( 15 )

  1. / Replymonicainessence
    krásne, šťavnaté, svieže a letné! Páči sa mi že sa nebojíš farieb a strašne dobre sa na teba pozerá :) Prajem veľa úspechov s blogovaním!
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju mockrát! Já ty barevný looky prostě můžu :)
  2. / ReplyRozálie
    Hrozně hezkej toutorial!Copak to máš za novou paletku.Moc se mi líbí!Sice nejsem tip co nosí takovéhle výrazné barvy,ale za dřevmi je Léto tak se musím do toho obout.Zápas s vodovkama,no což na to tempery.Koupila jsem si úžasnou tvářenku od Barry M.(Raspberry)Docela úlet,ale je krásná.Mám jí hlavně na léto.Hrozně se mi líbí jak se směješ ahoj!Ps:Jseš krásnej pomeranč!
    • / ReplyGetTheLouk
      Jéé, děkuju! :D Tohle je Divine Acid od Sleeku. Prostě pecka! Zářivý tvářenky? Mega se těším až tu růžovou nebo oranžovou v paletce dám na tváře :D A léto je právě ideální čas na tohle obouvání se do toho ;)
  3. / Reply.)
    Na blogu jsem dělala podobný tutoriál, akorát limetkově zelená v kombinaci s červeno-růžovou, tyhle barvy taky miluju, žlutá oranžová vypadá skvěle a také bych se takových kombinací na jaro/léto vůbec nebála, patří to k tomu! P.S. Působíš strašně sympaticky, ráda se koukám na tvoje videa! Super nápad s tvářenkou alá očním stínem, to by mě, konzervu, v životě nenapadlo :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju! No zelená a růžová to je takový šťasvnatá ale roztomilá kombinace! Jeda z mých nejoblíbenějších... :) A tvářenka na oči - to vzniklo tak, že jsem byla jen líná jít pro hnědý stíny :D
  4. / ReplyMonika
    Dnes jsem náhodou narazila na tvé umělecké tvoření a jsem moc nadšená. Úplně jsi mě nakopla k tomu, nebát se výrazných barev. Proto chci poděkovat a přeji ti hodně štěstí s dalšími povedenými tutorialy, hezký den!
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju mockrát! To jsem ráda, to je přesně to, o co mi šlo! Ještě jednou díky moc!
  5. / ReplyRozálie
    Ani nevíš jak jsem šťastná ale za měsíc je u nás v prodejnách dostupné Color Tattoo 24h.
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo? Jupí!!! A že jim to šmejd§m trvalo!
      • / Rozálie
        No,jasně že jo!No jsou to šmejdi....
  6. / ReplyNikča
    Ahojky máš fakt super web moc se líbí tvé líčení. Miluju takové jasnější paletky jako máš ty. Každá den sleduju tvůj web a čtu komentáře. Hodně jsem se od tebe naučila těm věcem co jsem například vůbec nevěděla. Těším se na další super video.
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju mockrát! :)
  7. / Reply
    Ahoj, tutorial je opravdu nádherný, spojit oranžovou a žlutou byl super nápad..a vypadá to opravdu nádherně, jen mi OPRAVDU vadí Tvé nehty na tomto videu, děláš si umělé, pokud se tedy nemýlím a proto bych Ti chtěla jen říci, že já osobně pokud bych dělala tutoriál na líčení, při kterém své nehty ukazuji, tak bych ho dělala až s pěknými nehty! Jinak moc pěkné!:-) Tvá Já ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tohle jsou moje normální nehty, ale umělé mám v 90 % případů. Tohle je holt prostě život. Taky se mi dvakrát nelíbí, ale občas se prostě podaří, že mám ty svoje. Je to mojí součástí a budeme se s tím muset všichni smířit. I když chápu, jak to myslíš ;) A díky moc :)

Leave a reply

Your email address will not be published.