Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: I Date Charlotte

dm_idatecharlotte_02

Po dlouhé době jsem se vrátila k tekutému zlatu. Stínům, kterým se snad ani jinak přezdívat nedá. Mé oblíbené třpytečky od Chanelu ležely chudinky samy v šuplíku několik měsíců netknuté. Už nějaký ten pátek jsem si říkala, že je musím zas provětrat, ale pak přišla domů Rio Rio, Clarins a NARS stíny, no zkrátka stále je tu něco nového.

dm_idatecharlotte_01

dm_idatecharlotte_04

Až pak jsem chtěla vytáhnout Charlotte na první rande. Vůbec jsem nevěděla, jak se na tuhle příležitost nalíčit. A tekuté zlato se zdálo být dost slavnostní, takže konečně došlo i na něj. První rande dopadlo skvěle. Strávily jsme spolu celý večer, měli dobrou večeři, povídali jsme si a ona to celou dobu se mnou vydržela. Takže za to jí patří dík.

dm_idatecharlotte_03

Asi ji teď budu občas podvádět s její sestrou, oranžovo-růžovou Natalie, ale ona mi to určitě odpustí. Ještě musím vypíchnout, že to je opravdu kus. Outfit je luxusní, je vidět, že nejde o žádný levný šunt, a co jejího samotného těla týče, krásné ostré tvary s NARSovským tetováním nejde podle mě nemilovat. Inu, na první pohled… Na první pohled! S kým jste byli na prvním rande naposledy vy? A povedlo se?


NA SOBĚ MÁM:

Clarins True Radiance Foundation (108) [Sephora, 1050,-] *

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

Catrice Prime and Fine Mattifying Waterproof Powder [Rossman, 129,-]

Make Up For Ever Aqua Brow (25) [Sephora, 700,-] *

Benefit Dallas Blush [Sephora, 950,-]

Chanel Illusion D’Ombre (89 Vision) [Douglas, 840,-]

Bobbi Brown Rich Chocolate Eye Palette (LE – Chocolate Collection 2013) [Bobbi Brown, 1730,-]

L’Oreal False Lash Wings Intenza Mascara [DM] *

NARS Audatious Lipstick (Charlotte) [Sephora, 850,-]

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu) výměnou za recenzi. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70

Comments ( 16 )

  1. / ReplyVeronika
    Tak takto originálně napsaný článek jsem dlouho nečetla :) Tleskám! Charlotte se opravdu snažila a na rande jí to seklo :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc!!! :) Charlotte taky děkuje ;)
  2. / Replykubajda
    Ta fotka té rtěnky se ti vážně povedla! až jsem si chvíli říkala, jestli to není ofiko produktovka :) (až na tu malou šmouhu teda no :D ale to ve mně zas evokuje, že ji s láskou používáš ;))
    • / ReplyGetTheLouk
      :D:D:D Používám no :D Díky moc!
  3. / Replybee457
    Ahoj Lou, zrovna včera jsem měla first date s 909tkou od KIKO. Dopřála jsem jí zlatohnědý kouřový doprovod a dohromady jsme se měli báječně. Strávili jsme spolu celý den, byli jsme spolu v práci a na nákupech. Krásně držela, jen po obědě chtěla trochu přidat. Jsem z ní nadšená! Její obleček je taktéž elegantní, matný a jednoduchý :-) bára.kára blog
    • / ReplyGetTheLouk
      No koukám, že tady se ty první rande docela daří, tak přeju ať to dotáhnete na dlouhodobý vztah, máte k tomu dobře nakročeno ;)
  4. / ReplyVeronika
    Tohle líčení se extra nepovedlo. Rtěnka rozpitá. Když už chceš používat tmavší barvy doporučuji konturku:-) A na očích nic moc teda toho "tekutého zlata". Umíš to i líp :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Rtěnka mi teda rozpitá nepřijde. S někým jsem se tu bavila o tom, že zcela ostré, na mě až leckdy "umělé" okraje mám ráda spíš u skoro-až-černých rtěnek, jinak je mám ráda přirozené, ale proti gustu ;) Tekuté zlato je pěkná sviňa totiž! Těžko se fotí, většinou na fotkách vypadá jako nic. V tom je jeho kouzlo, třpytí se z ničeho. Některé jeho kousky jsou pod daným úhlem nijaké, jiné září. V tom já soobně vidím jeho kouzlo. Tohle líčení je mé oblíbené už druhý nebo snad možná i třetí podzim. ;) Ale je mi jasné, že ne vše se musí líbit všem ;) I tak moc díky ;)
  5. / ReplyAdéla
    Krátký, ale výstižný a super vtipný! Opravdu jsi mě pobavila, Lou! :) Musím říct, že po Natalie pokukuju taky, kdo ví, jestli odolám a nebo mě nakonec dostane :) já naposledy randila s Catrice Berry Bradshaw a jak říkáš, na první pohled je prostě na první pohled ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně! Berry Bradwshaw zní skvěle, po té se budu muset kouknout ;)
  6. / ReplyMíša LadyTwig
    tak tohle je vážně krása a úplně mi to evokuje Vánoce, nádhera! :)
  7. / ReplyBiBi B
    Tyjo! Charlotte se fakt vytáhla!
  8. / ReplyKáťa
    Mně se to moc líbí! Článek je vtipně napsaný, zvedl mi náladu, sousedi nás dneska vzbudili v 7 vrtáním, tak jsem přesně něco takového potřebovala. A obdivuju tvůj um, krásně to k sobě ladí, mně se zlaté oči a výrazné rty tááák líbí, ale sama bych se v tom určitě necítila. Trpím mindrákem úzkých rtů, v tmavých rtěnkách si připadám hloupě :( Zato ale obdivně (a trošku závistivě, jen tak mezi námi) pokukuju po všech, co se nebojí je nosit. Zkouším si to doma, kde mě nikdo nevidí a trénuju. Protože jsi mě naučila, že každý může nosit, co se mu líbí, hlavně se v tom ale musí cítit dobře. Tak třeba to za pár měsíců taky zmáknu, jít na rande s rudou kráskou a cítit se přitom pohodlně! Do té doby se ale budu "kochat" u druhých a Tobě děkuji za zpříjemnění dne, Lou! K.
    • / ReplyGetTheLouk
      tak to jsem moc ráda! Díky moc! Mamka má také užší rty a má tmavší rtěnyk sluší jí, ale taky v nich často nechodí,že to prý není ono. Ale postupně se tam dostává, takže já ssi mylsím, že za chvíli je budeš nosit taky, držím palce ;)
  9. / ReplyAlča
    Super článek. Moc ti to sluší. Zbožnuju tě :** Tmavší rtěnky ti moc sluší.
  10. / ReplyTwoRedLipsticks
    Moc pěkné líčení a ta rťenka je naprostá pecka!:)

Leave a reply

Your email address will not be published.