Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Soutěž na oslavu 70 000 a velké díky!

vlog_soutez_70000

Další soutěž je tady! 70 000 odběratelů se zkrátka musí oslavit! Je neuvěřitelné, jak rychle ta čísla rostou. A to jsem měsíc netočila… Jste vážně úžasní a patří vám každému obrovské díky! Opravdu není nad to, číst v komentářích to, že vás moje videa baví, že vám v něčem poradila, že vám umí zpříjemnit den. Věřte, že tenhle pocit je k nezaplacení a strašně si ho užívám a za to opravdu strašně moc děkuju!



damska moda, jarni trendy

PRAVIDLA:
  1. Musíš sledovat můj Youtube kanál (https://www.youtube.com/user/GetTheLouk).
  2. Nech na youtube! pod videem o této soutěži komentář o tom, kdy koukáš na moje videa? Komentáře zde na blogu nemůžou být do soutěže počítány. A to ani FB zprávy ani nic podobného.
  3. Výherci budou vylosováni 7 dní po zveřejnění tohoto soutěžního videa (24.10.2014), počítány budou všechny komentáře zveřejněné do půlnoci 23.10. Výherce bude oznámen na mém Facebooku, Instagramu, Twitteru i na blogu. Kontaktovat výherce budu přes jejich YT profil!
  4. Pokud ti není ještě 15 let, mějte povolení rodičů, ať je možné ti balíček poslat doporučeně. Plus pokud bydlíš u nich, zeptej se jich, zda mi pak můžeš sdělit adresu, měli by mít o podobných věcech přehled ;)
  5. Výherci budou 2 – první vylosovaný dostane balíček číslo jedna, druhý dostane druhý balíček. Budou vybráni náhodně.

(Omlouvám se všem neyoutubovcům, ale takhle jsou pro mě soutěže vážně jednodušší.)

Některé ceny jsem do soutěže dostala, jiné pořídila sama za své peníze, ale myslím, že to je úplně jedno, hlavní je, že něco dostanete, ne? :)

NA SOBĚ MÁM:
článek – už brzy online
Rty: Sleek – Cherry
Tričko: www.answear.cz

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

FOTÍM NA: Sony Alfa 100, objektiv Sony 3,5 – 5,6 / 18 – 70

Comments ( 46 )

  1. / ReplyAnna
    Teda Lou, ty jsi blázen :D Takových věcí :D
    • / ReplyGetTheLouk
      :D No co? :D
  2. / Replymichell
    No páni...moc gratuluju k 70 000:)..uz ted zavidim vyherkyni, nicmene taky zkusim stesti..:D :)
    • / Replymichell
      PS: mas tady strasne peknou rtenku:)) PPS: klasika zapomela sem to pripsat k prvnímu komentu..:D
      • / michell
        Páni moc gratuluju k 70 000...:) uprimne uz ted zavidim vyherkyni:D.. nicmene taky zkusim stesti:)
      • / GetTheLouk
        Děkuju!
      • / GetTheLouk
        Děkuju :D:D:D V poho ;)
  3. / ReplyTeruš
    YT: Terka Černá Komentář na YT splněn :). Jinak žádný jiný problém nemám. :) Pááni, to jsou boží výhry!♥ Máš krásné nehtíky! :) Vždy si říkám tolik minut, ale utečou ty videa jako voda :D :). Co povídáš, že tohle video není tak propracované jako to minule o Baby Lipsy, ten konec je suprovej! :) Gratuluji Ti a jen tak dál! Zasloužíš si to, my děkujeme Tobě! :-* Přeji Ti plnooo spokojených návštěvníků. :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Komentář tady na blogu vůbec není nutný ;) Díky moc :) JSem ráda, že se video i takhle líbilo :)
      • / Teruš
        Já vím, že tady není nutný, ale chtěla jsem tě aspoň trošku potěšit. :) a hlavně chci, abych měla všechny podmínky OK, nesnáším ty, co si to nepřečtou a spamují :D Jasan a nemáš vůbec za co :)
      • / GetTheLouk
        JAsně, rozumím ;)
  4. / ReplyRooomča
    Áhoj! Úplně závidím těm lidem, který to vyhrajou.. :D Investovala jsi do toho fakt hodně. :) Každopádně mamka mi nedovolí říct adresu ani za zlatý prase a stejně je tu 69.999 lidí
    • / ReplyRooomča
      Ale noták! :'( Chtěla jsem napsat, že je stejně nulová šance, že bych vyhrála, ale vždycky mě hrozně láká odpovědět ti na tu otázku.. :3 Já na videa, na blog a na webstagram nejradši koukám ráno, hezky v postýlce s kakaem v ruce, člověka to úplně nabije energií.. ovšem většinou to ráno nestíhám, takže koukám, když přijdu ze školy.. A to je možná ještě lepší po nějakých písemkách.. ^^ Tak pá a hodně štěstí všem co se účastní.. :*
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak třeba někdy v budoucnu :) ;)
  5. / Replymikitasa
    Strašně moc ti gratuluju opravdu si to zasloužíš!!! Ty laky od Gabriella Sallvete jsou super jeden doma mám. Ps.moc pěkné líčení
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :) No já jim zatím zcela propadla ;)
  6. / Replymikitasa
    Jakej odstin toho laku mas? Diky
    • / ReplyGetTheLouk
      Foresta
  7. / ReplyRomca
    Večer před spaním :-)
  8. / ReplyMoni
    Nevíš co je s Kájou z plum-foolery ??
    • / ReplyGetTheLouk
      Ne.
      • / mikitasa
        Přesně ten mam myslim ze to jmeno je vystizne
      • / GetTheLouk
        To je pravda! ;)
  9. / ReplyMirage13
    Opět nesoutěžím, každopádně musím pogratulovat - velká, velká gratulaci Lou! 70k už je teda pořádné číslo a v beauty odvětví u nás jen málokdy dosažitelná pomyslná laťka. A soutěžícím držím palce a mizím dřív, než si tu přečtu komentáře, které patří na YouTube :D. PS: Balzámy od Balea jsou moje úchylka, můžu jedině doporučit, miluju ten světle modrý.
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc! No, těch zas bude. Přemýšlím, zda jim to říkat nebo ne...? :D
  10. / ReplyMaki
    Ahoj Lou :-) Tak za prve gratuluju k 70 000 :-O :-) Je to prostě neuvěřitelnééééé!!!! Za druhé strašně ti to sluší :-) A konečně za třetí... Já na videa koukám snad pokaždé když mám čas :-D Tzn. ráno než musím běžet na bus a snídám, večer když příjde přítel a máš nové video, když příjdu o půl 10 večer ze školy a jsem mrtvá :-D Takže asi tak :-) Koukám hlavně na tutoriály a na objevy a přešlapy... Ať se můžu inspirovat a vím, co koupit a co ne... PS: Neboj, nejsem mamlas abych ti tenhle komentář nedala i na youtube :-P
    • / ReplyGetTheLouk
      PS: :D No... určitě se nějací najdou :D
  11. / ReplyPat
    Ahojky, Lou, krásný videiko a ještě hezčí stupňující se počet odběratelů, pamatuji si nás daleko méně :-) Důkaz, že co děláš, děláš dobře... Tedy ne dobře, ale skvěle! Zapojit jsem se zkusila, a opět prima ty komenty, kdy tě kdo sleduje :-D Přeji krásný víkend :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju staršně moc! No já se těším, až to budu číst ;) Ono to podle mě vyleze tak, že z toho nepůjde udělat nějaký kloudný závěr, protože to bude mít každý jinak. Ale to je na tom vlsatně asi to hezký :D ;)
      • / Pat
        Přesně! To je na tom to nej :-D
  12. / ReplyEverythingWithElis
    Já mám YT EverythingWithElis tak snad se ti tam můj komentář taky ukázal..:) (protože já mám youtube profil cca měsíc a půl tak nevím jestli to tam bude-ještě s ním moc neumím..:( ) Jinak velká gratulace-jen tak dál..a mnoho,mnoho nápadů na další super videa!
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :)
  13. / ReplyIvanka
    MILUJEM TVOJE VIDEA, TVOJ BLOG A TEBA!!! Si neskutočne úžasný človek,ak nakúpiš toľko vecí a pritom nie pre seba.Pred rokom si ma zasvätila do čarov make-upu. Nikdy predtým som sa nemaľovala a sľúbila som si, že to ani robiť nebudem.Myslela som si,že je to stráta času, peňazí a hlavne, že sa mi hrozne zničí pleť. Avšak to sa nestalo. Pleť mám ako deckú prdelku(:D:D)a to vďaka tebe a tvojím skúsenostiam. Milujem tvoje videa a pozerám ich väčšinou večer. Najviac ti ďakujem za to jedno video, kde si nas oboznámila s umelými nehtami.Mám ten otrasný zlozvyk obhryzávania nehtov. Ale vďaka tebe, aj keď si ich naďalej hrýziem (haha), ich mám krajšie, aj keď umelé. A ešte NENAVIDIM SILONKYYY!!!!
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju staršně moc!!! JSem ráda, že si líčení propadla a nezanevřela na něj :) PS: Návisti silonek zdar ;) :D
  14. / ReplyBiBi B
    Děkuju, že točíš!!! Jak říkáš, mám pocit, že děkuju je slabé slovo :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Já děkuju!
  15. / ReplyNielaD
    Ahoj, gratuluji k číslu které je neuveřitelné:-) a odpovídám i na yt. Do konce roku se přiblížíš k ?? ,,Olomouci,, Jsi šikovná a ať se daří...
    • / ReplyGetTheLouk
      No to snad ne? :D panečku!
  16. / ReplyMartina
    Waaaau, to jsou ale krásné ceny :) i já zkusím štěstí v tvé úžasné giveaway. To číslo je fakt skvělé a doufám že ještě hooooodně poroste, protože si to zasloužíš. Jinak teda k těm silonkám, já je taky nesnáším pro mě je to nepohodlný kousek oblečení. Nemluvě o tom, že skoro vždycky si na nich udělám díru :D Když to jde tak se silonkám vyhýbám. Gratuluji hrozně moc Lou :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju staršně moc! Mně to není nepohodlné ani tak, mně se nelíbí a hlavně odmítám teorii, že hřejí :D A plus k tomu ty díry!!! :D
  17. / ReplyVeronika Groschupová
    Ahoj já se na tvá videa koukám, když jsem třeba odpoledne unavená, protože energie, která z tebe vyzařuje mě dokáže probudit :D  všechny podmínky spleněny a super video ;) A moc a moc gratuluji k tomuto úžasnému číslu!! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak to jsem strašně ráda, děkuju!
      • / Veronika Groschupová
        Není přece zač :)
  18. / ReplyBarca V.
    Ahojky,moc gratuluju! Ja sleduji nejčastěji po skole, abych se po celem dni zrelaxovala :-)
  19. / ReplyBetty Sunflowers
    Ahoj Lou moc gratuluji, a jen pro zajímavost jsem se tě chtěla zeptat jak dopadlo celé losování k tomuto videu. Pokud si tento komentář náhodou přečteš odepiš mi na můj email betyfiedlerova@seznam.cz. Moc děkuji za vše a hlavně za to že vůbec natáčíš. Jsi hvězda...
    • / ReplyGetTheLouk
      Stačí si pořádně přečíst pravidla a dozvíš se, že ještě nebylo ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.