Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

RUNWAY TREND: FRESH FACE / SVĚŽÍ PLEŤ / BACK TO SCHOOL / ZPÁTKY DO ŠKOLY MAKEUP TUTORIAL

 Zdravě vypadající pleť je ideální každodenní makeup. Navíc je teď na sezónu jaro / léto v kurzu, alespoň podle mol módních návrhářů či kolekcí od MACu. Nejen, že tohle je look pro každého, ale dokonce si ho můžete vzít vážně všude. Tohle podle mě jako denní líčení úplně stačí, pokud vás ranní líčení vysloveně nebaví jako mě :)

 POUŽITÉ PRODUKTY:

Balea Soft & Care Mattierende Creme

Chanel Vitallumiere Aqua (BR20)

Benefit Eraste Paste (02)

MAKE UP FOR EVER HD Concealer (310)

Rimmel Stay Matte (01 Translucent)

Essence Marble Mania Blush (01 Swirl Pool)

NARS Illuminator (Copacabana)

BH Cosmetics Pro Eyeshadow

Esteé Lauder Pure Color Lipgloss (Orchid Passion)

Esteé Lauder Sumptous Bold Volume Lifting Mascara (01 Black)

Comments ( 16 )

  1. / ReplyRozálie
    Ahoj.Ten krém od Baley je ještě dostupný?Namalované grafity na zdi.Tak to si zabila :).Tohle líčení sluší každému!Tebe to hrozně prokouklo fakt ti to sluší.Krásné kytičky za tebou ahoj.
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju mockrát! :) No já ho koupila asi před týdnem ;)
  2. / Reply:)
    Krásný, přirozený, svěží...tak je to nejlepší :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jj! Díky :)
  3. / ReplyVerča
    Ta tenhle make up už si dlouho brousím zuby, uděláš na něj recenzi? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Určitě ano, jen si budete muset víc počkat, chci ho pořádně ozkoušet :)
  4. / Replyasja
    Úžasný velmi lehké a přirozené! sama mám problém s tím, že nemůžu vyjít z domu nenalíčená a občas to denní líčení přeženu, ale teď už se mi to snad nestane :-) díky za tip!
    • / ReplyGetTheLouk
      Nemáš vůbec za co! Já to taky na den občas přeženu, ale co, každej máme jinej styl a já to mám prostě občas hodně :D Ale tohle je super rychlovka! ;)
  5. / ReplyKarolína B.
    tenhle tutorial byl moc příjemný :) je to možná zvláštní, ale moc se v takovém nahém líčení necítím, mám ráda vždy decentně udělané linky s výraznýma řasama, ale budu to muset prostě vyzkoušet, abych to zlomila :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak je jasny, ze kazdej mame jinej styl.. Ale urcite se tohle nevylucuje s linkama...;-)
  6. / ReplyIva
    Video a všecko super, ale podle mě máš tak krásnou pleť, že makeup vůbec nepotřebuješ, nevidím na ní jedinou chybičku! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ale jojo.. Zas tak poharova neni :-) Ale je fakt, ze super kryti urcite nepotrebuju :-)
  7. / ReplySabina
    Ahojky, chtěla bych si pořídit nový make up na léto, doporučila by jsi mi spíše Bourjois Healthy Mix nebo Chanel Vitallumiere Aqua, oba se mi moc líbí a nemůžu se rozhodnout, mám smíšenou pleť.....děkuji za radu PS: tvoje videa jsou boží, hrozně mě baví a inspirují :-)))
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju. No, to je těžká otázka. Já mám oba dva. A oba dva používám. Bourjois je za prvé levnější, o dost, co si budeme povídat. A více kryje. Pro mě má mínus v tom, že nemá na mě perfektní barvu. To Chanel VA má. Ale je dražší, možná vydrží kratší dobu, ale je lehčí. I když dáš dvě vrstvy na nos a tváře, jako já. Pokud máš peníze a chuť řeknu ti: kup si oba! Nespleteš se mít tyhle dva doma. VA je lehčí, větší výbeř barev, možná míň vydrží, + dává krásný glow, prostě pleť rozjasní, já nemusím pudrovat. HM je těžší (ale furt je to lehký makeup!), vydrží tudíž trošku dýl, mají jen žluté tóny makeupů (+ odstín 51 není v ČR dostupný (mrkni na ASOS;))) a já ho pudruju, nezapudrovaný se mi nelíbí. Nedává spešl finish. Víc asi poradit neumím :(
  8. / ReplyMoni ♥
    Pani ulpně ůžasný tutorial konečně jsem si uvědomila že na sebe nemusím paplat tunu makeupu :) ;) jinak tento fresh face makeup ti moc sluší :) můžu se zeptat kde jsi koupila ten makeup jelikož já mám moc problémy s makeupama prostě si neumím vybrat svuj já mám odstín pleti strašně světlý takový mrtvolkový a žádný make up mi nesedí neuměla bys mi aspon trošičku poradit jelikož fakt nevím mám plet' docela pěknou až na ty velký kruhy pod očima a na suchou plet' potřebovala bych fakt poradit nějaký makeup co moc nekryje a aby byl světlej jelikož mi spoustu makeupu nesedí a ty ostatní jsou moc drahý je to blbý ..nevím no .
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju mocktár. Chanel jsem dostala, ale myslím, že ho mamka kupovala v Douglesovi, ale mají ho i v Spehoře. Pokud nemáš pleť do růžova zkus Bourjois Healthy Mix odstín 51 Light Vanilla, ten v ČR není, ale mají ho na ASOSu ;) Pak mě z hlavy napadá Bobbi Brown, MAC, Dermacol docela i... Pak už mě nic honem nenapadá. Leda zkusit Loreal True Match, ale zase do ČR se ty světlé odstíny nedováží. Zkus mrknout na netu ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.