Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Objevy a Přešlapy: Březen 2012


Konečně oblíbená kosmetika za měsíc březen. Přešlapů není tolik, ale vás stejně zajímají spíše ty objevy, ne? :)

PRODUKTY, KTERÉ ZMIŇUJI:

OBJEVY:
Benefit Dallas Blush

Essence Marble Mania Blush (01 Swirl Pool)

Bourjois Healthy Mix Foundation (51 Light Vanilla)

Benefit Eraste Paste (02)

Rimmel Stay Matte (01 Translucent)

ESSENCE Metallic Eye pancil (04 lilectric)

ESSENCE Gel Eyeliner (04 I Love NYC)

Make Up For Ever Lisptick (N36)

PŘEŠLAPY:

MAC Slimshine Lipstick (Intimidate)

ESSENCE Waterproof Liquid Eyeliner

ELF Studio Waterproof Volumizing and Lenghtening Mascara

Comments ( 37 )

  1. / ReplyMiška
    Ahoj :) Video ma hrozne bavilo! Môj totoálny objav, že určite tinted lip conditioner od MACu. Je to vlastne tonujúci balzám (mám ho v odtieni Petting Pink, ale kamarátka má Fuchsia Fix a to je tiež krásna farba), jemne farbí, voňia ako koláčiky (mňam ♥), super hydratuje a hrozne dlho vydrží :) Vydrží mi kľudne aj 4 hodiny! Ja moc MAC som nemusela, pretože ich riasenka, makeup a tiene sa mi nezdajú.. za tú cenu vôbec, ale tento balzám používam stále už mesiac ♥:) Určite doporučujem, skús ho aspoň vyskúšať :) A tiež zbožňujem od MACu cremesheenglass, lesk, ktorý nemá trblietky, iba lesk a nádhernú farbu (ja ho mám v odtieni Loud and Lovely) a kérmovú lícenku v odtieni Ladyblush :) Nádherná prirodzená farba! A od Benefitu milujem lícenku Hervana! Božská! Tieto tri veci ti kľudne doporučujem :) ♥
    • / ReplyGetTheLouk
      O tom balzámu slýchám často a dost pozitivních věcí. Ale moje nejistota s MACem to bohužel trošku přebíjí... Navíc cena mi taky nijak nepřidává, ale popřemýšlím nad ním ;) Creamshhenglass znám, má ho mamka a ty jsou moc fajn! Hervanu jsemsi chtěla koupit, ale nakonec zvítezil Dallas. Hervana mi nepříjde až tolik vyjímečná oproti mým potřebám, což vím, že dvojče Dallasu bych určitě nenašla :D Děkuju moc za tipy!
  2. / ReplyMiška
    A ešte musím spomenúť, že ten tinted lip conditioner od MACu má aj SPF15, takže sa nerozteká a je kludne aj na pláž, či niekde kde svieti strašne slnko :) Možno je neváhoda balenie, pretože nemá aplikátor, ale kludne nemusíš použíť prsty, iba akokeby mu dáš pusu a on tvoje pery krásne nafarbí jemne :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tyhle balení mi nevadí, je pak i příjemnější půjčit takovýhle balzám kámošce, což se občas stane :) A práve, dkyž je ho dosta tak dělám řpesně tenhle trik s pusou! Jsem ráda, že i někdo další tohle dělá, ne jen já :D
  3. / ReplyRozálie
    Ahoj.Po té tvářence od Benefitu se kouknu.Já mám od Benfitu tvářenku pouze jenom jednu a to Hervanu a to je super.Co se týče makeu-pu používám od Astoru Skin Match jsem snim velmi spokojená a nebo BB cream.Nevím jaký je rozdíl mezi make.. za 250 a za 1500?Prej přírodní kosmetika :)Já jim nevěřím jsou to takový šmejdi.Raději bych byla zklamaná z make... za 100kč než za 1500kč :).Ty černé linky od Essence jsou také velmi dobré drží jak blázen :).Vůbec nevím proč ale OnebyOne je pro mě přešlap.Nemám husté řasy,ale dlouhé takže je mám příšerně slepené,nenatočené...Stay Matte je velmi dobrý pudr já mám odstín 003 Peach Glow a také je hodně světlý.Ahoj
    • / ReplyGetTheLouk
      Tomu rozumím, taky proto bych si nikdy nekoupila makeup za 1500 jen tak. Ten vybírám dlouho a musím si být jistá, že mi sedí. One By One je přešlap jo? Týjo :) Já taky nemám husté řesy, já to mám jak starý koště :D Ale řasenka je vedle makeupu snad ta nejindividuálnější kosmetická věc,co může být, takže se nedivím :) Ten pudr je vážně překvapivej a podle komentářů i hodně oblíbenej :)
  4. / ReplyEm_ma
    Už několikrát jsi mně tu nalákala na ten Bourjois make-up :-) Můžu vědět, kde se dá v Praze ozkoušet?
    • / ReplyGetTheLouk
      Některé Sephory, a FANN parfumerie či jak se to jmenuje. :)
    • / ReplyTina
      Marionnaud, možná i Douglas, určitě FANN
  5. / Replyužaaa
    Mně absolutně ted dostala řasenka Boom up Booster od Miss sporty..;) Je užasnááá ...stojíí 80 kč...ale bohatě se vyrovná dražším řasenkam ;) Fakt doporučuju ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo, tyjo, tak to možná popřemejšlím ;)
  6. / ReplyMůj objev - Zoeva
    Hezký objevy i přešlapy ;-) Pro mě je za poslední dobu objevem Zoeva. Troje produkty (báze pod oční stíny, štětec 104, paletka 88 stínů) mě zatím naprosto nadchly a lituju, že jsem neudělala větší objednávku .. :-) Báze konečně poprvé udrží stíny na mých mastných víčkách pod kontrolou celý den, vážně drží! Což se o jiných bázích říct nedá. Štětec je taky luxusní, kam se hrabe Sigma. Paletka je klasika, fajn.
    • / ReplyGetTheLouk
      Já nějak zoevu nechávám být.. Vím, že je to teď vůbec docela boom, ale mě nějak neuzaujala. Ale je fajn slyšet, že funguje! ;)
  7. / ReplyOční linky
    Čím si děláš ty super tmavé černé silné linky? Chtěla bych něco podobného, ale užšího, ale pořád nemůžu najít vhodné linky, kterými by mi to šlo. Jinak mým posledním objevem jsou stíny od Loreálu Color Infallible (odstín Bronze Divine a teď jsem si koupila i ty tmavě modré, o kterých jsi psala i ty). Jsou super!
    • / ReplyGetTheLouk
      Já mám gelové od Elfu, oni teda tvrdí, že jsou krémové, ale co si budem povídat, je to to samý. Nebo pak Urban Decay 24/7 Glide On eye pencil v odstínu prevesion. Ty jsou skvělé, ty stíny, musím je zas někdy vytáhnout!
  8. / ReplyLony
    Zkusila jsem lak na nehty od essence nail colour 3 a dost mě překvapil.Laky od essence jsou většinou hrozné.Tenhle se ale moc hezky nanáší a docela dlouho vydrží.(Mně s nadlakem a podlakem asi pět dní a to už jsem ho pak úmyslně slupovala.)Na to,že stojí něco přes 7o kč a jsou to v podstatě dva laky fakt doporučuju.
    • / ReplyGetTheLouk
      Nějaké Essence laky mám a je to kus od kusu no.. :)
  9. / ReplyTina
    Můj "objev" za poslední dobu je zelený korektor od NYC. Nic horšího jsem nikdy ještě nevyzkoušela. Prostě humus. Nemáš nějaký tip na cenově dostupný zelený korektor?
    • / ReplyGetTheLouk
      :D:D:D Jo tak zelený korektor netuším. Mám pocit, že něco takového dělá i Loreal ale ne v evropě, tak zkus vygooglit :)
  10. / ReplyMiluška
    Ahojky, jsem velmi unešená z tvých videí. Do ted jsem nevěděla, co mám vůbec se svým make-upem dělat, ale ted už je vše jasné. Některé věci jsem sice nemohla sehnat, protože doporučuješ opravdu top výrobky, ale i přesto je to skvělé. Jsi úžasná. Chci být jako ty. S kamarádkou jsem zkoušela tvé povedené vyholené strany, ale nepovedlo se. Vypadám hrozně. Co s tím? Poradíš mi? Půjde to nějak zamaskovat? Navíc mi srůstá obočí, a i když jej trhám každý den, přes noc to doroste:(((((( Strašně se za to stydím, bojím se chodit do společnosti. Za odpověď ti budu strašně vděčná:-*xoxo
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak zaprvý strašně moc děkuju :) A za druhý, proboha, co vás to holky napadlo? Si holit vlasy? :D Moje kadeřnice mi to kreslila na papír, jak to bdue vypadat, abych pochopila, jak to bude vypadat, a stříhala to asi 5 hodin! Takovéhle účesy nejsou jen tak, teď bych vzala všechny peníze, co mám a šla k nejlepší kadeřnici, kterou znám :D A s obočím se nedá nic dělat. Prostě někdo to tak má. Ono to časem přestane ;)
  11. / ReplyA
    Ty tvoje linky jsou úžasné! Normálně mě těma očima hypnotizuješ :D Já fakt nemám slov, mohla bych se na ně dívat pořád dokola!
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju :D
  12. / ReplyVerča
    Ahoj, můžu se zeptat jaký máš typ pleti? Chci si koupit ten make up od Bourjois, ale nevím jestli mi bude sedět...
    • / ReplyGetTheLouk
      Normální / kombinovanou... Mastnější t-zónu, ale jinak normální :)
  13. / ReplyKattS
    Mě naprosto v poslední době dostal Bio tuhý kokosový olej od Saloos, je to nejlepší přípravek na pleť, který jsem kdy měla. Dá se použít buď jako tělový krém nebo třeba na regeneraci vlasů, popraskané kůže, dokonce je i jedý :D jeho vůně v pokožce zůstává opravdu dlouho a je vhodný třeba i po holení nebo depilaci nohou, na zklidnění. Dále Ecobeauty krémy od Oriflame, čistě přírodní kosmetika s 0,2% chemie. Bez testů na zvířatech a dětské práce, zajímavý etický rozměr kosmetiky a navíc je moc příjemný! Pěkné video! Určitě bych vyzkoušela ten pudr! Od Rimmel Stay matte jsem měla makeup v pěně a byl moc dobrý, tak věřím, že bude i pudr!
    • / ReplyGetTheLouk
      O kokosovém oleji bude video, akorát jsem ho točila včera ;) Jsem ráda, že i někdo další sdíli moje nadšení u tohohle přípravku :)
  14. / ReplyBlacky
    Ahoj , Strašne dlho som nevedela zohnať pravý čierny tuhý tieň bez perlete .. Až som bola na školení (prednáške) od GOSH a zamilovala som sa do tej značky ešte viac ako som ... Majú tam vela perfektných vecí ale najvac do čoho som sa zamilovala boločný tieň MONO EYE SHADOW 006 BLACK strašne tuho farbí a je to pravá čierna nie žiadna tuho modrá hnedá alebo sivá . Sú v ňom jemné trblietky ale na oku ich skoro vôbec nevidno ..Je dokonalý ! stojí okolo 6€ (jasné že ja som ho dostala zadarmo :D :D .. inak by som asi nemala odvahu ho vyskúšať ) Ďalšia novinka o ktorej som sa tam dozvedela je - http://www.damaparfemy.sk/cw3/assets/product_full/gosh%20podklad%20pod%20o%C4%8Dn%C3%A9%20tiene.JPG - EYE SHADOW BASE je to podklad pod očné tiene , pripomína korektor ale nieje , jednoducho sa nanesie na očné viečko a potom sa pokračuje v líčení . Len je tam malí rozdiel ... Očné tiene sú trošku sýtejšie a lepšie držia k tomu tieto očné tiene vydržia naozaj celí deň .. dokonca kamarátke aj cez celú noc až do obeda . Proste aké sa nanesú také aj zostanú a vôbec sa očný tieň nezhlukuje do záhybov na oku a nerobí nepekné mastné pásiky :D .. potom tam mali ešte mnoho dokonalých vecí ale tieto 2 ma proste .. proste som sa do nich zalúbila :D ... ani podklad pod make-up a očné tiene a linky ma tak nezaujali :) tak dúfam že si to aspoň prečítaš :D a strašne sa mi páčia tvoje videá !
    • / ReplyBlacky
      Oh a ešte som zabudla na dokonalé ceruzky na oči od gosh .. :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Podklady pod makeup stejně nepoužívám - jsem líná na to :D Černočerné oční stíny jsou pro mě dokonalé Chorcoal od Bobbi Brown či Blackout od Urban Decay :) To je větší sviňa než černý uhlí :D Ale Gosh znám spíš jako značku laků na nehty, asi od nich něco časem vyzkouším :)
  15. / ReplyŠárka
    Ach -14 dní bez netu, tyhle videa mě chyběly :D :D Jinak opět díky za to co si mám koupit a nemám, na pudr od Rimmelu jsem taky koukala, ale nebyla jsem si jistá, takže pro něj asi hnedka v pondělí skoknu :) Díky :)
    • / ReplyGetTheLouk
      No nemáš za co! :D Tak dej vědět pak, jak s ním jsi spokojená :)
  16. / ReplyKattS
    Jé tak to je super! Kokosák je skvělý, ještě jsem nezkoušela jako zábal na vlasy, ale taky se na to chystám :) Jinak fairtrade kokosový olej obsahuje i zmíněná Ecobeauty.
  17. / ReplyNokinka
    Ahojky, dnes jsem se natěšeně vydala do DMka pro Essence tvářenku Marble a měla jsem smůlu, totálně vyprodáno :) Tak musím číhat dál... Jinak jsem se tě chtěla zeptat, v jednom videjku máš úžasnou tvářenku do hněda - tuším Rimmel 131 Madeira, bohužel jsem ji nenašla, nevím jestli už nedodávaj nebo máme špatný DM, ale nevěděla bys nějakou podobnou? Já když jsem koukala po nějakých do hněda, tak to mají spíš ty bronzový i docela se lesknou, že jsou třpytkový. Ta co prezentuješ zde od Benefitu je taky úžasná, ale ta asi bude trošku dražší, viď? :) Moc díky za odpověď, jsi úžasná, jen tak dál ;) Od tý doby, co jsem na tě narazila přes Youtube, tě mám v hledáčku :)
    • / ReplyGetTheLouk
      No já myslím, že už nidke nebude :( Taky jí sháním kámošce a nikde nic.. Podobnou jako Madeitu neznám. Ale měly by normálně být v prodeji, ale už jí mám dlouho, tak nevím. Tahle je taky trošku třpytková, není uplně matná. Asi bys našla něco spíš v Spehoře za několikanásobek ceny, to asi jo, ale z hlavy mě nic nenapadá. Možná zkus Bourjois ;) Mamka má takovou podobnou, číslo bohužel netuším. Dallas od Benefitu je nádherná! Ale v Sephoře je dostání za 1000,- zhruba. :/ A děkuju moc za podporu!
      • / Nokinka
        Ok, zkusím ještě pokoukat v jiných a pojiných :), dneska jsem stihla jen to DMko. Moc děkuju a těším se na další videjka.
      • / GetTheLouk
        Hledat, hledat, hledat no.. :-/ A potěším tě, nové video bude za pár minut :)

Leave a reply

Your email address will not be published.