Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Cabaret / My Signature Look / How To Bigger Eyes Makeup Tutorial

Já vím, já vím, když já si s tím kabaretem nemůžu pomoct. A doufám, že chápete proč, nejen, že je to naprostá klasika, ale slouží to jako perfektní návod na zvětšení vašich očí! Navíc jsem vážně zjistila, že tenhle look nosím až podezřele moc často. Asi to bude takový můj singniture look, aspoň z půlky :)

POUŽITÉ PRODUKTY:

Rimmel Lasting Finish 25 HR Foundation (100 Ivory)
Urban Decay Primer Potion
MAC Eyeshadow (Vanilla)
ELF Studio Cream Eyeliner (black)
Urban Decay Naked Palette (Buck)
Sephora Eyeliner Pencil (01 Midnight Black)
Max Factor Kohl Pencil (010 White)
MAYBELLINE Colosal Volum‘ Express Mascara
Rimmel Stay Matte (01 Translucent)
Benefit Eraste Paste (02)
RIMMEL Lasting Finish By Kate Moss Lipstick (01)
MAC Viva Glam Nicki
Essence Marble Mania Blush (01 Swirl Pool)

VIDEOKLIP NA MÓDNÍ PŘEHLÍDKU
CHECK CZECH FASHION KABARET (FB událost)

Comments ( 22 )

  1. / ReplyZuza
    Tenhle look se mi na tobě hrozně moc líbí...!! Já jsem linková, bez nich už se skoro nenalíčím, akorát ty ocásky stále ještě neumím :-( Každopádně ta červená barva rtěnky je bomba!!
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju, děkuju, děkuju! Tak dělej linky bez ocásků ;) A postupeně je zkus prodlužovat ;)
  2. / ReplyMíša
    hrozně sympatické video :)
    • / ReplyGetTheLouk
      To jsem moc ráda! Děkuju mockrát! :)
  3. / ReplyRozálie
    Ahoj,já teda zapadlé oči nemám :).Co se týče tohodle líčení můj styl je velmi podobný akorát se stím tak nepiplám.Poslední dobou když jdu do školy nestíhám při cestě se upravuju dosazuju si boty......Já používám jenom: gelové o.linky,make-up,pudr,a tu nejčervnější rtěnku:)Stíny jenom když se mi chce:)Já si na spodní řasy nedávám řasenku,protože potom vypadám jako pavouk.Tak Ahoj.Měj se hezky.
    • / ReplyGetTheLouk
      Ti šťastlivci, kteří mají dlouhé spodní řasy, nemusí sahat po řasence no :D :) Jinak já ráno, když běžím do školy, taky se s tím tolik nevykresluju, ale když je čas i nálada, tak to dá to něco extra navíc :) Ale myslím si, že většina z nás na to nemá každé ráno chuť :)
  4. / Reply:)
    Skvělý video a líčení ti neskutečně sluší a máš fakt krásnej úsměv :). Já jsem se dřív skoro vůbec nelíčila, jen řasenku a dvakrát do roka hnědý stíny. Od té doby, co tě sleduju, jsem si koupila makeup, pudr, několik stínů, fixku na linky, štětec na pudr a štětec na stíny a bílou tužku na oči a tvářenku. A každý den se maluju a fakt mě to baví a cítím se mnohem lépe :). Snad nejvíc mě baví, jak dokáže obličej změnit tvářenka a rěnka nebo barevný lesk.. Měj se hezky, moc ti držím palce, jsi fakt super a vyzařuje z tebe pohoda :)).
    • / ReplyGetTheLouk
      Hlavní je právě, aby to člověka bavilo! Neměl to jako každodenní povinnost. Proto když pak takovejhle člověk nestíhá nebo nemá náladu, klidně jde ven z domu jen s řasenkou. A co? Je to naprosto v pohodě a i tak se cítí dobře. :) A musím říct, že taky jsem dlouho zjišťovala, jak tvářenka nebo rtěnka můžou bejt daleko klíčovější než stíny na očích. Je to skoro až alchymie :) Děkuju strašně moc za komentář a přízeň :)
  5. / ReplyPochvala :)
    Moc ti to sluší, hl. teda na 3tí fotce :)) Super blog a videa máš skvělé! :P
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju mockrát! :)
  6. / ReplyNikki
    Opravdu pěkné video :) působíš velmi příjemně a profesionálně :) mnohokrát jsi mě inspirovala a proto si zasloužíš můj obdiv :) Super :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děuju mockrát! To jsem strašně ráda, že moje videa někoho takhle těšej :)
  7. / Replybambitka
    Tak jsem se podle tvého videa nalíčila do divadla a koukala jsme jak blázen, jak obří oči dokážu mít. Objev roku tisícero díky :-*
    • / ReplyGetTheLouk
      :D To jsem moc ráda! Nemáš vůbec zač!
  8. / Replykaty :P
    Ahoj Lou , :) miluju tvoje tutoriály ! ikdyž někdy na mě divně koukají když jdu např. s melounovým lookem do školy :D ale co .- at si myslí kdo chce co chce , hlavně když si nepříjdu jako jedna z davu :)) chtěla jsem ti jen "poradit" - všimla jsem si , že ráda používáš linky od ELFu a ty já měla taky dřív ráda , ale potom jsem zkusila od catrice a jsem mnohem víc spokojená ! jsou míň hutné , a linka se s nima dělá krásně , dokonce i rychleji ... jestli někdy budeš mít chuť , vyzkoušej je :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Za prvý strašně moc děkuju! :) Za druhý, ať si koukaj! Občas mám chutˇ, když vidím někoho na ulici výrazně nalíčeného za ním přijít a říct: "Děkuju!" :D Ale to by asi nesplnilo svůj účel. Hlavní o co mi s celým GetTheLouk jde, je, aby se nikdo nebál projevit se v líčení, jen proto, že to nenosí dalších 1000 lidí. A jsem ráda, že GTLK plní svůj účel, děkuju mockrát! A linky od elfu mám už šíleně dlouho, zas tak často linky nepoužívám, ale říkala jsem si, že teď zkusím Catrice nebo i Essence, ale teď mám zas zálusk na Inglot :D Teď jak je v Pze, nakoplo mě to ke koupi všeho, co jsem si chtěla předtím objednat a rpzšířit tak svou malou sbírku :)
  9. / ReplyZoey
    Narazila jsem na tebe na youtube a jsem úplně paf :) jsem strašně ráda, že někdo vede "beuty" blog trochu jinak než všichni ostatní a hlavně ty videa.... nemám co říct :) PS: Ten klobouk je úplně úžasnej, můžu se zeptat odkud ho máš?
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju moc!!! Mam ho z New Yorkeru. ;-)
  10. / Reply,
    Ahoj, předem bych ti chtěla poděkovat za tohle video, mám problém s mýma přišerně malýma očima a tohle jsem vyzkoušela hned po prvním shlédnutí(dívám se na to video snad po sté :D) a ačkoliv jsem použila linky tekuté a stíny bílé smíchané s trochou pudru, vypadalo to (myslím) dobře :) Bohužel mám problém s nadměrným slzením očí, takže když se směju nebo se jen dlouho na něco soustředím, oči mi slzí samy od sebe, což je zabiják pro ocásky linek(teda alespon u těch tekutých), proto bych se chtěla zeptat, jeslti jsou ty gelové lepší a zda je jejich nanášení tak těžké, jak vypadá. taky by mě zajímalo, jeslti jsou kvalitní i levnější značky jako třeba essence (ohledně linek). jednou jsem v nějakém tutorialu viděla tvoje tmavě zelené linky od této firmy a bylo tam řečeno, že dosti drží, otázkou však je, jeslti to samé platí o těch černých. předem děkuji za případnou odpověď :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jsem moc rada, ze ti tutorial pomohl ;-) Co se linek tyce mam nanlinky samostatny video, sice starsi ale snad pomuze. Ja uz roky preferuji gelovky pred ostatnim. Ne ze bych tuzky a tekutaky nepouzivala, ale nejvic pouzivam gelovy. Normalne nanesu steteckem. Jedina prace navic je myt pak ten stetecek. Gelovky mi prijde lepe drzi. Alespon elf a inglot :-) ty mam v cernem, inglot bych rekla, ze je lepsi nez elf. Co se essence tyce, mam jen ty zelene, takze s cernymi neporadim, ale tipuju, ze budou stejny. ;-) jsou vodeodolny a hezky drezj ;-) hodne lidi pak k temhle linkam radi catrice - ze pry jsou taky dobre. S temi ale zkusenost nemam zadnou :-)
      • / Eva
        ahoj tak díky moc za dopověď, fakt si mi pomohla:) jen bych se ještě chtěla zeptat, je pro začátečníka lepší 'roháč' jako máš od essence nebo naopak tenký kulatý? A ještě něco, musím ten štětec mít po každém použití jako to ukazuješ ve videu o mytí štětců (takže namočením do mýdla a kroužením po dlani) nebo ho stačí jen pořádně otřít do odličovacího ubrousku a jednou za čas umýt ? díky jesli se ještě ozveš :))
      • / GetTheLouk
        No ja hoodlicuju d v olivovam oleji nebo dvouslozkovem odlicovaku. Ten si teda taky delam z olivoveho oleje. Nebo pak specialnim roztokem na odlicovani. Stetec zkus ten od essence, je levnej a dostupnej a uvidis, jestli sibudes muset koupit ten kulatej nebo ne :-) kazdy to mame jinak...

Leave a reply

Your email address will not be published.