Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

UPDATE: Díky za komentáře, vaše přání


Malé poděkování a rekace na mé přechozí UPDATOVÉ video, kde jsem váš žádala o inspiraci. Moc vám ještě jednou děkuji. Pokud jsem ve videu váš nápad či přání nezmínila, znamená to, že s ním určitě počítám ;) Pokud bych ale zapomněla, nebojte se se mi připomenout. Bylo toho nakonec opravdu dost :)

Comments ( 20 )

  1. / ReplyRozálie
    Ahoj,tak jsem zpět z Anglie cestou zpět jsme se stavili i v Německu.Stihli jsme likvidaci jedné drogérie.Koupila jsem si toho mnoho a pár kousků od Essence musím je ještě vyskoušet dám vědět.S Modou mám úplně stejnej názor.Jé ono je tohle v modě,že to ani nevim :)Nebudu lhát,ale v dětství jsem byla baculatější takže jsem na sebe dbala.Můžu se zeptat co to máš za rtěnku.Moc se mi líbí.Moje pleť dříve jsem měla beďáky to už přešlo.NYX bych ti určitě doporučila:).Taky sleduješ Petru??Mám jí také ráda :)Dnes ti to moc sluší!:)A přítele překecej.Čau
    • / ReplyGetTheLouk
      No likvidaci frogérie ti závidím až hanba. :D Rtěnka je MAC Viva Glam Nicki. Musím začít psát description boxy i sem, vůbec mi nedošlo, že to tu není :D Petru sleduju :) A móda je pro mě tak trošku tabu no.. :D
  2. / ReplyDotaz na maturákový líčení
    Ahoj, chtěla sem se zeptat, jestli už měl přítel maturák?:D V jednom videu si říkala že máš fialkovou barvu na vlasech abys ladila a že ukážeš fotky, tak sem zvědavá :) A ta růžová rtěnka ti děěěěsně sekne ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Přítel maturák měl, mám jednu fotku, tak vám jí sem postnu, když budete hodní :D A díky moc! :)
  3. / ReplyŠárka
    Odpolední kávička a tvoje video to už tak nějak patří k sobě :) :D Nejvíc mě dostalo, jak si začal mluvit o tom jak si chodila oblíkaná jako kluk a změnil tě vlastně přítel, v tom by jsme si mohli podat ruce! :) Těšim se na další video :) P.S. nemusíš odepisovat :D :D :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo? To jsem ráda :D No on to neudělal úmyslně, ale prostě to bylo tkaová nějaká přirozená evoluce no :D Každej k tomu jednou dospějem :) PS: Ráda odepíšu, zvlášť na takovejhle komentář ;)
  4. / ReplyBárb
    Uááá! Já mám takovou radost, že ti to šlape, drahá :) Oblečení asi ne, no.. to s tebou souhlasím! Ten make-up je prostě priorita a přijde mi lepší to nechat jen na to.. :) Signature look je bomba nápad! Za to bych rozdala medaile normálně! Já hlasuju ještě za můj nápad, ale ten si povíme v sobotu, respektive v pátek, snad k té Anet dorazíš ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju :) V sobotu si to řeknem :) Strašně se těším!
  5. / ReplyTo jako opravdu? Tohle myslíš vážně?
    Chápu, že natočit video není nic lehkého, ale proboha! Zapracuj prosím na mluveném slově. Zaseknout se a přemýšlet nahlas jestli tam má být š či č u výrazu, který je nespisovný?! To jako fakt? A voblečení? To jsi viděla kde? Dávat před každé slovo žačínající na O dávat V. Ta úvaha o ceně za kvalitní kosmetiku? .... Jestli chceš být blogerka, tak se nauč česky a pokud chceš točit videa, tak zapracuj na proslovu. Neber tento komentář špatně. Rozhodně tě nechci urážet. Jen si myslím, že jako ikona pro skupinu lidí by si se měla vyjadřovat na úrovni. Rozšíříš tím i svou skupinu fanoušků. Jinak rozhodně palec nahoru za blog. A hodně štěstí v další práci ;-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Nedělám do televize, takže si myslím, že si můžu nechat svůj přízvuk z rodné Prahy, tedy voblečení a podobně. Výrazy možná nejsou spisovné, ale nejsem stroj. Chci, aby moje videa měla kousek mě. Nemám ráda sterilní videa slečen mluvících jako encyklopedie. Nebavilo by mě se na něco takového dívat a proto to ani nedělám. Říkám, jen jak to mám já, nic jiného. Natočit video se možná zdá jako lehká věc, ale je to časově dost náročné. Takový tutorial trvá dobré 3-4 hodiny, než spatří světlo internetu. Ale díky za komentář i připomínky. Tohle video zkrátka vážně nemělo být ničím strojeným vzhledem k povaze sdělení. Jinak můj blog ti děkuje za pochvalu :)
    • / ReplyŠárka
      Jejda, tyhle komentáře teda nemám moc v lásce :) Chtěla bych jen podotknout jako fanynka Getthelouk.com, že to co ty vidíš jako problém, já vidím jako plus. Tenhle blog jsme si oblíbila hlavně kvůli tomu, že se slečna chová přirozeně, žádné biflování textu, které působí nepřirozeně ale prostě normální holka, která někdy přemýšlí nad tím, jak co má říct a to je to co mě i u toho baví, připadám si jako bych si skypovala s kámoškou :) Takže ti doporučuji, pokud se ti tento blog nelíbí, rozhodně nepiš ať se to změní, já nechci!! :) Neosobní videa pouštím a po pár vteřinách většinou vypínám, na tenhle se vydržím koukat klidně i víc než 14 minut :D :)
      • / GetTheLouk
        Děkuju mockrát, jsem ráda, že to někdo takhle má, tohle je přesně to, co jsem chtěla! Takhle jsem chtěla, aby moje videa byla viděna a chápána! Jsem strašně ráda, že to tak někdo má. Díky moc!
  6. / Reply:))
    Ahoj Ahoj!:). Miluju tvoje videa a myslím,že každý má na nějaký čas vždy svou oblíbenou blogerku.A u mě vedeš už dlouho ty! Moc se těším na tvou sbírku laků!!Jsem totiž tak trochu blázen přes nehty!Tak snad brzy u dalšího videa! ;)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju mockrát, laky snad budu točit dneska :) Takže je příští týden můžeš čekat online ;)
  7. / ReplyJ.
    Máš mega pravdu v tom s levnou kosmetikou a její kvalitou, říkala jsem si jo zkusím elf obří paletku stínů a doteď se za to fackuju že jsem zbytečně vyhodila peníze, protože tyhle stíny jsou jednoduše STRAŠNÝ (a to i s primerem). Viděla jsem u tebe tu paletku coastal scents a nechtěla jsem si jí kupovat ze zahraničí, ale měla jsem podle toho jak vidím jak funguje :) + mě by se fakticky líbilo nějaký video s nápadem na líčení s hnědými stíny, hodně je používám a už docházej nápady :) Díky
    • / ReplyGetTheLouk
      Jasně, hnědý stíny zkusím :) No je to takový, jako někdy prostě říkám je to dobrý na tu cenu, ale někdy ani to, že to bylo levný, můj názor neobměkčí. Nedokážu to vysvětlit, kdy je ten názor tak a kdy tak... Jsou to prostě nevysvětlitelný osobní preference. Ale ten elf je ještě hodně kus od kusu. A Cosatal Scents - jsem už asi 2 roky s tou paletou spokojená ;)
  8. / ReplyMája
    Super look v tomto videu! Moc pěkné líčení, úplně ti to sedí i s tím topem. :)) Líbí se mi to určitě víc, jak ve videu s modrou. Jinak projev bych nijak nekritizovala, nechááápu... :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju mockrát! :)
  9. / ReplyAaaaa
    Ahoj , dneska jsem si naprosto zamilovala Tvoje videa a Tvůj blog ;D je naprosto skvělý , jak dokážeš zkobinovat drahou a levnější kosnetiku dohromady :-) no prostě si výborná Strašně ti přeju , že ti to jde ;-D :))
    • / ReplyGetTheLouk
      Dekuju strasne moc!!! To jsem moc rada, ze se ti GetTheLouk tak libi :-)

Leave a reply

Your email address will not be published.