Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Proč házet perly sviním…?

nail_perlicky_03

Když je můžete nalepit na nehty! Na nějaké to zdobení nehtů nejsem, maximálně vytvořím relativně nenápadné abstraktní malůvky, které nepodléhají pravidlům, tedy nelze je moc zkazit. Když zdobím nehty, tak spíš z nudy s tím, že vím, že nehty za chvíli půjdou dolů. Zkrátka a dobře, rychle se mi to okouká.

nail_perlicky_04

Perličky jsem kupovala v rámci včasných příprav na Halloweena. Podle mě skvěle padnou Srdcové Královně, ale i jiným postavám. Je jich tam hafec a stály pod dva dolary na ebayi. No, nekupte to, že?

nail_perlicky_02

Na nehtech mi zas tak dlouho nevydržely, přišly prostě na lak, který na mých nehtech zrovna byl, žádné velké plány. Upřímně se mi design líbí, ale mám problém s tím, že se mi relativně rychle okouká. Navíc, jak jsou perličky různě velké a vystouplé, což samozřejmě vypadá skvostně, mám tendenci je stále přejíždět prsty a nehty. To celé té záležitosti ohledně výdrže moc nepomáhá.

nail_perlicky_01

Celé nehtové dílo je výsledkem neschopnosti spát asi ve tři hodiny ráno, což je bohužel můj častý problém. Ostatně ve stejném stavu jsem perličky objednávala. Zrovna tohle není nic těžkého udělat, stojí to minimum a nehty pak vypadají, jako byste si s nimi dali hodiny a hodiny práce. Jen se k tomu musím dokopat častěji. Co vy, jak jste na tom?

 

damska moda, jarni trendy

 

Lak: Colroama – 64

Perly: Ebay.com

Comments ( 21 )

  1. / ReplyLucy Enne
    Já mám s nehtovými výtvory celkem problém, kvůli mojí brigády. Tam prostě věčně s nehty něco dělám. Takže na nehty poslední dobou kašlu :( Ale chci to změnit :))
    • / ReplyGetTheLouk
      :-( nojo, ale tak kvuli praci se to da pochopit ;-) ale treba v lete na to bude vetsi chut ;-)
  2. / ReplyLucianna
    Já jsem na tom asi tak jako ty :) tak dlouho bych na to ochmatávala a ošmrdlávala prstem že by mi to odpadlo raz dva. Ale moc se mi to líbí
    • / ReplyGetTheLouk
      Je to strasna droga :-D
  3. / Reply-P
    To je úžasný! :O Lou chtěla jsem se zeptat,jak se jmenoval ten šampón,kterej házel ty narůžovělý odstíny?:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Lush daddy o
  4. / Replysofie .t
    Prostě nádhera Lou, tvoje nápady se mi straně líbí a tvoje nehty také (vím, že je máš umělé). V poslední době jsem si všimla, že Colorama laky prostě už nejsou v některých obchodech. Můžeš mi říct jestli to nebyla limitka?
    • / ReplyGetTheLouk
      Jako celá colorama? To urcite ne. Jinak moc moc dekuju!
      • / NielaD
        Ahoj ona se cela colorama předělávala do specíálních stojanů optej se v konkrétním obchodu a limitky budou v poslední dolní řadě vždy.... Tak mě to bylo řečeno místním obchodním zastoupením, když jsem si slečnu odchytla kvůli jednomu odstínu.
  5. / Replyboo
    Na dotek mi to taky připadá super, ale jak se znám, celý bych si to vyrýpala během prvního dne. : )
    • / ReplyGetTheLouk
      Ale to je silena obsese :-D Mne to proste neda a musim to delat, i kdyz vim, ze nesansim, kdyz nejaky kaminek vypadne :-/ :-D
  6. / ReplyTini
    Ahoj Lou , tento nehtový desing se mi moc líbí a určitě ho někdy vyzkouším ! :) Jinak nedávno jsem si pořídila stejný lak od Coloramy a musím říct , že je to snad jediný lak co mi na nehtech (přirozených) dá v pohodě 5 dnů :) Měj se hezky ! :) Tini xx
    • / ReplyGetTheLouk
      Wow! Tak to teda koukam!!!
  7. / ReplyJ.
    prosímtě, čím sis je lepila? nebo jsou jen položené do mokrého laku? a jak dlouho ti vydržely? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Lepidlem na nehty, pak vydrží dlouho ;)
  8. / ReplyMartina
    Mě se takové zdobení poslední dobou moc líbí. Sama jsem si objednala kamínky a přidala je ke své francouzské manikúře ( dělám si akrylovou modeláž ). Koukala jsem na Google a všimla si, že čím více kamínku/perel, tím líp. Takže se držíme trendů ;)
  9. / ReplyTereza
    Kamínky i perličky se mi na nehtech moc líbí, ale už jsem z toho před dost lety vyrostla. Ne že by mě to nebavilo aplikovat, ale ty kamínky mi na nehtech vydržely vždycky tak jeden den a pak odpadly :-(. Navíc, jak píšeš, mám při podobném zdobení (týká se to i pískových laků) tendence si pořád přes ty plastiky na nehtech přejíždět a hrozně mi to leze na nervy :-D.
    • / ReplyGetTheLouk
      Je to strašný zvyk a jsem strašně ráda, že v tom nejsem sama :D
  10. / ReplyHanča Černá
    Já teda růžovou vážně nemusim, ale tohle vypadá fakt zajímavě :) Jsem absolutní maniak do laků na nehty a fakt jsem "hrdá" na to, že už 2 měsíce odolávám! :D Nail art je přesně pro mě, nerada si na nehtech vytvářím zvířátka, jen občas, a podobný ptákoviny (vůbec se to nehodí k mýmu stylu), ale ujíždím na různých kytičkách, růžích, listech, různých ornamentech.. Sice je to šílená piplačka a ztráta času, ale mě to prostě baví a výsledek většinou stojí za to :) Jinak si vážně musim zařídit PayPal, tyhle serepetičky na nehty ti opravdu závidim! :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Jé, růžičky - to jsem milovala, ale ty jsem na nehtech neměla pekelně dlouho, kéž by mi je někdo maloval :D Jinak ebay je na tohle fakt království! Je to levný a je tam všechno, jen to trvá, než to přijde.. :(
  11. / ReplyBeat
    No, já mám tedy s perličkami velmi špatnou zkušenost. Hned mi opadlay, dokonce jsem zkoušela 3D efekt od Essence a to opadalo během půl hodiny :D Takže do kamínků a podobných serepetiček jdu vážně málokdy.

Leave a reply

Your email address will not be published.