Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Napráskaný víkend

Dnenší mini-článek bude jen malý update pro ty, kteří mě nesledujete nonstop na FB. Je pravda, že tam se asi nejvíc dozvíte, co se na GetTheLouk chystá a tak podobně. Chápu, že ne každého to baví a hlavně, že na to ne každý má čas a chuť. Proto tedy teď smolím to, co právě čtete. Běžně mé články podléhají skoro až měsíční kontrole, opakovanému čtení a tak podobně, aby opravdu byly takové, jaké chci. Dneska jde tohle všechno stranou, tak omluvte případné nesrozumitelnosti.

Tenhle týden mám sice strašně nabitý, ale příjemně. Příjemně pro to, že po krátkém výletu s mamkou do Düsseldorfu, jedu 4.4 hned z letiště do Letňan, kde se zúčastním akce 4FANS na výstavišti v Letňanech. Letadlo dosedá v 19:55… snad!? Tak mi držte palce, ať jako večerní host nepřijdu trapně pozdě. :D

4fansakce

Budu moc ráda, když tam potkám aspoň někoho z vás, přeci jen je to nejhezčí říct vám osobně, jak moc děkuju za podporu, kterou moje práce od vás skrze komentáře a tak podobně dostává. Bez toho bych asi těžko mohla přijít na takovouhle akci jako host. Snad se na kaci mihnu i v sobotu večer, všechno určitě upřesním na svém Instagramu (ano, další možnost, kde mě stalkovat). :D

Plus 5.4 chystám výlet na Interbeauty na pražské Výstaviště v Holešovicích. Bojový plán zatím zní ve 12:00 tam, takže pokud se tam chystáte, určitě vás moc ráda potkám a poznám!

Držte mi palce, ať to všechno v klidu stihnu, neuletí mi letadlo nebo tak něco. Plánuju víkend nějak shrnout do vlogu, ale sama nevím, jestli na to bude čas.  Tím končím dnešní vykecávací článek a propouštím vás :) Mějte se hezky a těším se na vás!

Lou

 


damska moda, jarni trendy

 

Comments ( 15 )

  1. / ReplyLucy Enne
    Jako tvoje samozvaná největší fanynka (ha ha :D) bych tě ráda zastihla, vzhledem k tomu, že tento víkend budu zrovna v Praze po dlouhé době, protože jsem až z Ostravy :D Ale bohužel se mi to asi nepodaří, každopádně ti přeju ať si víkend moc užiješ :) Měj se :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :)
  2. / ReplyMakinka
    Juj, mám štěstí že zrovna v Holešovicích bydlím :) Výstaviště mám dost blízko, můžu jít pěšky :D Ráda tam pujdu, chci Tě vidět :)) :3
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak to se těším!
  3. / ReplyNikol
    Ty jo.. jak strašně ráda bych tě viděla ale bohužel jsme si to s kámoškou naplánovali na pátek.. tak budu dál doufat že až se zase zjevím v praze tak tě někdě náhle v douglasu nebo v rosmannu potkám! :-D Užij si víkend! :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Taky!
  4. / ReplyBára
    Ahoj moc ráda bych se na 4Fans nebo na InterBeauty s tebou setkala lístky na 4Fans jsou dosela drahé no doufám ,že jse na nákou s těch akcí dostanu :) .
    • / ReplyGetTheLouk
      Doufám, budu se těšit! :)
      • / Bára
        V sobotu určite nevím ,ale jestli 4Fans nebo interbeauty.
  5. / ReplyNielaD
    Bon vojage a užíj si Duseldorf do sytosti :-) Setkání aťje na jedničku.
  6. / ReplyKoláček
    Škoda že zrovna tenhle víkend jedeme pryč! :( :( :( :( Strašně ráda bych tě viděla :(
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak priste ;-)
  7. / Replybee457
    Moc pěkný a hektický článek! Prosím, víc takových ;-) bára.kára
  8. / ReplyVeronika
    Potkala jsem tě na Interbeauty, ale tak mě to zaskočilo, že jsem se na tebe jen usmála. Zrovna jsem platila u Sleek a vyběhla od pokladny vrátit linky, který jsem si rozmyslela koupit, a nějak mě to zaskočilo (což u mě není moc častý :o). Tak to chci napravit a chci ti aspoň napsat, co jsem ti neřekla, že ti moc fandím, pravidelně tě sleduju, mám ráda tvůj blog a videa a doufám, že až tě potkám příště, řeknu ti to do očí :oD
    • / ReplyGetTheLouk
      :D:D:D To si měla přijít ;) Ale i tak moc moc díky!

Leave a reply

Your email address will not be published.