Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Pozlacené brokátové potěšení

brokatovepoteseni_08

Předpokládám, že jste už četli o tom, jak strašně moc jsem tuhle potvoru chtěla. Jak jsem ji hledala všude možně i nemožně a ne a ne ji najít. Nakonec mi ale asi byla souzená. A konečně doma mám Knitted Gold.

brokatovepoteseni_06

Krásný neskutečně lesknoucí se lak se zlatým základem, do kterého jsou ledabyle poházeny různě veliké hexagonové růžové třpytky. Přesně to, co diktují dnešní trendy. Růžové zlato a tuna různě velikých třpytek. Co víc by si člověk mohl přát!?

brokatovepoteseni_07

Navíc ta barva je opravdu to „pravé“ růžové zlato, ne to, co si koupíte v běžných řetězcích, tyhle doplňky jsou příliš růžové. Tenhle lak takový není, je to ten pravý měňavec mezi růžovou a zlatou. Prostě nádhera, skvost, nehty s ním vypadají opravdu luxusně, draze, slavnostně.

brokatovepoteseni_05

Víc snad ani říkat nemusím, ne? Pokud na tuhle lahvičku někde narazíte, tak do ní jděte, protože ten efekt je k nezaplacení. Ať už růžové zlato milujete roky jako já nebo jste to do něj blázni jen chvíli či vás nechává chladnou, tohle za to stojí!

LAK: Maybelline Colorama (LE – Brocades) Knitted Gold

HODINKY: Michael Kors Rose Gold Glitz Chronograph Watch [Klenoty Aurum]

Comments ( 31 )

  1. / ReplyMíša Hezinová
    Já mám stejný akorát trošku víc do růžova, tyhle laky jsou moc krásné :D
  2. / ReplyMoniQ
    Hoj Lou :) hrozně by mě zajímalo jak pak pujde ta nádhera odlakovat.
    • / ReplyGetTheLouk
      Půjde ;) Aleobalová metoda a jede se ;)
      • / daniela
        Lou aka je alobalova metoda? Ja trblietky vzdy deriem z nechtu ako psychos ;)
      • / GetTheLouk
        Googlit lidi, googlit. ;-) odlicovaci tamponek v odlakovaci na nehet, zabalit do alobalu a cekat, pak to cele stahnes ;-) lepe popisou jini, kteri nat o delali clanky a videa, je jich mraky ;-)
  3. / Replybee457
    Ahoj Lou, tomuto laku jsem naprosto podlehla. Z každého úhlu pohledu vypadá jinak, mohli by mu říkat chameleon... A v DMkách už jej doplnili, takže už není na seznamu nedostatkového zboží :-) bára.kára
  4. / ReplyMíša LadyTwig
    taky ho mám doma a je to poklad, jen to odličování je trošku o nervy, ale odpouštím mu to za to, jak božský je :)
  5. / ReplyA.
    K růžovému zlatu mám ambivalentní vztah: líbí se mi samo o sobě, ale jsem přesvědčená, že by mi tahle barva nikdy a za žádných okolností neslušela (ať na nehtech, ať na zdobení oblečení nebo doplňků, ať barva kovu na šperku).
    • / ReplyGetTheLouk
      Mne prijde, ze musi sluset kazdemu ;-) jdi do ni ;-)
      • / A.
        Já nosím jen bílé kovy, nemám ráda žluté zlato a tohle je pro mě přesně na tenké hranici, kdy se mi to ještě líbí, ale už si to na sobě neumím představit. :-)
  6. / ReplyN
    ahoj mám černé a stříbrné na zlaté se chystám při příští cestě do DM jsem unešená jak se třpytí. ještě miluju jejich sestřenice od GS ty mám dvě a taky nadšení.
    • / ReplyNielaD
      no nepochopím proč je tam jen n tento koment jsem psala já NielaD
  7. / ReplyIlka
    Já ho už doma mám delší dobu, poslední kousek na mě čekal ve stojánku... takže jsem ho (logicky!) musela koupit. :-D Zatím jsem ho vždycky lakovala jen na jeden prst a při prvním odlakování jsem myslela, že si prostě půjdu pro sekyrku a ten prst si useknu, protože tuhle potvoru nikdy nemám šanci sundat dolů! :-) Naštěstí jsem ten hysterák nějak rozdejchala a po další čtvrthodině odlakovávání jsem dala dolů i tu poslední třpytku. Nedovedu si představit, že bych měla takhle odlakovávat všechny nehty. :-D
  8. / ReplyAdrien
    Ten je nádherný ... U nás v drogérií bol k dostaniu iba chvíľu a hneď boli všetky vypredané :/ Škoda.... Adrien
  9. / ReplyFialka
    Tento lak mám a nemůžu si jej vynachválit :) http://anys111.blog.cz/
  10. / ReplyE.
    A kde jsi na něj teda narazila?:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Galerie Fénix
  11. / ReplyDita
    tak tenhle lak už vlastním taky, je naprosto úžasný...jen co jsem ho začala vídat u blogerek, musela jsem letět do drogerky...koupě mi vyšla ale asi až po 14 dnech hledání :-D...škoda,že se laky zrovna dvakrát nedají koupit do zásoby :-D
  12. / ReplyVeru
    Tenhle lak, je prostě krásný. (Mimo jiné, není nad to, když lak ladí k hodinkám, že :D)Já, se po tomhle laku, který by mi skvěle ladil k náramku a lodičkám, poohlížím nějakou to dobu, ještě jsem ho nepotkala. Ale, jak ho tu u tebe vidím, budu hledat aktivněji.
  13. / ReplyZara
    Vyzerá naozaj super ! :) dá sa zohnať aj normálne v drogériách ? presne taký by sa mi hodil na ples!! A sem vložíme klidně s mezerami a diakritikou libovolný text odkazu
    • / ReplyGetTheLouk
      Jj v dmku ;-)
  14. / ReplyKáč
    Ahoj Lou, brocades jsou nejlepší laky, slyšela jsem, že taky limitka, takže musím nakoupit do zásoby. Jinak mám takový dotaz mimo. Přemýšlím zainvestovat do paletky stínů, abych ji měla pro případ, že na týden, dva někam pojedu, vezmu tuhle jednu danou paletku a vyžiju s ní, máš nějakou takovou? Hodně teď koukám po Naked, měla jsem doma dupe originální jedničky a většinu stínů mám vypotřebováno, tak nevím jestli obědnat originál jedničky, ale na druhou stranu ji mám hrozně okoukanou. Kdyby sis teď měla vybrat znovu mezi 1,2,3. Naked jakou bys vybrala?. Líbí se mi i ta myšlenka toho štětce a zároveň mě zajímá, jestli se s ním dá obstojně nalíčit, protože by to bylo i super řešení, že bych tím pádem nemusela tahat svých milion štětců na oční stíny.. Nebo bys doporučila něco uplně jiného? Jinou značku nebo tak? Doma mám ultra mattes V2, vintage romance a bad girl od sleeku, ale není to uplně ono, že bych čapla jednu a jela, přemýšlela jsem o oh so special, že je taky taková poměrně využitelná, ale nejsem si jistá.. Na ceně víceméně nezáleží, pokud to bude stát za to. Děkuji předem moc
    • / ReplyGetTheLouk
      Rozhodně Naked, pokud si na přirzenější líčení. Jakou bych si vybrala - to je easy, trojku, protože zbylé dvě znám a mám s nima vyhráno za ty roky :) Dělala jsem video na 1 nebo 2 a uplně stejně bych tam mohla doplit i 3, prostě vem to, co se tobě líbí, a to, co ty budeš používat. Jinou značku.. moc nevím. Sleek je uurčitě fajn, ale to už musíš posoudit ty, zda by ti ty barvy vyhovovaly víc. Kvalitou jsou určitě obě dvě dobré volby ;)
  15. / ReplyEva
    Tenhle lak je fakt nádherný, jen s ním mám problém, že mi vůbec, ale vůbec nedrží. Ani jeden den, což je průser! Už jsem zkoušela všemožné kombinace podlaků, nadlaků a kdečeho, co mám doma, ale výsledek pořád stejný, lak zaschne a po 3-4hodinách se odprýskávají špičky. Hrozně mě to mrzí, protože ta barva, ta je úúúžasná!
    • / ReplyGetTheLouk
      O tom jsem hodně slyšela a je fakt, že i mě na těch umělejch nedrží dvakrát nejlíp... :( To je vážně škoda :(
  16. / ReplyAdruu Zbořilová
    ahoj lou:ú tenhle lak,se mi strašně moc líbí,ale nikdo jsem ho zatím neviděla. teda aspoň né,tam kde jsem byla žejo. ale až ho uvidím,tak si ho určitě koupím,protože je naprosto úžasný!:) jinak máš pěkný nehty:) ikdyž nejsou tvoje:) já jsem si začla dělat,taky ted tyhle "umělý" podle toho tvého videa,a jde to:)
  17. / ReplyPavla
    No, tenhle lak vlastním taky, ale žádné předlouhé hledání se u mě nekonalo, docela mě to překvapuje, ale v Brně vůbec není problém tohle sehnat, mají je v každém dmku :D Možná snad i v těch menších :)). Ale opravdu jsem v šoku, většinou mám já problém a vy v Praze si pískáte :D
  18. / ReplyKacenka
    Já si koupila červený a zlatý. Ten červený je skvělý, kryje ve dvou vrstvách a vydržel mi obstojné dva dny. Ale tenhle růžovozlatý je úplně jiný, sice obsahuje různé velikosti třpytek, ale absolutně nekryje a to ani ve třech vrstvách, spíš se chová jako třpytivý lak od essence, který je prostě k ničemu. Jsem z toho zklamaná, ta barva je super, ale je to absolutně nepoužitelné. Má někdo podobnou zkušenost? Mám pocit, že jsem zase vychytala nějaký ošizený kus...
    • / ReplyGetTheLouk
      Takhle hroznou teda ne, určitě znám i kvalitnejší laky, ale není toa za tak tak šílené :)
  19. / ReplySimushka
    Já už ho mám taky! A jsem na to strašně pyšná:D Můj největší včerejší úlovek*-* http://simushkainwonderland.blogspot.cz/
  20. / ReplyVeronika
    Je hezký...mám doma naprosto stejný už určitě víc, jak dva roky, od GoldenRose. Vždycky mě pobaví, jak nějaká značka vyrazí s nějakou naprostou novinkou a peckou. Přitom, když se podíváš, všedchny značky mají to samé, jen v jiných obalech a jiným nápisem a za jinou cenu samozřejmě. :oD Což platí především pro laky na nehty. GoldenRose nakupuju už roky a je pravda, že nějaké jejich řady nestojí za nic, ale co se týče "zdobících" laků, jsou většinou první nebo jedni z prvních, kteří přijdou s něčím novým. Pak to vidím všude. Essence, Maybelline, Avon, Flormar...kolikrát už jsem z toho docela smutná, že nejde sehnat nic originálního a všude na mě číhají "novinky", které už jsou roky staré. Ale na druhou stranu, co mají pořád vymýšlet...:o)

Leave a reply

Your email address will not be published.