Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Velké díky a 20 000 = 2 x 88 Soutěž (Uzavřeno)

vlog_soutez_2013

Je to tu! Ani jsem nevěřila, že tohle jednou přijde. Dvacet tisíc je opravdu neuvěřitelné číslo a vím, že jsem tohle říkala i minule, ale to tuhle situaci nemění a neubírá jí to na neuvěřitelnosti. Vážně vám všem moc děkuju, spoustu z vás se nebojí mě pozdravit na ulici a spousta vašich přezdívek jsou pro mě už známá jména a těším se na jejich komentáře. Vážně moc všem děkuju a doufám, že těm dvou paletky udělají radost!

Jinak jsem ráda, že jsem tam shrnula pár dalších věcí, o kterých jsem se s váma chtěla podělit. A trošku mě omluvte, lehce na mě něco leze… Hloupý počasí prostě :D

 

PS: Paletky jsem koupila já za své peníze ze své hlavy ;)

 

 

VYHLÁŠENÍ ZDE

 

PRAVIDLA:

1. Musíš sledovat můj Youtube kanál.

2. Nech na youtube pod videem o této soutěži komentář s konkrétním přesným jménem mého videa, které je tvé nejoblíbenější.

3. A čekej na vyhlášení dvou náhodně vybraných šťastlivců. Vylosováni budou 17 dní po zveřejnení tohoto soutěžního videa. Oznámeni budou na mém Facebooku, Instagramu, Twitteru i tady blogu. Kontaktovat výherce budu přes jejich YT profil.

4. Pokud vám není ještě 15 let, mějte povolení rodičů, ať je možné vám balíček poslat doporučeně. Plus pokud bydlíte u nich, zeptejte se jich, zda mi pak můžete sdělit adresu, měli by mít o podobných věcech přehled ;)

(Omlouvám se všem neyoutubovcům, ale takhle je to pro mě vážně jednodušší a navíc, jak jsem vysvětlovala ve videu je to oslava především kanálu :)) 

ODKAZY:

Můj poslední tutorial s BH Cosmetics stíny:

Ptačí Maska / Bird Mask Halloween Makeup Tutorial

[blog] http://getthelouk.com/?p=3316

 

Odkaz na paletky od BH Cosmetics: http://www.bhcosmetics.com/products/eyes/88-Color-Matte-Eyeshadow-Palette

 

NA SOBĚ MÁM:

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

Rimmel ScandaylEyes Flex Mascara [DM, 179,-] *

Mikina: Roxy

Nehty: S.he – 323, HM – golden sparkle

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

 

MÁŠ OTÁZKU OHLEDNĚ BLOGU JEHO ZALOŽENÍ VEDENÍ A TAK PODOBNĚ?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=2674

 

ZAJÍMÁ TĚ, KDE NA VŠECHNO BERU PENÍZE?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=1997

Comments ( 49 )

  1. / ReplyRonie
    Takovéhle "coffe talk" by mohli být častěji. Je pěkná změna, že sedíš "lážo plážo" na gauči a povídáš. Je to takové uvolněné a změna pozadí jen prospěla. :-) Jinak je super, že děláš giveaway na počet subscrieberů a platíš to ze svého. :-)
  2. / ReplyMarkéta H.
    Halloween: Malá mořská víla!:-)
  3. / ReplyBlondýna
    Luci, moc gratuluju! Zaslouzis si to!!!
  4. / ReplyNiki
    :)krasne paletky :) splnila som podmienky :D nikdy sa mi ajtak vyhra nepoštasti :( a gratulujem moc k takemu počtu :) http://adam.azet.sk/clanky/7813/cinania-vytvorili-rekordne-domino-10-000-ludi-padalo-jedna-radost.html tu maš 10 000 ludi pokope :D vynasob dvoma a mas predstavu kolko ludi ta odbera :))
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Díky moc!
    • / ReplyGetTheLouk
      Ty vole! To je staršně moc lidí! :-O Tolik jsem jich ani zdaleka nečekala! Panečku!!!
  5. / ReplyStells
    Prostě boží, miluji tvoji velkorysost :) si moc mila... :)))
  6. / ReplyVanda
    Ahoj, moje nej video je rozhodně tutorial podzimní sexy linky kde používáš paletku sleek v2 takovou tu matnou. Je to naprosto úžasná kombinace barev a hlavně jsi moc šikovná s tou inspirací, že vůbec něco tak nádherného vymyslíš :) Další věc- chci ti moc moc poďekovat za to že vůbec jsi :) ne abys to pochopila- strašně mě baví líčení a často už jsem přemýšlela nad blogem, jenže jsem nevěděla jak psát, točit.....a vůbec neměla jsem odvahu na to, založit si blog, vím že jdeš na trh se svou kůží a ne každému se to líbí, proto jsem se bála blog založit. Jenže potom jsem narazila na tvůj blog.....a bylo všechno jinak. Díky tobě jsem si konečně objednala z internetu věci (samozřejmě že kosmetiku) o kterých jsem v minulosti jen snila, také mi úplně otevřelo oči video kde říkáš že líčení musí člověka bavit a když ne tak ať se na to klidně vykašle a vyjde na ulici s pupínkem a nikdo si toho nevšimne. Dřív jsem se taky líčila proto že jsem chtěla jen abych vypadala líp a dělala jsem to vpodstatě z povinnosti, ale od té doby co se dívám na tvoje tutorialy mě líčení začalo opravdu bavit :) každý večer před spaním už vymýšlíš co zítra na víčkách vykouzlím a pečlivě si chystám stíny, rtěnku, tvářenku..... aby mi to ladilo s oblečením :) závěr tohoto slohu je takový: teď už se blog založit nebojím a až budu mít více kosmetiky a zkušeností asi si ho založím, rozhodně by mě to strašně bavilo! (Už mám dokonce vymyšlené i videa :D) zatím pa! A určitě toč videa dál! Já osobně odteď nepropásnu ani jedno!!! Joooo ještě jedna věc! Včera jsem si objednala paletku sleek v2 a candy- chci mít ty stejné jako ty! Je to možná blbé takto říct ale jsi moje inspirace a je super pocit mít doma něco co máš ty :) to už je snad opravdu vše!
    • / ReplyGetTheLouk
      To jsem strašně ráda, že se z líčení stala zábava a ne rutina - to je mezi tím halvním, co prosazuju :) Takže jsem vážně strašně ráda, že se tohle "poselství" posílá dál :) Jinak přeju hodně úspěchů s blogem, jdi určitě do něj :) A doufám, že v2 a candy ti udělají radost :)
  7. / ReplyKatka
    Moc gratuluju, tu přízeň si zasloužíš a jen tak dál! Once Upon a Time
  8. / ReplyPetra
    Chcem povedať, že je od teba veľmi pekné ako si vážiš fanúšikov a chceš sa im odmeniť. Aj keď sú paletky nádherné, rozhodla som sa nesúťažiť, pretože podobnú paletku mám a bola by som rada, keby paletky získa niekto, kto také ešte nemá a chcel by ;-) (síce tá moja je neznačková za pár šupov z aukra, ale slúži). A mimochodom, pre tvoj prieskum, najviac sa mi páčil Halloween: Zombie Makeup Tutorial :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky :) to je od tebe hezké, takové snad i možná fér by se dalo říct. Na soutěž máš plné právo, ale vážně je to moc hezké gesto! :)
  9. / ReplyMína
    Draw my life
  10. / ReplyKristýna
    Ahoj Lou, je těžké vybrat jedno video, protože tvoje videa jsou všechny pro mě oblíbené, ale když si mám vybrat, tak moje nejoblíbenější video je Tohle nebo Tamto / This or That TAG. A gratuluji k tolika odběratelům!!!! :)
  11. / ReplyMichala Domalípová
    Tvoje nejlepší video pro mě je Halloween: Lady Gaga Hello Kitty miluju ho a taky sem ho ne jednou využila na party :D jinak no všechny jsou super ;)
  12. / ReplyKatherine
    Moc ti gratuluji k úspěchu, jsi skvělá!:) Přeji mnoho dalších skvělých videí, čtenářů a odebíratelů;)
  13. / ReplyPetra
    Velká gratulace:)Já moc nekomentuji ea dneska musím..Jsem ráda i za tebe protoze vím že tenhle uspech ti dává dalsí chut dělat to co děláš:)... Sleduji tě necelý rok a za tu dobu jsem si vytvořila zavislost na tvých videích, a každou středu a neděli netrpěůivě čekám kdy přidáš další:)a samozřejmě mnohdy se nechávám inspirovat:). Děkuju za to co děláš a jak to děláš:)...Ještě jednou velká gratullace:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Moc moc děkuji :)
  14. / ReplyB.
    Ahoj Lou, nechci podlejzat, ale myslím si, že podle mě jsi nejlepší Beauty blogerka ze všech co znám! :)
  15. / ReplyMiška
    http://getthelouk.com/?p=1288 S tím Halloweenem s tebou naprosto souhlasím! :) A držím palce v (ne)nakupování..
  16. / Replymaca
    Myslím si že TAG Draw my life je nejlepší video ze všech, moc vtipné, prostě super. Koukám na tebe chvíli,ale hrozně mě bavíš, přitom já jsem nikdy na takovéhle věci jako je líče nebyla :-) .. gratuluju k takovému velkému číslu :-)
  17. / ReplyJitka Chroustová
    Ahoj, až dneska mi došlo, že se na každý tvý videopodívám minimálně dvakrát, jednou poslouchám a potom to pustím ještě jednou, abych si to užila, teda doufám, že to dává smysl :D ale tak snad jo :D jinak, moc gratuluju a přeju hodně sil do dalších videí ;)
  18. / ReplyKristl Chmelíková
    4 Stíny 20 Každodenních Líčení Makeup Tutorial
  19. / ReplyMíša
    Moje nejoblíbenější video je TAG this aor that :)
  20. / ReplyPetra
    Gratuluji k 20 narozkam :-) a preju jeste jednou tolik fanousku! Me se libi tve vanocni video 2012 co jsem dostala k vanocum- miluju vanoce a tu atmosku u stromecku, diky za krasna videjka!
  21. / Replyjuli
    Kreslím svůj život / Draw My Life TAG ... aaa gratulujem!;)
  22. / ReplyMarie
    Moc gratuluju:) Každý video má něco do sebe, ale za mě: Hunger Games 2 Katniss Everdeen Inspired Fire Makeup Tutorial. PS: chci se s ním nalíčit na svůj maturitní ples...:)
  23. / ReplyKlára Ješátková
    Ahojky :) Halloween: Easy Funky Alien Makeup Tutorial. A je to také 1. video které jsem od tebe viděla :)) Máš super tutorialy, hodně mě inspirují :)) Mám natočená dvě videa, ale slibuji, že kdybych měla tu možnost vyhrát paletku, udělám bláznivý tutoriál, kde použiji barvy z ní :)) Ahoj Klára můj YT kaál kde mám videa: http://www.youtube.com/channel/UC4ZtMyFKbVzzpqccKpxWB_Q a můj s mým jménem: http://www.youtube.com/channel/UC-Ead3FEv5hWcmN0nM35xDQ
  24. / ReplyAdka
    Gratulujem ;) Dúfam že ti pribudne ešte aspoň raz toľko odberateľov ;) A moje obludné video nieje :D Ja mám rada všetky halloweenske a "kikiriki" videa :D
  25. / ReplyLucka
    Ahoj Lou, moc ráda sleduji tvoje videa a ani jedno jsem do teď nevynechala. :) Moc ráda tě poslouchám, máš strašně příjemný hlas, jsi vtipná a vždy si od tebe vezmu nějakou dobrou radu jak v líčení tak i v nákupech. Přeju ti hodně úspěchů jak s blogem tak v osobním životě a ještě víc fanoušků. :D A vybrat tvoje nejoblíbenější video, tak to je strašně těžký, protože všechny jsou super, ale když už musím jedno vybrat tak nejspíš to bude Tohle nebo Tamto / This or That TAG, fakt se mi líbilo a na velkou část věcí máme i stejný názor a hlavně jsem se u toho dobře pobavila. Měj se krásně ;)
  26. / ReplyMarcela Fiedlerova
    Ahoj,tak v poslední době mě hodně překvapil makeup Mořská víla,krásný! A velmi užitečné video je 20 tipu na malování s paletkou od catrice,podle toho se často maluju :-) Sleduju tě už rok a díky tobě jsem pomalu vplouvala do světa majkeupování,kde jsi mou průvodkyni prostřednictvím videí. Díky :-)
  27. / ReplyNikolkahoray
    Ahoj, nejvíce se mi líbí Zimni kralovna, je sice trosku starsi ale je skvely:)
  28. / ReplyKačíííí
    Moc gratuluji ! Soutěže se účasním, mám moc ráda tvoje videa ! Moc ti to tady slušelo, a bylo to takový dobrý jakoby pokecání když si byla na gauči..
  29. / ReplyMichaela Šamšová
    Ahoj Luci,moje nej je Tohle nebo Tamto / This or That TAG, a Zombie Makeup Tutorial .... :-) velká gratulace !!!
  30. / ReplyKerol
    Téda! Velká gratulace. Je to paráda, že se ti takhle daří a vlastně ani není divu. Jsi šikovná, kreativní a tak ochotná! :) Díky patří hlavně tobě! Myslím, že nejsem jediná, komu jsi dost pomohla a naučila spoustu věcí, tipů a triků. :) Takže velké díky a jen tak dál. Už se zase těším na nová videa a články. :)
  31. / Replydenisa
    Ahoj, moc fandim, líbí se mi hlavně, jak mluvíš, si vážně taková přirozená a na nic si nehraješ. Velice mně inspiruješ a za to ti děkuju! http://m.youtube.com/results?q=get%20the%20louk%20catrice&oq=get%20the%20louk%20catrice&gs_l=youtube-reduced.3...2392.5530.0.6355.8.8.0.0.0.0.159.1160.0j8.8.0....0...1ac.1.23.youtube-reduced..8.0.0.m84qtXkMsLw
    • / Replydenisa
      Soory,asi sem to tam uložila špatně : 4 Stíny 20 Každodenních Líčení Makeup Tutorial
  32. / Replyteri
    Moc gratuluji k 20 000 :) Mám moc ráda tvá videa si super! :)
  33. / ReplyAndrea
    Malá mořská víla :)) Na tom videu jsi strašně roztomilá :) :3
  34. / ReplyAndrea
    Strašně moc gratuluju! :)) :OO Miluju tvoje videa! :) :3 Jen tak dál!:))
  35. / ReplyVeronica
    Tak moje neoblíbenější video je určitě "Jak na kouřové líčení". Díky němu jsem konečně zjistila na můj tvar očí a kouřovky mi už nedělají žádný problém!;) takže děkuji a také gratuluji k 20K!:)
  36. / ReplyOllie
    Ahoj mě se líbí video které nese název "Hallowen mimozemštan na poslední chvíli" a strašně se my líbí tvoje tutorialy a promin že jsem sem ještě nikdy nenapsala,ale moc ráda se koukám a hlavně se co nejvíc inspiruji Děkuju za vše Ollie
  37. / ReplyChloë
    Lou, ta paletka je nádherná! Nejradši mám Tvoje video Draw My Life TAG: http://www.youtube.com/watch?v=vttuya0cOBI Na youtube jsem pod tímto mailem. :)
  38. / ReplyEllusskaa
    Moc pekna giveaway )) dlouho o teto paletce premyslim.. preci jen moje zasoby sou cimdal mensi, tak uvazuji o nejake vetsi a kvalitni ) zapojila sem se do boje o ni, ted jen nezbyva nez doufat, ze budu stastlivec :D ale preci jen kdyby ne, objednavas je z oficialni stranky BH? Na kolik postovne prijde? Jinak moc moc gratuluju k te dvacitce! Urcite to jen u ni neskonci )
    • / ReplyGetTheLouk
      Je tam pod videem odkaz na tu paletku, takže obědnávám logicky z ofiko stránek. Poštovné si už nepamatuju, stačí se podívat na jejich stránky ;) Jinak držímm pěsti ;)
  39. / ReplyPeťula
    Ahoj Lou, paletka vypadá moc úžasně. Nejradši mám video s názvem Malá mořská víla. Moc gratuluju k 20 000 a určitě to číslo ještě bude větší hodně štěstí ti přeji ;)
  40. / ReplyAnnie
    Ahoj lou, chtěla jsem se zeptat, jak objednávat přes hbcosmetics?? Musíš tu platit předem??
    • / ReplyGetTheLouk
      Platíš předem kartou ;)
      • / Annie
        Děkuju moc, jsi skvělá:-) :-)

Leave a reply

Your email address will not be published.