Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: MBPFW 2013 Sobota

mbpfw_01

Letos mi s „fashion weeky“ nebylo přáno. Na Dreft Prague Fashion Weeku mi to nevyšlo, protože mě už první den skolila nemoc. V pátek jsem spíš lítala po městě a sem tam zaběhla na nějakou přehlídku. Navíc se hrál tenis, takže jsem se uvěznila v Bodeguitě a přečkávala den tam :D

mbpfw_04

Mercedes-Benz Prague Fashion Week mi letos taky ne a ne vyjít. Furt bylo co na práci, takže jsem se tam dostala vlastně jen na jednu přehlídku v sobotu. Přehlídkou bylo dílo Petry Ptáčkové, kterou si možná můžete pamatovat z naší poslední CCF přehlídky :) Musím se přiznat, že jsem byla absolutně nadšená! Nejvíce jsem si zamilovala tyto dva modely, které jsem vám ukazovala na instagramu (zde a zde). Na jaře mám předsevzetí, že konečně půjdu do jejích úžasných čepic!

mbpfw_02

mbpfw_03

Ale vidíte, že se snažím o pokoření fialových tónů na očích. Neptejte se, co je to za stíny, protože jsem doma popadla vše, co bylo aspoň trošku fialové a vrstvila to ona oči, jakoby se nechumelilo. Prostě takové to ranní líčení, kdy u toho snídáte, koukáte na seriál a vlastně ani moc nevnímáte, co děláte. Ideál, podle mě, ne? :)

Co vy, byli jste na MBPFW? A pokud jo, tak co vás zaujalo nejvíc? ;)

Comments ( 3 )

  1. / Replyladuka
    Pěkný. Taky někdy splácám několik barev dohromady a něco stoho vznikne
  2. / ReplyIvana Vanilla
    Wow :) myslim ,ze sa ti to ozaj ide. Pekne ti pri tom vyniknu oci :))
  3. / ReplyKerol
    Krásné, neobyčejné :) Takovéhle barvy to je moje. A ach ty řasy! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.