Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

How To Perfect Foundation / Jak na perfektní makeup

Takových pár malých tipů, které mi pomáhají se vypořádat se starými či ne uplně přesně sedícími makeupy. Výsledkem je perfektní makeup, který sedí pro danou chvíli.

Comments ( 8 )

  1. / ReplyRozálie
    Ahoj,no BB cream mě také moc nesedí,ale někdo si zase chválí.Makeupy si většinou vyberu dobře,ale jednou jsem si koupila jeden od MACU za 799kč.A byl naprosto příšernej, byl tuhej vůbec nešel nanášet takže od MAC už nikdy nekupuju makeup.Myslím,že i od Essence se dá sehnat kvalitní makeup za pár kaček.No to je vše dobré video a ahoj.
    • / ReplyGetTheLouk
      Já si nějak s MACem nerozumím celkově, ale zase jsem nevyzkoušela tunu jejich věcí, abych mohla celkově odsuzovat. BB Cream mi nějak řpíjde zbytečnej no.. Ale záleží na pleti a tom, co prostě člověk má rád a potřebuje. Essence mi jako značka moc nevadí, moc od ní nikdy nečekám, ale makeup bych si asi nikdy nekoupila, nevím proč, sypký věci jo, paradoxně i linky, který dává člověk blízko oka, ale makeup nějak ne. Neumím to vysvětlit, ale nemám důveru :D Ale občas slýchám chválu i na ni :)
      • / Míša
        já jsem jednou essence make-up koupila, sháněla jsem tenkrát něco úplně obyčejnýho a ten jejich mi byl sympatickej a ještě byl ve slevě a s pumpičkou, tak jsem to zkusila, bohužel ale i ten nejsvětlejší odstín byl příšerně tmavej a navíc se špatně roztíral, ale přitom byl docela tekutej, takže do dalšího bych už asi nešla, jako za nějaký 50, nebo kolik mě tehdy stál pohoda, nakonec jsem to vyřešila přesně tím, že jsem ho dávala dohromady s jiným, co jsem doma měla a to ušlo, ale už nene...a hodně jsem četla, že od všech jejich produktů jsou ty nejsvětlejší odstíny přesto šíleně tmavý :/
      • / GetTheLouk
        Já s tím mám problém u 90% značek, takže to by byl pro mě určitě problém. Ale tím mícháním člověk spotřebuje zkrátka věci, za který zaplatil a je mu líto je vyhodit. Teda pokud je to míchání v mezích únosnosti a použitelnosti :D Do toho Essence bych možná taky šla, kdyby mi padnul do oka a stál 50 kč :D Už jen proto, to zkusit :)
  2. / ReplySara
    Ahoj, zajímalo by mě v čem má výhodu štětec před roztíráním prsty? Ještě jsem to nezkoušela a mám z toho trochu strach:D Přijde mi, že make-up správně nerozetřu a budu flekatá... Určitě se nebráním tomu to vyzkoušet, ale zajímalo by mě, jaké výhody to má, tak se ptám největší orbornice, kterou znám:) Děkuju za odpověd.
    • / ReplyGetTheLouk
      Já mám zas tenhle pocit s prsty - nerozetřu to dobře. Štetec má pro mě výhodu, že nemám zašmudlaný ruce, rozetřu to hezky, rovnoměrně, ne moc, ne zas uplně málo (s některými vodovějšími makeupy může být problém) a příjde mi, ale určitě mi miliony lidí řekne, že jsem blbá a že to tak není, ale mám pocit, že se ten makeup nanasaje a nevstřebá tolik do prstů, že ho nespotřebuju tolik a že mám víc šanci ho dát na obličej, kde si hezky sedne. Ale vše je o zvyku. Zus levnější štětec jen na zkoušku a uvidíš, třeba tě to nechytne ;)
  3. / ReplyKarolína B.
    ten Dermacol Cover Up mám také a většinou ho používám jen tehdy, kdy chci opravdu velký krytí a na něj ještě dávám BB cream a nemá to chybu! uplně ho zafixuje a hezky prozáří :) a vždy jen štětcem Sigma F 82, na make-upy je prostě geniální!
    • / ReplyGetTheLouk
      To zní jako super kombinace!

Leave a reply

Your email address will not be published.