Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Nechte se inspirovat!

vlog_nechteseinspirovat

Takové malé posezení a pokecání o tom, jak je to někdy těžké „být blogger“, dělat tutorialy a tak podobně. Někdy mě zkrátka zamrzí, že se člověk o něco snaží a přitom jeho práce přichází vniveč jen proto, že někdo nechce udělat ten malý krůček, aby dílo pochopil. Vím, že víc udělat nemůžu a že se nikdy nezavděčím všem, ale i tak se budu vždy snažit vysvětlit, že stačí jen chtít. O ničem jiném to není. O ničem jiném leckdy není ani život. Tak se prostě nechte inspirovat, jděte do toho, chtějte a užívejte si život, dokud je :)

PS: Ano, nešlo to zakončit ničím jiným než podobným klišé, ale něco na tom zkrátka je, uznejte ;)

ODKAZY:

ČLÁNEK O FILOZOFII TUTORIALŮ: zde

OBECNĚ MOJE RUBRIKA PODOBNÝCH ČLÁNKŮ: zde

 

NA SOBĚ MÁM:

Chanel Vitallumiere Aqua (BR20) [Douglas, 1100,-]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

Sleek Makeup i Divine Ultra Matte V2 Palette [http://www.cosmetics4you.cz] *

BH Cosmetics Pro Eyeshadow (MS05) (třpytivá burgundy) [http://www.bhcosmetics.com]

BH Cosmetics Pro Eyeshadow (MM12) (matná burgundy) [http://www.bhcosmetics.com]

Maybelline Color Tatto 24 Hr (70 Metallic Pomergranate) [Francie]

Chanel Regard Singé De Chanel (LE: Witner 2012 Collection – Harmonie Du Soir) [Francouzská Sephora, €52,-]

Lancome Hypnôse Drama Mascara [Lancome, 690,-]

Benefit Dallas Blush [Sephora, 950,-]

NARS Highlighting Blush (Albatross) [Sephora, 890,-]

Chanel Illuminating Powder (LE: Spring Collection 2013) [€54]

Rty: Bobbi Brown Rich Lip Color (16 Crimson) [Bobbi Brown, 649,-]

Tričko: Top Shop

Lak: Nějaký mix no name laků z Francie

BRÝLE: Change me! (www.changeme-brille.de) [Carry optic]

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

 

MÁŠ OTÁZKU OHLEDNĚ BLOGU JEHO ZALOŽENÍ VEDENÍ A TAK PODOBNĚ?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=2674

 

MÁŠ POCIT, ŽE PRODUKT ZBYTEČNĚ HANÍM ČI NAOPAK CHVÁLÍM?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=2103

 

ZAJÍMÁ TĚ, KDE NA VŠECHNO BERU PENÍZE?

Mrkni sem: http://getthelouk.com/?p=1997

Comments ( 33 )

  1. / Replydia
    Rýchlo sa uzdrav! nato že si chorá, vyzeráš super:)mne sa tvoje videá páčia lebo ma inšpirovali už veľa krát, napr som si kupila primer pod očné tiene o ktorom som ani netušila že existuje:) tak isto ma inšpirovali tvoje nechty a linky. a verím že sa postupne keď sa v líčení zdokonalým prejdem aj na nejaké odvážnejšie líčenie....ja určite budem kukať tvoje tutoriály:)
  2. / ReplyAdrien
    Máš uplne vo všetkom pravdu...ale bohužial ludia ktorí stále len rýpu a nič sa im nepáči a pritom nič nevyskúšajú, nič pre seba neurobia.. tak tí tu budu stále... je to smutné, ale snád aspoň niektorí si z tohoto vdea opäť zoberú inšpiráciu:) Adrien
  3. / ReplyMonika
    Ahoj Lou, skvělé video, hodně pravdivé a přínosné a hlavně srozumitelně a hezky řečené. Já na tvé tutorialy koukám, protože je to jednak inspirace, mnohdy zajímavý tip či vychytávka, ale především je to pro mě relax. Někdo po těžkým dnu zkoukne seriál, já si projíždím tvoje videa. :-) Nikdy mě nenapadlo jít a vyloženě podle tutorialu udělat přesně to samý na sobě. Spíš si vyzobávám ty triky, nápad na barevnou kombinaci či nějakej zlomek z celku a přetrasformuju to na sebe, na to, co mě v líčení vyhovuje. Proto nechápu tu potřebu negativně komentovat. Je to tak, lidi, co samostatně nepřemýšlí a berou tutoriál jako dogma (že musí použít přesně ty samé produkty, barvy atd. jinak by to přeci nešlo!), ti jsou pak naštvaní a zklamaní. Nás ostatní to inspiruje. Mě určitě! Takže díky a měj se krásně.
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc!
  4. / ReplyJenny Tenshi
    Tak toto sa my páči. Je pravda že som na chuť make-upu prišla s youtube ale na druhej strane je to naozaj o tom že to človeka musí baviť. Ako si vravela o tých akné tak ja osobne zastávam názor že v tie dni nenosím make-up. Mám potom pocit že sa my dostane do tej kože viac nečistôt ( v tie dni mám vždy pri sebe Teatree oil a čistím si ho kedy sa len dá. ) Ale ak niekto neznesie to že mu je vidieť tak nech si dá korektor. A priznám sa sú videa za ktoré sa aj u teba chytám za hlavu lebo každý má iný vkus. Ja to beriem nejak tak. Čo je ale pravda je to že nebyť youtubu asi by som nikdy neskúsila červený rúž ktorý cez zimu milujem. Ja make-up beriem ako zábavu a nie povinnosť. Napríklad už tretí deň nie som namaľovaná lebo nemám náladu a cítim sa dobre. Na druhej strane ma to možno o týždeň prepadne a budem si užívať každý pohyb štetca. Ako koníček ani do toho nikto nikoho nenúti. A kto to nechápe tak to berie asi moc vážne. Pekné video. Niekedy človek musí to vysvetliť takto inak to istý ľudia nepochopia.
  5. / ReplyNiky
    Máš pravdu ve všem co jsi ve videu řekla :) Ale hold lidská hloupost nemá hranic. Nic jsi z negativních komentářů nedělej jsi šikovná holka s fantazii která fascinuje šíleně moc lidií .. I tvé videa ke ukazuješ ''jednoduchá'' líčení jsou podle mě super né jenom kvůli tomu jak to namaluješ ty ale i kvůli zábavnosti kterou do videí dostáváš. :)
  6. / ReplyLenka
    Nazdarek,tak tohle bylo zajimavy! Mimochodem, libi se mi tva barva vlasu, prozradis, cim barvis? Brzo se uzdrav,pa, Lenka.
    • / ReplyGetTheLouk
      Kadeřnice barví a čím to bohužel nevím :( Jinak moc díky :)
  7. / ReplyAimi
    Lou,úžasné video ! někdy když si čtu ty komentáře mám pocit,že lidem musíš vyloženě psát definice slov, a říkat jim co tím chceš říct,aby pochopili o co jde a že nemají dělat to samé co ty. jinak,máš úžasný hrníček a moc ti to tu sluší..:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Občas jo no :D PS: Díky moc! .)
  8. / ReplyAdush-ka
    Sleduji tě už hodně dlouhou dobu řekla bych, jedna z prvních, které jsem začla sledovat. Sleduji tě proto, že se v naprosté většině shoduji s tvými názory, takže jestli má někdo pocit, že tohle bude nějaký druh zimního sportu, tak ať. Kdybych měla názory jiné, tak tě číst a sledovat nebudu. S tím co říkáš ve videu naprosto souhlasím. Ten výraz mám občas taky když čtu některé komentáře :D Nejsem žádná profesionálka, nemám žádné kurzy ani školy v oblasti kosmetiky atd. A přesto se najdou lidé, kteří mé líčení chválí a říkají jak jsem to udělala, že se mi to opravdu povedlo. Jo možná to začíná trošku smrdět, ale říkám to proto, že jsem si nikdy nemyslela, že bych se mohla něco naučit jen na základě sledování videí a čtení článků, včetně těch tvých. Dokonce pár mých kamarádek si ke mě chodí pro rady a ptá se co je dobré a co ne. Ještě před rokem a půl jsem měla dohromady deset produktů a teď občas líčím i kamarádky, neskutečný rozdíl. Kosmetika se stala mým hobby a neskutečně mě baví zkoušet nové věci a typy líčení. A to je další věc, peníze. To mě tak neskutečně vytáčí jak to furt někdo řeší. A co? Myslím si, že vždy se dá najít jiný produkt, který se tomu předváděnému vyrovná a lze použít. Mám jak drahé, tak i levné produkty. Já osobně moc ceny neřeším, jo koukám na to, ale spíš mi jde o to jak je produkt kvalitní a zda tu kvalitu opravdu vyžaduje, někdy stačí. Témat k řešení jsou stovky a mohla bych tu psát donekonečna, ale doufám, že to nejdůležitější jsem napsala...
    • / ReplyGetTheLouk
      S těmi produkty - přesně tak! Tak to mám já - řeším líbí se mi, chci to, funguje to? Není to "hmm, je to drahé, abych byla cool?" :D Ale to je škoda mluvit už asi na tohle téma :D Možná se k němu v článku někdy vrátím, asi mi to nedá :D Ale jinak jsem moc ráda, že moje videa opravdu tu sílu mají, že to umí, jako to pro mě tehdy měly ty zahraniční, to je neuvěřitelný pocit! Vážně moc díky!
  9. / ReplyAndy
    pefektní! se vším souhlas! velmi tě obdivuju
  10. / Replybee457
    Ahou Lou, než jsem si Tvé video pustila, myslela jsem si, že mě čeká nějaká další inspirace. Byla jsem trochu nemile překvapená, co jsem po zmáčknutí "play" viděla, ale chápu, že je to nutnost. Člověk se nikdy nezavděčí všem. Každý jsme jiný, každému se nám líbí něco jiného. Co člověk, to jiná chuť. Sto lidí, sto chutí. Nenech se těmi otravy, kteří umí jen kritizovat, převálcovat. To, co děláš je super a nejen já si toho moc vážím. Bára
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky strašně moc :) BUde to znít hloupě, ale trošku takovéhle nové energie potřebuju. Nejde to furt být s energií na 100 % :) Takže díky moc :)
  11. / ReplyKatka
    Jo jo... pravda :) vůbec neřeš rejpaly... a děkuju moc tobě a ještě pár dalším blogerkám, že jsem se od vás naučila líčit se. :) Líčení je opravdu jednoduchý. Díky vám se mě pořád holky třeba ve škole nebo kamarádky ptaj, jak dělám tohle a támhleto a co mám za stíny a jakto, že umím linky s ocáskem a vždycky odkazuju na blogy. :D Je super co děláš, doufám, že tě to bude bavit ještě hoooodně dlouho a děkuju za inspiraci i různých barevných líčení. Fakt mi to hodně zvedlo tu laťku, že už se nebojím si občas dát něco barevnějšího, ikdyž vždycky někdo prostě bude pohoršeně koukat :) už si z toho nic nedělám
  12. / ReplyILoveMakeUp
    Já teda asi budu hnusná, ale podle mě je tohle video (ne)úplně k ničemu:) Ne, vem si, že pokud ti lidi při tutoriálu, kdy dáváš tip na school líčení nechápou, že to děláš v rámci svých možnosti, pleti, obličeje, typu a začnou ti vyčítat to a to, tak ti to nepochopí prostě nikdy a budou dokola psát hlouposti:)) Jako víš jak, prostě zbytečně se rozčiluješ nad tím, to za to prostě nestojí. Ale samozřejmě chápu jak to myslíš a taky by mi to nešlo na rozum... to mi připomíná videa u Petry Lovelyhair, kdy dělá nějaké video na líčení a la nějaká celebrita a někdo jí tam pak píše, že jí to vůbec nesluší, ať se líčí jinak atd....:-D To prostě nemá cenu takovým lidem něco vysvětlovat, protože pod další video na téma výrazná rtěnka zas budou psát, proč si ji dala:)) Uf, to jsem se rozepsala, omlouvám se za SPAM:)) Jo ještě musím napsat, "závidím" ti, že jsi se už mohla učit líčit podle tutoriálů (které jsou dnes na youtube naprosto úžasné, je to krása), za mých mladých let, kdy jsem s líčením začala ještě youtube myslím ani neexistovalo:-D Ne, nevím, možná jo, ale ještě to tak nějak šlo mimo naši generaci... No, už jdu, neboj, hezký den:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jestliže ti je na prd, tak je to v pořádku, řekla bych :) Já si myslím, že to cenu má. Že to třeba někteří pochopí, že to někomu otevře trošku oči. Jo, možná si až moc věřím :D Ale co já vím. A jestli to pomůže aspoň někomu, tak jsem spokojená :) Je fakt, že v mých šestnácti, sedmnácti, se rozjížděl akorát americký beauty youtube, takže jsem to chytla "akorát" :) Navíc mi to tehdy zlepšilo angličtinu a němčinu - no holt není to od věci :)
  13. / ReplyMaki
    Ahoj Lou :-) Na začátek ti přeju ať se brzy uzdravíš. Připadá mi, že ty 2 tábory, o kterých si mluvila jsou ve skutečnosti jen jeden tábor nespokojených lidí, kteří si tu nespokojenost potřebují na někom vybít. Jednou se jim nelíbí "obyčejné" hnědé kouřovky, protože je to moc jednoduché a nudné a podruhé se jim zase nelíbí odvážnější líčení, protože oni si netroufnou ho nosit ven mezi lidi. No a? Jejich problém :-D Tutoriály jsou snad jen pomůcky. Když se jim nelíbí hnědá tak ať to udělají v zelené nebo modré atd. Když se jim nelíbí bláznivé líčení tak ať ho nedělají... OMG!!! Jsi to snad ty, kdo to má na sobě a kdo to líčení nosí. A jsou tu snad i ostatní lidi, kteří se třeba jen rádi podívají na to, jak se takové líčení dělá a třeba se jim bude líbit a začnou ho taky nosit. Připadá mi, že lidé občas myslí jen sami na sebe a ne na to, že se to může líbit i někomu jinému. Jsi jedna z mála blogerek, které se nebojí barev a odvážného líčení a nezůstávají jen v české šedi... Díky tobě jsem začala nosit rtěnky, naučila jsem se kouřovky a nosím linky :-) Myslím, že každý se během tutoriálu něco naučí nebo si něco odnese... PS: Dneska mi přišla moje první Sleekovina Showstoppers a BOŽEEEEEEEE DÍKY. To je něco taaak neskutečně nádherného. Objednávala jsem u Plum a dostalo mě, když jsem se dívala na obálku a bylo na ní razítko "MADE WITH LOVE FOR YOU" a uvnitř obálky bylo lízátko :-) Tohle člověku prostě zvedne náladu :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc! Showstoppers je krásná paletka! To se vyblbneš ;) Lízátko a razítko jsou roztomilé detaily a ty si ale člověk zas pak dlouho pamatuje ;)
  14. / ReplyPetra
    Ahoj Luci, miluju Tvá videa, hrozně se mi líbí jaké máš nápady na líčení ale nikdy jsem se podle toho zatím nelíčila, protože jsem na to po ránu fakt líná :o) I tak se na Tebe ráda dívám a nechávám se v duchu inspirovat a tak by to měl mít každý, ať si každý z toho videa vezme to svoje a Ty je taky dělej pořád podle sebe :o) Brzy se uzdrav.:o)
  15. / ReplyKačka
    Objevila jsem Tě tak před půl rokem a od té doby na Tebe koukám doma, v tramvaji, v PRACI :D a myslím,že jsem stihla projet už snad skoro všechno . Co se týče dnešního videa...moc ti přeju aby ti ta energie dávát alespoň nám , co to oceníme vydržela co nejdéle, protože mám pocit,že ani nevíš kolik lidí inspiruješ....nespokojení rýpalové budou vždycky. Ale o to víc Tě určitě těší každý pozitivní ohlas. Já sama nejsem na ujeté líčení atd, ale ve tvých tutorialech jsem si našla přesně to co jsem hledala a pokaždé mě nějaký nový nápad a myšlenka totálně nadchne.A řekla bych,že mám čím dál tím větší odvahu zkoušet "nové výzvy" :) hodně štěstí a další krásná videa :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju staršně, strašně moc! Moc si toho vážím! ;) A přesně takovéhle komentáře mi tu energii dodávají ;) Vážně díky! :)
  16. / ReplyDada
    Gratulujem...uplne si to vystihla, niekedy ma zaráža ako ludia vedia ofrflať ked sa niekto snaží a tá snaha má aj uspešný finosh ale stale si na tom najdu daku muchu aby to mohli skritizovat, Ved sme ludia a clovek je tvoj omylny a nie dokonalý. Ked ide o tie tutorialy ja osobne sa vlastne ani nemalujem, len rasenku si dávam, ale rada sa na ne pozrem, ako sa vie iny clovek s tym vyhrať a možno na dáku špecialnu priležitost sa inšpirujem, nikdy neviem. Tak len som chcela povedať že super video, ked už toto vysvetlenie niekto nepochopi tak uz vazne neviem kade vedie cesta :) uzdrav sa a vela zdaru vo všetkom čo robíš.
  17. / ReplyLendina
    Ahoj, psala jsem Ti před dvěma dny, že jsi moje inspirace a že jsi ve mě probudila opět ženskost. Určitě nejsem jediná, je nás stopro víc. Umíš vytvořit sqělé makeupy, přirozené a nositelné, za což jsem já osobně moc vděčná. Ráda Tě i jen tak poslouchám, třeba, když dělám účto. Pustím si video, hodím ho na lištu a hned se mi líp dělá. Jsi lepší než rádio ;). Hlavně se nenech odradit rypadlama!!! Když se to někomu nelíbí, ať na to nekouká. Jo....a nesledují Tě pouze mladý holky, já například jsem o deset let starší než Ty :). Už se těším na další video...
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju staršně, staršně moc! :)
  18. / ReplyBebe
    Páni, úžasné video, nemám slov. I když pro někoho možná zbytečné, ale někdo se třeba poučí. Vlastně musím říct, že jsem se ještě nikdy nelíčila podle tutoriálu tak, že bych dělala každý krok přesně tak, jak to ve videu někdo ukazuje. Vždycky změním alespoň barvy, tvar, cokoliv. A někdy udělám něco úplně jiného, prostě mě něco napadne při sledování a přesně jak říkáš - o tom to právě je. Ach já tak miluju líčení, můžeme ze sebe každý den dělat někoho jiného, jen stačí vzít do ruky jiný odstín rtěnky! Miluju toho, kdo vymyslel makeup :D :). Lou ještě jsem se tě chtěla zeptat na takovou otázku, která nevím jestli ti nebude vadit, ale hodně by mě to zajímalo, kdyžtak klidně neodpovídej..dostáváš za videa nějak zaplaceno? Tím nemyslím, že by ti nějaká firma platila za to, abys řekla, že ta rtěnka od tý firmy je super...ale Američanky pokud jsou známé a sledované, dostávají peníze..tak by mě jen zajímalo, jestli i ty nebo na to musíš mít ještě více odběratelů? Jen mě to tak zajímá :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Za videa zaplaceno dostávám. Můžeš to odkdykoli. Američanky se tim mohou živit, protože jejich videa mají půl milionu shlédnutí. Já z toho moc nedostanu, nejsou to prostě peníze, tkeré by člověka vytrhly :) Ale je to přijemné, to ne že ne :)
  19. / Replylilienviv
    Všechno co říkáš ve videu je pravda. Já vždycky nějaké tvoje líčení vyzkouším přesně jako ve videu, ale příště už si ho upravím ( tady bych mohla dát třpytivou oční linku, tady to zkusil místo v modré v zelené) a o tom by právě líčení mělo být. Vlastně jsi mě naučila se líčit :-) Přeji ti, aby ses brzo uzdravila a máš úžasnej hrnek!
  20. / Replydarig
    1. Strašně mě pobavily ty symetrické beďary :D Dokonale jsi to vystihla! 2. S tou inspirací máš úplnou pravdu (i když bych si klidně rýpla, kdybych měla důvod). Nedávno jsem zkoušela nějaké tvé líčení a ty barvy mi prostě neseděly. Hm...ta Lou to špatně vymyslela, mrcha. Nebo že by to bylo mýma hnědýma očima a olivovou pletí, že mi ta modrá spodní linka prostě nesedla?? Dobrý, chtěla jsem si zkusit modrou, příště udělám zelenou (aspoň jsem si ujasnila, že tudy cesta nevede). :)
    • / ReplyGetTheLouk
      1. No bohužel je to prostě smutná pravda :D Ty potvory uměj prostě růst na těch "správnejch" místech :D 2. Jasně! Nesedí modrá? Sedně jiná barva ;) Člověk pak může mít klid, když vidí v dorgérce krásné modré stíny, protože ví, že jejich koupě je zbytečná. Teda pokud se na ně nechce jen koukat ;) :)
  21. / ReplyLittleLady
    moc pěkné video a hlavně strašně pravdivé! ale hlavně jsem ti chtěla poděkovat za to, že máš fakt výborná videa a vlastně jen díky tobě jsem poznala, že stíny nejsou jen modrý flek na víčku a mejkap stejnobarevná maska. S mejkapem se vlastně dá přímo čarovat! a ještě jsem se tě chtěla zeptat... jakou máš zkušenost s nalepovacími řasy? a nemohla bys na tohle téma udělat video? nebo aspoň článek moc by mi to do taneční pomohlo :D :) V.
    • / ReplyGetTheLouk
      Rasy ja osobne nenosim moc casto. Video na ne casem planuju. ;-) jinak moc dekuju :-)

Leave a reply

Your email address will not be published.