Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Bla Bla? Gri Gri!

dm_grigri_01

Když jsem viděla tyhle stíny, bylo na prosto jasné, že je potřebuju. Uznejte, je snad vaše reakce jiná? A to si vemte, že vy koukáte na fotku, zatímco já, koukala na tuhle neskutečnou třpytivou show hnedka z první řady! Bylo mi nějak jedno, zda stín zůstane u mě v suplíčku nebo poputuje k mámě, ale prostě potřebovala jsem ho. Divný pocit, těžko se popisuje, ale myslím, že ho spousta z vás už někdy poznala.

dm_grigri_02

Nejvíc mě ale pobavilo, když mi paní chtěla dát tenhle stín a ujišťovala se, že chci opravdu tento, protože jsem samozřejmě nebezpečně kroužila ještě u dalších věcí. (Nesmějte se! :D) Říkám paní, že si vezmu tenhle odstín, ukážu směrem k třpytivé nádheře a najednou se mi dostane odpovědi v podobě divného vzkřeku. Nechápavě se zatvářím a hlavou mi proběhne: „Paní anglicky mluvila docela dobře na francozsku / monačanku, co to sakra říkala?“. Celá scénka se ještě několikrát zopakuje, načež paní přijde vezme do ruky slečnu Nádheru, znovu divně zahýká a otočí stín vzhůru nohama tak, aby se odhalil jeho název. Ááá!

dm_grigri_03

To je ono! Gri Gri! Zasměju se a vytlačím se sebe přidušené „Oui!“, které se od toho jejího projevu moc nelišilo. Dál už nákup probíhal normálně. Co má Chanel občas za nápady s těmi jmény, to nechápu. Matně jsem si pamatovala, že v této kolekci bylo něco s totálně „debilním“ jménem, ale co to bylo a jak přesně název zněl, to už jsem si nevzpomněla. I teď s mámou, když se o stínu bavíme, tak si nemůžeme vzpomenout a naše konverzace vypadá jak v jeslích: „wri wri?“, „tri tri!?“, „kri kri?“, „néé, wri wri přecé!“.

dm_grigri_04

Prostě mu říkáme „Ten novej od Chanelu“ nebo „Slečna třpytivá“. Gri Gri se u nás doma neuchytí. Zlatá Catrice, která mě se svými jmény baví produkt, co produkt, kolekce, co kolekce! Chápu, že Chanel nemá podobnou strategii ani cílovku, ale Gri Gri mě prostě dostal. Podobné už prosím ne!

dm_grigri_05

Hlavně také vidíte to? Celý článek měl být o tom, jak se krásně umí třpytit, je jemný, elegantní a šik a přitom má šmrnc a umí zaujmout. Znovu takový ten chameleon, na který jsem od Chanelu zvyklá. A ono ne, mluvím tu o jméně, které mě zkrátka nepřestává fascinovat! :D Jaké je podle vás nejdivnější jméno pro kosmetický produkt?

 

NA SOBĚ MÁM:

Chanel Ombre Essentielle Soft Touch Eyeshadow (101 Gri-Gri) [Monacká parfumérie, €27]

Urban Decay (Tease) [Sephora Francie]

Urban Decay Moondust Eyeshadow (Diamond Dog) [Sephora Itálie]

Urban Decay 24/7 Waterproof Liquid Eyeliner (Prevesion) [Francouzská Sephora, €18]

Chanel Vitallumiere Aqua (BR20) [Douglas, 1100,-]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

Nehty: Lak na nehty Yes Love (1) [Francie, €3], Lak na nehty Dark & Bright [Francie, €3]

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.

Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

 

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

 

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

 

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

 

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk

INSTAGRAM: GetTheLouk

KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects

TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

Comments ( 33 )

  1. / ReplyBlondýna
    ach, krasne! Moc Ti to ladi k barve oci!!
  2. / ReplyLucy Enne
    Tohle je zaručeně nejdivnější jméno pro kosmetický produkt. Neznám žádné, které by tohle nahradilo :D
  3. / ReplyKika
    Neviem prečo ale trošičku sa mi podobá na Rimmel Eyeshadow Spicy bronze len tie sú o trochu tmavšie :) Ale aj tak sú nádherné :3
    • / ReplyGetTheLouk
      Ten stíny neznám... Ale mrknu topro na něj ;)
  4. / Replyemicka
    Ahojky, líčení opravdu chválím :) hnědá+linky to je moje :))) Chtěla jsem se zeptat, jestli jdou kvalitou srovnat ty Urban Decay stíny s těma Color Tattoo od Maybelline :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Nejdou. UD jsou normálně sypké stíny v kompaktu, Color Tattoo jsou krémové stíny, to je něco uplně jiného, to se nedá srovávat. To je jako srovnat tvářenku a řasenku ;)
      • / emicka
        Ahaaa já myslela, že UD jsou taky kremový :D
      • / GetTheLouk
        Nn... UD snad ani krémové stíny nemá, co si tak vybavuju :)
  5. / ReplyHenriett
    Tie tiene sú fakt krásne :) .. a veeeľmi ti pristanú :) a tá 1. fotkaa :3 strašne rozkošná si na nej ! :) Beperfectissimple
  6. / ReplyAlisek
    stíny jsou nádherné ale drahé jinak to jméno stínů je opravdu divné www.alisekblog.blog.cz
  7. / ReplyKáťa
    Dnes jsem si koupila nový lak od Essemce, no a ten název :DDDDD jmenuje se Glorius Aquarius :D občas mě ty názvy fakt dostávaj :D
  8. / ReplyÁďa Zbořilová
    Ahoj lou:) Tohle líčení se ti strašně moc povedlo!! :)) Hnědá+ linky:33 skvělá barva a šmrnc pro podzim:) Lou..ty umíš tak krásné linky!! Já si je dělám taky,ale ještě NIKDY se mi nepovedly tak jako tobě! (je mi 13) :)) fakt! strašně moc se ti to povedlo! Tohle určitě zkusím,až budu mít k dispozici podobné stíny jako ty:))
    • / ReplyGetTheLouk
      Chce to jen cvik, linky se za chvíli povedou jak nic ;)
  9. / Replypetula
    A já si zrovna říkala proč takový divný nadpis:-D divnější název jsem neviděla:-D
  10. / ReplyThe company - LIFE
    Ten název mě vážně pobavil a ty tvoje pihy! Lou jsi vážně úžasná holka :) Zvu Vás na svou giveaway: KLIK
  11. / ReplyTereza
    Už jsem o tom stínu slyšela a rozplývala se nad ním i jiná blogerka, ale nad tím názvem jsem se nepozastavovala ani teď, napřijde mi ani vtipný ani divný (Ale připomíná mi to druh krétské kozy - kri kri :-D ). Já moc názvy odstínů neřeším, vlastně jsem se nepozastavovala ani nad Orgasmem od NARS, nějak to pojmenovat musí :-). Jediné názvy, které mě většinou fakt baví jsou ty od Catrice. Každopádně odstín je to fakt pěkný, mám takové barvy ráda.
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak kértskou kozu neznám. Orgasm je čistě marketingový tah, aby se o tom mluvilo. Spousta ženskejch z toho bude uchcávat blahem, když doma řeknou partnerovi popřípadě u kávy kamarádkám, že si koupila orgasmus. Tohle mě nebere... Navíc, kdyby lidi uměli lépe anglicky, tak je třeba možná víc pohorší/zaujme název Deep Throat ;) Jména řeším, baví mě, když k produktu sedí a když prostě tak nějak utuží můj vztah s tím produktem. Tomuhle se to nepovedlo :( Catrice je právě super - díky tomu si pamatuju většinu názvů od nich - a to se mi hodí ;)
  12. / ReplyLucka
    ty jo! ty jsou bomba! v čr stojí kolem 800, že? celkem pálka, ale do konce týdne už je mám taky! :) jsou fakt bomba! máma miluje hnědou, tak přemýšlím, že jí je koupím k vánocům:) třpití se fakt hodně? :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Třpytí se hezky na sluníčku, bez sluníčko tolik ne. Mám za to, že jsem tyhle stíny ukazovala v Nákupech a Novinkách z Francie ;)
  13. / ReplyEnd
    v jednoduchostí je krása :)
  14. / Replyviennettka
    Mně se náhodou název Gri Gri líbí :-) I ten stín se mi líbí, ale nebyla jsem si úplně jistá, zda ho koupit jen podle swatchů na netu a tak jsem to riskla a doufala, že ho ještě seženu, až se konečně dostanu do Prahy - a taky že ano, v sobotu jsem si ho koupila :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      On se ještě prodává? :-O To je milé překvapení! A spokojenost zatím? Já musím říct, že na běžný nošení je vážně kouzelnej!!!
      • / Lucka
        mají ho i u nás v Olomouci)
  15. / ReplyKatka
    :D článek mě rozesmál, je super napsaný! Once Upon a Time
    • / Replyviennettka
      Taky jsem byla mile překvapená :-) Zatím nevyzkoušeno, přece do něj nemůžu hrábnout štětcem, když jsem ho ještě nenafotila nepoužitý! :-) Ale o víkendu to napravím a příští týden otestuji v akci.
      • / GetTheLouk
        Jooo, typickej bloblém blogerů :D To znám :D
  16. / ReplyLilieta
    Joo, catrice :D "Shade of Grey" mě fakt dostal :D
  17. / ReplyP.
    Ahoj, nevim, jestli si ještě tenhle komentář přečteš, ale narazila jsem zrovna na tenhle tvůj článek a říkala jsem si, že bych ti mohla s tím názvem trochu pomoct ;) Grigri je francouzsky talisman, amulet nebo prostě věc pro štěstí, takže se u chanelu nikdo nezbláznil a nevybral jméno pro stín praštěním pěstí do klávesnice :) Navíc gris je šedá, takže se v tom ještě může skrývat tenhle jazykový vtip. Tak snad ti bude tahle informace k něčemu.
    • / ReplyGetTheLouk
      4tu všechny komentáře! ;) Vtip s gris jsem objevila, ale nepřišel mi natolik "vtipný", k amuletu jsem se nedohledala, ale teď už to dává docela smysl :D
  18. / ReplyHanka
    Ahoj, Lou! Ty stíny od Chanelu jsou přesně to, za co bych snad i těch 800,- Kč, co chtějí u nás v Sephoře, dala :-) Než to ale udělám, chtěla bych se Tě jen zeptat, jestli bys nějak jednoduše mohla srovnat jejich kvalitu s kvalitou strukturou podobných stínů od UD... Díky :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Řekla bych, že jsou si velmi podobné. Možná že Chanel je občas o krapínek míň pigmentovanej, ale míň práší. Ale to je řekla bych skoro až zanedbatelný ;)
      • / Hanka
        Tak je konečně mám! Jsou nádherné a těch peněz za ně opravdu nelituji. Bude-li u nás někdy hořet, nejdřív zachráním děti a manžela a pak hned tento klenot :-) Děkuji za inspiraci a nepřestávej, jde Ti to!!!
      • / GetTheLouk
        No to se nedivím! Gratulace a přeji mnoho hezkých společných dní... samozřejmě i s manželem a dětmi ;) :D

Leave a reply

Your email address will not be published.