Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Urban Anarchy

dm_urbananarchy_01

Anetka mi jako dárek z výletu do New Yorku přivezla tuhle krásku, tuhle městskou anarchii! A ano, byla to láska na první pohled. Sice je docela podobná Hot Plum od Maybelline, ale prostě je to UD, je to moje srdcovka. Kvalitou je také prostě jinde než Maybellinka. Navíc milá Maybellinka se mi rozbila tak, že nejde vytočit z tubičky ven, takže tohle je teď můj novej miláček. Jako jsem minulý rok rozbíjela závěje s Hot Plum, letos asi zavládne anarchie! ;)

dm_urbananarchy_02

Někdy mě některé produkty svádí k tomu se nalíčit převážně jednou značkou. Je to docela výzva, protože asi není značka, od které bych zvládla od makeupu, přes pudr, až po řasenku. Nejblíže k tomu asi má Chanel, ale prostě ne stoprocentně. O to je to pak větší sranda. Tady jsem sáhla po své posledním úlovku od UD, a to po Diamond Dog stínech.

dm_urbananarchy_03

Pro mě to byla na první zamyšlení hodně velká výzva, protože tohle třpytivé štěňátko je kupodivu hodně výrazné a tmavé. Naštěstí mi přijde, že se s rtěnkou netluče, že se spolu docela kamarádí. Pravda, brýle sežerou hodně líčení, zvlášť si vybírá tmavé a třpytivé barvy.

dm_urbananarchy_04

Ale i tak se ukázalo, že štěňátko nepotřebuje žádné pomocníky na očích, žádné křoví, štěně je hlavní hvězdou. Prostě ideální odstín hnědé, který je dostatečně tmavý, aby udělal kouřovou službu při líčení, ale díky třpytkám není nudný a umí oko tvarovat.

dm_urbananarchy_05

Ale tohle nemá být post o štěněti, ale o rtěnce. Vidíte? Ten mazel si mě zkrátka umí získat! Možná až symbolicky zavedl do článku trošku anarchie. O té ale na GetTheLouk určitě ještě uslyšíte, protože vám je podle mě naprosto jasné, že mě zkrátka sbalila. Už na prvním rande, rebelka! Dostala vás taky?

NA SOBĚ MÁM:

Urban Decay Revolution Lipstick (Anarchy) [New York, $22]

Chanel Vitallumiere Aqua (BR20) [Douglas, 1100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

Guerlain Rose Aux Joues Blush Duo (03 Over Rose) [Sephora, 1170]

MAC Extra Dimension Skinfinish (LE: Glamour Daze Collection – Superb) [MAC, 790,-]

Urban Decay Moondust Eyeshadow (Diamond Dog) [Sephora Itálie]

Urban Decay Naked Palette [http://www.hqhair.com]

Lancome Hypnôse Drama Mascara [Lancome, 690,-]

Lak na nehtech: nějaký no name z Francie

BRÝLE: Change me! (www.changeme-brille.de) [Carry optic]

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.
Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects
TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

Comments ( 37 )

  1. / ReplyAdrien
    Veľmi pekná farba, sluší ti to :) a určite to krásne rozžiari tieto upršané dni :)
  2. / ReplyBlondýna
    aaaaaach, tak to je fakt nadhera!
  3. / ReplyMikinka
    Fíííha, to je překrásná barva!
  4. / ReplyJoanna Alarm
    Ta rtěnka vypadá božsky! I když mám pocit že tobě sluší snad každej odstín rtěnky, pravej opak mě :D. Do tohodle ufňukanýho počasí ideální. Taky se snažím u nás v Ostravě rozbít monotonost, ale občas mám pocit, že jsem na to sama :D.
    • / ReplyGetTheLouk
      To mám i já v Pze ;) Nic si z toho nedělej! :D
    • / ReplyMey
      Neboj nejsi... V Ostravě je nás víc než si myslíš... :D
      • / Joanna Alarm
        ale asi pořád málo :D... většinou co vidím na ulicích mě spíš děsí než "zlepšuje" náladu :D
  5. / ReplyNicol
    krásná barvička, sluší ti :)
  6. / ReplySandy
    Skvělý líčení...Taky mi příjde, že se to netluče:) Sluší ti to!
  7. / ReplyMey
    Nedá se jí nepodlehnout! Už jenom to balení je dokonalé.A pak přijde krásné překvapení v podobě barvy.Já takové barvy miluju ale není to pro každého.Alespoň se my odvážné můžeme lišit... :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Já tyhle barvy mám taky moc ráda, umí si mě zkrátka získat jak v létě, tak v zimě - zvlášť v tu dobu se člověk liší :) ;)
  8. / ReplyLenka
    Nedá mi to, musí to napsat. Nesnáším princezny, které prosedí půl dne u zrcadla. Já sama jsem spíš taková ta "drsoňka", ale Ty? Ty jseš naprosto ÚŽASNÁ!!!! Jsi milá, sympatická a umíš. Já se začla kvůli Tobě malovat, mám se víc ráda.. změnila jsi mě. Probudila jsi ve mě opět ženskost, o kterou mě jiní připravili. Děkuji, že jsi!!!!
    • / ReplyGetTheLouk
      Půl dne u zracadla vážně neprosedím :) Né, že byhc na to občas neměla klidně náladu, zvlášť, když zkouším na halloween :) Ale makeup je kouzelný v tom, že umí dodat klidně i na intenzitě tomu "drsoňovství" :) Proto ho tolik miluju! Jsem moc ráda, že moje videa mají tohle kouzlo a něco v nich to umí :) takže já moc děkuju za takovou zprávu, je to asi to nejvíc, co mi někdo může říct, děkuju vážně moc! Moc si toho vážím! ;)
  9. / ReplyKatka
    To je dokonalá barva! Once Upon a Time
  10. / Replyanna
    Ahoj,ze ses perfektni blogerka a mas super liceni neni pochyb.ale nechapu proc si neco neudelas s tema ZLUTYMA ZUBAMA!!!! Je to strasne,udelej s tim neco.ukazujes zarivou krasnou drahou rtenku a k tomu ty zuby,to se nehodi...
    • / ReplyGetTheLouk
      Zlute zuby proste mam :-) No booze :-) Mela jsem je vzdycky a mit budu, tobje proste holt zivot. Nekdo ma krivy nos, ja mam tohle :-)
      • / anna
        Ano,nekdo ma mozna krivy nos,ale nedela to co ty! Ty davas temer kazdy den na blog tve fotky obličeje. Tobe se to mozna libi/nevadi ti to,jenze ti to hrozne razi na tech fotkach
      • / GetTheLouk
        A když má někdo křivý nos, tak se nemůže fotit? :) To mi přijde zvláštní. Nevylučuju, že někdy třeba bělení zkusím, ale zatím mi to nepřijde jako velká překážka. Člověk by se měl cítit dobře ve své kůži a to se já cítím :) To mi přijde asi nejhlavnjěší :)
      • / anna
        Nic se nemeni na tom ze si ale ma oblibena blogerka,kterou sleduji uz neco pres rok a jen tak neprestanu, gl hf:)
      • / GetTheLouk
        Díky moc :) Moc si toho vážím ;)
    • / ReplyLenka
      a já si zrovínka při zkouknutí posledního videa říkala: fííha, ta má tak krásný bílý zuby!;-) každej to asi vidí jinak.
      • / Tereza
        Mě se tvoje zuby líbí ;) neznám nikoho kdo by měl přirozeně bílé zuby jak z reklamy na Colgate... a navíc, podle mě je bělení děsně nezdravé a poškozuje zubní sklovinu. Ale zpátky k make upu! Ta růžová je skvělá a děsně ti sluší :) Hrozně mě baví tvoje články a videa. Jen tak dál Lou, jen tak dál..
      • / GetTheLouk
        Díky staršně moc :)
    • / ReplyJitka
      Anno, jsi barvoslepa? Zlute zuby vypadaji fakt jinak. Co budes vytykat priste, malo modre oci, velke zuby, velke usi, prilis kratke nebo naopak dlouhe vlasy? Opravdu povrchni komentar!
  11. / ReplyEll
    To je krása, to je krása, to je krása! Ta rtěnka je dokonalá :3
  12. / ReplyKatunka:D
    moc pěkná rtěnka! Krásná barva...já jen že podobnou máš na sobě na fotce na hlavičce webu..:D
    • / ReplyGetTheLouk
      Jako v logu? Jj, mam rada tyhle odstiny ;-)
  13. / ReplyAdel
    Zrovna dneska jsem hledala takovouhle barvu, protože je prostě totálně BOŽÍ! Fakt úžo! :D I když si stejně myslím, že mě by asi moc nesedla..
  14. / ReplyMisa
    Krasna barva, chtela bych se zeptat jestli nemas zkusenost s touhle (nebo podobnou) barvou od nejake levnejsi znacky? Rada bych ji taky vyzkousela, ale nejsem si jista, jak moc ji unosim, tak ji nechci hned kupovat za velky penize. Moc dik :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Prakticky stejná je ta Hot Plum od Maybelline ;)
  15. / ReplyMichaela
    Ta barva je krásná, ale já osobně bych se bála vzít na sebe ANYTHING ELSE blog
  16. / ReplyKejt
    Nádhera! To je přesně to, co se teď snažím nosit já, jen sjednotit pleť, trošku řasenky a trošku tvářenky a nějaká podobná bomba na rty! Já používám Maybelline Color Sensational v odstínu Vivid Rose a jsem s ní moc spokojená:)
  17. / ReplyVerča
    rtěnka překrásná!!! zmínka o brýlích mě zaujala. Nechtěla bys někdy udělat video/článek o líčení, které se nejvíc hodí k brýlím podle tebe? Patřím k obrýleným a za trošku inspirace bych vraždila! :D díky :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Zmínek bude ještě víc ;) Na brýle určitě plánuju video :)
  18. / Replytereza
    ahoj lou ta rtěnka je super !!!!! :-D
  19. / Replykarol russova
    ta rtenka to má na sobě napsané :"jsem ta nejuzasnejsi rtenka na světě mne musis mit!".
  20. / ReplyJitka
    No tak ja uz tu svoji znacku, kterou si vytvarim komplet make-up nasla, nic lepsiho jsem nepoznala. Obcas sice neodolam a koupim neco jineho, abych nemela uplne zuzene obzory, ale zatim me nic jineho nepresvedcilo. Jmeno nereknu, pac byste me tu sezraly:-) nicmene na UD se chystam, diky tobe Lou:-) musim te zas pochvalit, tak mlada a taaak sikovna!

Leave a reply

Your email address will not be published.