Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Líčení do Školy / Back To School Makeup Tutorial

backtoschool2013_tut_01

Ranní spěch je asi ta největší potvora, kterou běžně denně potkáte. Bojuje se s ní těžko, ale dá se porazit. Já mám pro vás právě pár tipů na to, jak s ní zatočit a ještě na konci vypadat skvěle! Já to taky zvládla, a to při čtyřicetistupňovém horku. Takže pojďte si ráno zařvat “Jsem machr!“ ;)

PS: Neptejte se na produkty, které se ve videu objevují jako křoví.

POUŽITÉ PRODUKTY:
Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]
Maybelline Color Tatto 24 Hr (65 Pink Gold) [Francie]
MAC Select Moisturecover Concealer (NW15) [MAC]
Catrice Eyeshadow (spectaculART PURE CHROME Collection) (04 Artfully Lustrous) [Rossman, 80,-]
Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]
Essence Sun Club Allover Shimmer (Blondes) [DM]
Essence Sun Club Glamour To Go Eyeshadow (02 Long Beach) [DM]
NYX Blush (Dusty Rose) [http://cherryculture.com/]
Rimmel ScandaylEyes Flex Mascara [DM, 179,-] *
Maybelline Color Whisper (220 Lust For Blush) [Rossmann]

NA SOBĚ MÁM:
Kraťasy: Mohito
Tričko: Lidl
Lak: Orly – La Vida Loca

ŠTĚTCE:
Růžové: Sigma [http://www.sigmabeauty.com, $100]
Černé: Sedona Lace [http://www.sedonalace.com, $90]
Bílorůžové: Rakouská Bipa
Štětec na linky s dřevěným držátkem: Bobbi Brown Ultra Fine Eye Liner Brush [Douglas, 800,-]
Růžový s šedými štětinami: Real Techniques Settin Brush [http://www.hqhair.com]
Černý zkosený štětec na tvářenku: Marionnaud
Stříbrný krátký chlupatý štětec: Sigma [http://www.sigmabeauty.com]
Celý černý chlupáč: Illamasqua [http://www.illamasqua.com]

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.
Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

FACEBOOK: http://www.facebook.com/GetTheLouk
INSTAGRAM: GetTheLouk
KEEK: GetTheLouk (http://www.keek.com/Getthelouk)

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects
TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

Comments ( 36 )

  1. / ReplyDaysy
    Vypadá to hezky.
  2. / ReplyEllie
    Skvelé, jednoduché líčenie :) Do školy presne ako stvorené! Ja sa do školy líčim podobne, rozjasním oči svetlým tieňom, trochu prehlbim v záhybu, občas trochu hnedej ceruzky, riasenka a oči mám hotové :) Na tvár si dám iba korektor, lícenku a občas trochu rozjasňovača. Niekedy je menej viac, hlavne v škole :D :) Väčšina mojich spolužiačok má 100 kilov oranžového nerozotreného makeupu, čierne oči orámované ako panda, vytrhané a divne nakreslené obočie ceruzkou, ktorá vôbec nesedí k im odtieňu vlasov, perleťový alebo červený rúž... niečo strašné! :D vyzerá to komicky a hrozne, ale im to príde zrejme strašne cool :D Inak ten farebný gél na obočie vyzerá super, zaujal ma :) Vyzerá to prirodzene a jednoducho :) Práve som zahiadla novinku od Benefitu gimme brow. http://www.sephora.com/product/productDetail.jsp?keyword=BENEFIT%20COSMETICS%20Gimme%20Brow%20P379986&skuId=1539246&productId=P379986&_requestid=7987 vyzerá, že bude dosť farbiť, len neviem aký odtieň. Mám stredne hnedé vlasy, doporučila by si mi ten tmavší či bledší?
    • / ReplyGetTheLouk
      Vždycky bych radši sáhla po světlejším. Ale to je moje osobní preference :) Jinak - jen holky nech, ať si nosí, co chtějí, ony se pak budou smát až si za pár let prohlídnou školní fotku ;)
  3. / ReplyMaki
    První věc co jsem si řekla bylo "super tričko". Návod je celkově fajn když člověk moc nestíhá a to nejen po ránu, když musí do školy. Jo a strašně mě rozesmálo to pidi pižlátko co si s ním stínovala oko. Oproti normálním štětcům to vypadalo opravdu vtipně :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Ono to s ním taky extra moc nejde... V rámci ušetření času bych vzala normální štětec. V rámci ušetření peněz a toho, že na mě budou zase všichni hejkat, že to je sice hezký, ale tohle si dovolit nemůžou, jsem sáhla po tomhle :D
  4. / ReplyTomáš Němec
    Supermegaboží!! Miluju ty tutorialy ala minifilm. Jediné co se mi na videu nelíbilo je slovo škola :P příjde to jenom mě nebo to léto ani nezačalo a už končí? Je to jako včera kdy jsem řekl... Za týden budou prázdniny... Ted je to .. Za týden končí prázdniny. Jinak ( zdá se mi to nebo slovo jinak použiju vždy :) ) líčení je krásné a rychlé... Takhle si přispíš a ještě vypadáš užasně! Tom
    • / ReplyGetTheLouk
      No utelko to jako voda! :( Je to strašný :( A díky moc! :)
  5. / ReplyKatunka:D
    lehké rychlé a pěkné:D na ráno jako stvořené! DK
  6. / ReplyKatka
    hlasitě závidím! :D taky bych chtěla si nemuset dávat make up
  7. / Replysl. Jahodová
    Myslím si, že je to do školy naprosto dostačující. Ráno většinou stejně nic jiného nestíhám. Někdy bych ráda vyzkoušela všude propagované Color Tattoo, ale pořád nemůžu najít nějaký univerzální odstín, který by mi hezky sjednotil a projasnil víčko. V těch hnědých tónech vypadám ještě unavenější a v té růžové to taky není žádný výhra :(
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak to já si stojím za tím, že hnědý a růžový jsou zrovna ty dva, tkeré může prakticky každej a udělají na něm perfektní službu ;)
  8. / ReplyKatka
    Skvělé, rychlé líčení! Když je někdo takhle nalíčený, přijde mi mnohem víc upravenější, než když sice stráví před zrcadlem fůru času, ale pak má černě orámované oči a zbytečnou vrstvu makeupu. Jinak mám moc ráda styl, jakým točíš tutoriály a vždycky se na ně těším :-) http://onceuponatimeside.blogspot.cz/
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak každý má holt jiný vkus :) Ale díky moc :)
  9. / ReplyLucy Enne
    Opět super, akorát jsi mi připomněla, že zase pomalu začíná škola..já sice teď už vstávám do práce, ale nemusím každý den. Naštěstí na vysoké se začíná později, takže druhého září můžu s klidem spát do kolikati budu chtít ;D
  10. / ReplyVanda
    Rychlé, jednoduché , pékné....už dnes to mám na sobě :)
  11. / ReplyEll
    V jednoduchosti je krása :3 a obdivuji tě za to, že jsi zvládla použít ten štěteček z paletky! :D Mě přijde hrozně měkký a stíny skoro nenabere (když už si dám tu práci a stíny použiji, tak chci aby šly aspoň trochu vidět) :/
    • / ReplyGetTheLouk
      Štěteček je totálně na prd! :/ Ale co, zkusit se má vše ;)
  12. / ReplyAdrien
    Super líčenie :) jednoduché, a úplne svieže. Myslím že v najbližšej dobe určite na niečo použijem, ale pridám aj linky ;) Adrien
  13. / ReplyIvana
    Na to, kolik jsi toho na sebe naplácala, výsledek teda nic moc..lepší by bylo jít nenamalovaná:)) Některé komentáře jsou fakt vtipné. Když chci ráno všechno stihnout, holt si přivstanu. To žádnou z vás ještě nenapadlo?
  14. / ReplyBarča
    Taky ten Essence "rozjasňovač" Sun Club blonde používáš jako bronzer? Mě hrozně pobavilo, že to jako má mít funkci rozjasňující i když i ten světlejší je moc tmavý :D Bronzuje ale hezky :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Rozjaňovač? To si dělají srandu? To ani někde u rovníku, ne? XDD
  15. / ReplyKerol
    Paráda! Je fajn, že čas od času připomeneš, že make-up není potřeba každý den a někdy (především ve spěchu a u mladých lidí) stačí málo na to, aby se vykouzlil hezký, přirozený, veselý, školní look. :) Moc se mi to líbí. Jinak Color Tattoo doma ještě pořád nemám, ale musím si už nějakou tu barvičku pořídit..vidím to na tu růžovou a hnědou. Teď se vyloženě vyžívám v takových zemitých, spíš teplých barvách, takových těch přirozených :) Tak doufám, že k září se budou skvěle hodit. :)
  16. / ReplyÁďa Zbořilová
    Pěkné,jednoduché:)) Takhle to do školy vždycky dělám a dělala jsem:) ;) někdy si dám stíny,někdy ne..někdy linky:)) já to většinou stíhám:DD někdy né,ale :D nevadí... Jinak sluší ti to:)
  17. / ReplyAnnie
    To si natáčela ve Francii na dovolený??
    • / ReplyGetTheLouk
      Ne :D
  18. / ReplyRiven
    Lou tvoje videa mám hrozně moc ráda a na konkrétně tohle video sem se hrozně těšila, bohužel tohle mi nějak nesedlo a to z minulého roku se mi líbilo víc, možná je to jenom tou změnou prostředí. Každopádně i přesto to líčení musím pochválit, líbí se mi, že používáš například štěteček z paletky, ikdyž to muselo být peklo na zemi! :D Nebo že nepoužiješ makeup, protože mi přijde zbytečné, když si v těchhle vedrech dokonalou pleť mladé slečny zatěžují makeupy. No a poslední pochvala je za používání cenově dostupných věcí z drogérie. A Lou? Jsi machr! :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Štěteček byl trošku peklo, rozhodně práci neusnadnil a přitom o to mělo jít :D Ale zase přesně, jak říkáš - byla snaha použít vše jednoduše a dostupně :) Protože i tak to jde, nemusí mít každý tunu drahé kosmetiky, vůbec! ;) Riven? Díky! Ty určitě každé ráno taky ;) :D
  19. / ReplyMichaelaGaz
    Páči sa mi, že si vybrala cenovo veľmi dostupné produkty :) aj za málo peňazí je veľa muziky, ako možme vidieť tu :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně tak! Toho jsem ale byla vždycky zastáncem :) Tak snad video aspoň trošku inspirovalo :)
  20. / ReplyVsisperova@seznam.cz
    Ahoj, moc to nesouvisí s videem, ale chci se tě zeptat: máš doma nějakého mazlíčka? Jestli ano nechtěla bys natočit tag o mazlíkovi jaký točila naposledy třeba petralovelyhair? Moc by mne to zajímalo :)
  21. / ReplyVanda
    Ahoj, chci se tě zeptat jestli bys nechtěla natočit video se svým domácím mazlíčkem, jestli nějakého máš? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Mám u rodičů tři psy, ale video neplánuju :)
  22. / ReplyMaky H.
    Je to super krásný určitě vyzkousim az pujdu do skoly díky za inspiraci jsi skvělá mám té hrozne rada :)
  23. / Replyilovemakeup
    Video jsi natočila pěkně, ale do toho stínování bych v tomto případě asi nešla:) Zvolila bych jen nějaký stín nebo tužku na víčko a hotovo.
  24. / Replyvillette
    Ahoj Lou, mela bych dotaz k tomu doporuceni, ze se ma do vnitrniho koutku oka dat svetly stin pro projasneni a rozzareni pohledu. Pokazde kdyz to vyzkousim, tak mam pocit, ze mi to desne zvyrazni kruhy pod ocima. V liceni jsem zacatecnik, takze je pravdepodobne, ze delam nekde chybu - mozna je ten stin moc svetly stin, mozna ho nanasim moc nebo malo. Nemas, prosim, nejaky tip nebo radu, jak tomu zabranit? Diky.
    • / ReplyGetTheLouk
      Upřímně, nevím, to je možná jen pocitově. Nebo možná spíš kruhy pod očima máš a nezakrýváš je korektorem, pak se to možná může dít, ale jinak upřímně nevím :)

Leave a reply

Your email address will not be published.