Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

If Peacock and Butterfly had kids..

pecockbutterfly_01

Ne, že by přesně z téhle věty vzniklo tohle líčení. Ale když jsem se dívala na fotky, které nakonec vůbec nevyšly tak, jak jsem původně chtěla, tohle bylo to, co se mi honilo hlavou. Kdyby se pávi skřížili s motýlama, nějak takhle by vypadaly jejich malé ratolesti. Byla by to určitě ta nejkrásnější stvoření na světě.

pecockbutterfly_03

Určitě se vám v hlavě honí: „Už tě vidím, jak tohle nosíš ven, holka!“ Nosila bych. Ještě jsem to nestihla, ale nějak mám občas nutkání nosit ven takovéhle blázniviny. Ne jen kouřovky. Proč? Proč bych si na párty nemohla vzít něco jako je tohle? Že budu za blázna? A kdo je ten soudce, který říká, že tohle už je moc?

pecockbutterfly_04

Každý jsme svůj soudce a já si tohle občas prostě dovolím. Nikoho nepohoršuju, nepropaguju nic jako je násilí nebo veřejná nahota. Je to jen troška očních linek. Nic víc. Ale spousta lidí se přes to nepřenese. Lidé kolem mě jsou zvyklí. Občas utrousí vtipnou poznámku, ale bez toho by to asi nebylo ono :)

pecockbutterfly_02

Asi by to ani nebylo ono, kdyby okolí tolik nekoukalo, nesoudilo, neodsuzovalo. Co by na tom bylo tak vyjímečného? Asi i to zkrátka patří k bláznivému líčení. Proč by člověk nosil červenou rtěnku, než aby zaujmul? Alespoň z části. Stejně je to asi i s tímhle, jen zaujímací-cílová skupina je větší. Zatím je líčení ve skříni, ale už brzo si něco podobného obléknu.

Comments ( 41 )

  1. / ReplyBlondýna
    wow! uasne! tohle musim zkusit...
  2. / ReplyLeňule :)
    Je to nádherné!!! :) Nemyslím si, že by to bylo bláznivé líčení, řekla bych že je to kreativní nebo umělecké líčení!!!:) A Tobě to moc sluší!!! ;)
  3. / ReplyPapi Lapi
    Je to úplne úžasné! :-) Podľa mňa to ani nie je moc (možno keď zavrieš oko, ale ako často to robíš v bežný deň?)..A tie farby dokopy tiež nie sú nejako extrémne extravagantné, aspoň na mňa nie :-) Keď po ulici behá kopec ľudí s veľkými čiernymi/farebnými fľakmi (tieňmi) po ulici, prečo nie toto, čo nejako vyzerá :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :)
  4. / ReplyApple pie
    Tako to je naprosto boží! ^-^
  5. / Replysabinee15
    Ahoj Lou, velmi výstižný název! Škoda jen, že díky dnes naprosto zbytečným kecům a předsudkům cizích lidí je článek o tom a ne o rozplývání se, jaká je to nádhera. A že tedy opravdu je! Velice povedené :)
  6. / Replyladuka
    To je nádhera ♥
  7. / ReplyBrunette* | segmento.blog.cz
    Strašne moc ti to sluší! A rozhodne prečo by si to nemohla brať von? Ako fakt ma takýto ľudia rozčulujú, keď človek neslýva s davom, tak ho odcudzujú ako nejakého vraha. Prečo by človek nemohol chodiť namaľavaný a oblečený ako sa mu páči. fakt nechápem týchto ľudí?
  8. / ReplyMaki
    Woooow tak tohle líčení mě opravdu dostalo :-) Nááádhera :-) Já nevím jak ty, ale já bych to nosila ven klidně :-D Ty barvy k sobě nádherně ladí a kdo říká, že linky musí jen kopírovat oční víčko? Kdybychom se pořád dívali na to, co je podle někoho "normální" tak žijeme ve středověku!!! A nosit neustále jen kouřovky je přece nuda :-P
  9. / ReplyTerrka
    úžasně nádherný! Já bych si to možná asi taky na sebe vzala :) nedávno (na domácí party) jsem na sobě měla tvoje linky podle videa silvestrovská geometrie (tedy bez toho předního ocásku) a sklidilo to úspěch :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jé, to jsem moc ráda! :)
  10. / ReplyTerka
    To je nádhera :D Hnedka když bude nějaká příležitost líčení určitě vyzkouším :)
  11. / Replynuf
    Krásné, Lou. Na párty naprosto akorát. Škoda, že víc žen nenosí různá zajímavá líčení, hlavně na akce. Kolem sebe vidím stále jen černé linky a bezbarvý lesk.
  12. / ReplyBára
    WOW! Fakt nádhera.Klaním se ti ;)
  13. / ReplyKlára
    Tak tohle je fakt bomba!
  14. / ReplyAdel
    Asi sem se právě beznadějně zamilovala :O prostě úžasnej look, tobě strašně sluší a já mám strašný nutkání to vyzkoušet :) a ten název je více než výstižnej :) Prostě perfektní a ani ne moc extravagantní. pořád se dá vymyslet něco bláznivějšího ;) Tohle je prostě super!!!
  15. / ReplyPavlína
    Úžasný, škoda, že tohle neumím. Já bych to klidně nosila, pak by se mi určitě všichni dívali do očí. Opravdu krása.
  16. / ReplyVerča
    ta barva přes celé víčko!!!!!!bože můj ♥♥♥ jaký je to stín prosimtě? musim ho mít :D
    • / ReplyGetTheLouk
      Líčení jsem dělala v půlce léta a článek někdy na konci, takže už vážně moc nevím, ale tipuju to na Sleek i Candy paletku ;)
  17. / ReplyNielaD
    ahoj:-) jednim slovem tito pavíli by se zapsali na žebříček nejkrásnějších zvířat hned za kolíbříky ledňàčky a mořské sasanky. K tomu co už je moc v české republice se bohužel neodpouští dvě věci a to úspěch jakýkoliv a jinakost kdo ční z davu ten musí zaplatit nejmíň dvojitou cenu. A ty máš obojí... o jinakosti toho vím dost.... Tohle ustojí jen silná persona. A jak jsem psala o neochozenosti tak tohle je přesně to co jsem tím měla na mysli. Já hledám způsob jak napodobit holubí krk takový ten měňavy vím přesně kam k čemu, ale zatím jsem nenašla ty pravé stíny s kterými to bude ono. Jdu zas do pelechu na nový rok jsem lehla a je mi tak zle že jsem ráda za každou minutu kdy můžu ležet. Naštěstí jsou mí chlapi sehraní a zvládneme vše.
    • / ReplyGetTheLouk
      Ó, děkuju moc :) Holubí krk mě napadá z hlavy - Chanel Gri Gri, bohužel limitka :( A trošku Urban Decay Mushroom... A nebo zkus vrstvit no... Ale mushroom si vygoogli, zvlláštní šedo-hnědá barva s bílým třpytem, brzo se tu obejví, neboj ;) No já tohle měla před novým rokem, tak se drž a pořádně se vylež ;)
  18. / ReplyDidi
    Tobě sluší úplně všechno Lou!
  19. / ReplyKaty
    toto je mega krásne! :O :)
  20. / ReplyLe Mia
    Naprostá nádhera! Jaké oční stíny jsi použila? :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tyhle fotky jsou staré z půlky léta a článek někdy z konce, takže nevím :D Ale tipuju Sleek i Candy :)
  21. / ReplyMarkét
    Ááá, ta modrá. :) Je to krásné, chtělo to hodně trpělivosti? Vypadá to i celkem složitě, ale myslím si, že pro Tebe už nic moc náročného. :) Jinak potkat takové líčení na ulici, nemyslím si, že by to bylo nevhodné nebo i nějak extra zvláštní, jen bych cítila respekt za úžasný nápad. :)
    • / ReplyGetTheLouk
      No chtělo, hlavně na ty linky :) Ale zas tak těžké to není :) A díky moc :)
  22. / ReplyNatalie
    Tyjo, kdyz jsem se na to podívala úplně mi to připomělo léto. Je to úžasné. Já mám nějaké divné oči nebo co. Nějak mi takové nádhery na nich nejdou vytvořit. Jinak ti chci poděkovat jak si mi otevřela oči ,co se týká líčení. Jsi pro mě něco jako receptář,vždycky u tebe hledám něco ,co bych si dala. Možná je to divné přirovnání, ale..:D těším se na další video:))
    • / ReplyGetTheLouk
      Divné oči určitě nemáš ;) Možná jen bude potřeba trošku jinak poskládat stíny vedle / nad sebe, ale to vymakáš s časem, neboj se ;) Děkuju moc, to je pro mě velká poklona, já mám takhle kuchařky totiž - inspiruju se, nevařím podle nich, ale díky nic si ve finále dám něco dobrého :)
  23. / ReplyAnnie
    Nádhera!! Jsi strašně mooooooooooc šikovná!!
  24. / ReplyMartina
    Já bych tohle líčení nosila klidně i během dne. Když se člověku něco líbí tak proč by ne? Ale je fakt, že na důležitou schůzi bych se takhle nenalíčila :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak na schůzi asi ne, ale jinak na den já určitě jo :)
  25. / ReplyPetra
    WOW! To je úplne super! Keby som ťa tak stretla na ulici, určite by som sa za tebou obzrela, no nie v negatívnom zmysle, ale s úžasom. Fakt krásne!
  26. / ReplyJanča
    Já osobně tyrkysovou barvu bych na sobě nesnesla, ale tobě moc sluší, to se musí nechat :D .. a myslím, že i ta to líčení dělá tak trochu bláznivější než samo o sobě je i když třeba k tyrkysovým šatůmna párty, proč ne :) .. ale zkombinovat to s nějakou moka .. nebo šedou .. tak je to podle mě úžasné líčení i na denní nošení :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně tak! Já bych to nosila v klidu kamkoli :D
  27. / ReplyJana
    dobrý večer.. tak tohle líčení je naprostá nádhera. Vždycky se najde někdo, kdo bude soudit, kašlete na to.. a můžu Vám říct jedno. Za pár měsíců mi bude čtyřicet a tohle umět, tak to nosím ven i normálně:-))
    • / ReplyGetTheLouk
      Tak to má být ;)
  28. / ReplyLucy
    Moc výrazný líčení většinou nemusím, ale toto je vážně nádhera :) Muselo to dát ohromnou práci.
  29. / ReplyJosefina Mrnková
    Toto líčení nevím proč mi připomíná nádherného motýla, který právě poprvé vylétl ze své kukly. Krásný nádherný motýl. Škoda jen že je tak málo příležitostí se takhle nalíčit. A rovnou jdu na otázku. Šlo by ukázat i toto líčení v nějakém Videu. A pokud už je poprosím o odkaz. Děkuji předem. J
    • / ReplyGetTheLouk
      Líčení jsem netočila, ale je možné, že ho zase někdy provětrám, tak se třeba někde objeví ;)
  30. / ReplyNei
    Nádhera! Tohle je prostě krásné umělecké líčení, mám k tomu blízko, takže já bych si to klidně vzala i do práce, whatever. Moc pěkné barvy, provedení, zkrátka všechno :) palec nahoru!

Leave a reply

Your email address will not be published.