Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Boring Brownie

dm_boringbrownie_01

I já občas zabřednu do nudných hnědých vod. Ve dny, kdy spěchám a vrcholně se mi nechce se malovat, ale společenská situace vyžaduje upraveného reprezentativního člověka, to dopadá takhle. Prostě jen hnědá, lehce do tvaru a linka.  Většinou podobné looky doplním barevnou spodní linkou, velkým ocáskem, mega třpytivým vnitřním koutkem nebo třeba aspoň burgundy v důlku či tak něco.

dm_boringbrownie_02

Ale podobné dny jako tenhle je to čistě o robotické rutině. Nanáčení stínů, které mi zrovna padnou pod ruku, to, co je nejblíž. Nic víc. A to jsou dny, kdy mě to nebaví. Tohle přesně líčení být nemá. Líčení má být zábava, vyjádření nálady, kreativity ale i schopností a osobního stylu. Tohle prostě jen není můj styl.

dm_boringbrownie_03

Neříkám, že nemám dny, kdy bronzové color tattoo a řasenka nejsou nejlepšími kamarády. Ale jsou úmyslně. Sahám po nich s cílem mít krásná jednoduchá bronzová víčka. Ne protože mi tam padne ruka a vlastně až u zracdla v předsíni při obouvání bot zjistím, co přesně jsem si na ten obličej vlastně dala.

„Jo, není to blbý, ale je to prostě jen rutina.“, ozve se místností. A to prostě makeup nikdy být nesmí, že jo?

PRODUKTY, KTERÉ JSEM POUŽILA:

Chanel Vitallumiere Aqua (BR20) [Douglas, 1100,-]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

NARS Illuminator (Copacabana) [Sephora]

Urban Decay Primer Potion [http://hqhair.com]

NYC HD Color Quattro Eye Shadow (815 Best Of Broadway) [Rossmann, 66,-]

Eyeko Mini Skinny Liquid Eyeliner (Black) [http://www.eyeko.com]

Rimmel ScandaylEyes Flex Mascara [DM, 179,-] *

 

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.
Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

 

PROGRAM, VE KTERÉM STŘÍHÁM VIDEA: VideoPad, Adobe After Effects
TOČÍM NA: Canon PowerShor SX30 IS

Comments ( 20 )

  1. / ReplyGia
    Občas nechceme být tím, kým jsme a někdy zase chceme být tím, kým nejsme. Život je krásný a krása k němu patří :-) Líčení je krásné, jednoduché a dovoluje ti pro ten určitý den vydechnout. Nechat si svoje malé tajemství jen a jen pro sebe...
    • / ReplyGetTheLouk
      Krásná úvaha a je to pravda :) To na líčení miluju. Vyjádřit náladu, klidně i náladu na nic :D
  2. / ReplyTerka
    Pěkné líčení :D zrovna mám dneska na sobě podobné , akorát nemám černou linku a máš pravdu je to takové univerzální líčení , které je takové univerzální , když se nechce nic vymýšlet :D
  3. / ReplyTomáš Němec
    Naprosto ti rozumím! Když se nechce tak se nechce! Nedávno jsem měl to samé... Vzal jsem si černé kalhoty, černe tričko, černou vestu a černé boty... A jelikož mé kruhy pod očima byly příšerný ,tak jsem to zakryl černýma brýlema :) prostě se mi tak nechtělo přemýšlet nad tím jaká barva a co k čemu, že jsem to vyřešil takhle... Ale naopad mám dny, kdy si oblečení vybírám i 2-3 hodiny :) záleží na náladě... :) Jinak tohle líčení ti taky sekne ... to je jasné :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně! Nesmí se to lámat přes koleno - to se pak prostě pozná :)
  4. / ReplyBlondýna
    krasne, vubec ne nudne! Skvele provedena klasika....
  5. / ReplyVanda
    Umíš úplně dokonalou linku! :o
    • / ReplyGetTheLouk
      :D Díky, ale je to jen a jen cvik :)
  6. / ReplyKatunka:D
    máš pravdu:D líčení je sranda a ne povinost...když nemám náladu vezmu si jen korektor řasenku a udělám si jednoduchou linku... co víc ne?
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně tak!
  7. / ReplyKatka
    Nádhera,hlavně na té první fotce to vypadá úžasně http://onceuponatimeside.blogspot.cz/
  8. / Replywerca.gorlichová
    Mě taky líčení moc baví, stejně jako ty ráda experimentuji, ale někdy je to pro mě taky jen rutina. Ted jsem šla v neděli v tom hnusném počasí od 17 hodin do práce. Nikam se mi nechtělo, natož se nějak upravovat, ale když jde člověk mezi lidi...
  9. / ReplyKate
    I když z toho nemáš ten správný pocit, stejně to v tvém provedení vypadá super. Mě taky někdy přepadají podobné stavy nechuti cokoli dělat, většinou když vstávám ještě za tmy do školy, venku déšť a nevlídno...
    • / ReplyGetTheLouk
      Jo, tyhle dny znám. To pak jistí korektor a řasenka a čau :D
  10. / ReplyAdrien
    Myslím, že vôbec nie je "boring" ;) opäť si s obyčajnou hnedou vykúzlila nádherné, elegantné líčenie, ktoré sa hodi na akúkoľvek príležitosť. Určite niekedy použijem. :) Adrien
  11. / ReplyTerka
    Lou prosímtě mám na tebe dotaz ohledně Milána :) Když ste se tam s holkama koukaly, viděly jste tam obchod Michaela Korse? Děkuji :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Myslím, že ne, ale na našem letišti je, malý, ale je :)
  12. / Replyilovemakeup
    Jojo, to moc dobře znám, ty jsi alespoň sáhla po krásných CT, já sáhnu pouze po béžové BeYu tužce, řasenka a hotovo. Tohle přeci jen vypadá hezky, není to zas tak nudné:)
  13. / Replycatharina
    K tvému blogu jsem se dostala přes tvá videa, která mi že začátku přišla malinko stupidni, pak jsem si ale přečetla nějake tvé články a zjistila jsem, že mají hlavu a patu a hlavně prosazují určitý názor, což se o většině podobných blogu říct nedá. Jsi fakt dobrá, pises kreativne, mám to tu moc rada.
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :)

Leave a reply

Your email address will not be published.