Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Dnešní Makeup: Neutral With A Twist

dm_neutralwithtwist_01

Znáte to, máte někam vyrazit, strašně se těšíte, ale kreativita jako by se zrovna šla někam vyvenčit. „Výborně! A co já teď vymyslím?“, ozve se pozvdech pokojem. Člověk tak nějak znechucen tedy sahá po líčidlech a hlavnou se mu honí:

S očima se ještě nejak poperu, klasické jemné líčení s linkou a troškou třpytek nikdy neurazí, že?

Makeup máme, korektor a pudr taky, takže tvářenka, něco jednoduchýho. Kamelová? Jo, to bude fajn, funguje i jako rozjasňovač.

Á! Rozjasňovač, ten bude fajn!

Řasenka! Sakra! Málem už zas! Jít ven bez řasenky, co jsem celá já!

Rozjasňovač jsem říkala, že? Ten bude fajn! Jo, já ho už dávala? Tak ještě trošku.

Rty! Probudíme to!

Probudit? Jasně ještě trošku rozjasňovače!

dm_neutralwithtwist_02

A tak sedím u stolu, na prstě kapku Copacabany od NARSu, na tvářích Chanelí rozjasňovač. Dvakrát! :D Co já teď s tím? No, vyhodit to? To snad ne! Taková škoda! Hmm, tak jo, šup s ním na rty! Ani byste nevěřili, jak nádherný efetk to udělá! Hezky do středu rtů krapet perleti a rty jsou zase o jeden level výš, sťavnatější, letnější.

dm_neutralwithtwist_03

A co k tomu stačilo? Troška nepozornosti, kreativita se neodešla vyvenčit, stála za rohem a číhala na vás! Zkrátka nikdy nevíte, kdy nastane právě tahle chvíle. :)

dm_neutralwithtwist_04

Trošička rozjasňovače – a přitom je to taková hloupůstka! Tohle mě na makeupu mimo jiné baví – radování se z malých věcí, z drobností, které vám umí zpříjemnit ale celý den. Stala se vám někdy nějaká „nehoda“, která nakonec vyústila ve skvělý výsledek?

POUŽITÉ PRODUKTY:

Rimmel Match Perfection (100 Ivory) [DM, 249,- (spolu s Rimmel Fix & Perfect Pro Primer)]

Catrice Camouflage Cream (020 Light Beige) [Rossmann, 100,-]

NYC Smooth Skin Pressed Face Powder (701A Translucent) [Rossmann, 89,-]

Alverde Tinted Brow Gel (01 Blond) [DM]

Catrice Eye Brow Stylist (020 – Date with Ash-ton) [Rossmann, 99,-]

NARS Blush (Madly) [Sephora, 890,-]

NARS Illuminator (Copacabana) [Sephora]

Chanel Illuminating Powder (LE: Spring Collection 2013) [€54]

Dermacol Moon Touch Mousse Eyeshadow (02) [Shlecker, 130,-]

Kiko Colour Spehere Duo Eyeshadow (208) [Kiko Itálie, € 6,90]

Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24h (01 Black) [DM]

Chanel Infinte Length and Curl Mascara (10 Deep Black) [Douglas, 889,-]

Maybelline Color Sensational (906 Hot Plum) [DM, 129,-]

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek.
Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Obchody uvedené v závorkách jsou ve většině případů obchody, kde jsem kosmetiku pořídila já, nemusí to být jediný nebo nejlevnější obchod, kde se dá kosmetika pořídit.

Zkratka „LE“ v kulaté závorce znamená Limitovaná Edice. Tím pádem bylo zboží nějaké kolekce k dostání po omezenou dobu, je tedy možné, že v současné době už nebude k dostání.

* Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem (ten je následně uveden v hranaté závorce u produktu). To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Produkty neoznačené hvězdičkou jsem si pořídila já sama ze své hlavy a za své peníze.

Comments ( 39 )

  1. / ReplyPeťa
    Tak tady ti to neuvěřitelně sluší! (jako všude) Ta rtěnka ti sluší a s kombinací účesu je to bomba!
  2. / ReplyEll Jones
    Super, tohle by mě ani náhodou nenapadlo! Já jsem si jednou dala tmavší růžovou rtěnku na horní ret, pak jsem ji odložila na na spodní ret jsem si dala rtěnku o něco světlejší. Ale dopadlo to hezky.
    • / ReplyGetTheLouk
      Jojo, to se často dělá, rty to hezky nafoukne :)
      • / mája
        kolikrat ja sem se snazila o neco podobnyho :D ale nikdy to tak nedopadlo :( bohuzel jsem teprve zacatecnik a samozdrejme to chce svuj cas :) ta rtenka je opravdu nadherna :) cele je to nadherne :)
      • / GetTheLouk
        Chce to jen a jen cvik, neboj se ;) Ono tu půjde za chvíli jak po másle :)
  3. / ReplyTomáš Němec
    Páni!!!! Hned jak jsem to viděl jsem si řekl : "Co to má na rtech?? Je to uplně nádherný!!! " a pak si přečtu a on je to Chanel s Narsem :) no nádhera! Není prostě vůbec co dodat :)a jak to dělá ten lesk do fialova? WoooW!! zase jsi to něčím zoriginálnila ( pokud tohle slovo vůbec existuje :) ) opravdu BOMBA!! Líčení oči je strašně moc krásné ( i když jednoduché) Opravdu ti to mooooooc sluší!! PS: článek alá monolog :) super nápad :) hrozně jsem se u toho pobavil :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :) No vážně to byl jen tkaový malý kolaps mozku :D Ale díky díky moc!
  4. / ReplyBlondýna
    tak to je moc pekne! Tomuhle rikam prirozena krasa, ktera se da namalovat :-))) Moc Ti to slusi!
  5. / ReplyEllie
    Krásne jednoduché oči oživil šťavnatý rúž ♥ perfektné! :) Lou, včera mi sestra doniesla tri chi chi palety a musím ti povedať, že je to proste WOOOW! Neskutočné farby, úžasne pigmentované!! (sestra vie čo milujem :D ♥) http://www.chichicosmetics.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=38&Itemid=5 Z týchto mám paletku Fashionista a Beach babe http://www.chichicosmetics.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=82&Itemid=5 Z týchto mám paletku Brights Poviem ti, že tieto paletky sú neskutočné a musím si objednať dalšie ♥ Myslím, že aj cena je super na to množstvo a kvalitu. Tieto palety sa nedajú vôbec porovnať s tými coastal scents či inými takýmito podobnými... -Ellie
    • / ReplyGetTheLouk
      Po chi chi paletkách se za poslední třeba roknějak slehla zem mi přijde... Ale přitom mi přijde, že vypadaj božsky! A jestli pigmentace je stále dobrá, tak sáhnu asi po nějaké hnědé, protože doma nemám ale vůůůůbec žádné hnědé matné :D Mám asi 4 :D Jinak s CS třeba nemám problém, ani s BH cosmetics, mám stíny, které by mohly být i méně pigmentované :D Ale chápu, že tako ne možná všechny stíny jsou stejné..
  6. / ReplyKarol
    Když na tu rtěnku tak koukám, asi si jí budu muset pořídit. Má nádhernou barvu:) Jinak jsem se chtěla zeptat, jestli neznáš nějaký dobrý rozjasňovač z drogérie :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Bohužel :( V dorgérce je to smutný s tim :( Ale zkus stíny třpytivý - zastanou funkci uplně stejně ;)
  7. / Replydandelijon
    Lou, tvoja kreativita číha všade:). Možno sa tvári, že sa išla vyvenčiť, ale opodiaľ pozoruje, čo vymyslíš...:) A zdá sa, že aj malé rozjasňovačové nehody vedia poriadne rozjasniť deň;). P.S.: Naraziť na článok s rúžom Hot Plum, keď ho mám zrovna na perách, je celkom sranda:). On je tak krásny! A tvoj dnešný mejkap tiež:-). L.
    • / ReplyGetTheLouk
      No, někdy mám pocit, že vážně zdrhla, emigrovala a už ji nikdy neuvidím :D PS: Já si na ten článek vždycky vzpomenu, když tu rtěnku mám ne rtech :) :D
  8. / ReplyMonika
    Perfektní! Už mnohokrát jsem si (nejen) u tebe všimla, že jakmile je něco naprosto prvoplánovité, tak to nemá takovou jiskru. Rty jsou naprosto bezva.
  9. / ReplyMaki
    Strašně se mi líbí ty oči :-) Takové jemné a přitom zářivé :-) Víš jak to myslím :-D Dneska mi mozek vyhazuje divná slovíčka v kombinacích... A ta černá linka k tomu vypadá naprosto dokonale. Hezky to oživilo :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Díky moc :) Jsem měla zrovna den, kdy mi linka šla raz dva :D
      • / Maki
        Tak to máš dobré :-D mi se na jednom oku vždycky podaří úplně krásná linka a druhou vždycky musím upravovat štětičkou do uší a odličovákem :-(
      • / GetTheLouk
        Ale výsledek je nakonec perfektní, ne? O to jde :D ;)
  10. / ReplyLucinka je Nej!
    Jsi nádherná!!!!!!!!!!!:)
  11. / Replyklára
    vypadá to parádně ! :-)
  12. / ReplyKejt
    Krásná, ostatně jako vždycky:) Takový jemný elegantní líčení, trošku mi to připomíná 30.léta:) Já dneska hooodně tvářenky, hoooooooodně rozjasňovače, ale no eye makeup:) jsem u moře, co jinýho než rozjasňovač bych měla používat, no ne?:)
    • / ReplyGetTheLouk
      Přesně tak! To stačí! Navíc, když se ti zachce, tak se rozšoupneš a bronzer hodíš na víčko a rozjasňovač do vnitřních koutků a pod obočí a jsi nalíčená jak bohyně ;) Tohle je na rozjasňovaši a bronzeru nejlepší - jde s ním všechno ;) Zvlášť u moře to všechno má takový nějaký... nevím... ležérní, přirozený ale přitom takový jakože božský efekt... :D No rpostě dokonalost! :)
  13. / ReplySandy
    To je prostě nádhera! Co víc k tomu dodat:)) Dobrý nápad s těmi rty:)) A myslím, že se mi žádná taková "nehoda" nestala, abych to pak využila jinde.
  14. / ReplyAmi
    Tady to líčení ti nehorázně sluší(jako každé líčení) , ale tohle extra! :) Ty oči jsou krásný, krásně výrazné a to je to kouzlo na tomhle makeupu :) + rtěnka ,rozjasňovač apod.. :) Fakt krásný :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Děkuju moc :)
  15. / ReplyLucka
    Promiň, ale jsi děsně zmalovaná. Na párty dobrý, ale na běžné nošení? Méně je někdy více.
    • / ReplyGetTheLouk
      Já mám ráda výrazné líčení, baví mě to :) Je jasné, že to není každého šálek kávy, ale mně tohle vážně baví i na den ;)
  16. / ReplyKačíííí
    Moc ti to sluší ! ty oči jsou úžasné !!!
  17. / ReplyŠárka
    Ta rtěnka ti opravdu padne, nápad s rozjasňovačem vyzkouším :) :D
  18. / Replyilovemakeup
    Pěkné líčení! Náhoda, přesně s touto rtěnkou jsem dnes zkoušela líčení, teda podobný odstín, jen od Sleeku, fuchsia:o) Ale mě bohužel výrazné rtěnky nesluší:o/
  19. / ReplyMichaela
    Tie oči sú úplne skvelé, nádherné !!!:-)
  20. / ReplyMa
    Ahoj Lou, Mam dotaz ohledne tvych vlasu. Mas nejakou zkusenost s dorustanim tech vyholenych vlasu? Popripade jak to budes resit, az si je budes chtit nechat narust. Uvazuji o sidecut, jen mam strach z dorustani. Jsi jedina, kterou 'znam' :D a muze mi poradit.
    • / ReplyGetTheLouk
      Nemám :D Řešit to bdu tak, že to prostě doroste.. Nevím, jak jinak to jako řešit. Je to dole, takže to pak bude dělat paseku jen u sulíku, ale jinak to půjde ;) Nicméně dorůstání neplánuju ještě hodně dlouho, takže mě to nijak netrápí zatím :D Bude třeba časem :D Ale netěšim se.. :D
  21. / ReplyNicol
    hrozně moc hezké líčení :) úžasná barva rtěnky :)
  22. / Replylu-si
    Moc pěkně nalíčené oči.
  23. / ReplyViki :)
    Ahoj Lou :) Neskutočne sa mi páči tvoj štýl líčenia:) Chcela som sa spýtať dve otázky.. Nevieš ako sa presne volá ten drdol ktorý máš na fotke? Lebo keď som bola v Bulharsku na každom druhom dievčati som videla ten drdol ale neviem ako sa volá alebo tak no... Ak nevieš tak aspoň povedz že jak si ho urobila:) ďakujem :) no a ďalšia otázka, videla som v jednom tvojom videu že máš 3 louis vuitton a hovorila si v komente že sú právé :) jasné že ti verím o to tu nejde :D :) ale ako si zistila že sú pravé? na nete som niečo čítala ale nechápala som zas až tak tomu... Prosím :) a mimochodom ešte raz... Nádherná si!! Pre mňa najlepšia si najlepšia youtuberka :)
    • / ReplyGetTheLouk
      Prostě drdol :D Já jen zmuchlám vlasy a je to :D Koupila jsem je v Pařížské v Louis Vuitton obchodě a jedna je z Champs Elysées z Paříže z hlavního LV obchodu :) Prostě je nenakupuji na internetu za pochybné ceny pár stovek, ale v ofiko obchodu ;)
  24. / ReplyNatalie
    Ty oči jsou tak jednoduché ,ale tak nádherné a ta rtěnka, WOW.. Přesně takhle bych se chtěla taky líčit. Zatím nějak jednoduše, nechci to nějak přehánět, protože je mi teprve 15 :D moc moc ti to sluší :) A děkuju za inspiraci :)

Leave a reply

Your email address will not be published.