Líčení a fantazie nezná mezí!

GetTheLouk - kosmetický nadšenec a beauty kanál, který 2x týdně přináší nové recenze kosmetiky a líčící tutorialy.

Youtube Instagram

Jak prozatím skladuju makeup

Ukázka mého prozatímního makeupového útočiště v procesu stěhování. Pokud nemáte moc místa nebo peněz na speciální šuplíky a organizéry, zdá se mi podobné řešení naprosto ideální. Pravdou je, že soutěž krásy by tento koutek nevyhrál, ale to už záleží na vašich osobních preferencích. Doufám, že si i z tohoto videa odensete alespoň nějaký ten tip.

Comments ( 4 )

  1. / ReplySlečna fotografka
    Vypadá to asi jako u mě, ale ten černej organizér je bomba! :) Jinak užasný kolik kosmetiky máš, to bych brala všema deseti! :) :D
    • / ReplyGetTheLouk
      A já bych brala všema deseti všechny drogérky :D Organizér je strašně jednoduchej, pravda nehezkej, ale stoprocentně funkční, můžu jen a jen doporučit! ;)
  2. / ReplyBox
    Ahojky! Nechci tě otravovat s něčím, co se zas tolik kosmetiky samotné netýká, ale hodně mě zaujal tvůj černej box, jak již bylo zmíněno. Nechceš k němu udělat tutorial nebo aspoň nějak popsat, jak se dělá? Určitě by jsi nepotěšila jen mě. Díky :-) Keep working! :-)
    • / ReplyGetTheLouk
      Jj, slibovala jsem video a furt se na něj chystám. Udělám asi jen nějakou rychlo-instrutáž, protože nemám stativ a bez něj se to bdue točit blbě. Ale určitě se na něj dostane ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.